12 Δεκεμβρίου 2008

Απάντηση σε όλους όσους λένε την φράση «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας».



ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΕΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ!!!!


_________________________________________________________________
http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_content&task=view&id=466&Itemid=34

flag_of_greece.svg.pngΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ !
Δεν χρειάζεται να ντρέπεστε που είστε Έλληνας, ντρέπονται άλλοι για σας οι Έλληνες οι πρόγονοι σας !

Χριστιανέ είπες πώς ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας ; Μήπως η λέξη Έλλην πρέπει να ντρέπεται που εκπροσωπεί εσένα, έναν εκπρόσωπο ενός και μοναδικού παράλογου Θεού, που δεν θυμίζεις τίποτα από τον Ηρωισμό, την Τόλμη, την Αρετή, των προγόνων σου !

Τι έχεις προσφέρει στο μεγαλείο του Ελληνικού πολιτισμού για να έχεις το δικαίωμα να εκφράζεις άποψη για τον Έλληνα ;

Μήπως θέλεις να πεις ότι επειδή κρύφτηκες μέσα στο πολυτεχνείο για να ρίξεις την χούντα, και θέλεις αυτό να συγκρίνεις με την μάχη των Θερμοπυλών, με την μάχη της Σαλαμίνας, με τις μάχες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με τους ήρωες του 1821 για την παλιγγενεσία του έθνους, με τους ήρωες του πρώτου και του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που μεγάλωσαν την Ελλάδα και με αξιοπρέπεια μέσα στην πείνα την υπερασπίστηκαν ;

Μήπως έχεις να μας υποδείξεις τους κομπιναδόρους που από τη μια υπηρετούσαν την χούντα και μόλις παρήλθε η χούντα έγιναν αντιχουντικοί ή διαφορετικά αντιστασιακοί ;

Μήπως έχεις να υποδείξεις εδώ και 3 δεκαετίες 2 ανίκανες οικογένειες αυτές του Παπανδρέου και του Καραμανλή που κυβερνούν την Ελλάδα με την ψήφο σου και ευθύνονται για όλα τα κακά του τόπου ;

Μήπως επειδή πέρασες ωραία την δεκαετία του 80, επειδή οι "μάγκες" οι πολιτικοί Παπανδρέου & Καραμανλής μοίραζαν χρήματα με τσουβάλια, ποιανού χρήματα όμως ; ΔΑΝΙΚΑ από την παγκόσμια τράπεζα που σήμερα έφτασαν στα 270 και πλέον δισεκατομμύρια ευρώ το δημόσιο χρέος που πρέπει να τα πληρώσει η νέα γενιά !
Γλεντούσες εσύ για να πληρώνουν άλλοι ; Και τολμάς να πεις από πάνω ότι ντρέπεσαι κι όλας ;

Μήπως για το ξεπούλημα της Κύπρου, της Βορείου Ηπείρου, του ονόματος της Μακεδονίας, των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων – Σαρακατσάνων της Ανατολικής Θράκης, της Βορείου Ηπείρου των Σκοπίων κ.λπ που το Ελληνικό δημόσιο κατήργησε τα σχολεία με την δικαιολογία ότι δεν φτάνουν οι οικονομικοί της πόροι !

Μήπως για τους απόδημους Έλληνες, τους οποίους κοροϊδεύουν κάθε φορά οι πολιτικοί που ψηφίζεις ;

Μήπως για την άθλια οικονομική κατάσταση που έφτασε η Ελλάδα με την δική σου ψήφο, με τις δικές σου επιλογές ;

Μήπως για τα 3.000.000 λαθρομεταναστών που έχει η Ελλάδα ; Αυτών που δεν πρόλαβαν να φτάσουν στην Ελλάδα έσπαγαν τις επιχειρήσεις, και την δική σου πιθανόν, μαζί με τους μαστουρωμένους κουκουλοφόρους, αυτών που λεηλατούσαν τις επιχειρήσεις μόλις βρήκαν την ευκαιρία ; ΑΥΤΟ είναι το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ σου ;

Μήπως για τις υποχωρήσεις σε όλα τα μέτωπα;
Την Θράκη παραδίδουμε στους τούρκους μαζί με το Αιγαίο, την Βόρεια Ελλάδα στους σλάβους, την Ήπειρο στους Αλβανούς, αυτά είναι που κατάφερες Χριστιανέ ;
Και τώρα ξαναψηφίζεις το ΠΑΣΟΚ με τον Παπανδρέου, ο οποίος το 1997 όντας υπουργός εξωτερικών ζητούσε την κατάργηση του άρθρου 19 του συντάγματος, έτσι ώστε να ξαναγυρίσουν πίσω στην Θράκη όλοι οι Τούρκοι που έφυγαν με τις ανταλλαγές.

Μήπως έχεις να υποδείξεις την δουλεία σου και την ελεεινότητα με το να ψηφίζεις σε πρόσωπα ΌΧΙ με σκοπό το συμφέρον του έθνους και της πατρίδας σου, αλλά το προσωπικό σου, ή δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ ; Ξέχασες όταν έγλυφες τα οπίσθια των πολιτικών για να σου βολέψουν τον υιό ή την κόρη ;
Δεν κοιτούσες τότε στον καθρέφτη για να δεις τον εαυτό σου και να πεις, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ;

Με την πρώτη δυσκολία και εμπόδια βρίσκεις να κατηγορήσεις την Ελλάδα και τον Έλληνα, όταν σε χρειάζεται όμως η Ελλάδα νοιάζεσαι μόνο για το τομάρι σου, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ !
ΞΥΠΝΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΛΕΕΙΝΌ !

Μήπως επιτέλους αντί να λες «ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ» είναι πιο δίκαιο να πεις «ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ»;


Έτσι στο εξής όταν τα βρίσκεις σκούρα τα πράγματα θα λες ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΕΛΛΗΝ !

ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ, ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ !

Και επειδή είσαι ένοχος για την κατάντια σου μην προσπαθείς να καλυφθείς με τις δικαιολογίες !

Είναι αδικία ο απέναντι Τούρκος να λέει “Είμαι υπερήφανος που γεννήθηκα Τούρκος” παρ όλο που δεν έχει τα όσα έχει ένας Έλληνας για να είναι Υπερήφανος, και να βγαίνουν κάτι αποτυχημένοι στα πάνελ των καναλιών και να λένε πώς “Ντρέπονται που είναι Έλληνες”.
Δηλαδή να υπηρετούν σιωπηλά την παγκοσμιοποίηση που θέλει την διάλυση των εθνών και ειδικά του Ελληνικού Έθνους !
Να μεταδίδουν το μήνυμα “Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας” στην Νεολαία, δηλαδή να προεξοφλούν το μέλλον των νέων που πρέπει να είναι υπερήφανοι διότι είναι Έλληνες , με τις αποτυχίες των ιδίων !
ΜΕΝΕΛΑΟΣ

Εχασε τη μάχη για τη ζωή ο Τάσσος Παπαδόπουλος .



ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

________________________________________________________________
http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_content&task=view&id=467&Itemid=34

12.12.08

papadopoulos_tassos.jpgΈχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσος Παπαδόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν στη μονάδα εντατική θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΡΙΚ, η υγεία του τέως προέδρου είχε παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση από το πρωί.

Ο τέως πρόεδρος της Κύπρου (2003-2008) συνέδεσε το όνομά του με το συντριπτικό «όχι» των Ελληνοκυπρίων στο Ανθελληνικό Σχέδιο Ανάν.

Βιογραφικό

Ακολουθεί αναλυτικά το βιογραφικό του.

1955-59: Εξάσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου στη Λευκωσία. Έλαβε ενεργό μέρος στον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ από διάφορες θέσεις, αρχικά ως τομεάρχης Λευκωσίας και αργότερα ως γενικός υπεύθυνος για όλη την Κύπρο της πολιτικής οργάνωσης της ΕΟΚΑ, ΠΕΚΑ.

1959: Λαμβάνει μέρος στη Διάσκεψη του Λονδίνου και καταψήφισε τις συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου.

1959-60: Διατελεί μέλος της Συνταγματικής Επιτροπής, που συνέταξε το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Απρίλιος 1959: Διορίζεται υπουργός Εσωτερικών της μεταβατικής κυβέρνησης.

Αύγουστος 1960: Διορίζεται υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ιανουάριος 1964: Διορίζεται και υπουργός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων. Επιπλέον, διατελεί υπουργός Υγείας.

1970: Εκλέγεται βουλευτής Λευκωσίας του Ενιαίου Κόμματος.

1976: Επανεκλέγεται βουλευτής, ως ανεξάρτητος.

Απρίλιος - Οκτώβριος 1976: Ορίζεται πρόεδρος της Βουλής.

1976-78: Είναι σύμβουλος του πρώτου διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς στις διακοινοτικές συνομιλίες, Γλ. Κληρίδη. Τον Απρίλιο του 1976 διορίζεται ο ίδιος συνομιλητής, θέση στην οποία παραμένει έως τον Ιούλιο του 1978. Αντιπροσωπεύει την Κύπρο σε πολλά διεθνή συνέδρια και την ελληνοκυπριακή κοινότητα σε πολλές προσφυγές της Κύπρου στον ΟΗΕ και στο Συμβούλιο της Ευρώπης

1980: Ιδρύει το κόμμα Ένωση Κέντρου.

1981: Αποτυγχάνει να εκλεγεί βουλευτής.

1989: Η Ένωση Κέντρου συγχωνεύεται με το Δημοκρατικό Κόμμα ΔΗΚΟ .

1991: Διατελεί βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ. Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου.

Στις 7 Οκτωβρίου του 2000 εκλέγεται, χωρίς αντίπαλο, πρόεδρος του ΔΗΚΟ, διαδεχόμενος τον ιδρυτή και πρόεδρο του κόμματος, τότε πρόεδρο της Βουλής, Σπύρο Κυπριανού.

Στις 27 Μαΐου του 2001το ΔΗΚΟ συγκεντρώνει ποσοστό 14,84% των ψήφων στις βουλευτικές εκλογές και έρχεται τρίτο, με πρώτο το ΑΚΕΛ και δεύτερο τον ΔΗΣΥ Ο ίδιος επανεκλέγεται βουλευτής Λευκωσίας.

Στις 16 Φεβρουαρίου του 2003 κερδίζει τις προεδρικές εκλογές από τον πρώτο γύρο, με ποσοστό 51,51% των ψήφων, έναντι 38,80% του τότε προέδρου Γλαύκου Κληρίδη. Την υποψηφιότητά του στηρίζουν το ΔΗΚΟ, το ΑΚΕΛ, το ΚΙΣΟΣ το Κίνημα Οικολόγων-Περιβαλλοντιστών, η Έπαλξη Ανασυγκρότησης του Κέντρου και η Κίνηση Ανανεωτικής Πρωτοβουλίας.

Αναλαμβάνει επισήμως καθήκοντα προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 28 Φεβρουαρίου.

Στις 16 Απριλίου του 2003 υπογράφει στη Στοά του Αττάλου, επί ελληνικής προεδρίας, τη συνθήκη προσχώρησης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Την 1η Μαΐου του 2004, η Κύπρος γίνεται μέλος της ΕΕ.

Στις 26 Φεβρουαρίου του 2005 ανακηρύσσεται πρόεδρος του ΔΗΚΟ, χωρίς αντίπαλο, για την επόμενη τετραετία.

Στις 21 Μαΐου του 2006 το ΔΗΚΟ συγκεντρώνει το 17,92% των ψήφων στις βουλευτικές εκλογές, σημειώνοντας αύξηση 3,08% σε σχέση με το 2001, παραμένει όμως τρίτο κόμμα, με πρώτο το ΑΚΕΛ και δεύτερο τον ΔΗΣΥ, που και τα δύο καταγράφουν απώλειες.

Στις 29 Αυγούστου του 2006 υποβάλλει την παραίτησή του από την ηγεσία του ΔΗΚΟ.

Στις 7 Οκτωβρίου του 2006 αποχωρεί και τυπικά από την ηγεσία του ΔΗΚΟ.

Στις 17 Φεβρουαρίου του 2008 έρχεται τρίτος, με ποσοστό 31,79% των ψήφων, στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών και αποκλείεται από το δεύτερο γύρο, στον οποίο αναμετρώνται ο Ι. Κασουλίδης (33,51%) και ο Δ. Χριστόφιας (33,29%). Την υποψηφιότητά του στηρίζουν το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ, το Κίνημα Οικολόγων-Περιβαλλοντιστών και το Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Στις 24 Φεβρουαρίου του 2008 πρόεδρος εκλέγεται στο δεύτερο γύρο ο Δ. Χριστόφιας με την υποστήριξη, μεταξύ άλλων, του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ και του Κινήματος Οικολόγων-Περιβαλλοντιστώνμ που στον πρώτο γύρο είχαν υποστηρίξει τη δική του υποψηφιότητα. Ο νέος πρόεδρος αναλαμβάνει καθήκοντα στις 28 Φεβρουαρίου.

Βραβεία - διακρίσεις

Στις 25 Νοεμβρίου του 2003 ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος του απονέμει το Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Σωτήρος.

Στις 26 Νοεμβρίου του 2003 η δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη του απονέμει το Μετάλλιο Αξίας της πόλης των Αθηνών.

Στις 11 Μαΐου του 2007 κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο, ο πρόεδρος της Αυστρίας Χάιντς Φίσερ του απονέμει το Μεγαλόσταυρο Τιμής της Αυστρίας.

Στις 4 Ιουνίου 2007 κατά την επίσκεψή της στην Κύπρο, η πρόεδρος της Λετονίας Βάιρα Βίκε Φραϊμπέργκα του απονέμει το παράσημο του Ταξιάρχη του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος των Τριών Αστέρων.

Πληροφορίες απο: ΑΠΕ-ΜΠΕ,ΡΙΚ, Φιλελεύθερος

Η...επιβολή του Ευρωσυντάγματος!!!

[Απο ποτε δια πυρος και σιδηρου απαγορευουν σ ενα λαο να αρνειται κατι και επιβαλουν στους υπολοιπους την αποδοχη του στα μουλοχτα με πλαγιους τροπους;] Σ.Σ.

Εμείς θα απαντήσουμε στο φίλο Σ.Σ.,ότι η δια πυρός κα σιδήρου επιβολή είναι σε χρήση εδώ και 1900 χρόνια!!!!Αρκεί να ερευνήσει κανείς την Ιστορία!!!!!


______________________________________________________
PRESS-GR

Ιρλανδοι και ευρωσύνταγμα‏...

.
Προσανατολισμενος να διενεργησει και δευτερο δημοψηφισμα εντος του 2009 φαινεται να ειναι ο Προθυπουργος της Ιρλανδιας Καουεν.Στο μοναδικο κρατος της ΕΕ που ο λαος της ειχε το δικαιωμα να εκφρασει τη γνωμη του με δημοψηφισμα για ενα τοσο σοβαρο ζητημα, στα υπολοιπα κρατη μελη και φυσικα και στη χωρα μας περασε στα μουλοχτα απο τη βουλη, αναθεμα κι αν γνωριζαν οι εθνοπατερες μας τη ψηφιζαν, ηταν γραμη του κομματος ,τελεια και παυλα. Γεγονος παντως ειναι οτι μετα την αποριψη του απο τον Ιρλανδικο λαο οι πιεσεις απο τη κομισιον προς τον Καουεν και η κατασυκοφαντηση του Ιρλανδικου λαου απο τα ΜΜΕ ηταν προτοφανης. Απο ποτε δια πυρος και σιδηρου απαγορευουν σ ενα λαο να αρνειται κατι και επιβαλουν στους υπολοιπους την αποδοχη του στα μουλοχτα με πλαγιους τροπους;
Οι Ευρωπαιοι πολιτες απαγορευεται να εχουν λογο στο Ευρωπαικο γιγνεσθαι; Καποιες παραχωρησεις προς του Ιρλανδους ως προς τον μονιμο επιτροπο κιαι τα εργασιακα λυνουν το προβλημα; Οι πλατυες λαικες μαζες δεν γνωριζουν σχεδον τιποτε γι αυτη τη περιβοητη συνθηκη που θα ειναι δεσμευτικη και καθοριστικη για τις επομενες γενιες. Τι ειδους Ευρωπης σκοπευουν να δημιουργησουν; Γιατι με την ιδια λογικη με το Μαστριχτ δεν προτεινει η κομισιον καινουριο δημοψηφισμα; Ολοι βεβαιως θυμουνται πως περασε το Μαστριχτ στο δημοψηφισμα στη Γαλλια,οπου σοσιαληστες και συντηριτικοι μολονοτι ενωσαν τις δυναμεις τους υπερ του ναι και ελεγχαν τα ΜΜΕ με μια μοναδα κερδισαν.
Τωρα ετοιμαζουν τη δευτερη πραξη του δραματος ετσι για να ολοκληρωσουν την εξαθλιωση που εφερε το Μαστριχτ στους Ευρωπαιους πολιτες. Η Ευρωπη δεν ειναι μονο τραπεζες και πολυεθνικες,υπαρχουν μικρομεσαιοι που με τις παρουσες συνθηκες τεινουν να εξαφανιστουν,υπαρχουν εργαζομενοι που γινονται ημιαπασχολουμενοι,υπαρχει η γενια των 600 και 700 ευρω.
Τι λενε οι περιβοητες συνθηκες γι αυτους;Τιποτε απλως τους εξαθλιωνουν ακομα περισσοτερο.Απο τη προσφατη οικονομικη κριση κανεις δεν εβγαλε συμπερασματα?Κανεις δεν καταλαβε οτι η κοσμοκρατορια των τραπεζων ειναι μια φουσκα και μια απατη?Μεχρι ποτε οι κανονες της της ψυχρης λογιστικης και των αριθμων θα υπερεχουν της πολιτικης και της αξιοπρεπειας των πολιτων;
Αυτο που ζησαμε προσφατα στην Ελλαδα που ο κοσμος με αφορμη τον αδικοχαμο του 15χρονου,ηταν η αφορμη,τα αιτια ειναι πολυ βαθυτερα,γι αυτο φροντισαν με τα εκτροπα των κουκουλοφορων να εκφυλισουν και να κατασυκοφαντισουν τις συγκεντωσεις και τις διαμαρτυριες, παλια τακτικη αλλα και επικινδυνη,γιατι η ανοχη και η κοροιδια εχουν και ορια και οι αντιδρασεις μορει να ειναι πολυ πιο βιαιες απο αυτες που ζησαμε προσφατα.
Σ.Σ.
--------- (Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 6:02 μμ

Πρόβλεψη του ΒΑΝ για επικείμενο σεισμό.

http://enimerwsi-gr.blogspot.com/2008/12/6.html

Παρασκευή, 12 Δεκέμβριος 2008

Πρόβλεψη για σεισμό 6 ρίχτερ

Νέα ανάρτηση της ομάδας ΒΑΝ για επικείμενο σεισμό, μεγέθους άνω των 6 Ρίχτερ, στον ελλαδικό χώρο! Το ιδιαίτερα μεγάλο σήμα καταγράφηκε τον Οκτώβριο από το σταθμό του Πύργου και «ανέβηκε» στις 7 Δεκεμβρίου στη βάση δεδομένων του Πανεπιστημίου Cornell. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζουν ο καθηγητής Παναγιώτης Βαρώτσος και η ομάδα του, από τις αναλύσεις των ηλεκτρομαγνητικών σημάτων (τα SES, όπως τα ονομάζουν) που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους δύο μήνες προκύπτει (αν κι εφόσον φυσικά αυτά επαληθευτούν) ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα εκδηλωθεί ισχυρός σεισμός, με μέγεθος μεγαλύτερο των 6 Ρίχτερ!

Για να μη ξεχνάμε και το Βα(λ)τοπέδι!!!!

Μόνο αυτά;;;;Και τα κλεμένα;;;Φέρτε τα όλα,δε σας παίρνει άλλο!!!!!
Για να μην έρθουν και σας τα πάρουν!!!!!
___________________________________________________________
http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&id=8170&catid=43#8170

Είναι η επιστολή ντοκουμέντο του νέου διαχειριστή-ηγούμενου της μονής Βατοπεδίου προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη, με την οποία προτείνει νέο σχέδιο επιστροφής των οικοπέδων στο ελληνικό Δημόσιο.



Έως σήμερα, ο ηγούμενος Εφραίμ διατηρούσε την πάγια θέση της μονής, σύμφωνα με την οποία η Βιστωνίδα θα επανερχόταν στην κυριότητα της μονής και θα επιστρέφονταν στην Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου τα οικόπεδα που είχαν συμπεριληφθεί στην ανταλλαγή. Ο νέος διαχειριστής της μονής, Γερμανός, προτείνει τη διατήρηση της κυριότητας της λίμνης Βιστωνίδας από το Δημόσιο, αλλά και την επιστροφή των οικοπέδων. Δηλαδή, πλέον, το Βατοπέδι, βάσει της συγκεκριμένης πρότασης, δεν έχει καμία αξίωση, παραχωρώντας τα πάντα, τόσο τη Βιστωνίδα όσο και τα οικόπεδα.

Μάλιστα, ο καθηγούμενος του Βατοπεδίου λέει χαρακτηριστικά ότι ο τρόπος της επιστροφής των οικοπέδων μπορεί να υποδειχθεί από το Δημόσιο. Όλα αυτά, λέει, προτείνονται, προκειμένου να επέλθει η ειρήνη στη μονή, αλλά και γενικότερα να κοπάσει ο θόρυβος που έχει προκληθεί.


Ποιοί είναι αυτοί οι κουκουλοφόροι;;;....Μπας κι είναι...αυτοί;;;

________________________________________________________
http://www.nikos63.blogspot.com/

Οι κουκουλοφόροι..

Κάποια μέρα, κάποιος κουκουλοφόρος θα σκοτωθεί, κάπου, κάτι, και κάπως θα συμβεί, μα θα γίνει το κακό.
Πρός Θεού, δεν εύχομαι κανενός τον θάνατο, απλά προβλέπω κάτι που θα συμβεί σίγουρα μια των ημερών, δεν χρειάζεται δα και μαντικές ικανότητες.
Τότε θα μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος, ποιοί επιτέλους κρύβονται κάτω από τις κουκούλες.
Πάντε από περιέργεια στην κηδεία του, την επόμενη μέρα.. μα μην απορήσετε πολύ, αν τύχει να δείτε να τον συνοδεύουν "δακρυσμένοι συνάδελφοι(??)" αστυνομικοί στο τελευταίο του ταξίδι.
Γιατί άραγε;
Η φωτογραφία αριστερά, κάτι μας λέει, έτσι δεν είναι;
Δείτε τους τύπους με τα πολιτικά, με τα ρόπαλα στα χέρια και τις κουκούλες, δίπλα-δίπλα με τους μπάτσους, και απολύτως ασφαλείς, κι ύστερα πέστε μου αν δεν σας μυρίζει προβοκάτσια η όλη σαπίλα..
Και ρωτάω μετά εύλογα, μπάτσος και καλός, μπορεί να υπάρχει;
Άνθρωποι που έχουν τόσο πολύ πωρωθεί με τη ρουφιανιά, που η ψυχή τους είναι παντελώς σάπια και που δεν έχουν ίχνος φιλότιμου, μπορεί να είναι ποτέ καλοί;
Λυπάμαι που γίνομαι ακραίος και υπερβολικά σκληρός. Ίσως κάποιοι απο εσάς που με διαβάζετε, να είστε αστυνομικοί, ίσως να έχετε φίλους ή συγγενείς αστυνομικούς, και να μην συμφωνείτε μαζί μου, ίσως και κάποιοι να αγανακτείτε.
Δικαίωμά σας, δεν σας κατηγορώ, όπως επίσης και δικό μου, να μην μπορώ να ανεχτώ την μυρωδιά ενός μπάτσου, μέχρι 30 χιλιόμετρα απόσταση μακρυά μου.
Ο καθ' ένας με τα βιώματά του άλλωστε..και τα δικά μου ήταν πολύ άσχημα, οι θύμησες νωπές και θα πονάνε για πάντα..

  • Πατήστε "Police" (το πρώτο-πρώτο Link)
  • , και ακούστε να φρίξετε...


    (Να ευχαριστήσω το Blog "Ανεμος" απο το οποίο δανείστηκα αυτήν την "μοναδικά" αποκαλυπτική φωτογραφία, και -αν διάβασα καλά- ο δημοσιογράφος που την εμφάνισε και την έκανε θέμα, απολύθηκε)