28 Αυγούστου 2010

Για αυτό άλλαξα στολή...


Ο Αδόλφος Χίτλερ, ο Γερμανός ηγέτης που ηγήθηκε της εβραϊκής - και όχι μόνο - γενοκτονίας βασισμένος στην ιδέα της ανωτερότητας της λεγόμενης «Αρείας» φυλής, ήταν ανθρωπολογικά συγγενής με τους λαούς που κατεδίωξε. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δύο Βέλγοι, ο δημοσιογράφος Jean-Paul Mulders και ο ιστορικός Marc Vermeeren. Σύμφωνα με δημοσίευμα του βελγικού περιοδικού Knack, οι Mulders και Vermeeren κατάφεραν να εντοπίσουν 39 ζώντες συγγενείς του Ναζιστή ηγέτη τους οποίους και έπεισαν να εξετάσουν το γενετικό τους υλικό. Τα αποτελέσματα; Κοινός τόπος στο DNA όλων ήταν το χρωμόσωμα Haplopgroup E1b1b (Y-DNA) το οποίο απαντάται σε εκπροσώπους του εβραϊκού έθνους των κλάδων Σεφαρδίμ και Ασκεναζίμ, αλλά και σε Βερβέρους του Μαρόκου, της Αλγερίας της Λιβύης και της Τυνησίας. Αντίθετα απουσιάζει στο γενετικό υλικό των κατοίκων της Δυτικής Ευρώπης.

Λόγω της εντύπωσης την οποία προκαλεί, το δημοσίευμα έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
Tα αποτελέσματά της έρευνας ίσως έχουν κάποια ιστορική βάση, καθώς φημολογείται ότι ο πατέρας του Αδόλφου Χίτλερ, Αλόις, ήταν παράνομος καρπός του έρωτα της καμαριέρας Maria Schickelgruber κι ενός δεκαεννιάχρονου Εβραίου. Όσο για την ορθότητα των ευρημάτων των δύο Βέλγων - κανένας από τους οποίους δεν είναι γενετιστής – αυτή θα φανεί με περισσότερες έρευνες.

Πηγή: Telegraph, 24/08/10, αρχαιολογία

3 σχόλια:

  1. Η από το 2005 έκθεση Ελλαδιτών καθηγητών για την τρέχουσα ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ των επίγειων αποθεμάτων πετρελαίου και την αυριανή ΑΣΥΜΦΟΡΗ εκμετάλλευση των εναπομεινάντων κοιτασμάτων: http://library.tee.gr/digital/m2069/m2069_foskolos.pdf
    Μόνο που, όπως συμβαίνει με όσους έμαθαν να μισούν τη σαρακατσάνικη αιγοτροφική ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ (βλ. εξόντωση ΧΙΛΙΑΔΩΝ κατσικιών με διαταγή Μεταξά το 1937, κατά παραγγελία των άγγλων νταβατζήδων του, για να στείλει τα δέρματα στον εκβιαζόμενο ξάδερφό τους Χίτλερ...), ΚΑΜΙΑ πρόταση για αποκέντρωση και αναγέννηση της υπαίθρου.
    Σήμερα, βέβαια, όλοι οι εγωμανείς ΤΡΕΜΟΥΝ για το αν θα τους ταΐζουν αύριο οι λαοί, ή αν θα τους φάνε ζωντανούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη που το σχόλιο αφορά άλλο επίκαιρο θέμα
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η κατευθυνόμενη παγκόσμια απάθεια για την ΑΥΞΗΣΗ των ηφαιστειακών εκρήξεων...:  Thousands flee as Indonesia volcano erupts - http://news.yahoo.com/s/afp/indonesiavolcano
    Σε σχέση με στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί το 1996, η θερμόσφαιρα ψύχθηκε κατά 41 βαθμούς Κελσίου το 2008 και συρρικνώθηκε σε πάχος κατά 30%, αναφέρουν οι ερευνητές στο Geophysical Research Letters.
    H ψύξη και η συρρίκνωση «ήταν εντονότερες από ό,τι οποιαδήποτε άλλη στιγμή στα 43 χρόνια διαστημικής εξερεύνησης» γράφουν. Περιμένουμε να έχουμε εξασθενημένους ηλιακούς κύκλους τα επόμενα 10 με 30 χρόνια... http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231056884
    http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο φαινοτυπος E1b1b δεν χαρακτηριζει την Εβραικη φυλη, υπαρχει και στους καυκασιους της βορειας Αφρικης και σε Ελληνες και Ιταλους σε ποσοστο 25%, καθως και στους Αλβανους και αλλους. Οποτε δεν θα μπορουσαμε να χαρακτηρισουμε τον Χιτλερ Εβραιο, ανθρωπολογικα ανηκει στην Αλπικη φυλη. Επισης δεν εχει αποδειχθει η Εβραικη καταγωγη του πατερα του, και προφανως ηταν ψεματα των αντιπαλων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή