30 Ιανουαρίου 2010

Ίμια 1996: 14 χρόνια μετά, το κόμμα των πολιτικών κομμάτων συνεχίζει τις Εθνικές μειοδοσίες.

ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια
Ο Πατριωτικός Σύλλογος “Θερμοπύλες” θα συμμετάσχει στην εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης για τα Ίμια, το Σάββατο 30/1/2010, και καλεί τα μέλη του και τους φίλους του να παραστούν στην εκδήλωση.
Σημείο συνάντησης το Πολεμικό Μουσείο (πλευρά Βασιλίσσης Σοφίας) και ώρα 18:30. Στην συνάντηση των φίλων του συλλόγου θα συμμετάσχουν και οι σύλλογοι: “Ελληνική Εστία” και ο “Σκοπευτικός σύλλογος Πελασγός”.
Όλοι εκεί δεν πρέπει να λήψει κανείς!

Χ. Καραθανάσης, Έκτορας Γιαλοψός, Παναγιώτης Βλαχάκος: Αθάνατοι!

Πέρασαν δέκα τέσσερα χρόνια, από την ημέρα που Τούρκοι καταδρομείς κατέλαβαν τα Ίμια, ύψωσαν την  τουρκική σημαία και σκότωσαν τρεις Έλληνες αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού. Δέκα τέσσερα χρόνια, από την ημέρα που ο...συνέχεια...

ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ - ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ; Δείτε τις καταγγελίες.

AKΡΩΣ EΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ HPV (Gardasil, Cervarix, κλπ)
OI ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗPV (cervavix, gardasil, κλπ) ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΙΑΤΕΣ ΝΟΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΝΕΥΡΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ BARRE-GUILLAIN, ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, AΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΜΒΡΥΟΥ, ΟΞΕΙΑ ΠΑΓΚΡΕΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ.
ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.



Για όλα τα εμβόλια και τα φάρμακα που μας χορηγούνται δεν γίνονται δοκιμές και έρευνες για τις παρενέργειες και την ασφάλειά τους από οργανισμούς που δεν έχουν συμφέροντα από την εμπορική εκμετάλλευση των φαρμακευτικών αυτών προϊόντων, όπως θα έπρεπε. Αντιθέτως, οι μόνοι φορείς που διενεργούν τις έρευνες και τις δοκιμές για την ασφάλεια των εμβολίων και όλων των φαρμακευτικών ουσιών είναι οι ίδιες οι φαρμακοβιομηχανίες που τα πατεντάρουν και τα εμπορεύονται σε όλον τον κόσμο. Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνουμε γιατί τα πορίσματα των ερευνών και των δοκιμών αυτών είναι διάτρητα.

Το θέμα αυτό δεν το θίγουν ευθέως πολλοί επιστήμονες, γιατροί και ερευνητές επειδή εξαρτώνται από τις φαρμακοβιομηχανίες. Μόνο έμμεσα και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει ίσως τέτοια εξάρτηση τολμούν να το θίξουν όπως στην τελευταία παράγραφο του τελευταίου δημοσιεύματος που σας παραπέμπω.
Στην χώρα μας οι επίσημοι φορείς υγείας σε συνεργασία με τις φαρμακοβιομηχανίες παραγωγής του εμβολίου κατά του HPV, κάνουν ενημέρωση και καμπάνια καθιέρωσης του εμβολιασμού αυτού σε κορίτσια από 12 χρονών έως νέες γυναίκες μέχρι 26 χρονών.Διαβάστε σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ.
Επίσης στις ειδήσεις άκουσα ότι σκέπτονται να αντικαταστήσουν το τεστ Παπανικολάου με τεστ DNA και ταυτόχρονο εμβολιασμό κατά του HPV. Kάτι τέτοιο θα ήταν ολέθριο για την υγεία των κοριτσιών και των γυναικών της νέας γενιάς. ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

δημοσίευμα 1
δημοσίευμα 2
δημοσίευμα 3
δημοσίευμα 4
δημοσίευμα 5
δημοσίευμα 6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ

ΦΙΛΜ 1
ΦΙΛΜ 2
ΦΙΛΜ 3
ΦΙΛΜ 4
ΦΙΛΜ 5

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!



ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ






Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου...

Πηγή...

Kαινούργιο μαχητικό αεροπλάνο


Δείτε το καινούργιο μαχητικό αεροπλάνο KFaT-50(Suchoi) ρωσικής παραγωγής εδώ...

Διαμαρτυρία ενάντια στην εκδήλωση προπαγάνδας των μεταλλαγμένων.


Διαμαρτυρία ενάντια στην εκδήλωση προπαγάνδας των μεταλλαγμένων που διοργανώνει στη Θήβα την Κυριακή 30/1 η εταιρεία προώθησης και ανάπτυξης των μεταλλαγμένων, θα κάνουν αγρότες βιοκαλλιεργητές και μέλη των Θηβαίων Πολιτών για το Περιβάλλον (Συμπαράταξη Βοιωτών) στον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου.

Δείτε Υπό την Αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ... μας… σερβίρονται τα μεταλλαγμένα!...

Όπως γράψαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση, πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν επισήμως μελέτες για το Τοξικό μεταλλαγμένο καλαμπόκι της Μonsanto, (ο «γίγαντας» των γενετικώς τροποποιημένων καλλιεργειών), το οποίο καλλιεργείται και στην Ευρώπη.

Στο μπορεί να δει κανείς την καμπάνια των πολιτών ενάντια στη συγκεκριμένη πλανητική απειλή.

Ενδιαφέρον άρθρο για το θέμα: Τοξικολογία των γ.τ.ο.: Μοριακή αιτιολόγηση του κινδύνου που ενέχουν για την διατροφή τα γ.τ. τρόφιμα του Δ. Κουρέτα, Καθηγητή του τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Επίσης Τι δεν θέλουν οι Εταιρείες γενετικώς τροποποιημένων Σπόρων να ξέρουν οι αγρότες

Η διαμαρτυρία αφορά όλους:
Τους αγρότες που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον στη γεωργία και την αγροτική παραγωγή,
Τους πολίτες που αντιμετωπίζουν τον εφιάλτη των μεταλλαγμένων στην πόρτα τους και στο πιάτο.
από Συμπαράταξη Bοιωτών για το Περιβάλλον

Πηγή...

 Σχετικό θέμα:
Από τις πιο ισχυρές πολυεθνικές του πλανήτη, η Μonsanto είναι μια εταιρεία - κολοσσός με 12.600 υπαλλήλους σε 46 χώρες και τζίρο 5,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ελέγχει το 90% των γενετικά τροποποιημένων φυτών και σπόρων, και κατέχει το ρεκόρ βιομηχανικής μόλυνσης και μηνύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρ΄ όλες τις καταδίκες, ο βιομηχανικός γίγαντας από το St. Louis των ΗΠΑ συνεχίζει να αυξάνει την παραγωγή και τα κέρδη του.
Το αποκαλυπτικό αυτό ντοκιμαντέρ αποδεικνύει ότι η Μonsanto, κάτω από το πλαστό και παραπλανητικό σύνθημα «Τροφή, Υγεία και Ελπίδα», έχει πλημμυρίσει τον πλανήτη με γενετικά τροποποιημένους σπόρους σε Β. Αμερική, Αργεντινή, Βραζιλία, Αυστραλία και ΝΑ Ασία, ξοδεύοντας τεράστια ποσά σε διαφημιστικές καμπάνιες προκειμένου να καλύψει μια ζοφερή πραγματικότητα. Μια εταιρεία που έχτισε την οικονομική και βιομηχανική αυτοκρατορία της, αδιαφορώντας για την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων και για τις πτώσεις στο περιβάλλον.

tanea.gr
Δείτε το οπωσδήποτε...για να μη λέτε ότι δεν ξέρατε...
Ο Κόσμος κατά τη Μονσάντο (video)
Υ.Γ.
Δείτε κι αυτά:

SOS - ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αλλαντικά - Γιαούρτια – Επιδόρπια - Επεξεργασμένες ντομάτες - Ζυμαρικά και σάλτσες ζυμαρικών - Σπορέλαια – Μαργαρίνες - Σαλάτες – Σάλτσες – Σούπες



Δημοσιεύεται από την GREENPEACE ο παρακάτω κατάλογος με γενετικά μεταλλαγμένες ουσίες

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – SOS

Αλλαντικά :συνέχεια...

HAΑRPαχτές


Κάποιοι θεωρούν πως ο σεισμός στην Αϊτή ήταν απλά μια πρόβα τζενεράλε για το σεισμό *που θέλουν να προκαλέσουν μελλοντικά οι ΗΠΑ στο ΙΡΑΝ, ενώ με την παρούσα "δοκιμή" στην Αϊτή τους δίνεται "η ευκαιρία" να επέμβουν με το στρατό τους, "ως δήθεν ειρηνευτική δύναμη αλληλεγγύης και βοήθειας", ώστε να βάλουν χέρι στα κοιτάσματα πετρελαίου της Αϊτής, που φέρεται να είναι πιο πλούσια από αυτά της Βενεζουέλας...( κύριος επενδυτής στην Αϊτή είναι οι ΗΠΑ...).

Υπενθυμίζεται ότι στην Αίτή στάλησαν 13.000 Αμερικανοί στρατιώτες (ειρηνευτική δύναμη αλληλεγγύης και βοήθειας!), για να συντονίσουν τις ενέργειες και να βοηθήσουν τη χώρα.

Δεν είναι λίγο περίεργο ότι άμεσα γειτονικές περιοχές που είναι υπό αμερικάνικη επιρροή δεν έπαθαν τίποτα από τον σεισμό;

*Το σύστημα HAΑRP τέμνει την γή. Σύμφωνα με επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το θέμα σε Αμερική και Ευρώπη, είναι δυνατόν τα χημικά που αφήνουν τα αεροσκάφη πίσω τους να έχουν ρόλο υποστήριξης στις πειραματικές λειτουργίες του υπερόπλου. Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία ανθρώπου ο οποίος είδε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο chemtrails πάνω από τη νησί της Ικαρίας. Το ίδιο βράδυ στην Ικαρία έγινε σεισμός. Σύμπτωση; Έτσι λένε οι επιστήμονες. Η Ελλάδα είναι όντως μια σεισμογενής περιοχή. Ωστόσο ο οποιοσδήποτε που θα ήθελε να δοκιμάσει ένα όπλο το οποίο μπορεί να προκαλέσει σεισμούς, δεν θα το δοκίμαζε σε περιοχή που δεν έχει ιστορικό σεισμών ώστε να μην τραβήξει την προσοχή.

Ας αναφέρουμε όμως και κάτι ευχάριστο. Οχι κάποιος έλληνας στρατιώτης, αλλά ο Σωτήρης Δανέζης ήταν "σωτήρας" ενός 24χρονου στην Αϊτή...

Δείτε πως πριέγραψε τα περιστατικά αλλά και την κατάσταση στην Αϊτή ο Σωτήρης Δανέζης σε πρωινή εκπομπή του Mega...

Πηγή1

Πηγή2

Πνεύματα, πόρτες και τούβλα


Είναι γελοίο ολόκληροι άνδρες να συνομιλούν με... μια πόρτα που κτυπάει απ' το ρεύμα αέρος και αυτό να γίνεται πανελλήνια είδηση.
Κυριολεκτικά ο homo emfovus επί το έργον. Αυτοί οι άνθρωποι όπως τόσοι άλλοι πριν
απ' αυτούς παίζουν με τους φόβους και τις δεισιδαιμονίες των ανθρώπων και αποκτούν
δημοσιότητα γιατί ζούμε σε έναν χριστιανοκρατούμενο κόσμο όπου οι δαίμονες και
τα αερικά είναι καθαγιασμένα και αποδεκτά.(Μ.Καλόπουλος)
22/01/10 Συνέντευξη του Μ. Καλόπουλου για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με θέμα Φαντάσματα αλήθεια ή απάτη;
Δείτε περισσότερα ...μεταφυσικά:

Των τριών Ιεραρχών


Το 1842 η γιορτή καθιερώθηκε ως εκπαιδευτική από τη σύγκλητο του πανεπιστήμιου Αθηνών. Γιορτάζεται στις 30 Ιανουαρίου κάθε έτους.
«Προσταγή, (!!!) μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων... τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν. Έτσι και (των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν»
Βασίλειος ο Μέγας, 330-379 μ.Χ. (ο γνωστός μας και ως Αϊ-Βασίλης) εις τον προφητην ησαΐαν προοιμιον 7.196.3
Περισσότερα στο σχετικό θέμα:

ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;