11 Μαΐου 2010

Η ταινία του Κούλογλου:"Οικονομικός δολοφόνος".

συνέχεια στο you tube...
Δείτε κι αυτό...

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ !

Πηγαίνει παντού στη θέση καθενός και μιλά ως κομμένη κεφαλή της Νέας Τάξης πραγμάτων

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ

Από αύριο αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα ως επικεφαλής των συμβούλων του γιωργάκη ο παγκοσμιοποιημένος παράγων Leif Pagrotsky πρώην υπουργός από τη Σουηδία. Εγιναν δηλαδή τα αποκαλυπτήρια του περιούσιου προσώπατου και ρίχνεται στη μάχη εναντίον του ελληνικού λαού με απειλητικές διαρροές. Με τον επικοινωνιακό βομβαρδισμό περιμένουν ως θύματα εμείς να υιοθετήσουμε τις απόψεις των βασανιστων μας …
Ετσι λειτουργεί η Νέα Διακυβέρνηση των ξενοκίνητων καθαρμάτων στη χώρα μας, απέναντι στους πρώην πια “έλληνες πολίτες” με επιθέσεις προπαγάνδας, αποδόμηση κάθε μορφής ενημέρωσης, βάσει σχεδιασμού που βασίζεται στη δήθεν επιστήμη των ΗΠΑ της Ψυχοκοινωνιολογίας…. Στο Πασόκ έχουν τρομάξει, ή τους έχουν πει να εμφανίζονται φοβισμένοι όταν τους ρωτούν για τον βίο και την πολιτεία του Παγκρότσκυ. Τον βλέπουν ως ρατσιστή ανθέλληνα, αλλά ταυτόγχρονα εκθειάζουν τις επιδόσεις του ! Κλασικά ανερμάτιστα κομματόσκυλα…
Στα 59 χρονια του θεωρείται Η γκρίζα προσωπικότητα της πολιτικής ζωής στη Στοκχόλμη. Τα αθώα πρόβατα από τους σουηδούς ξέρουν ότι λανσάρησε τη χαζοποπ μουσική τους παγκοσμίως.
Ειδικός επί των ιδεολογικών και επικοινωνιακών ζητημάτων θεωρείται παγκοσμίως ως μέρος τρόϊκας που κινεί τα νήματα της παγκοσμιοποίησης μαζύ με τον μεγιστάνα Σόρος και τον οικονομολόγο Στίγκλιτς. Αυτοί οι τρεις εμφανίζονται να συνεργάζονται σε πολλές περιπτώσεις και δεν παύουν να εκθειάζουν δημόσια ο ένας τον άλλον.
Αν είναι να προγραφούν και να επικηρυχθούν δηλαδή ως εχθροί του γένους θα είναι και για τους 3 μαζύ !)). Ιδού οι αποψεις του μακελάρη για την εξόντωση του ρωμέϊκου.

ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ






του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Πίσω από τις κινήσεις των τελευταίων μηνών του Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται ο κ. Leif Pagrotsky, πρώην υπουργός εμπορίου της Σουηδίας. Είναι ο επικεφαλής των συμβούλων του για την χάραξη της στρατηγικής της κυβέρνησης. Είναι ο άνθρωπος που διαμορφώνει τη στάση και συμπεριφορά του πρωθυπουργού ως προς την κρίση που πλέον ξεφεύγει από τα όρια της χώρας μας.

Εσυ παλιομασκαρά να πηγαίνεις με τον φιλαράκο σου έξω να πιείς μια μπύρα . Εμείς να ψοφήσουμε επειδή κατακλέψατε όλο μας το βιός με τα εδώ ανδρείκελα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

Ο κ. Leif Pagrotsky έδωσε χθες μια διάλεξη στο πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, μέσω της οποίας αποκαλύπτεται ο τρόπος που ο Γ. Παπανδρέου δομεί την προσωπική του «αλήθεια» για να αντιμετωπίσει την κρίση, μέρος της οποίας είναι και ο ίδιος. Τα βασικά σημεία της ομιλίας του κ. Ρagrotsky είναι:

- Οι έλληνες ευθύνονται οι ίδιοι για την κρίση στην χώρα τους. Αλλά η κρίση έχει επιδεινωθεί εξαιτίας της έλλειψης βοήθειας από την ΕΕ.

- Η Ελλάδα είναι από τις πιο διεφθαρμένες χώρες της Ευρώπης. Καμία δημόσια…..

υπηρεσία δεν παρέχεται χωρίς «φακελάκι». Η χώρα βρίσκεται σ’ αυτήν την κατάσταση εξαιτίας μιας λαϊκιστικής κουλτούρας.

- Η συμμετοχή της Ελλάδας στην ευρωζώνη επιδεινώνει την κρίση. Στην κατάσταση που η χώρα βρίσκεται σήμερα περιορίζει τις εναλλακτικές επίλυσης της κρίσης.

- Η νομισματική ένωση δεν λειτουργεί. Καμία χώρα της ευρωζώνης δεν τηρεί το Σύμφωνο Σταθερότητας, οπότε καμία δεν έχει το κύρος για να επιπλήξει την Ελλάδα.

- Η ΕΕ έχει δείξει ανικανότητα στην λήψη αποφάσεων, κάτι που δημιουργεί απογοήτευση σε όλους εμάς που πιστέψαμε σ’ αυτήν.

Αυτά είναι τα σημεία της χθεσινής ομιλίας του επικεφαλής των οικονομικών συμβούλων του πρωθυπουργού, που αντανακλούν ασφαλώς τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση «θεωρεί» και αντιμετωπίζει την ελληνική, πολυδιάστατη πλέον, κρίση.

Μη μείνετε, όμως, στο «γράμμα» των διατυπώσεων αυτών. Προσπαθήστε να αντιληφθείτε τον πολιτικό λόγο εντός του οποίου εντάσσεται η διαλεκτική αυτή, ώστε να προσεγγίσετε την φύση της εξουσίας που ασκεί η κυβέρνηση και ενδεχομένως τον τρόπο που η ίδια αναπαριστά την ελληνική ταυτότητα και δομεί το (ελληνικό) Εθνικό Συμφέρον εντός της ΕΕ και ευρύτερα στον σημερινό κόσμο που έχει στρέψει την προσοχή του στην χώρα μας.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ…

Για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία μία δημοκρατική κυβέρνηση και οι σύμβουλοί της απευθύνονται στο διεθνές ακροατήριο και στην διεθνή κοινότητα, ταυτίζοντας αρνητικές δομές και λειτουργίες της διοίκησης και της οικονομίας με τα χαρακτηριστικά του έθνους και του λαού.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ ξεκίνησε να διασύρει την χώρα παγκοσμίως, αναφερόμενος σε παθογένειες της προηγούμενης κυβέρνησης, κατέληξε ο ίδιος κάπως συγκρατημένα και οι σύμβουλοί του ασυγκράτητα, να θεωρεί πηγή της ελληνικής κακοδαιμονίας τον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνία.

Έτσι, η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται στον κόσμο να δομεί την ταυτότητά της για να νομιμοποιεί τη στάση της σε αντιδιαστολή, όχι με κάποιες άλλες πολιτικές, αλλά αποκλειστικά σε αντίθεση με το αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών που διαμορφώνουν την κοινωνική πρακτική στην Ελλάδα, την οποία τελικά ο Γ. Παπανδρέου ταυτίζει με κάποια δήθεν χαρακτηριστικά των ελλήνων.

Η διαλεκτική αυτή μεταστρέφει τον χαρακτήρα της κρίσης και συσκοτίζει απολύτως τα αίτια που βρίσκονται πίσω από αυτήν. Σύμφωνα με αυτήν δεν είναι το ελληνικό πολιτικό σύστημα, οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η σημερινή το αίτιο που προκάλεσε την κρίση, αλλά τα χαρακτηριστικά και οι δομές της ελληνικής κοινωνίας. Η διαπιστούμενη παθογένεια, λοιπόν, δεν αφορά στο καθεστώς, στην διαπλοκή, στην έλλειψη εθνικής αστικής συνείδησης κλπ, αλλά στο ότι οι έλληνες πολίτες είναι διεφθαρμένοι, κακομαθημένοι, αμετροεπείς, τεμπέληδες και αχάριστοι προς τους υπόλοιπους ευρωπαίους και γενικότερα τον κόσμο.
ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

Αυτή την στιγμή αυτή είναι η εικόνα που όλοι όσοι συνδέονται με την κυβέρνηση φροντίζουν να διαχέουν στον κόσμο. Με αυτήν την mental picture κρίνονται οι αντιδράσεις των ελλήνων πολιτών αυτή την στιγμή σε σχέση με τα μέτρα που τους επιβάλλονται για να … συμμορφωθούν σε κάτι το οποίο δεν έχουν καταλάβει ούτε οι ίδιοι που το επιβάλουν, τι είναι.

Οι αντίπαλοι του θεωρούν ότι μοιάζει με το Σαντάμ όταν βρέθηκε στην υπόγεια κρύπτη... Προβλέπουν ότι θα έχει την ίδια τύχη.

Είναι τόσο μεγάλη η αντίφαση που φτάσαμε οι σύμβουλοι της κυβέρνησης να θεωρούν και να δηλώνουν ότι η συμμετοχή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ επιδεινώνει την κρίση, την ώρα που ο πρωθυπουργός διακηρύσσει ότι οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης του κατατείνουν στην ενίσχυση του ευρώ.

Δηλαδή, οι έλληνες καλούνται να υποβαθμιστούν κοινωνικά και ασφαλώς στις περισσότερες των περιπτώσεων ατομικά, για να σωθεί το κοινό νόμισμα, το οποίο όπως οι ίδιοι διαπιστώνουν συντελεί στην επιδείνωση της κοινωνικο-οικονομικής κρίσης της χώρας μας.

Όχι, δεν πρόκειται για παραλογισμό, είναι και αυτό μέρος της στρατηγικής για την διάλυση της ευρωζώνης και τη δημιουργία ενός υπερεθνικού κέντρου οικονομικής διακυβέρνησης στην Ευρώπη. Ο κ. Παπανδρέου «παίζει» σε αυτό το στρατηγικό παιχνίδι πλέον συνειδητά, θυσιάζοντας την σταθερότητα στη χώρα και καταστρέφοντας την εικόνα της πατρίδας μας, για την οικοδόμηση της οποίας οι περισσότεροι Έλληνες έχουμε πληρώσει με αίμα, ιδρώτα και άφθονο χρήμα, τουλάχιστον από την μεταπολίτευση και εντεύθεν. Από πού άραγε αντλεί αυτό το δικαίωμα ο κ. Παπανδρέου; Γιατί οι Έλληνες να καταστούμε οι σύγχρονες Ιφιγένειας της πολιτικο-οικονομικής βίαιης μεταρρύθμισης στο κόσμο;

Τι χρωστάμε στο πολιτικό σύστημα και μας διασύρει ελεεινολογώντας πάνω στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας; Ποιοι είναι αυτοί, επιτέλους, που μετατρέπουν την κολοβή ελληνική δημοκρατία σε ένα είδος αριστοκρατίας, μάλιστα με…πλασματικούς, πλαστούς ή φανταστικούς «τίτλους» σπουδών και κοινωνικής ταυτότητας;

Όχι. Όσοι αντιλαμβανόμαστε το παιχνίδι που παίζεται αυτή την στιγμή εις βάρος των συμφερόντων του 80% της ελληνικής κοινωνίας, δεν έχουμε το δικαίωμα να σιωπήσουμε και να κάτσουμε στα αυγά μας για να μην δικαιούνται επιπροσθέτως οι λαϊκιστές και τα όργανα του καθεστώτος να αναρωτιούνται πού πήγαν κι εξαφανίστηκαν οι στοχαστές, οι επιστήμονες, οι πραγματικοί δημοσιογράφοι και γενικά οι άνθρωποι της τέχνης και του λόγου.

Απο http://activistis.gr/.

Αναδημοσίευση απο http://gataros.blogspot.com/2010/05/blog-post_680.html


Σχετικό θέμα: Ρε άντε γαμηθείτε επιτέλους...!!!

Η Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία και η εξαφάνισή της κατόπιν ενεργειών των πολιτικών...

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...Να που κατάντησαν την Ελλάδα οι βρομεροί προδότες πολιτικοί.Όλοι τους...Προσέξτε τις χρονολογίες...των εμποδίων!!!
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Επειδή ακούγεται συχνά και από πολλούς, ότι στην Ελλάδα δεν μπορούμε να φτιάξουμε, ούτε ξυραφάκια, άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο και στην βιβλιοθήκη μου, για το τι έχει γίνει από το 1920 έως και τώρα.  Ενημερωτικά και για λόγους αρχής, στοιχεία και φωτογραφίες που κατέβηκαν από το διαδίκτυο, δεν υφίστατο αναγραφή απαγόρευσης χρήσης.
Ας ξεκινήσουμε από το πρώτο (καταγεγραμμένο) Ελληνικό αυτοκίνητο.

THEOLOGOU

 THEOLOGOU 1919-1920Ο Νίκος Θεολόγου, μηχανικός αυτοκινήτων στην Αμερική (που βρίσκεται εκεί σαν μετανάστης), επιστρέφει στην Ελλάδα και δημιουργεί την εταιρεία του.
Μεταξύ 1918 και 1920, σχεδιάζει και κατασκευάζει ένα ελαφρύ όχημα, που χρησιμοποιεί κινητήρα μοτοσυκλέτας τύπου PIERCE 750cc.  Ταυτόχρονα αρχίζει την εισαγωγή σασί από FORD του 1920 και ξεκινά την κατασκευή φορτηγών και λεωφορείων.
Στα μέσα της δεκαετίας του '20 αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από τους «ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ» στην Αθήνα και την «BOUHAGIER» στην Πάτρα, που επίσης κατασκευάζουν φορτηγά και λεωφορεία και μη αντέχοντας κλείνει.

THEOLOGOU’ 1920 ----
TANGALAKIS – DKW 1937
Εκτός από την Βιομηχανία / Βιοτεχνία, κατασκευής αμαξωμάτων και μετέπειτα κατασκευής ολοκληρωμένων οχημάτων – Λεωφορεία, Φορτηγά και αγροτικά μηχανήματα, υπάρχει ακόμα μια προπολεμική (του 1920) καταγραφή για ελληνική κατασκευή αυτοκίνητου και αυτό είναι το όχημα του «ΤΑΓΚΑΛΑΚΗ» (κατασκευαστής αμαξωμάτων από την δεκαετία του '30) το 1937 που ήταν βασισμένο σε μηχανικά μέρη απο D.K.W. 
Πριν ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μνήμης για τους παλιούς και γνωριμίας για τους νεώτερους, θα πρέπει να...διαβάστε περισσότερα και εκπλαγείτε...

Πιλότος κατασκεύασε υπερελαφρό αεροπλάνο μοναδικό στο είδος του ...
αλλά έτυχε να είναι Έλληνας και να ζει στο υπό κατάληψη κρατίδιο...