08 Ιουνίου 2010

Οι ώρες είναι κρίσιμες...

Ηλεκτρονικό μήνυμα του Πυθαγόρα Πυθαγορίδη
Συνέλληνες 
   Πυκνώνουν   οι  φήμες  στο  διαδίκτυο   οτι   εντός  των  ημερών    επίκειται    δέσμευση  των   τραπεζικών   καταθέσεων    και    έκδοση  υποτιμημένης  δραχμής  ! 

Οι  ώρες  είναι   κρίσιμες  .  Όλοι   οι  πυρήνες   Ελλήνων   σε  όλες  τις  πόλεις   πρέπει  να  είναι  σε  εγρήγορση  και  ετοιμότητα  για δράση  .

Ξανακαταθέτω  τις    προτάσεις   μου  που   βρίσκονται   στις    



   http://sites.google.com/site/pitago99/rev-det   ( αυτή  την  ιστοσελίδα   είναι  η  πρώτη  φορά  που  σας  την  ανακοινώνω ) 




Αν  συμφωνείτε  σε  κάτι   φροντίστε    να   γνωστοποιηθεί   σε  κάθε  αστυνομικό  ή  στρατιωτικό   που  γνωρίζετε .
Καταθέστε  και  τις  δικές  σας   προτάσεις  .  
Μπορείτε   να  μου  τις  στείλετε   για  να  βρίσκονται   όλες  μαζί  δημοσιευμένες   στην    http://sites.google.com/site/pitago99/pitago   

Πλησιάζει   η  ώρα  που  το  τιμόνι   του  Ελληνικού  Έθνους  θα  πρέπει  να  το  αναλάβουν  ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΧΕΡΙΑ  .
Τα  βλέμματα   των  προγόνων  και  όλης  της   ανθρωπότητας   είναι  στραμμένα  πάνω  μας  .
Περιμένουν  απο  εμάς  πολλά . 
Ας  μην τους  απογοητεύσουμε .

Πυθαγόρας

Εικονική προσβολή της φρεγάτας «Σαλαμίς» F-455 από δύο τουρκικά F-4 Terminator ανοικτά της Χίου!

Σοβαρό αεροναυτικό επεισόδιο -που θα μπορούσε να είχε πάρει διαστάσεις- είχαμε στις 16:15 σήμερα το απόγευμα 14ν.μ. από τα Μεστά της Χίου όταν σχηματισμός από 7 τουρκικά αεροσκάφη προχώρησε σε εικονική προσβολή σκάφους επιφανείας του ΠΝ.
Πιο συγκεκριμένα τέσσερα τουρκικά F-16 και τρία F-4E Terminator αφού εισήλθαν στην περιοχή μεταξύ Χίου και Λέσβου στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην περιοχή όπου ασκούνταν σκάφη του ΠΝ στο πλαίσιο της άσκησης «Καταιγίς». Στη συνέχεια τα δύο από τα τρία F-4 του σχηματισμού αφού εκτέλεσαν απότομη κάθοδο από το ύψος πτήσης τους σε πολύ χαμηλό ύψος πραγματοποίησαν εικονική προσβολή πολυβολισμού στη Φρεγάτα «Σαλαμίς» τύπου MEKO 200HN κλάσης «Ύδρα» από ύψος 165 μέτρων.
Η φρεγάτα που είχε ήδη εντοπίσει το σχηματισμό των τουρκικών αεροσκαφών  με τους δικούς της αισθητήρες ενεργοποίησε αμέσως τα αντιαεροπορικά της συστήματα εγκλωβίζοντας τα τουρκικά αεροσκάφη. Τα δύο τουρκικά αεροσκάφη μετά την εικονική προσβολή αποχώρησαν από την περιοχή και εξήλθαν από το FIR Αθηνών μεταξύ Χίου και Σάμου.
Την πρώτη φάση μάλιστα της άσκησης «Καταιγίς-10» (το βράδυ της 7ης Ιουνίου) παρακολούθησε  ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, ο οποίος συνοδευόταν  από  τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημήτριο Ελευσινιώτη, από τη Φρεγάτα «Σαλαμίς» παρακολουθώντας από το κέντρο επιχειρήσεων της φρεγάτας, την νυχτερινή ανάπτυξη των ναυτικών δυνάμεων
Σε ότι αφορά τη συνολική δραστηριότητα της τουρκικής Αεροπορίας αυτή κινήθηκε σε αρκετά υψηλά επίπεδα –αναφορικά με την προώθηση των σχεδίων της Άγκυρας για διαμοιρασμό του Αιγαίου μέσω της αμφισβήτησης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων- πραγματοποιώντας παραβάσεις του FIR Αθηνών όπως και παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ).
Πιο συγκεκριμένα πέντε σχηματισμοί από τελούμενοι από 17 συνολικά αεροσκάφη, προχώρησαν σήμερα σε 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 8 παραβιάσεις του ΕΕΧ. Από τα 17 αεροσκάφη τα 4 έφεραν οπλισμό. Η δραστηριότητα επικεντρώθηκε στο κεντρικό Αιγαίο. Εμπλοκές δε σημειώθηκαν καθώς τα αεροσκάφη της ΠΑ αρκέστηκαν –για άλλη μια φορά- σε διακριτικές αναγνωρίσεις κατά πάγια τακτική.
Image

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ποιό είναι το λαμόγιο(πρώην βουλευτής),που εν μια νυκτί βρέθηκε με 7.000.000 ευρώ και...απηλλάγη;;Βόμβα!

Αυτά γίνονται μόνο στη Μπανανία(Grecia)!
Επιχειρηματίας κατέθεσε στο λογαριασμό ενός από τα λαμόγια που "εκπροσωπούν" τους μαλάκες στον "οίκο του...Λαού",εφτά(7.000.000) ευρώ!!!Αυτό καταγγέλθηκε στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου,"ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ",από δικαστικό που έχει αναλάβει την υπόθεση...!!!
Εντός των ημερών θα σκάσει η ωρολογιακή βόμβα!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΠΡΩΗΝ! 

Ανανέωση.
Ορίστε ο φλώρος που έγινε...Φλώρος!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΘΩΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ 7εκ.ΕΥΡΩ!!ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚ@ !!!

ΠΡΟΔΟΣΙΑ... "Κύριε ΓΑΠ, πόσες φορές έχετε δει τον Σόρος πρόσφατα;"

Το ραντεβού του Σόρος για την επίθεση στην Ελληνική οικονομία με υπότιτλους

 Κύριε ΓΑΠ, πόσες φορές έχετε δει τον Σόρος πρόσφατα;

Όχι, ο Σόρος δεν είναι μπαμπούλας. Είναι μία γραφική αχόρταγη φιγούρα που ζει παρασιτικά βασισμένος σε καραγκιόζηδες πολιτικούς και λειτουργούς. Φτηνούς. Πολύ φτηνούς. Όσο οι αρλεκίνοι της περιβόητης λέσχης. Εσύ φίλε συμπολίτη θα ανεχθείς να σου βουτάει το βιός ένας αχόρταγος γελοίος με τη βοήθεια κάποιων λαδωμένων υπαλλήλων της καρπαζάς;

Δείτε το βίντεο:


Ευχαριστούμε θερμά το ΙΧΩΡ για το βίντεο.
Οlympia.gr
Εχει κι άλλο παρακάτω...

Πηγή...

 Σχετικό θέμα:Τι γυρεύει η αλεπού;