29 Ιουλίου 2010

Βατικανό: Σορτσάκια τέλος. Σεμνά....

Αλβανοί έσφαξαν ελληνόπουλα στο χωριό Διαβατό της Βέροιας.

Να τους χαίρεστε τους νέους ψηφοφόρους σας προδότες...

Συμμορία Αλβανών έσφαξε ελληνόπουλο στην Βέροια. (Ανανέωση)

Στο νοσοκομείο της Βέροιας άφησε την τελευταία του πνοή ένα ελληνόπουλο που μαχαίρωσαν Αλβανοί στο χωριό Διαβατό του νομού Ημαθίας. Ενα άλλο παλικαράκι
Χαροπαλεύει καθώς του έχουν κόψει την καρωτίδα.
Το βράδυ της Τετάρτης, μεταφέρθηκαν τέσσερα ελληνόπουλα , ηλικίας 15 και 16 ετών, στο νοσοκομείο, τα οποία μαχαιρώθηκαν από ομάδα Αλβανών.
Τα παιδιά είχαν μαλώσει έξω από την εκκλησία του χωριού, με ομάδα Αλβανών, σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές, με αποτέλεσμα οι έφηβοι Αλβανοί να καλέσουν… ενισχύσεις.
Τότε εμφανίστηκε μια ομάδα ενόπλων, ηλικίας περίπου 30 ετών, οι οποίοι με μαχαίρια επιτέθηκαν στα ελληνόπουλα , με αποτέλεσμα να σκοτώσουν το ένα ελληνόπουλο και να τραυματίσουν άλλα τρία.

Ρεπορτάζ Δελτίο 11
ΥΓ. Παράλληλα η αστυνομία του Χρυσοχοίδη κατάφερε να καταγράψει μόνο 6.833 κλοπές και διαρρήξεις (οικιών, αυτοκινήτων, ιερών ναών κλπ), 349 απόπειρες κλοπών και διαρρήξεων, τον Ιούνιο, και φυσικά ανακοίνωσε μείωση της εγκληματικότητας για να επιβεβαιωθεί η δήλωση του Αβάπτιστου, ότι τώρα πού τους δίνουν υπηκοότητα έπαψαν να κλέβουν.

ΥΓ2. Περιπετειώδης ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών σε πολυσύχναστη περιοχή, σημειώθηκε στις 2.40 μετά το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Alpha Bank στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18 στη Γλυφάδα. Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στην τράπεζα σπάζοντας την τζαμαρία με βαριοπούλες, άρπαξαν με την απειλή όπλων άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα που οδηγούσε τρίτος συνεργός τους.
Οι ληστές εγκατέλειψαν σε μικρή απόσταση τη μοτοσικλέτα και επιβιβάστηκαν σε επίσης κλεμμένο τζιπ μάρκας BMW x5 . Τους εντόπισαν όμως αστυνομικοί που επέβαιναν σε περιπολικό του τμήματος Παλαιού Φαλήρου, οι οποίοι είχαν κληθεί για τη ληστεία και τους καταδίωξαν. Στη λεωφόρο Αμφιθέας οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του περιπολικού με καλάσνικοφ και κατάφεραν να διαφύγουν.

Πηγή...

Σελεύκεια η επί τον Τίγριν.Η πόλις-αετός!

Σέλευκος Α' Νικάτωρ


21.jpg
Σέλευκος Α' Νικάτωρ
Ο Σέλευκος, συνομήλικος του Μ. Αλεξάνδρου, γεννήθηκε, μεταξύ των ετών 354 – 358π. Χ., στη μακεδονική πόλη Εύροπο και ακολούθησε τον φίλο του στην Μ. Ασία ως Υπασπιστής ( επικεφαλής της βασιλικής φρουράς).Ήταν γυιός του Αντίοχου,στρατηγού του Φιλίππου Β'.Είχε διαπρέψει στις μάχες,ειδικά στον Υδάσπη ως ηγεμών των παίδων.Ήταν άνδρας τολμηρός,αλλά και καρτερικός,με εξαίσια 'ρώμη αλλά και συνετός.Στη μεγάλη πανήγυρη που τελέσθηκε στα Σούσα,ο Μέγας Αλέξανδρος του έδωσε ως σύζυγο την Απάμα Α',κόρη του ηγεμόνος της Βακτρίας Σπιταμένους.
    
Μετά τον θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου και σε ηλικία τριάντα ετών του δόθηκε από τον Περδίκκα το αξίωμα του Χιλίαρχου.Το 321 π.χ.χ. έγινε Σατράπης της Βαβυλώνος και λόγω του χαρακτήρα του κατάφερε να...συνέχεια στην πηγή...