06 Νοεμβρίου 2011

Ξεβράκωμα του εβραίου ανθέλληνα Σαμαρά – Μπενάκη – Χωρέμη συμπαιγνιακου φυλετικου αδερφου του Παπανδρεου – Μινεικο και του τουρκαλβανου Καρατζαφερη.


ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΙΝΕΙΚΟ, ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ, ΚΑΙ KARAZAFFERI ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ Κ.Ι.Σ. (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΕΛΛΑΔΟΣ, κ.ο.κ., ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ)
ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
Το απολυτο ξεβρακωμα Σαμαρα – Μπενακη – Χωρεμη
«Τσίμπησαν» τελικά οι Έλληνες στις εβραιομασονικές θεατρικές παραστάσεις με πρωταγωνιστες τα εβραικα παλιοτομαρα Σαμαρά και Γιωργακη
Προς υποστηριχτές του Σαμαρα – Μπενακη – Χωρεμη

ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΑΣΟΚ – ΛΑ.Ο.Σ.»
ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Ο.Ε.Α ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ"

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ DRAG NACH OSTEN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ:
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ, ΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΟΙ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.


Σχετικά θέματα:

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι εβραίος!


Ο Καρατζαφύρερ για τη...διανομή της εξουσίας!!!Ελάτε να πάρετε κι εσείς!!!Ο συνομιλητής των...Σοσιαληστών!!!Και η Ντοράχ...και η Ντοράχ...!


Οι απόγονοι του παπά Ανδρέα Σταυρόπουλου!

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι εβραίος!

Ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος, αποκαλύπτει (1:40 έως 2:11 του βίντεο) αυτό που ελάχιστοι Έλληνες γνώριζαν: Εβραίος είναι και ο (θεωρούμενος ως Ελληνόψυχος Πατριώτης lol) Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς!!
http://webwar4.org/index.php?topic=17660.0

Μήπως θυμάστε τους κοτζαμπάσηδες;


Ποιοι ήταν (είναι;) οι κοτσαμπάσηδες:


Ο όρος κοτσάμπασης στο πλαίσιο του οθωμανικού συστήματος της κατάκτησης παραπέμπει σε ένα σύνολο κοινωνικών θέσεων και πολιτικών ρόλων που μεσολαβούν, οργανώνουν και ρυθμίζουν τις σχέσεις των ραγιάδων με την οθωμανική διοίκηση σε τοπική και περιφερειακή κλίμακα. Πρόκειται για σχέσεις που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο κατανέμεται το φορολογικό βάρος στους κατακτημένους χριστιανούς και διασφαλίζεται η οθωμανική τάξη. Οργανώνονται έτσι οι θεσμοί και οι ιεραρχίες των ραγιάδων, οι κοινότητες και οι ηγεσίες τους, οι κοτσαμπάσηδες. Παρά το γεγονός ότι τα ιστορικά αντικρίσματα αυτού του τρόπου άσκησης της εξουσίας ποικίλλουν ανάλογα με τον χρόνο και τον τόπο, ο τύπος του κοτσάμπαση παραπέμπει στις «κεφαλές» των χριστιανικών κοινοτήτων: στους ανθρώπους που έχουν τον «πρώτο λόγο» στην κοινότητα, που είναι υπεύθυνοι για τον τόπο και το ανθρώπινο δυναμικό του και άρα υπόλογοι απέναντι στην οθωμανική εξουσία (θέτουν δηλαδή το κεφάλι τους εγγύηση) για την τήρηση των όρων της υποταγής.

Οι απόγονοι του παπά Ανδρέα Σταυρόπουλου!


Ο/Η Jeffrey George Papandreou δεν είναι το άτομο που ψάχνετε;

[...Ο Γεώργιος Παπανδρέου γεννήθηκε στο Καλέντζι Αχαΐας και ήταν το τρίτο παιδί του ιερέα Ανδρέα Σταυρόπουλου και της συζύγου του Παγώνας, κατά άλλους[1] γεννήθηκε στο χωριό Αγία Μαρίνα που ήταν τότε οικισμός του Καλεντζίου. Δε γνώρισε τη μητέρα του, η οποία απεβίωσε λίγους μήνες μετά τη γέννησή του. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο τετρατάξιο σχολείο του χωριού του και στη συνέχεια στο Σχολαρχείο της γειτονικής Χαλανδρίτσας. Δύο χρόνια αργότερα και αφού ο πατέρας του μετατέθηκε στην Πάτρα, γράφτηκε στο Γυμνάσιο της αχαϊκής πρωτεύουσας, όπου ήδη φοιτούσε ο μεγαλύτερος αδερφός του, Νίκος. Το 1901 έχασε την αδελφή του, Μαγδαληνή, από φυματίωση σε ηλικία μόλις 19 ετών. Την ίδια χρονιά αποφάσισε μαζί με τον αδελφό του να επισημοποιήσουν το επίθετο με το οποίο ήταν άλλωστε γνωστοί: Από Γεώργιος Σταυρόπουλος έγινε Γεώργιος Παπανδρέου...]