15 Μαρτίου 2014

Indonesian Gold Treasure «The GreenHilton Memorial Agreement» at the Geneva. ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ…

Indonesian Gold Treasure «The GreenHilton Memorial Agreement» at the Geneva. ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ…

Η «Πράσινο Hilton συμφωνία Memorial» στη Γενεύη στις 14 του Νοέμβρη 1963
unnamed
Αυτή είναι η συμφωνία θραύση . Αυτή είναι η συμφωνία που οδήγησε στη δολοφονία του Προέδρου των ΗΠΑ Τζων Φιτζέραλντ Κένεντι ( JFK ) της 22ας Νοεμβρίου 1963. Πρόκειται για μια συμφωνία η οποία στη συνέχεια ενεργοποιεί την επιβολή Bung Karno από την προεδρία από το δίκτυο της CIA που χρησιμοποιεί φιλοδοξίες Σουχάρτο . Και αυτή είναι η διαθήκη που μέχρι σήμερα παραμένει το μεγαλύτερο μυστήριο στην ιστορία της ανθρωπότητας .
1972530_1412478465678178_1789338984_n
unnamed (3)
Διαθήκη » Η συμφωνία Πράσινη Hilton Memorial » στη Γενεύη ( Ελβετία) στις 14 Νοέμβρη, 1963
Και , αυτή είναι η διαθήκη που συχνά είναι απασχολημένα κάθε άτομο που γίνεται Πρόεδρος . Και , εδώ είναι μια συμφωνία που κάνει μερικούς ανθρώπους τρελό χρήματα spread να πάρει ένα κομμάτι της ιδιοκτησίας που έγινε γνωστή ως «ένα από τα « θησαυρούς Amanah Rakyat την Ινδονησία και το Έθνος . Πρόκειται για μια συμφωνία από την παγκόσμια κοινότητα ως ένα διαχρονικό θησαυρό της ανθρωπότητας . Εδώ λοιπόν είναι ο στόχος μιας μυστικής ομάδας που εργάζεται Σουχάρτο et al Soebandrio βασανιστήρια που ανοίγουν το στόμα . Πρόκειται για μια συμφωνία που έγινε , όταν έγινε Πρόεδρος Megawati υποσχέσεις νομοσχέδιο για την Ελβετία , αλλά δεν μπορούσε , καθώς και. Αν Megawati ήδη πει ότι είναι Πρόεδρος και ο ίδιος είναι η πριγκίπισσα Bung Karno . Αλλά ακόμα δεν μπορεί. Αυτό γίνεται τότε SBY σχηματίζεται τότε μια μυστική ομάδα για να εντοπίσουμε το θησαυρό που στη συνέχεια παραμένουν επίσης άγονα . Όλη η φασαρία γίνεται από την perjnajian .
unnamed (7)
Η συνθήκη που ονομάζεται « Πράσινη Συμφωνία Hilton Memorial της Γενεύης» . Πράξη πιο ακριβά στον κόσμο που υπογράφηκε από τον John F. Kennedy ως Προέδρου των ΗΠΑ , Ir Soekarno ως Πρόεδρος και William Vouker εκπροσωπούσε την Ελβετία . Αυτή η τριγωνική συμφωνία που στο Hilton Γενεύη στις 14 Νοεμβρίου 1963 ως συνέχεια του μνημονίου συνεννόησης που διεξήχθη το 1961 . Το θέμα είναι , η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναγνωρίζει την ύπαρξη ράβδους χρυσού αξίας πάνω από 57 χιλιάδες τόνους καθαρού χρυσού που αποτελείται από 17 πακέτα του χρυσού και της Ινδονησίας έλαβε το χρυσού γίνεται εγγύηση για το οικονομικό κόσμο των ΗΠΑ ότι η λειτουργία του να διεξάγονται από την Ελβετική Κυβέρνηση μέσω των Ηνωμένων Τράπεζα της Ελβετίας ( UBS ) .
Με άλλα αδημοσίευτα έγγραφα που αναφέρονται , για τη χρήση των ασφαλειών των ΗΠΑ πρέπει να καταβάλλουν ένα τέλος ύψους 2,5 % ετησίως στην Ινδονησία . Ωστόσο , ο φόβος θα εμφανιστεί διεφθαρμένη ηγεσία στην Ινδονησία , η καταβολή του τέλους δεν είναι ανοιχτή . Αυτό είναι το σωστό τέλη αρχή εκταμίευση δεν είναι για κανέναν , ο Πρόεδρος , αλλά υπάρχει ένα τραπεζικό σύστημα που έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο , ότι η λύτρωση δεν ήταν εύκολο , συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του Προέδρου των ΗΠΑ .
Αυτό ειδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε για να κρατήσει τα στοιχεία του ενεργητικού που μέχρι τώρα κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή του , εκτός από τον John F. Kennedy και Sukarno ο ίδιος . Δυστυχώς, πριν από Sukarno πέθανε, δεν είχε το χρόνο να δώσει μια εντολή εξόφλησης σε κανέναν στη χώρα . Ακόμη και αν δεν υπάρχει ισχυρισμός ότι ήταν αυτός που πίστευε Bung Karno για την υγροποίηση περιουσιακά στοιχεία , τότε το άτομο είναι ξαπλωμένο , εκτός εάν υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις , όπως σημαντικά έγγραφα που δεν ξέρουν που αποθηκεύουν μέχρι τώρα .
Σύμφωνα με μια πηγή στο Βατικανό , όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε την πρόθεση του Βατικανού , ο Πάπας ρωτήθηκε αν Ινδονησία έχει εγκριθεί . Σύμφωνα με πληροφορίες , οι ΗΠΑ απλά εκμεταλλεύεται το γεγονός MOU μεταξύ του G – 20 στο Ηνωμένο Βασίλειο , όπου ο Πρόεδρος της Ινδονησίας κ. Susilo Bambang Yudhoyono ( SBY ) συμμετείχαν υπέγραψαν συμφωνία για την παροχή οικονομικής αρχής με το ΔΝΤ και τον κόσμο της Παγκόσμιας Τράπεζας για να αναζητήσουν εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης . Ο θρύλος λέει , το Βατικανό διέταξε ότι η Ινδονησία να παρασχεθεί βοήθεια . Πιθανή ενίσχυση του ΔΝΤ , ύψους 2,7 δισ. δολάρια στις εγκαταστάσεις ΕΤΔ ( Ειδικά Τραβηκτικά Δικαιώματα) με την ινδονησιακή μέσα του περασμένου έτους ήταν η υλοποίηση αυτής της συμφωνίας , ώστε να υπάρχει μια αυξανόμενη θέμα ότι η βοήθεια αυτή δεν πρέπει να επιστραφούν . Η Τράπεζα της Ινδονησίας είναι η βοήθεια του ΔΝΤ για την ενίσχυση των συναλλαγματικών αποθεμάτων της χώρας .
Αν είναι αλήθεια , τότε πώς nistanya λαό της Ινδονησίας . Αν αληθεύει αυτό συνέβη πόσο ηλίθιος κυβέρνηση μας σε αυτό το θέμα . Αν αυτό ήταν αλήθεια πόσο ανήμπορος αυτό το έθνος , παίρνει μόνο 2,7 δισ. δολάρια . Αν και ο θησαυρός που αξίζει χίλια τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ . Περιουσιακά στοιχεία δεν ήταν δωρεάν τα ιστορικά περιουσιακό στοιχείο της πολιτιστικής κληρονομιάς , το περιουσιακό στοιχείο είναι η σκληρή δουλειά των προγόνων μας στην εποχή της χρυσής εποχής του βασιλείου στην Ινδονησία .
Συμφωνία προέλευσης » Hilton συμφωνία Πράσινο Memorial «
Μετά ο κόσμος του πολέμου, οι χώρες της ανατολικής και δυτικής ασχολούνται με τον πόλεμο άρχισε την ανοικοδόμηση των υποδομών της . Ωστόσο , ο αντίκτυπος της οποίας έχει δοθεί από τον πόλεμο , όχι μόνο υλικά αλλά και ψυχολογικά τεράστια . Κοινωνική και θρησκευτική αναταραχή που συμβαίνει παντού . Οι άνθρωποι φοβούνται αυτός ο πόλεμος θα συμβεί ξανά . Οι δυτικές κυβερνήσεις συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο προσπάθησε να ηρεμήσει τους ανθρώπους , λέγοντας ότι οι άνθρωποι θα αρχίσουν σύντομα την εποχή της βιομηχανικής και καλύτερη τεχνολογία . Εβραϊκή τραπεζίτες γνώριζαν ότι οι ανατολικές χώρες της Ασίας εξακολουθούν να είναι πολλά κατάστημα των αποθεμάτων χρυσού . Ο χρυσός θα είναι σε χρήση ως εγγύηση για να εκτυπώσετε περισσότερα χρήματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη και τον έλεγχο της τεχνολογίας του κλάδου. Επειδή η τεχνολογία πληροφοριών περιμένει στις ημέρες που έρχονται .
Γέροντες Mason ο οποίος εργαζόταν στο Federal Reserve ( Bank of America ) με τους τραπεζίτες της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών / BIS ( Κεντρική Τράπεζα Κεντρικών Τραπεζών από όλο τον κόσμο ), επισκέφθηκε την Ινδονησία . Μέσα από μια συνάντηση με τον Πρόεδρο Sukarno , λένε ότι το όνομα της ανθρωπότητας και την πρόληψη της υποτροπής της παγκοσμίου πολέμου είχε μόλις συμβεί και να καταστρέψει όλες τις χώρες που συμμετέχουν , κάθε χώρα πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία για να χρησιμοποιήσει εξασφαλίσεων χρυσού που κατέχεται από κάθε χώρα για ανθρωπιστικά προγράμματα . Και κάθε χώρα συμφωνεί , περιλαμβανομένης και της Ινδονησίας . Τέλος , υπήρξε συμφωνία ότι τα χρυσά – χρυσωρυχείο ανατολικά χώρες (Ασία ) θα πρέπει να υποβάλλονται με την Federal Reserve να γίνεται σε ανθρωπιστικά προγράμματα . Καθώς η ανταλλαγή , οι ασιατικές χώρες δέχονται Ομόλογα και Πιστοποιητικά Χρυσού ως ένδειξη της ιδιοκτησίας . Αρκετές χώρες που εμπλέκονται, όπως η Ινδονησία , η Κίνα και η Philippina . Εκείνη την εποχή , η επιρροή της ανατολικής παγκόσμιος ηγέτης Sukarno ως ένα πολύ μεγάλο , έως ότου οι Αμερικανοί ανησυχούν όταν Sukarno ήταν τόσο κοντά στη Μόσχα και Πεκίνο, η οποία παρεμπιπτόντως είναι ο εχθρός της Αμερικής .
Όμως, λίγα χρόνια αργότερα , Sukarno άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι η συμφωνία μεταξύ των χωρών ανατολικά με τα δυτικά ( τραπεζίτης – εβραϊκή τραπεζίτες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο) δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Sukarno μύριζε φάουλ συνωμοσία που πραγματοποιούνται από τους Εβραίους τραπεζίτες οι οποίοι αποτελούν μέρος του Τεκτονισμού . Δεν υπάρχουν ανθρωπιστικά προγράμματα που εκτελούνται με τη χρήση των εξασφαλίσεων . Sukarno διαμαρτύρονται έντονα και γρήγορα συνειδητοποίησε ότι οι ανατολικές πολιτείες έχουν εξαπατηθεί από τους διεθνείς τραπεζίτες . Τέλος, το 1963 , Sukarno ακυρώσει τη συμφωνία με τους Εβραίους τραπεζίτες και να μεταφέρει το δικαίωμα να διαχειρίζεται το χρυσό – χρυσό στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών John F. Kennedy ( JFK ) . Όταν οι Αμερικανοί πιάστηκαν στα τεράστιο χρέος μετά την εμπλοκή του σε έναν παγκόσμιο πόλεμο . Πρόεδρος JFK ήθελε το κράτος να τυπώσει χρήματα χωρίς χρέος . Επειδή οι εξουσίες και οι αρμοδιότητες της Federal Reserve δεν είναι η αμερικανική κυβέρνηση , αλλά στην πραγματικότητα ελέγχεται από ιδιωτικά εβραϊκή τραπεζίτες . Έτσι, αν η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλει να τυπώσει χρήμα , τότε η κυβέρνηση θα πρέπει να δανειστεί για να τους Εβραίους τραπεζίτες με υψηλά επιτόκια ως εγγύηση . Η κυβέρνηση των ΗΠΑ , στη συνέχεια πίεσε πρόεδρος Soekarno σε χρυσό – χρυσό που είχε χρησιμοποιηθεί ως ενέχυρο από τους Εβραίους τραπεζίτες στραφούν στην Αμερική . Ο Πρόεδρος Kennedy διαβεβαίωσε Soekarno πρόθυμοι να πληρώσουν επιτόκιο 2,5 % ετησίως επί της αξίας του χρυσού που χρησιμοποιείται και τέθηκε σε ισχύ δύο χρόνια μετά την υπογραφή της συμφωνίας . Μετά το ΜΣ ως ένα σημάδι της έγκρισης, τότε σχηματίζεται το Hilton Memorial συμφωνία Πράσινο στη Γενεύη (Ελβετία ), που υπογράφηκε από τον Σουκάρνο και John F. Kennedy . Με τη συμφωνία αυτή η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναγνωρίζει χρυσού του έθνους Ινδονησία άνω των 57.000 τόνων χρυσού σε συσκευασίες των 17 Πακέτα
Μέσω αυτής της συμφωνίας Sukarno ως ένα αξιόπιστο κάτοχος της εντολής θα αναλάβει την επανατοποθέτηση των εξασφαλίσεων σε χρυσό , στη συνέχεια χρησιμοποιούνται στο τραπεζικό σύστημα να δημιουργεί ένα Fractional Reserve Banking έναντι του δολαρίου ΗΠΑ . Η συμφωνία αυτή διευκολύνθηκε από Threepartheid Χρυσό Επιτροπή και μέσω αυτής της συμφωνίας ως αρχή κατά του χρυσού προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ άλλαξε χέρια .
Από τη συμφωνία , που εκδόθηκε το Εκτελεστικό Διάταγμα 11110 αριθμημένες , υπεγράφη από τον Πρόεδρο JFK έδωσε πλήρη εξουσία στο Υπουργείο Οικονομικών να αναλάβει το δικαίωμα να εκδίδει νόμισμα, τα χρήματα από την Federal Reserve . Ποια ποτέ αναληφθεί από Franklin , Λίνκολν , και πολλά άλλα προέδρους , ανεξάρτητα από τα δεσμά που το πιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ εφαρμόστηκε επίσης από τους Εβραίους τραπεζίτες προέδρου JFK . μία από τις εξουσίες που παρέχονται στο Υπουργείο Οικονομικών εκδίδει ένα πιστοποιητικό ασημένιο κέρμα ασημένια νομίσματα , ώστε η κυβέρνηση θα μπορούσε να εκδώσει περισσότερο χρέος , χωρίς ένα δολάριο στην Κεντρική Τράπεζα ( Federal Reserve )
Δεν έχει πολύ καιρό μετά την υπογραφή της συμφωνίας Πράσινη Hilton Memorial , ο Πρόεδρος Kennedy πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τον Lee Harvey Oswald . Μετά το θάνατο του Κένεντι , τα σκοτεινά χέρια των Εβραίων τραπεζιτών μετακινήσετε την ασφάλεια του χρυσού με τη συνδυασμένη διεθνή λογαριασμοί εξασφαλίσεων για την Παγκόσμια διευκόλυνσης του χρέους υπό την εποπτεία του OITC ( Το Γραφείο Διεθνών Treasury Control) τα οποία είναι όλα ελέγχονται από Εβραίους τραπεζίτες . Η συνθήκη επίσης ποτέ ήταν αποτελεσματική και όταν Sukarno ανετράπη από ένα νέο κίνημα Παραγγελία ενορχηστρωμένη από τη CIA ο οποίος αργότερα διορίστηκε Σουχάρτο ως Προέδρου της Δημοκρατίας της Ινδονησίας . Μέχρι τη στιγμή της Sukarno αρρώστησε και δεν λαμβάνει πλέον τη φροντίδα αυτών των περιουσιακών στοιχείων μέχρι το θάνατο . Η μόνη κληρονομιά που άφησε , η οποία σχετίζεται με τη συμφωνία Πράσινο Hilton Memorial είναι ένα κωδικοποιημένο βιβλίο που κρύβει εκατοντάδες των λογαριασμών και των υπο- λογαριασμούς που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση του χρυσού , η οποία προστατεύεται από ένα μυστικό στο σύστημα της Federal Reserve που ονομάζεται The Black οθόνη . Το βιβλίο ονομάζεται Πληροφορίες βιβλίο ή το βιβλίο κωδικών . Το βιβλίο βιασύνη από πολλούς στον κόσμο χρηματοπιστωτικά ιδρύματα , οι Πρεσβύτεροι Mason , οι αμερικανικές πολιτικές και τη νοημοσύνη των υπαλλήλων , καθώς και άλλοι . Η ύπαρξη αυτών των βιβλίων απειλούν την ύπαρξη των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων , που έκανε το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια της Δύσης.
Σε αυτήν την ημέρα , ούτε καν ένα δολάριο τόκων και κεφαλαίου καταβάλλεται επί των περιουσιακών στοιχείων του ινδονησιακού λαού μέσω της κυβέρνησης , σύμφωνα με τη συμφωνία που συνήφθη μεταξύ JFK και ο πρόεδρος Soekarno μέσω της συμφωνίας Πράσινο Hilton . Αν και έχουν χρησιμοποιήσει το χρυσό ως εξασφάλιση ανήκουν στην Ινδονησία σε έντυπη μορφή κάθε δολάριο .
Το ίδιο συνέβη και με την Κίνα και τις Φιλιππίνες . Γι “αυτό στην αρχή της δεκαετίας του 2000 η Κίνα άρχισε να μηνύσει στο περιφερειακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης . Η μήνυση αξίζει τρισεκατομμύρια δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει κλονίσει τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Αμερική και την Ευρώπη . Αλλά η δίκη ήταν κάτι περισσότερο από μια δεκαετία και έχει ακόμη να δείξει αποτελέσματα . Πράγματι , η στολή δεν είναι εύκολο , χρειάζεται υπομονή , γιατί όχι μόνο ασχολούνται με μια μεγάλη χώρα όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες , αλλά και ασχολείται με εβραϊκά συμφέροντα , ακόμη και με το Βατικανό φέρεται κανένα ενδιαφέρον . Προτίθεται η κυβέρνηση της Ινδονησίας ακόλουθα μέτρα της κινεζικής κυβέρνησης είναι μηνύει για τα δικαιώματα του λαού της Ινδονησίας ότι ο χρυσός τρισ χιλιάδες δολάρια … ( θα μπορούσε να πληρώσει το χρέος της Ινδονησίας και να κάνει αυτή τη χώρα ευημερούσα ) ..
……………………………………………………….
George Kinikos
ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
……………………………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=680




"The Green Hilton Memorial Agreement" di Geneva pada 14 November 1963
http://gizadeathstar.com/2012/12/the-bearer-bonds-scandals-jfk-sukarnos-gold-and-ubs/
http://caraklick.blogspot.com/2013/04/secret-mysteries-soekarno-gold-bars.html
http://www.beritalima.com/2013/09/amerika-memiliki-hutang-57ribu-ton-emas.html
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread975838/pg1
From: karenhudes@hotmail.com 
To: dasavin9@gmail.com; oskarstruck@gmail.com 
CC: sekretariat.gp@nbp.pl; mhasan@worldbank.org; jmcpherson@naag.org; oag@oag.state.md.us; sheriffmack@hotmail.com; staff@cspoa.org; countysheriffproject@admospheres.com; scholar@constitutionpreservation.org; contact@oathkeepers.org; sheriff@rc.mt.gov; ken.blackburn@bighorncountywy.gov; johnmachaffie@gmail.com; gporfdr@gmail.com; iamthepeople.us@gmail.com; browncorp@gmail.com; inquiry@dejurenation.org; showtips@infowars.com; drudge@drudgereport.com; eds02@worldbank.org; hsuzuki1@worldbank.org; p-m-j@dn.mofa.go.jp; djz-ve@minbuza.nl; kerry.kircher@mail.house.gov; thomas_caballero@legal.senate.gov; eds01@worldbank.org; eds03@worldbank.org; eds04@worldbank.org; eds05@worldbank.org; eds06@worldbank.org; eds07@worldbank.org; eds08@worldbank.org; eds09@worldbank.org; eds10@worldbank.org; eds11@worldbank.org; eds12@worldbank.org; eds13@worldbank.org; eds14@worldbank.org; eds15@worldbank.org; eds16@worldbank.org; eds17@worldbank.org; eds18@worldbank.org; eds19@worldbank.org; eds20@worldbank.org; eds21@worldbank.org; eds22@worldbank.org; eds23@worldbank.org; eds24@worldbank.org; eds25@worldbank.org; join@naaij.org 
Subject: RE: No World Domination 
Date: Tue, 12 Nov 2013 08:28:11 -0500 

Dear Dasa, 

The Monaco Accords are not to be implemented -- they were an illegal attempt to steal the gold from the authorized signatory over the collateral account with whom I am currently working. It is the Green Hilton Agreement that JFK was about to sign that needs funding from the collateral account, together with funding of currencies to be issued by the treasuries of the nations rather than the cabal-backed BIS. 

Yes, of course the United States, its allies, and the BRICS nations are able to free themselves from Jesuit control. Many of them have already done so, and the rest are following suit in rapid succession. I am working with the authorities in the US, the Development Committee of the Bretton Woods institutions and their member countries, informing the people all the while of progress. 

The enforcers will be all of us in a positive feedback loop. We have overcome the Jesuits already by exposing them -- they have no earthly authority. Faithful Catholics in the world are not faithful to the Jesuits' hidden agenda to dominate the world. Any authority of the Catholic Church is not secular. Let the Catholics settle accounts with the Jesuits as many of them have been doing for years. 

In the meantime, I am preparing the necessary legal documents to back the nations' currencies with the world's wealth and throw off the Bank for International Settlements. s3.amazonaws.com... 
s3.amazonaws.com... 
s3.amazonaws.com... 

Best, 
Karen 
Law Offices of Karen Hudes 
www.kahudes.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου