23 Ιανουαρίου 2011

Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!!!


Βίντεο από τις πρόσφατες ταραχές στην Αλβανία


Ο εμπαιγμός του Ελληνικού λαού

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδίκαση της θα μετατεθεί για το επόμενο εξάμηνο…, προκειμένου η προσφυγή να συζητηθεί στην Ολομέλεια του Συνταγματικού Δικαστηρίου.
Ο εμπαιγμός του Ελληνικού λαού από το Pass-ok! συνεχίζεται!
Από το Πρώτο Θέμα: “… Τη στιγμή που η κυβέρνηση προαναγγέλει… φράχτες στον Έβρο για να περιορίσει την εισροή λαθρομεταναστών, στο Συμβούλιο της Επικρατείας συζητείται το νομοθέτημα του υπουργείου εσωτερικών για τη χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες “οικονομικούς” μετανάστες, οι περισσότεροι των οποίων πέρασαν λαθραία τα Ελληνικά σύνορα. Το πεδίο όπου αναμένεται να δοθεί η μεγαλύτερη μάχη μεταξύ των αντίδικων στο ΣτΕ είναι το θέμα της χορήγησης Ελληνικής ιθαγένειας στους περίπου 250.000 μετανάστες, οι οποίοι αναμένεται να διεκδικήσουν το συγκεκριμένο δικαίωμα μέσα στα επόμενα χρόνια. Η πλήρης εφαρμογή του νόμου Ραγκούση 3838/2010 αναμένεται να ξεκινήσει από το επόμενο καλοκαίρι όταν και οι πρώτοι που πήραν την Ελληνική ιθαγένεια κατά τη διάρκεια του 2010 θα μπορούν να προσληφθούν στο Δημόσιο. Ως εκ τούτου σε λίγα μόλις χρόνια θα μπορούν “οικονομικοί” μετανάστες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, από το Πακιστάν, το Ιράκ ή το Αφγανιστάν να είναι αξιωματικοί στο στράτευμα, να υπηρετούν στην Αστυνομία αλλά και σε μια σειρά από άλλους τομείς του Δημοσίου, ως μόνιμοι ή συμβασιούχοι υπάλληλοι!…”
Πιο χοντρό δούλεμα δεν γίνεται!
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τον καινούργιο νόμο περί Απόδοσης ασύλου που ψηφίστηκε στις 12/1/011 χωρίς να απασχολήσει τη δημοσιότητα και που ουσιαστικά ανοίγει διαπλατα τις πόρτες σε άγνωστο αριθμό λαθρομεταναστών για να υπαχθούν στο καθεστώς πολιτικού Ασύλου, με τα προνόμια που απορρέουν από αυτό, τους δίνει την ευχέρεια να προβαίνουν άνετα σε διακηρύξεις κενές περιεχομένου για: Φράχτες, φενάκες και πομφόλυγες για ιθαγενείς
Πηγή

Ο «ιός της Τυνησίας» είναι σε έξαρση στην Υεμένη



Εκατοντάδες διαδηλωτές στην Υεμένη , αγανακτισμένοι από την 32χρονη προεδρία του Ali Abdullah Saleh, πραγματοποιούν την πρώτη μεγάλης κλίμακας κινητοποίηση στην χώρα.

Σημειώνεται ότι οι πολίτες της Υεμένης είναι οι φτωχότεροι στον Αραβικό κόσμου, ενώ η λαϊκή κατακραυγή εστιάζει και στα εμφανή σημάδια διαφθοράς της κυβέρνησης αλλά και στην συμμαχία με τις ΗΠΑ εναντίων της Αλ Κάιντα.

Οι διαδηλωτές έχουν αίτημα την παραίτηση του προέδρου της χώρας, ενώ ισχυρές αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις, έχουν περικυκλώσει την πρωτεύουσα Sanaa.

Σημειώνεται ότι οι αρχές κατάφεραν να αποτρέψουν μία γενικευμένη διαδήλωση το Σάββατο και περιόρισαν τους διαδηλωτές στο Πανεπιστήμιο Sanaa, όπου περίπου 2.500 διαδηλωτές και ακτιβιστές φώναζαν συνθήματα εναντίων του προέδρου της χώρας και τον παρομοίαζαν με τον εκδιωχθέντα πρόεδρο της Τυνησίας,  Zine El Abidine Ben Ali.

Οι διαδηλώτες με σύνθημα : « Αλί ακολούθησε τον δρόμο του Μπεν Αλί» ,υποστηρίζουν ότι οι σημερινές κινητοποιήσεις είναι μόνο η αρχή και ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν εάν δεν παραιτηθεί ο πρόεδρος της χώρας.

«Θα διαδηλώσουμε στους δρόμους της Sanaa και θα φτάσουμε μέχρι το Προεδρικό Μέγαρο», φωνάζουν οι διαδηλωτές και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχουν πραγματοποιηθεί 30 συλλήψεις από την αστυνομία και κυβέρνηση δεν δείχνει διατεθειμένη ανεχθεί την γενίκευση των κινητοποιήσεων.   
Πηγή

Φωτογραφίες από τα Θεοφάνεια στη Ρωσία ~ Για πολύ vodka!Και για πολύ σταυρό,λέμε εμείς!Πσσσς!!!

Αμάν ρε κάπελα...είπαμε να μας φέρεις από το καλό,αλλά ΄χοι τόοσο καυτό!Ρε ταβέρνα...επειδή έχω πιεί μερικά ποτήρια παραπάνω,μπορείς να με πεις σε παρακαλώ,οι πισίνες τέτοια σχήματα έχουν;


Χιλιάδες Ρώσοι γιόρτασαν, σύμφωνα με το Παλιό Ημερολόγιο, τα Θεοφάνεια βουτώντας στα παγωμένα νερά, σε λίμνες και ποτάμια της χώρας.

Άντρες με μαγιό, αλλά και γυναίκες και παιδιά φορώντας άσπρα μακριά πουκάμισα, αψήφισαν το κρύο για να τιμήσουν την παράδοση.

Εκπρόσωπος της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, συνέστησε στους πιστούς να...

Γράμματα διαμαρτυρίας προς τον Αρχ/πο Αμερικής για τη βράβευση του Τούρκου Μπαγίς...!

Σε λάθος ώτα απευθύνεστε,αγαπητοί συνέλληνες!Ξεχνάτε ότι είναι συνεργάτες!Ξεχνάτε ότι ο παραλήπτης και οι συν αυτώ,είναι τούρκοι πολίτες!Πως σας διαφεύγει η παροιμία:"κόρακας κοράκου,μάτι δε βγάζει";

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Νέα Υόρκη – Η ιστορία του πως οι Άρχοντες κάτω από την επίβλεψη του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου βράβευσαν τον Τούρκο ρατσιστή υπουργό Εγκεμέν Μπαγίς στ΄ονομα της «θρησκευτικής ελευθερίας» δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τους Ελληνοκύπριους. Μέχρι σήμερα, ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος δεν απάντησε στις εκκλήσεις των ηγετών της κοινότητας Φίλιπ Κρίστοφερ, προέδρου της ΠΣΕΚΑ και Πανίκου Παπανικολάου, προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής που ζητούν από τον Αρχιεπίσκοπο να ονομάσει εκείνους που ευθύνονται για με ποία κριτήρια εκτέλεσαν μια τέτοια πράξη ντροπής. Ο Μπαγίς επικαλείται ότι η Κύπρος δεν αποτελεί κράτος και χρησιμοποιώντας ρατσιστικές ορολογίες που θα έκαναν περήφανους τον Χίτλερ και τον μέντορα του Ατατούρκ, είπε ότι οι Ελληνοκύπριοι δεν αποτελούν ούτε φυλή, και έχει χαρακτηρίσει τα θύματα των τουρκικών εγκλημάτων «νομάδες» και «μπάσταρδους».
Την περασμένη Κυριακή το...

"ΓΥΜΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙEΣ"


ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ: http://www.ixorevolution.com
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ
21:00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ HIGH TV ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ http://www.ixorevolution.com ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.