17 Ιανουαρίου 2012

Έτσι επικρατεί ο χριστιανισμός μέχρι σήμερα:

Απειλές και εκβιασμοί...
Απάντηση του grekos1940, το παρακάτω  το έστειλε σε μήνυμα γεμάτο „χριστιανική αγάπη“! 
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Το βιντεο αυτό που εφτιαξες θα πάει κατ ευθείαν στην αστυνομία με μήνυση απο μένα για εξύβριση των θείων βάσει των άρθρων 198 και 199 

Δείτε: Aρθρο 198-199 το άρθρο του ....θεού!

του ελληνικού ποινικού κώδικα που τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι δύο ετών. Επίσης θ καλεσω όλους τους χριστιανους να τ πράξουν.Περιμένω ν συμμορφωθείς εντός 2 ημερων κ να σβησεις το βιντεο Στη συνέχεια θα προχωρήσω στις μυνήσεις χωρίς προειδοποίηση.
Και τώρα δείτε το βίντεο:

Ο όλισβος και η ιστορία τού δονητή



Αφιερωμένο σε όλες που ασχολούνται με την ενοικίαση ελληνικών αρχαιοτήτων. 
Ίσως τις ωφελήσει...
Όλισβος ονομάζεται το εργαλείο εκείνο που αντικαθιστά το ανδρικό όργανο που λείπει (ναυτικός - οδοιπόρος - χαμένο κορμί), ή το όργανο που πάσχει από αφλογιστία μαλθακότητα (πρόωρος εκσπερματιστής, ανίκανος).
Οι ένδοξοι πρόγονοί μας, υπήρξαν οι πρώτοι κατασκευαστές ποιοτικών ερωτικών βοηθημάτων με την μορφή φαλλικών συμβόλων.
 Οι αρχαιολόγοι έχουν ανακαλύψει ολίσβους  από πέτρα, μάρμαρο,ξύλο, πηλό και δέρμα. Λέγεται πως οι Αιγύπτιοι κατασκεύαζαν ολίσβουςαπό πάπυρο και οι Κινέζοι από ριζόχαρτο. Από εκεί η εβραϊκών συμφερόντων εταιρεία «ταμπάξ», έκλεψε την ιδέα του χάρτινου ολίσβου και έφτιαξε ταμπόν.
Μόλις στις αρχές του περασμένου αιώνα, κατασκευάσθηκαν αντικείμενα από κερί, καουτσούκ και pvc ενώ συγχρόνωςανακαλύφθηκε και η περιβόητη δόνηση.
Ο δονητής, είναι ερωτικό βοήθημα, που έχει κατά κύριον λόγο το σχήμα τού φαλλού (πέος σε στύση). Χρησιμοποιείται σαν υποκατάστατο του ανδρικού μορίου από γυναίκες από αρχαιότατα χρόνια με σκοπό την ερωτική ευχαρίστηση. Το όνομα αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις οι δονητές περιέχουν μπαταρία και σύστημα που προκαλεί παλμούς-δονήσεις.
Ο πρώτος δονητής χρονολογείται το 28.000 π.Χ. Το 2005, μια ομάδα αρχαιολόγων ανακάλυψε 13 θραύσματα από αποξηραμένη λάσπη σε μια περιοχή στη Γερμανία. Όταν συναρμολόγησαν τα κομμάτια ανακάλυψαν ότι δεν επρόκειτο για κάποιον αρχαίο υπολογιστή ή μια μπαταρία από την Μεσοποταμία αλλά για έναν τεράστιο δονητή. Ο δονητής μήκους 20 εκατοστών και διαμέτρου 3 εκατοστών χρονολογείται από την εποχή τών παγετώνων. Ο καθηγητής Νίκολας Κόναρντ, μέλος τής ομάδας που εξέτασε το εύρημα, συμπέρανε ότι χρησιμοποιούνταν ως ερωτικό βοήθημα επειδή ήταν «εξαιρετικά λείο…».
Ωστόσο, πραγματικά τεκμηριωμένη ύπαρξη δονητή, έχουμε από την Αρχαία Ελλάδα. Η ονομασία του ήταν «όλισβος» και ήταν φτιαγμένος από πέτρα, δέρμα και σε μερικές περιπτώσεις ξύλο. Αγοραζόταν και χρησιμοποιούνταν κυρίως από ελεύθερες γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα, όπως εταίρες (πόρνες), χήρες και παντρεμένες κατά την απουσία τών συζύγων τους. Ο Κρατίνος, λέει ότι


Διαβάστε περισσότερα: http://www.pare-dose.net/?p=4480#ixzz1jiafbJce

Αμφλορά : Μία πατάτα δεν φέρνει την άνοιξη.Γενετικά τροποποιημένη πατάτα τέλος.


Η Αμφλορά (εμπορική ονομασία Amflora) είναι μια γενετικά τροποποιημένη πατάτα τα δικαιώματα της οποίας κατέχει (μόνο) η εταιρία BASF Plant Science. Η Αμφλορά εγκρίθηκε για βιομηχανικές εφαρμογές στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 2 Μαρτίου 2010 από τηνΕυρωπαϊκή Επιτροπή (Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαρία Δαμανάκη δέχτηκε την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής...). Οι   ψηφοφορίες ήταν μυστικές, οι Τάιμς της Νέας Υόρκης έγραψαν πως στη δεύτερη ψηφοφορία η κυκλοφορία της Αμφλορά υποστηρίχτηκε από τους υπουργούς αγροτικής ανάπτυξης της Γερμανίας και του Βελγίου, ενώ αντιτάχτηκαν οι υπουργοί αγροτικής ανάπτυξης της Ιταλίας, της Ιρλανδίας, και της Αυστρίας, με τους υπουργούς αγροτικής ανάπτυξης της Γαλλίας και της Βουλγαρίας να απέχουν από τη ψηφοφορία. Από τη Βικιπαίδεια περισσότερα εδώ.
Η BASF  σταμάτησε πριν μερικές ώρες την παραγωγή στην Ευρώπη (θα μεταφερθεί στις Η.Π.Α) και την καλλιέργεια καθώς οι επενδύσεις της αποδείχτηκαν  εντελώς ασύμφορες (δεν πουλιόταν πουθενά).
Παρακαλώ τους αναγνώστες που έχουν πρόσβαση στη Βικιπαίδεια ή σε άλλους σχετικούς ισότοπους να τους ενημερώσουν.
Τα σχετικά links  είναι :