08 Μαΐου 2010

Ρε άντε γαμηθείτε επιτέλους...!!!

Το παρακάτω κείμενο εκφράζει μόνο εμένα και κανέναν άλλον. Δεν με νοιάζει ούτε το λεξιλόγιο, ούτε αν προκαλέσω αλγεινή εντύπωση, ούτε πώς θα με χαρακτηρίσουν, ούτε αν χάνω το δίκιό μου, ούτε καν αν έχω δίκιο ή άδικο, ούτε τι συνέπειες μπορεί να έχει. Πρέπει να τα πω γιατί θα σκάσω. Έτσι μιλάνε κατ’ ιδίαν όλοι οι Έλληνες απόψε, έτσι θα γράψω κι εγώ.
Άντε και γαμηθείτε ρε πούστηδες επιτέλους.
Άντε και γαμήσου ρε αυτιστικέ σκατοεβραίε που παριστάνεις τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.
Άντε και γαμήσου ρε μαλάκα που θα μας πεις ότι είσαι έλληνας της διασποράς διότι ο πατέρας σου βρέθηκε 2 φορές στην εξορία και ο παππούς σου άλλες 6.
Ρε άντε και γαμήσου μαλάκα εβραίε που μοστράρεις τον αρχιδειλό πατέρα σου τον οποίο μόλις τον τσάκωσαν με τα σώβρακα στην ταράτσα και του χώσαν 2 σφαλιάρες τα ξέρασε όλα. Ρε σύρε και γαμήσου μαλάκα εβραίε που μοστράρεις τον αρχιδοσίλογο τον παππού σου, τον αχυράνθρωπο των Άγγλων, το μουνί το κλαμμένο της Δημοκρατίας.
Άντε και γαμήσου επιτέλους ρε μαλάκα εβραίε που θα πεις στους Έλληνες ότι το “αστείο” με τον έλληνα της διασποράς πρέπει να τελειώνει. Ρε πάρε φόρα από το Τελ Αβίβ και κλάσε μας τα αρχίδια.
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ.
Άντε και γαμήσου και εσύ μαλάκα Φαραώ που τους αμόλησες στην έρημο αντί να τους θάψεις στον πάτο του Νείλου.
Άντε γαμήσου και συ μωρή καριόλα που “καθαρίσατε” τον Μπακογιάννη και από τα κομμωτήρια χώθηκες στη βουλή. Άντε και γαμήσου που θα μιλήσεις εσύ για τυφλή βία, εσύ που έφαγες γλυκό ψωμάκι από την τρομοκρατία.
Άντε και γαμήσου και φτιάξε δικό σου κόμμα να πάρεις τα αρχίδια μου και του αποστάτη μαζί.
Άντε γαμηθείτε και οι δυό σας και η σωτηρία της χώρας μέσω ΔΝΤ και η σωτηρία της Κύπρου μέσω ΑΝΑΝ.
Άντε και γαμήσου ρε μαλάκα Κακλαμάνη που θα μας πεις ότι δεν επιτρέπεται να ασκούμε λεκτική βία στους βουλευτές και ότι είναι ανεπίτρεπτο να ακούγεται πως είναι επικίνδυνο να επισκεφθούν τις εκλογικές περιφέρειές τους. Ακόμα στην λεκτική βία έχεις μείνει εσύ; Πού ζεις εσύ ρε; Ρε εδώ μιλάμε για σωματική και σεξουαλική βία - ταυτοχρόνως, εναλλάξ, και εκ περιτροπής. Ρε εδώ θα σας γαμήσουν και θα σας δείρουν, τα βρισίδια σε πείραξαν;
Άντε και γαμήσου και εσύ Καρατζαρχίδι, μαλάκα οσφυοκάμπτη πισωγλέντη. Άντε και γαμηθείτε όλοι εσείς που τόσο καιρό που αποδεικνύουμε ότι το ΛΑΟΣ είναι ιδιοκτησία του Μητσοτάκη, όλοι εσείς μας χαρακτηρίζετε γραφικούς και φανατικούς.
Και τέλος, άντε και γαμήσου μαλάκα Σιδέρη και συ και το κωλομπλόγκ σου που τόσο καιρό μας ζάλισες τα αρχίδια με τον αρχηγό σου.
Και ΤΕΛΟΣ – ΤΕΛΟΣ άντε γαμηθείτε και εσείς πουλημένοι καθάρματα δικαστές που θα θελήσετε να με βάλετε φυλακή, ενώ την ίδια στιγμή επιτρέπετε στο Ζαγοριανό να δικάζει, όντας υπόδικος σε βαθμό κακουργήματος.
Ρε σύρτε και γαμηθείτε, γιατί ανά πάσα στιγμή σας πετυχαίνουν οι Έλληνες στο δρόμο και σας ξεκωλιάζουν.
Και για να παραφράσω αυτό που λέχθηκε μετά την πτώση της χούντας…
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ… ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ

Πηγή...

Σχετικά θέματα:

Ένας εβραίος φυτεμένος στην κεφαλή του ελληνικού συστήματος εξουσίας

Οι νέοι ιδιοκτήτες της Ελλάδας χτυπούν την "πόρτα" σε λάθος ώρα! -Η ΩΡΑ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ

7 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟΣ!!ΠΛΑΤΩΝΑ!!
    ΣΥΜΦΩΝΩ!!ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ!!
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ELLINA ORTHODOX ΤΟΥ HELLAS ORTHODOXY ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΝΕΟΘΕΟΔΟΣΙΟ.
    ΥΓ.ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ "Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ"ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ!!
    ΥΠΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά τα είπες!
    Βγάλτε όλοι τα εσώψυχά σας!
    το αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την άδεια σου θα το αναδημοσιεύσω αύριο.
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΡΕ!!! ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΣΑΤΕ ΡΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνελληνίδες και Συνέλληνες!
    Τα μπράβο αξίζουν στον γράψαντα!
    Τα βρισίδια όμως είναι ακριβώς αυτά που λέω κι εγώ κάθε στιγμή!
    Είναι ακριβώς αυτά που ξεστομίζει κάθε Έλληνας ακόμα και στον ύπνο του!
    Το ερώτημα είναι το πότε θα ξεσηκωθεί ο καθένας μας από τον καναπέ,να μαζευτούμε και να τους πάρουμε σβάρνα...!!!
    Πότε γαμώ το μουνί που τους πέταγε!!!
    Πότε θα βρούμε έναν αρχηγό αρχιδάτο...έναν...ΛΕΩΝΙΔΑ...;
    Επί 2000 χρόνια καθόμαστε και μας σφάζουνε σαν τα αρνιά!
    Δεν πάει άλλο ρε αδέρφια!
    Μας πήρανε τα πάντα...Τώρα θέλουν να μας εξαφανίσουν!
    Ως πότε παλληκάρια θα ζούμε στα στενά...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο ρε παιδιά καιρός όμως είναι να περάσουμε απο τα λόγια στα έργα.Νσα βγούμε στο δρόμο για να τους δείξουμε οτι οι αμερικανο εβραίοι δεν μπορούν να μας βασανίζουν άλλο.Γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε ελεύθεροι πριν ομως φύγουμε να τους δώσουμε ένα μάθημα να το θυμούνται σε όλη τη σκατοζωή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.300 ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΜΑΣ.400 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΧΤΗΚΑΜΕ ΣΚΛΑΒΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή