23 Οκτωβρίου 2008

Ο γιος του ταχυδρόμου δικαιούται ως βουλευτής και ταχυδρομική ατέλεια!!!!

Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν το πήγαινε ή όχι το...γράμμα!!!!!

Κάπου όμως πήρε το αυτί μας ότι έχει κάτι μήνες να πατήσει στη Βουλή!!!
Ας το αφήσουμε κι αυτό.Ρωτάμε τώρα θα πηγαίνει στη Βουλή ως απλός βουλευτής;;;;

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ
Καθήκοντα και δικαιώματα των βουλευτών
Άρθρο 63
1. Οι βουλευτές,για την άσκηση του λειτουργήματός τους,δικαιούνται από το Δημόσιο αποζημίωση και δαπάνες' το ύψος τους καθορίζεται με απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής.

2. Οι βουλευτές απολαμβάνουν συγκοινωνιακή,ταχυδρομική και τηλεφωνική ατέλεια,που η έκτασή της καθορίζεται με απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής.

3. Αν βουλευτής απουσιάσει αδικαιολόγητα σε περισσότερες από πέντε συνεδριάσεις το μήνα,κρατείται υποχρεωτικά,για κάθε απουσία,το ένα τριακοστό της μηνιαίας αποζημίωσής του.



_______________________________________________


http://kourdistoportocali.blogspot.com

το πήγαινε;

pitsirikos.blogspot.com/

Wait a minute Mister Postman!


-Κώστα, εγώ είμαι ο γιος ενός ταχυδρόμου!



-Δηλαδή το πήγαινες το γράμμα, ε;

Η Μαφία της Ηλείας που επιχειρεί να κονομήσει απο τα καμμένα, ξυλοκόπησε άγρια τον Μάκη Νοδάρο της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ"!


Πόσο ψηλά μπορεί να είναι οι ηθικοί αυτουργοί και πόσο βαθιά μπορεί να είναι η σήψη;;;;;;
________________________________________________________________

Πέμπτη, 23 Οκτώβριος 2008

"Μαφιόζικο χτύπημα...", χαρακτηρίζει ο διευθυντής της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ", Βαγγέλης Παναγόπουλος, την επίθεση στον Μάκη Νοδάρο


Ο Διευθυντής της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" Βαγγέλης Παναγόπουλος, μιλώντας πριν λίγο στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου και ανταποκριτή της εφημερίδας στην Ηλεία, Μάκη Νοδάρου ήταν σαφής :
"Ηταν ένα μαφιόζικο χτύπημα εναντίον ενός τολμηρού δημοσιογράφου. Η εφημερίδα μας, δεν πρόκειται να υποστείλλει τη σημαία της ερευνητικής δημοσιογραφίας..."
Ο Μάκης Νοδάρος το τελευταίο διάστημα με τα αποκαλυπτικά του ρεπορτάζ, φωτογράφιζε το άθλιο ντόπιο παρακράτος, το οποίο σε αγαστή συνεργασία και με τις υπογραφές κυβερνητικών παραγόντων ετοιμάζει την δήθεν τουριστική αξιοποίηση στα καμμένα-έκαναν λόγο για Γήπεδα Γκόλφ.
Φιλοδοξούν να στήσουν γήπεδα Γκόλφ με γκαζόν, το οποίο θα καταναλώνει απίστευτες ποσότητες ύδατος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Θα στήσουν γήπεδα Γκόλφ και τουριστικές εγκαταστάσεις πάνω απο το σημείο που κάηκε η μάνα με τ ανήλικα παιδιά της!
Ηδη η "τουριστική αξιοποίηση" άρχισε απο το Δημαρχείο του Χρονόπουλου στη Ζαχάρω, ο οποίος έβαλε μπρος να χτίσει ένα πιο χλιδάτο δημοτικό κατάστημα για να χωρέσει την τηλεοπτική του λάμψη.
Ο Μάκης Νοδάρος, είναι ένα "κακό σπυρί" για του Νονούς του "Βατοπαιδίου" της Ηλείας, γι αυτό έπρεπε να πάρει το μαθημά του.

Η Μαφία της Ηλείας που επιχειρεί να κονομήσει απο τα καμμένα, ξυλοκόπησε άγρια τον Μάκη Νοδάρο της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ"!


Ενέδρα θανάτου σ έναν αγωνιστή δημοσιογράφο, τον ανταποκριτή της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" στην Ηλεία, Μάκη Νοδάρο έστησαν σήμερα κάποια πληρωμένα τσιράκια του ντόπιου παρακράτους.
Ενα παρακράτος που δεν δίστασε να καπηλευθεί τις δωρεές Ελλήνων απ ολόκληρο τον πλανήτη.
Τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, είχαν ενοχλήσει το ντόπιο κατεστημένο-τόσο που κάποιους απ αυτούς φρόντισε να στείλει το μήνυμά του πριν τον σημερινό άγριο ξυλοδαρμό.
Μιλάμε για το παρακράτος που θέλει να κάνει μπίζνες πάνω στα καμμένα με την βοήθεια της κεντρικής εξουσίας! Εδω θέλουμε να παρέμβει ο Καρχιμάκης και η ομάδα του τώρα που κατάφερε να ξηλώσει τον Ρουσόπουλο!
Αλλωστε ανάμεσα στο Βατοπαίδι και την Ηλεία υπάρχουν συνδετικοί κρίκοι.
Καθώς και υπογραφές των αρμοδίων υπουργών που ταίζουν το παρακράτος...
ΣΕ ΛΙΓΟ >ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ", ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!!!!ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΒΟΥΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.!!!!

ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!
Η ΝΕΑ ΔΟΥΛΑ (Ν.Δ.),ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ,ΑΛΛΑ
Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ,ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ "ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ" ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ!!!!!!

Επειδή πέφτει χοντρό δούλεμα εμείς αντιγράφουμε σχετικά άρθρα του Συντάγματος!

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΜΗΜΑ Γ'
Βουλή
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ
Καθήκοντα και δικαιώματα των βουλευτών
Άρθρο 60,
παρ. 1.Οι Βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση.
(Στο άρθρο 60 διασφαλίζεται το πολιτικά,ποινικά,πειθαρχικά,αστικά ανεύθυνο του βουλευτή κατά την άσκηση του λειτουργήματός του,σε συνδυασμό με το άρθρο 61 παρ. 1 και 51 παρ. 2.
*Το άρθρο 60 παρ. 1 δεν αναφέρεται στις σχέσεις βουλευτή και κόμματος που διέπονται από τα καταστατικά των πολιτικών κομμάτων με βάση τη θεμελιώδη αρχή της κομματικής πειθαρχίας.
Με τις διατάξεις αυτές εισάγεται η κλασική αρχή της ελεύθερης εντολής του βουλευτή που δεν εξαρτάται από συγκεκριμένες οδηγίες των εκλογέων του.)

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ
Οργάνωση και λειτουργία της Βουλής
Άρθρο 67.
Η Βουλή δεν μπορεί να αποφασίσει χωρίς την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών,που όμως ποτέ δεν μπορεί να είναι μικρότερη από το ένα τέταρτο του όλου αριθμού των βουλευτών.
Σε περίπτωση ισοψηφίας επαναλαμβάνεται η ψηφοφορία και,ύστερα από νέα ισοψηφία,η πρόταση απορρίπτεται.

(Το άρθρο αυτό καθιερώνει την αρχή της πλειοψηφίας που διακρίνεται σε σχετική,απόλυτη,αυξημένη και σε πλειοψηφία των ψηφιζόντων,των παρόντων,και του συνολικού αριθμού των βουλευτών.
*Η απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων που απαιτείται για να πάρει αποφάσεις η Βουλή σημαίνει ότι αν οι παρόντες είναι π.χ. 200 αρκούν 101 ψήφοι.
Αν οι παρόντες ήταν μόνο 140 δε θα αρκούσαν οι 71 ψήφοι,γιατί το άρθρο 67 θέτει ως όριο πλειοψηφίας τους 75 βουλευτές.)

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
Σχέσεις Βουλής και Κυβέρνησης
Άρθρο 86
1.Η Βουλή έχει το δικαίωμα να κατηγορεί,σύμφωνα με τους νόμους για την ευθύνη των Υπουργών,όσους διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης και τους Υφυπουργούς στο αρμόδιο για το σκοπό αυτό Δικαστήριο,που προεδρεύεται από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και συγκροτείται από δώδεκα δικαστές,οι οποίοι κληρώνονται από τον Πρόεδρο της Βουλής σε δημόσια συνεδρίαση μεταξύ όλων των διορισμένων πριν από την κατηγορία Αρεοπαγιτών και Προέδρων Εφετών,σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος.
2. Δίωξη,ανάκριση ή προανάκριση κατά των προσώπων που αναφέρονται στην παράγραφο 1 για πράξεις ή παραλείψεις κατά την άσκηση των καθηκόντων τους δεν επιτρέπεται χωρίς προηγούμενη απόφαση της Βουλής.
Αν κατά τη διεξαγωγή διοικητικής εξέτασης προκύψουν στοιχεία που μπορούν,σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου για την ευθύνη των Υπουργών,να θεμελιώσουν ευθύνη μέλους της Κυβέρνησης ή Υφυπουργού,εκείνοι που ενέργησαν την εξέταση διαβιβάζουν,όταν αυτή περατωθεί,τα στοιχεία αυτά στη Βουλή δια του αρμόδιου εισαγγελέα.
Μόνο η Βουλή έχει το δικαίωμα να αναστέλλει την ποινική δίωξη.
3. Αν για οποιονδήποτε λόγο,στον οποίο περιλαμβάνεται και η παραγραφή,δεν περατωθεί η διαδικασία που αφορά πρόταση κατά Υπουργού ή Υφυπουργού,η Βουλή μπορεί,ύστερα από αίτηση εκείνου που έχει κατηγορηθεί,να συστήσει με απόφασή της ειδική επιτροπή από βουλευτές και ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς για τον έλεγχο της κατηγορίας,όπως ορίζει ο Κανονισμός.

(Στο άρθρο 86 θεμελιώνεται η ποινική ευθύνη των υπουργών,ρυθμίζεται η σχετική διαδικασία και θεσπίζονται εγγυήσεις έτσι ώστε να προστατεύονται από διώξεις πολιτικής σκοπιμότητας.)