28 Αυγούστου 2010

Για αυτό άλλαξα στολή...


Ο Αδόλφος Χίτλερ, ο Γερμανός ηγέτης που ηγήθηκε της εβραϊκής - και όχι μόνο - γενοκτονίας βασισμένος στην ιδέα της ανωτερότητας της λεγόμενης «Αρείας» φυλής, ήταν ανθρωπολογικά συγγενής με τους λαούς που κατεδίωξε. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δύο Βέλγοι, ο δημοσιογράφος Jean-Paul Mulders και ο ιστορικός Marc Vermeeren. Σύμφωνα με δημοσίευμα του βελγικού περιοδικού Knack, οι Mulders και Vermeeren κατάφεραν να εντοπίσουν 39 ζώντες συγγενείς του Ναζιστή ηγέτη τους οποίους και έπεισαν να εξετάσουν το γενετικό τους υλικό. Τα αποτελέσματα; Κοινός τόπος στο DNA όλων ήταν το χρωμόσωμα Haplopgroup E1b1b (Y-DNA) το οποίο απαντάται σε εκπροσώπους του εβραϊκού έθνους των κλάδων Σεφαρδίμ και Ασκεναζίμ, αλλά και σε Βερβέρους του Μαρόκου, της Αλγερίας της Λιβύης και της Τυνησίας. Αντίθετα απουσιάζει στο γενετικό υλικό των κατοίκων της Δυτικής Ευρώπης.

Λόγω της εντύπωσης την οποία προκαλεί, το δημοσίευμα έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
Tα αποτελέσματά της έρευνας ίσως έχουν κάποια ιστορική βάση, καθώς φημολογείται ότι ο πατέρας του Αδόλφου Χίτλερ, Αλόις, ήταν παράνομος καρπός του έρωτα της καμαριέρας Maria Schickelgruber κι ενός δεκαεννιάχρονου Εβραίου. Όσο για την ορθότητα των ευρημάτων των δύο Βέλγων - κανένας από τους οποίους δεν είναι γενετιστής – αυτή θα φανεί με περισσότερες έρευνες.

Πηγή: Telegraph, 24/08/10, αρχαιολογία

Γιατί συναντήθηκε τώρα με εκπροσώπους του εβραϊκού λόμπι ο ΥΠΕΞ της Κύπρου;

Για το Κυπριακό, την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή ή για κάτι άλλο;

Μήπως ξέχασε την εξέγερση των Ιουδαίων το 115 μ.Χ.;* Αυτή ξεκίνησε από την Κυρηναϊκή, επεκτάθηκε στην Αίγυπτο και την Παλαιστίνη, και την Κύπρο όπου ζούσαν πολλοί Ιουδαίοι. Επικεφαλής της εξέγερσης (στην Γερμανία στον Β παγκόσμιο πόλεμο δεν έκαναν καμία εξέγερση...) στην Κύπρο τέθηκε κάποιος Αρτεμίων, ο οποίος αιματοκύλισε το νησί λόγω της απουσίας στρατευμάτων. Ο ιστορικός Δίων Κάσσιος ( 2/3ος μ.Χ. αιώνας) αναφέρει αριθμούς νεκρών: 240.000!


Όπως φαίνεται επρόκειτο για μια σοβαρή εξέγερση-γενοκτονία,


και η Ρώμη έστειλε εκστρατευτικό σώμα που στάθμευε στη Συρία και την κατέπνιξε.

Μήπως το γεγονός αυτής της σφαγής καταδεικνύει ότι οι σιωνιστές εβραίοι σφάγιασαν χωρίς ιστορικό λόγο τους Έλληνες; Μήπως ο σκοπός ήταν να εξοντώσουν τους Έλληνες ολοκληρωτικά, και να μείνουν αυτοί, οι μόνοι κάτοικοι της νήσου;

Μήπως "Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ";

Γιατί τώρα Με εκπροσώπους του εβραϊκού λόμπι συναντήθηκε ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ;

*Βλ. σ. 729 της παλαιάς Εγκυκλοπαίδειας „ΗΛΙΟΣ“ όπου αναφέρεται η σφαγή του 115 μ.Χ.

Σχετικό θέμα:Στενότερες σχέσεις με το εβραϊκό λόμπι ζητάει ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου


Ο Ροκφέλερ αποκάλυψε την απάτη της 9/11 στον Ααρών Ρούσο.

Για να δείτε όλη την συνέντευξη Reflections And Warnings - An Interview With Aaron Russo {Full Film}κάντε κλικ εδώ
Δείτε την συνέντευξη και στο Google εδώ

O εβραϊκής καταγωγής σκηνοθέτης του Hollywood Aaron Russo και υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2004, λίγο καιρό πριν πεθάνει από καρκίνο τον Αύγουστο του 2007, έδωσε μια ιστορικής σημασίας συνέντευξη στον Alex Jones. Ο έντιμος και υπεύθυνος χαρακτήρας του, του επέβαλε να δώσει αυτήν την συνέντευξη, γνωρίζοντας ότι θα πεθάνει.
Εκεί αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη γνωριμία του με τον μεγιστάνα
Nick Rockefeller και τις απίστευτες παραδοχές που του είχε εκμυστηρευτεί, όπως την επερχόμενη καταστροφή των Δίδυμων Πύργων 11 μήνες πριν αυτή καν συμβεί !
Μιλάει ακόμα για το τι του απεκάλυψε ο μεγιστάνας στην προσπάθεια του να τον προσεταιριστεί και να τον εντάξει στα σχέδια του, προφανώς λόγω της ιδιότητας του ως υποψηφίου προέδρου της χώρας. Του μίλησε σχετικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της οικογενείας του στην δημιουργία του φεμινιστικού κινήματος και τα σχέδια της για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας. Σκοπός τους, όπως με απόλυτη ευθύτητα και σαφήνεια μας αφηγείται ο
Russo, είναι ο έλεγχος με microchip και η υποδούλωση, όσων ανθρώπων απομείνουν, μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού που σχεδιάζουν.
Κ.Σ.