23 Οκτωβρίου 2008

Η Μαφία της Ηλείας που επιχειρεί να κονομήσει απο τα καμμένα, ξυλοκόπησε άγρια τον Μάκη Νοδάρο της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ"!


Πόσο ψηλά μπορεί να είναι οι ηθικοί αυτουργοί και πόσο βαθιά μπορεί να είναι η σήψη;;;;;;
________________________________________________________________

Πέμπτη, 23 Οκτώβριος 2008

"Μαφιόζικο χτύπημα...", χαρακτηρίζει ο διευθυντής της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ", Βαγγέλης Παναγόπουλος, την επίθεση στον Μάκη Νοδάρο


Ο Διευθυντής της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" Βαγγέλης Παναγόπουλος, μιλώντας πριν λίγο στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου και ανταποκριτή της εφημερίδας στην Ηλεία, Μάκη Νοδάρου ήταν σαφής :
"Ηταν ένα μαφιόζικο χτύπημα εναντίον ενός τολμηρού δημοσιογράφου. Η εφημερίδα μας, δεν πρόκειται να υποστείλλει τη σημαία της ερευνητικής δημοσιογραφίας..."
Ο Μάκης Νοδάρος το τελευταίο διάστημα με τα αποκαλυπτικά του ρεπορτάζ, φωτογράφιζε το άθλιο ντόπιο παρακράτος, το οποίο σε αγαστή συνεργασία και με τις υπογραφές κυβερνητικών παραγόντων ετοιμάζει την δήθεν τουριστική αξιοποίηση στα καμμένα-έκαναν λόγο για Γήπεδα Γκόλφ.
Φιλοδοξούν να στήσουν γήπεδα Γκόλφ με γκαζόν, το οποίο θα καταναλώνει απίστευτες ποσότητες ύδατος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Θα στήσουν γήπεδα Γκόλφ και τουριστικές εγκαταστάσεις πάνω απο το σημείο που κάηκε η μάνα με τ ανήλικα παιδιά της!
Ηδη η "τουριστική αξιοποίηση" άρχισε απο το Δημαρχείο του Χρονόπουλου στη Ζαχάρω, ο οποίος έβαλε μπρος να χτίσει ένα πιο χλιδάτο δημοτικό κατάστημα για να χωρέσει την τηλεοπτική του λάμψη.
Ο Μάκης Νοδάρος, είναι ένα "κακό σπυρί" για του Νονούς του "Βατοπαιδίου" της Ηλείας, γι αυτό έπρεπε να πάρει το μαθημά του.

Η Μαφία της Ηλείας που επιχειρεί να κονομήσει απο τα καμμένα, ξυλοκόπησε άγρια τον Μάκη Νοδάρο της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ"!


Ενέδρα θανάτου σ έναν αγωνιστή δημοσιογράφο, τον ανταποκριτή της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" στην Ηλεία, Μάκη Νοδάρο έστησαν σήμερα κάποια πληρωμένα τσιράκια του ντόπιου παρακράτους.
Ενα παρακράτος που δεν δίστασε να καπηλευθεί τις δωρεές Ελλήνων απ ολόκληρο τον πλανήτη.
Τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, είχαν ενοχλήσει το ντόπιο κατεστημένο-τόσο που κάποιους απ αυτούς φρόντισε να στείλει το μήνυμά του πριν τον σημερινό άγριο ξυλοδαρμό.
Μιλάμε για το παρακράτος που θέλει να κάνει μπίζνες πάνω στα καμμένα με την βοήθεια της κεντρικής εξουσίας! Εδω θέλουμε να παρέμβει ο Καρχιμάκης και η ομάδα του τώρα που κατάφερε να ξηλώσει τον Ρουσόπουλο!
Αλλωστε ανάμεσα στο Βατοπαίδι και την Ηλεία υπάρχουν συνδετικοί κρίκοι.
Καθώς και υπογραφές των αρμοδίων υπουργών που ταίζουν το παρακράτος...
ΣΕ ΛΙΓΟ >ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ", ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου