02 Δεκεμβρίου 2010

Διακοπές στην Ευρώπη

Το 2010


Το 2015


Τι έχουμε να δούμε στο ...Λουτράκι...

Σήμερα 2/12/2010 και ώρα 14.00,η ΝΑSA οργανώνει συνέντευξη τύπου για εξωγήϊνη ζωή,που θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της!

Εδώ είναι το κανάλι... NASA TV στο οποίο θα δείτε ζωντανά και ώρα 14.00 σήμερα 2/12/2010 την ανακοίνωση...

Βρέθηκε εξωγήϊνη ζωή;

Μήπως έφτασε επιτέλους η ώρα της αλήθειας; Αυτό που όλοι περιμέναμε; Η NASA ανακοίνωσε πως θα οργανώσει έκτακτη συνέντευξη τύπου αύριο, με αντικείμενο της «ένα εύρημα αστροβιολογίας που θα συγκλονίσει την όλη  προσπάθεια της αναζήτησης στοιχείων για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής».
Η ανακοίνωση αυτή έχει θέσει σε συναγερμό όλους τους ερευνητές θεμάτων ούφο, αλλά και γενικά όποιον ενδιαφέρεται για το ζήτημα των εξωγήινων.
Στη συνέχεια της ανακοίνωσης της, η αμερικανική διαστημική υπηρεσία διευκρινίζει πως «η αστροβιολογία είναι η μελέτη της απαρχής, της εξέλιξης, της διανομής,  και του μέλλοντος της ζωής στο σύμπαν».
Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, όπως μεγάλη είναι και η αγωνία για το πρόκειται να ανακοινωθεί. Μερικές πιθανές αποκαλύψεις είναι:
-Ανακάλυψε μήπως η NASA κάποιες ενδείξεις ζωής, έστω σε μικροβιακό επίπεδο, στον κόκκινο πλανήτη;
-Οι επιστήμονες έχουν αποκαλύψει πως ο δορυφόρος Ρέα του πλανήτη Κρόνου διαθέτει μια λεπτή ατμόσφαιρα αποτελούμενη από οξυγόνο και διοξείδιο του άνθρακα. Μήπως αυτό σημαίνει πως μπορεί να υπάρχει κάποια μορφή ζωής;
Η αυριανή εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 2 μ.μ. στο αρχηγείο της υπηρεσίας στη Washington, D.C. και θα μεταδοθεί ζωντανά από το τηλεοπτικό κανάλι της NASA μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.
S.A.- AOL News, Discover

 ΠΥΡΓΟΣ NEWS