21 Μαρτίου 2010

Η Ρωσία στηρίζει την Ελλάδα.Μούγκα από τα ΜΜΕ.

 Την έκαναν γαργάρα την είδηση τα Μέσα Μαλάκινσης Ελλήνων...

Η στροφή της Ρωσίας υπέρ της Ελλάδος οφειλεται στο ειδικό κείμενο της Ο.Ε.Α. το οποιο ταρακούνησε και αφυπνισε την Ρωσικη Κυβερνηση!

 

ΠΡΟΣOΧΗ! ΠΡΟΣOΧΗ! ΠΡΟΣOΧΗ! Προς defencenet.gr και άπασες ελληνικές ιστοσελίδες

Παρακαλούμε το http://www.defencenet.gr/ καθώς και τις ελληνικές ιστοσελίδες, να μας ενημερώσουν για το ποιες έντυπες εφημερίδες, ποια ραδιόφωνα και ποια δελτία ειδήσεων της τηλεοράσεως, έθιξαν το θέμα «στήριξης της Ρωσίας υπέρ της Ελλάδος». Διότι με μια πρώτη έρευνα μας στο διαδίκτυο και στις Κυριακάτικες εφημερίδες υποπτευόμαστε ότι έχει πέσει σηνιάλο για συμπαιγνιακη μουγκα πράγμα που θα ισοδυναμεί με τουφεκισμό των υπευθύνων!

Και εννοούμε αυτό εδώ το δημοσίευμα των εκδόσεων αμυντικών περιοδικών, που είναι το ...μόνο(!!!) μέχρι στιγμής ανάμεσα σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ το οποίο αναφέρετε σε αυτή την πολύ σημαντική για την Ελλάδα είδηση:

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11308&Itemid=139

ΥΓ. Για παράδειγμα η Κυριακάτικη "Το πρώτο Θέμα" παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδο της την είδηση ότι τάχα δήθεν το εβραικο "ΔΝΤ" επρόκειτε να "σωσει" την Ελλάδα (ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ) και ούτε λέξη για την κίνηση Ρωσίας-Πούτιν. Τουφέκισμα ΤΩΡΑ στους βρωμοβαρώνους μεγαλοεκδότες και βρωμοκαναλάρχες των "μεγαλόσχημων" ΜΜΕ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.... ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Αλλά πιο πολύ στα κορόϊδα τους Έλληνες...Σ' αυτούς που ψάχνουν να πιάσουν την "καλή" μέσω του τζόγου!Νεροκουβαλητές και αιμοδότες των πονηρών.Αυτών των βαμπίρ,που βέβαια καλά κάνουν και εκμεταλλεύονται στο έπακρον την ηληθιότητα των πολλών.Όπως ακριβώς το λέει και η λαϊκή παροιμία:"Οι πολλοί κάνουν καλόν(πλούσιο) τον έναν"...
Μας ήρθε με e-mail... 
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.... ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Η Λιάνα Κανέλλη, πριν κάποιες μέρες, έβγαλε στην δημοσιότητα και παρέδωσε στην Βουλή μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
 Στον κατάλογο, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά στον επικεφαλής της Θύρας Λ7. Ο επικεφαλής της Θύρας Λ7 Τάκης Τ.,,,,  φέρεται ότι έχει κερδίσει 5,7 εκ. ευρώ, ενώ επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές,  προπονητές,  ποδοσφαιριστές,  επιχειρηματίες, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  και άνθρωποι της  νύχτας.
Στον κατάλογο, μάλιστα, δεν  εμφανίζονται μόνο τα  συγκεκριμένα  πρόσωπα, αλλά και τα μέλη των  οικογενειών τους.   Τα 1.200 αυτά άτομα κέρδισαν  συνολικά, από το 2002 έως το 2005, 186  δισεκατομμύρια  δραχμές, χάρη σε παρεμβάσεις στο  λογισμικό του ΟΠΑΠ,  το  οποίο ανήκει στην Ιντραλότ  του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά τη  διεξαγωγή  των  αγώνων, ενώ όπως έγινε γνωστό  υπήρξε παίκτης που αποκόμισε  οικονομικά  οφέλη της τάξης των 900  εκατομμυρίων δραχμών, μέσα σε  έναν  μόλις χρόνο. Γυναίκα  ατόμου  επίσης, που είναι συνεργάτης  της  Ιντραλότ  και έχει άμεση σχέση με τα  αθλητικά δρώμενα, κέρδισε μέσα  σε μια  διετία 11 εκ ευρώ.   
Όσον αφορά την έρευνα για  παρόμοιες υποθέσεις, αυτή έχει  ξεκινήσει  από το  καλοκαίρι του 2004!!

Εαρινή Ισημερία

Τον ερχομό της Άνοιξης σηματοδοτεί η εαρινή ισημερία, που πραγματοποιείται σήμερα, 21 Μαρτίου.
Καλή άνοιξη και ας αφήσουμε και εμείς τον ήλιο της άνοιξης να αναστηθεί πραγματικά μέσα μας, πραγματοποιώντας μία μικρή επίσκεψη στο παρελθόν:

Πηγή...