21 Ιουλίου 2008

Η προσβολή της Ολυμπιακής Ιδέας!.

Η γενική επίθεση σε κάθε τι που έχει ως αφετηρία την Ελλάδα είναι γεγονός!!.Το έχουμε ξαναγράψει και θα το γράφουμε συνέχεια,ότι οι εχθροί της Ελλάδας έχουν βγάλει και χρησιμοποιούν όλα τα όπλα τους,γιατί βλέπουν ότι βρισκόμαστε στο καναβάτσο και προσπαθούν να δώσουν τα τελειωτικά χτυπήματα!Να περιμένετε ακόμα χειρότερα στο μέλλον!!!.Δεν πρόκειται να μας αφήσουν σε ηρεμία!!!!!!.



Από το http://greece-salonika.blogspot.com/

Τελετή αφής ολυμπιακής φλόγας στην..Σιγκαπούρη!

Πως θα σας φαινόταν αν η τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας στο μέλλον δεν γινόταν στην Αρχαία Ολυμπία αλλά στη...Σιγκαπούρη;
Δεν πρόκειται για υποθετικό ερώτημα..

Η Σιγκαπούρη διεκδίκεί την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας (!),για τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας,από την Αρχαία Ολυμπία προκαλόντας κατ’ αρχήν πολλές και διάφορες απορίες..
Ως αφετηρία της σκανδαλώδους προσπάθειας του ισχυρότατου οικονομικού κέντρου της Νοτιοανατολικής Ασίας θεωρούνται -σύμφωνα με πληροφορίες του Ελ.Τύπου- τα τεράστια συμφέροντα επενδυτών της περιοχής.

Δεν πρόκειται βέβαια περί μιας απλής αλλαγής.Εδώ επιχειρείται βάναυση προσβολή στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Με την πρόθεση (ουχί βέβαια της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ακόμη…) για αφαίρεση από την Ελλάδα ενός αναφαίρετου δικαιώματός της..
Αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα της Σιγκαπούρης θα τεθεί στις συναντήσεις κορυφαίων στελεχών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Η διοργανώτρια των 1ων Ολυμπιακών Αγώνων Νεότητας επιμένει στην ανάληψη της ευθύνης για την Τελετή Αφής της Φλόγας.Και ουχί μόνο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά… αιωνίως!
Η ΔΟΕ δεν έχει αντιδράσει επίσημα,δέχεται και συζητά τις πιέσεις του "μπλοκ" της Νοτιοανατολικής Ασίας για να καταστεί η Σιγκαπούρη το"Παγκόσμιο Ολυμπιακό Κέντρο".

Μετά τη διοργάνωση στο Πεκίνο αναμένονται οι εξελίξεις..

Ποιοι οι πραγματικοί ιδρυταί της Ευρωπαϊκής Ε�

Από το http://www.epanellinismos.com/

Ποιοι οι πραγματικοί ιδρυταί της Ευρωπαϊκής Ε�

Δύο σοβαρότατα λάθη;...του Πρωθυπουργού της....Ελλάδας.

Όταν έχεις απέναντί σου όλο το οργανωμένο σύστημα της...παγκοσμιοποίησης,στη συγκεκριμένη περίπτωση το Νικολάκη Γρούιου που το παίζει ηγεμονίσκος και θέλεις να λέγεσαι πρωθυπουργός της Ελλάδος δεν κάνεις τα παρακάτω:
1-.Δεν δέχεσαι να παραλάβεις καμιά επιστολή από κανέναν,που δεν έχει τα σωστά στοιχεία του αποστολέα(αλήθεια,πως υπέγραφε την επιστολή ο Νικολάκης;).
2-Δεν απαντάς σε καμιά επιστολή(μιας και έκανες το λάθος να τη παραλάβεις), από όπου κι αν προέρχεται,όταν απευθύνεται σε σένα αποκλειστικά(λες και είναι το φιλαράκι σου που σου στέλνει χαιρετίσματα),δίνοντάς του βήμα,αφού με την απάντησή σου τον αναγνωρίζεις με την ιδιότητα που εκείνος δηλώνει για τον εαυτό του!!!!.
Επιστρέφεις την επιστολή ως αγνώστου προελεύσεως και το πιο σημαντικό,μετά το λάθος της παραλαβής,δεν απαντάς!!!!
Ο Νικολάκης με ένα σμπάρο πέτυχε δύο στόχους!!!!!.
Να καταγραφεί στο βιβλίο αλληλογραφίας του Πρωθυπουργού ως "Πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Μακεδονίας" και να επικυρωθεί αυτό από την απάντηση του Πρωθυπουργού της Ελλάδος!!!!
ΖΗΤΩ ΜΑΣ!!!!.

Ο πατέρας του αιώνα,οι Έλληνες όλων των αιώνων και τα υπεράνθρωπα κατορθώματα!.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες που πηγάζουν από την αγάπη!!!!.Διαβάστε το άθρο και γυρίστε πίσω στο χρόνο,τότε στο Μαραθώνα,στις Θερμοπύλες,στη Σαλαμίνα,σε όλα τα υπεράνθρωπα κατορθώματα των ΕΛΛΗΝΩΝ,που έγραψαν τις χρυσές σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας!.Θα αντιληφθείτε ότι πράγματι τα κατορθώματα των ΕΛΛΗΝΩΝ πήγαζαν από την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ για την πατρίδα,την ΕΛΛΑΔΑ!!!!.
Κι αν ο πατέρας αυτός δίκαια ανακυρήχθηκε πατέρας του αιώνα,τότε αυτοδίκαια οι ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν και είναι το ΕΘΝΟΣ όλων των αιώνων από απαρχής του ΚΟΣΜΟΥ και θα συνεχίσει να είναι,όσο κι αν αυτό κάνει τους εχθρούς μας να μας μισούν περισσότερο!!!!.
ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ!!!!.

Από το
Alkimos archive: Ο πατέρας του αιώνα!