15 Μαρτίου 2014

enatv 15 03 2014 deltio ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ part7




H σκούπα ανάποδα ‘σκουπίζει​’ με το κοντάρι


H σκούπα ανάποδα ‘σκουπίζει​’ με το κοντάρι



Γράφει : ο Νικόλαος Γεωργαντζάς*
 
Ελληνίδες και Έλληνες,



Aς εστιάσουμε επιτέλους όλες και όλοι στην ουσία. Για να καταλάβουμε ότι η οικονομική κρίση που δημιουργήθηκε από τους έξω κερδοσκόπους και τα λαμόγια μας εδώ, αποτελεί θαυμάσιο πρόσχημα για να αφαιρεθούν στα γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες, όχι μόνο τα ατομικά δικαιώματα της αξιοπρεπούς και ανθρώπινης διαβίωσής μας, αλλά και οι προσωπικές, κοινωνικές και πολιτικές μας ελευθερίες, μία μία.

Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ»…

15/3/2898/Ω:19.00 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪ ΙΧΩΡ ΕΝΕΡΓΟΣ ₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪ Νίκος Γεωργαντζάς και Γιάννος Ιωάννου, με τον Νίκο Αμάραντο, στο artFM Radio Κύπρου: «Ἡ ὥρα τῆς ἑλληνικῆς ἀγωγῆς», 2014.3.15, ώρα 21:00



Η απελευθέρωση της ανθρωπότητας



    • George Kinikos: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΡΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ …. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ 11 ΗΜΕΡΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ… ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗTΗ USA ΑΠΟ ΤΗ FED…H ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ JFK. ΤΟΥ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ…ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.. Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ … ΑΛΛΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ…ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ…. ΔΥΝΑΜΗ…ΦΩΣ…
      http://alfeiospotamos.gr/?p=691

  • Από: Karen Hudes
    Ημερομηνία: Σάβ, 15, Μαρτίου, 2014 στις 08:38 πμ
    Θέμα: Re: Η απελευθέρωση της ανθρωπότητας
    Προς: Judith
    Κοιν.: ο Wolfgang Struck 

    Αγαπητή Judith, 

Ποιότητα ζωής χωρίς και με δανεικά

Ποιότητα ζωής χωρίς και με δανεικά

Γράφει ο Νικόλαος Γεωργαντζάς* 
Απτό παράδειγμα; Το ερώτημα που κυκλοφορεί πρόσφατα στο διαδίκτυο: «τι θα ήταν καλύτερο από πλευράς μόνον οικονομίας;»

Breaking News! ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 11/3/2014 ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!! ΕΙΔΩΜΕΝ…


516159-newego_LARGE_t_1101_53789592
Breaking News! Στην τελετή νωρίς από την 11η Μαρτίου 2014, ανακοινώθηκε ότι η συμφωνία υπεγράφη επισήμως για την απελευθέρωση του πλανήτη για τις ακόλουθες συνολικές πληρωμών και νέας χρηματοδότησης των κρατών όλου του κόσμου. 
1978752_10153865879695231_624894649_n
George Kinikos
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΡΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ …. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ 11 ΗΜΕΡΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ… ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗTΗ USA ΑΠΟ ΤΗ FED…H ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ JFK. ΤΟΥ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ…ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.. Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΘΑ  ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ … ΑΛΛΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ  ΓΕΓΟΝΟΣ…ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ…. ΔΥΝΑΜΗ…ΦΩΣ…
…………………………………………………..

Indonesian Gold Treasure «The GreenHilton Memorial Agreement» at the Geneva. ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ…

Indonesian Gold Treasure «The GreenHilton Memorial Agreement» at the Geneva. ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ…

Η «Πράσινο Hilton συμφωνία Memorial» στη Γενεύη στις 14 του Νοέμβρη 1963
unnamed
Αυτή είναι η συμφωνία θραύση . Αυτή είναι η συμφωνία που οδήγησε στη δολοφονία του Προέδρου των ΗΠΑ Τζων Φιτζέραλντ Κένεντι ( JFK ) της 22ας Νοεμβρίου 1963. Πρόκειται για μια συμφωνία η οποία στη συνέχεια ενεργοποιεί την επιβολή Bung Karno από την προεδρία από το δίκτυο της CIA που χρησιμοποιεί φιλοδοξίες Σουχάρτο . Και αυτή είναι η διαθήκη που μέχρι σήμερα παραμένει το μεγαλύτερο μυστήριο στην ιστορία της ανθρωπότητας .

Green Hilton Memorial Agreement… Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ

Δέκα λεπτά αφύπνισης...ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ- ΕΛΛΗΝΕΣ, Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας .


Νίκος Τανάλιας 

 Είμαστε υπό κατοχή εδώ και 2.336 έτη συναπτά. Φτάνει πιά! 
ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ! 
₪₪ ЭЄ ₪₪₪ ΙΧΩΡ ΕΝΕΡΓΟΣ ₪₪₪ ЭЄ ₪₪

Δείτε πως περιγράφονται και πως τιμωρούνται αυτά τα εγκλήματα:


ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 
ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

Άρθρο 134

Έσχατη προδοσία

Τιμωρείται με την ποινή της ισόβιας ή πρόσκαιρης κάθειρξης: Α) όποιος αποπειράται να αποστερήσει με οποιοδήποτε τρόπο το Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αυτόν που ασκεί την προεδρική εξουσία από την εξουσία που έχουν κατά το Σύνταγμα. Β) όποιος αποπειράται με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας: α) να παρεμποδίσει κάποιον απ' αυτούς από την άσκηση της συνταγματικής εξουσίας του ή να τον εξαναγκάσει να επιχειρήσει πράξη που απορρέει από αυτή την εξουσία και β) να μεταβάλει το πολίτευμα του Κράτους. 

Με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιμωρείται όποιος, εκτός από την περίπτωση της προηγούμενης παραγράφου: α) επιχειρεί με βία ή απειλή βίας ή με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρως, το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού. β) επιχειρεί με τα μέσα που αναφέρονται στο προηγούμενο εδάφιο και με τρόπο πρόσφορο να διαπράξει την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος, να αποστερήσει ή να παρακωλύσει τη Βουλή, την Κυβέρνηση ή τον Πρωθυπουργό από την ενάσκηση της εξουσίας που τους παρέχει το Σύνταγμα ή να τους εξαναγκάσει να εκτελέσουν ή να παραλείψουν πράξεις που απορρέουν από την εξουσία αυτή. γ) ασκεί ή άσκησε την εξουσία που ο ίδιος ή άλλος κατέλαβε με τους τρόπους και με τα μέσα που προβλέπει το άρθρο αυτό.


ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Άρθρο 138
Επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας

Όποιος επιχειρεί με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας να αποσπάσει από το ελληνικό κράτος έδαφος που ανήκει σ' αυτό ή να συγχωνεύσει έδαφος του ελληνικού κράτους σε άλλη πολιτεία τιμωρείται με θάνατο.


ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΜΗΜΑ Δ': Ακροτελεύτια διάταξη
Άρθρο 120, παράγραφος 4

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !






Ώρα να πέσουν οι μάσκες και να αποκαλυφθούν τα πραγματικά πρόσωπα όλων όσων ισχυρίζονται πως θα μας "σώσουν" και θα μας εξασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο...

Η υποκρισία και το ψέμα φτάνουν στο τέλος τους...ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι το ίδιο κόμμα που κυβερνά τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια και απλά αλλάζει πρόσωπο...ή μάσκα... Τόσα χρόνια κοροιδίας και απάτης είναι πάρα πολλά...



Ώρα να ξυπνήσουν όλοι όσοι αποκοιμίζονται απο τα χαφιεδοκάναλα που προπαγανδίζουν και ρίχνουν στάχτη στα μάτια των πολιτών, εδω και χρόνια, προσπαθώντας (ξανά) να παραποιήσουν την πραγματικότητα και να διαστρεβλώσουν τη θέληση του λαού μας...Ως εδώ!



Όταν η δημοκρατία επιστρέψει στη χώρα που τη γέννησε, θα δικαστούν μαζί με τους δοσίλογους πολιτκούς, υπαλλήλους τραπεζιτών και πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και οι δημοσιογραφίσκοι που έχουν τα ίδια αφεντικά με των πολιτικών και παραπλανούν τους πάντες με τα ψευτοδιλήμματα που προβάλλουν μέρα και νύχτα (με το αζημίωτο) απο τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης...Ο καιρός γαρ εγγύς!



Υ.Γ Μην ξεχνάτε το ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά...


Anastasia Sozou ΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΥΠΡΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ!!!!



                     

Κ Παπούλιας Δηλώσεις πρόκληση, Ο Μισθός & Η Προδοσία Ορκωμοσία Κάρολου Παπούλια (Φεβρουάριος 2005).

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!


Νίκος Τανάλιας 
 ₪₪ ЭЄ ₪₪₪ ΙΧΩΡ ΕΝΕΡΓΟΣ ₪₪₪ ЭЄ ₪₪ 
Κλιπιτικλόπ-κλιπιτικλόπ επελαύνει το ιππικό της ελληνικής διανοητικής αντιστάσεως. Ενώ ο ευρωσκεπτικισμός επελαύνει στη Γηραιό Ήπειρο.  Είμαστε υπό ΠΟΛΛΑΠΛΗ κατοχή εδώ και 2.336 έτη συναπτά. Φτάνει πιά! ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ!



Ορκωμοσία Κάρολου Παπούλια (Φεβρουάριος 2005).

Άλλος ένας εθνοπατέρας της μεταπολίτευσης, ανήκει βεβαίως στο «Συνταγματικό-Δημοκρατικό Τόξο» (όπως και οι ΓΑΠ, Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, Ρεπούση και πολλοί άλλοι ήρωες της νεότερης Ελληνικής ιστορίας...) επί τω έργω...

Επικύρωσε τα μνημόνια που ξεπούλησαν την Ελλάδα, δολοφόνησαν 5000+ συνανθρώπους μας, οδήγησαν στην ανεργία 2.000.000+, υποχρέωσαν το 50% των Ελλήνων να ζουν κάτω απ'το όριο της φτώχειας, έστειλαν χιλιάδες οικογένειες στα συσσίτια και τόσα πολλά άλλα.... 


Δείτε πως περιγράφονται και πως τιμωρούνται αυτά τα εγκλήματα:

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 
ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

Άρθρο 134

Έσχατη προδοσία

Τιμωρείται με την ποινή της ισόβιας ή πρόσκαιρης κάθειρξης: Α) όποιος αποπειράται να αποστερήσει με οποιοδήποτε τρόπο το Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αυτόν που ασκεί την προεδρική εξουσία από την εξουσία που έχουν κατά το Σύνταγμα. Β) όποιος αποπειράται με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας: α) να παρεμποδίσει κάποιον απ' αυτούς από την άσκηση της συνταγματικής εξουσίας του ή να τον εξαναγκάσει να επιχειρήσει πράξη που απορρέει από αυτή την εξουσία και β) να μεταβάλει το πολίτευμα του Κράτους. 

Με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιμωρείται όποιος, εκτός από την περίπτωση της προηγούμενης παραγράφου: α) επιχειρεί με βία ή απειλή βίας ή με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρως, το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού. β) επιχειρεί με τα μέσα που αναφέρονται στο προηγούμενο εδάφιο και με τρόπο πρόσφορο να διαπράξει την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος, να αποστερήσει ή να παρακωλύσει τη Βουλή, την Κυβέρνηση ή τον Πρωθυπουργό από την ενάσκηση της εξουσίας που τους παρέχει το Σύνταγμα ή να τους εξαναγκάσει να εκτελέσουν ή να παραλείψουν πράξεις που απορρέουν από την εξουσία αυτή. γ) ασκεί ή άσκησε την εξουσία που ο ίδιος ή άλλος κατέλαβε με τους τρόπους και με τα μέσα που προβλέπει το άρθρο αυτό.


ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Άρθρο 138
Επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας

Όποιος επιχειρεί με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας να αποσπάσει από το ελληνικό κράτος έδαφος που ανήκει σ' αυτό ή να συγχωνεύσει έδαφος του ελληνικού κράτους σε άλλη πολιτεία τιμωρείται με θάνατο.


ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΜΗΜΑ Δ': Ακροτελεύτια διάταξη
Άρθρο 120, παράγραφος 4

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !



ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ E.N.D.



Ψήφισμα Ελλήνων

Ο ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ο ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΑΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠ’ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΠΟΣ  (00:00)
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ  (46:26)

ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ!!!

ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ!!!

3σχόλιαΑστυδάμεια Ιπποδάμειας | 5/7/2013 2:16

alt
Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γαβριήλ Αβραμίδης δίνει απάντηση σε email για το θέμα τις E.N.D και μας δείχνει την Ερώτηση που έχει καταθέσει στο υπουργείο οικονομικών

enatv 14 03 2014 deltio ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ part6




ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.