03 Ιουνίου 2010

Η απίστευτη σφαγή στο "Στόλο της Ελευθερίας".Μητσοτάκης, Κοέν, Δήμου, Φραγκουδάκη και τα άλλα τα "παιδιά", αναγκάζονται τώρα και κρύβονται.

FREE GAZA


Η απίστευτη σφαγή
στο "Στόλο της Ελευθερίας".

Που είναι οι "ευαίσθητοι" μισέλληνες
να κάνουν δηλώσεις
για το τελευταίο έγκλημα του Ισραήλ;


"Μεγάλη μπουκιά φάε …μεγάλη κουβέντα μη λες" …λέει ο ελληνικός λαός …και για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε. Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις, εκτέθηκε το γνωστό "τσίρκο" του "ανθρωπισμού" και του "πολιτισμού". Εκτέθηκε το μισελληνικό "κονκλάβιο" της πολιτικής και της "διανόησης" στην Ελλάδα. Μητσοτάκης, Κοέν, Δήμου, Φραγκουδάκη και τα άλλα τα "παιδιά", αναγκάζονται τώρα και κρύβονται. Μαθαίνουν να σφυρίζουν και να μιμούνται το παιδί του Λουντέμη, που μετρούσε τ' άστρα. Δεν μπορούν να πάρουν τη "σημαία" του ανθρωπισμού και του πολιτισμού και να την μπήξουν στην "καρδιά" των Ελλήνων. Αυτοί, οι οποίοι ψάχνουν ευκαιρίες, για να βγουν και να καταγγείλουν "βαρβαρότητες", τώρα κρύβονται.
Στη θέση του κατηγορούμενου αυτή τη φορά δεν είναι οι Έλληνες και η Ελλάδα, για να βγουν και να τους βρίσουν. Στη θέση του κατηγορούμενου είναι πλέον το κράτος των Εβραίων. Το κράτος των επαγγελματιών θυμάτων. Το κράτος των αφεντικών τους. Το θέμα της εβραϊκής αθλιότητας είναι "πιασάρικο" και εύκολο στον χειρισμό του, αλλά απαγορευμένο. Είναι θέμα, το οποίο ενδείκνυται για πύρινους λόγους και για εκ του ασφαλούς επίδειξη ευαισθησίας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Οι δολοφόνοι σ' αυτήν την περίπτωση είναι τα ίδια τα "αφεντικά" τους. Τώρα είναι δύσκολο να ξεκινήσουν να υπερασπίζονται τον πολιτισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί πρέπει να θίξουν τους Ρότσιλντ, τους Ροκφέλερ, τον Τρισέ, τον Μπενράκε, τον Σόρος, τον Κίσινγκερ και πλήθος άλλων "καλών" και προπάντων πολιτισμένων ανθρώπων.
Αναγκαστικά τώρα εκτίθενται. Αναγκαστικά τώρα εξευτελίζονται. Αυτοί, οι οποίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο ολόκληρο για τον προβοκατόρικο εμπρησμό της Συναγωγής των Χανίων, τώρα κάνουν τους αδιάφορους. Αυτοί, οι οποίοι στο όνομα του πολιτισμού προσπάθησαν να "ματώσουν" τον "εγκληματικό" ελληνισμό, τώρα κάνουν τους αδιάφορους μπροστά στα εγκλήματα των Εβραίων δολοφόνων του δολοφονικού Ισραήλ. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για εξευτελισμό. Εξευτελίζεσαι όταν "ξεσηκώνεις" τον κόσμο για μια καμένη ντιβανοκασέλα και ένα καπνισμένο ταβάνι και κλείνεις τα μάτια σε μια μαζική δολοφονία. Σε ένα απίστευτο μακελειό με θύματα ανθρώπους, οι οποίοι απλά ήθελαν να βοηθήσουν συνανθρώπους τους.
Εξευτελίστηκες μία φορά, όταν δεν ζήτησες συγνώμη με την αποκάλυψη της προβοκάτσιας της Κρήτης και εξευτελίζεσαι πολλαπλάσια, που δεν καταγγέλλεις τη δολοφονία αμάχων ανθρώπων από ένα οργανωμένο και οπλισμένο κράτος. Μιλάμε για το απόλυτο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του πολιτισμού. Ακόμα και το τρομοκρατικό έγκλημα φανατικών —αλλά μεμονωμένων— τρομοκρατών είναι ασήμαντο μπροστά στο έγκλημα ενός επίσημου μηχανισμού …ενός νόμιμου κράτους. Μιλάμε για το απεχθέστερο των εγκλημάτων. Μιλάμε για κρατική τρομοκρατία. Μιλάμε για δολοφόνους, οι οποίοι φορούσαν επίσημες κρατικές στολές ενός κράτους "πειρατή". Ενός κράτους, το οποίο δεν έχει καμία σχέση όχι απλά με τον διεθνή νόμο, αλλά με τη λογική.
Και όμως... Οι γνωστοί "ευαίσθητοι", που μπορούν να εντοπίσουν και να καταγγείλουν ακόμα και ένα ανεπαίσθητο αντισιωνιστικό "βλέμμα", κάνουν τα στραβά μάτια, βλέποντας το σιωνιστικό έγκλημα. Αυτοί, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τα "φονικά" βλέμματα, δεν αντιλήφθηκαν τα φονικά όπλα. Εξαφανίστηκαν όλοι τους …Ούτε είδαν …ούτε άκουσαν το παραμικρό. Προφανώς "πείστηκαν" από το επίσημο κράτος των Εβραίων για το "δίκιο" του. Το δίκιο αυτού, ο οποίος αυτοπροστατεύεται από τους "τρομοκράτες". Τους "τρομοκράτες", οι οποίοι μετέφεραν "ύποπτα" αναπηρικά καροτσάκια, "εκρηκτικά" Depon και "φονικές" πατερίτσες.
Αυτό το ανθρωπιστικό "τσίρκο" αναζητούμε σ' αυτό το κείμενο. Τους γνωστούς έμπορους "πολιτισμού" και ανθελληνισμού. Θα ξεκινήσουμε από την απουσία του πιο "αγαπημένου". Από την εκκωφαντική "σιωπή" του ανθρώπου, ο οποίος τοποθετείται σε όλα τα θέματα πριν από όλους. Πού είναι ο συνήθως βιαστικός Μητσοτάκης, να μας πει τις απόψεις του για το ισραηλινό έγκλημα; Αν αυτοί, που έβαλαν φωτιά στην ανενεργή Συναγωγή —και οι οποίοι αποδείχθηκε ότι δεν ήταν Έλληνες— ήταν η "ντροπή της Κρήτης" σε περίπτωση που ήταν Έλληνες, τότε οι Ισραηλινοί φονιάδες τι είναι; Η "ντροπή της ανθρωπότητας"; Γιατί δεν βγαίνει να τους καταγγείλει; Φοβάται να καταγγείλει τους Εβραίους, γιατί τους έχει ανάγκη τώρα που η Ντορούλα έπιασε το "ράφι" και έχει ανάγκη το διεθνές "προφίλ";
Πού είναι εκείνος ο απίστευτος χαφιές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού; Ο Andrew Apostolou, ο οποίος "αρθρογραφεί" στη Wall Street Journal; Αυτός, ο οποίος παραλλήλισε τη σύγχρονη Ελλάδα με την Τουρκία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι Έλληνες —και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι Κρητικοί— είναι κάτι σαν βάρβαροι και αιμοσταγείς "ταλιμπάν-γενίτσαροι". Τους "ταλιμπάν", που καίνε "ντιβανοκασέλες", τους εντόπισε. Τους "ταλιμπάν", που σκοτώνουν αθώους, δεν τους είδε; Μόνον τις "ντροπές" της Ελλάδας βλέπει; Τις "ντροπές" των αφεντικών του δεν τις βλέπει ο "μεροκαματιάρης" των Εβραίων; Αυτός, ο οποίος αισθανόταν ντροπή για τον εαυτό του, επειδή είναι ομοεθνής εμπρηστών, δεν αισθάνεται τώρα ντροπή, που είναι κωλοσφούγκι δολοφόνων;
Πού είναι ο γνωστός "παπατζής" του Λουτρακίου; Η λάσπη του τζόγου. Το κατακάθι της κοινωνίας. Αυτός, ο οποίος απειλούσε θεούς και δαίμονες, επειδή απλά υπέθετε ότι κάποια ελληνικά "κτήνη" έκαψαν στη Συναγωγή των Χανίων μερικά "πατερικά" σωβρακολάστιχα, ένα "ιερό" μπαουλοντίβανο και μια "ευλογημένη" ντιβανοκασέλα. Αν κάποιοι, που καίνε μερικές ντιβανοκασέλες, πρέπει να "ξεκουμπιστούν" από το νησί τους, τι πρέπει να κάνουν οι Εβραίοι του Ισραήλ μετά από τα εγκλήματά τους; Να "ξεκουμπιστούν" αρχικά από τη Μέση Ανατολή και στη συνέχεια από τον Πλανήτη;
Πού είναι η Φραγκουδάκη; Η γνωστή "ιατροδικαστής" μαζικών εγκλημάτων. Αυτή, η οποία ανακάλυψε ότι το κύριο αίτιο του θανάτου στη Μικρασιατική Καταστροφή ήταν ο συνωστισμός. Γιατί δεν επαναλαμβάνει την "επιστημονική" της δράση; Ας βγει κι ας πει στον κόσμο την "αλήθεια" για το μοιραίο συμβάν. Να βγει και με τη γνωστή "επιστημοσύνη" της να διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι τους ακτιβιστές δεν τους σκότωσαν οι Ισραηλινοί. Οι ακτιβιστές σκοτώθηκαν, επειδή το πλοίο δεν είχε σκαλοστάσια στις προβλεπόμενες από τον διεθνή νόμο διαστάσεις. Μερικοί από αυτούς σκοτώθηκαν, επειδή, εξαιτίας του ενθουσιασμού τους και των εσφαλμένων εκτιμήσεών τους, έπεσαν με απίστευτη φόρα πάνω σε κάτι σφαίρες, τις οποίες τις είχαν αφήσει οι Ισραηλινοί να "αιωρούνται".
Πού είναι ο "μέγας" διανοούμενος Δήμου με το "ανεπανάληπτο" έργο με τον τίτλο …"Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας"; Ο άτυχος Δήμου. Πραγματικά άτυχος, γιατί δυστυχώς γι' αυτόν οι δολοφόνοι δεν είναι κάποιοι δασύτριχοι Έλληνες, για να βγει —ακόμα και με τις πιτζάμες— και να τους καταγγείλει. Να βγει και να διεκδικήσει τη "δόξα" του εκπολιτιστή "κονκισταδόρα" της βαλκανικής μας γειτονιάς. Ο άνθρωπος ήταν πολύ άτυχος, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια. Γιατί δεν γράφει την επόμενη επιτυχία του με τον τίτλο …"Η δυστυχία του να είσαι χαφιές"; Να το γράψει και να το αφιερώσει στον εαυτό του, στους δικούς του και σε όλους τους παραπάνω.
Αϊ στο διάολο καραγκιόζηδες !!!



Τραϊανού Παναγιώτης
Αρχηγός του ΕΑΜ.Β’
Πηγή...

Δύο μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ στην λέσχη Bilderberg - Όλοι οι συμμετέχοντες - Ένδεκα Έλληνες μεταξύ τους...

ImageΈνδεκα Έλληνες, μεταξύ των οποίων τέσσερις πολιτικοί, τρεις επιχειρηματίες, δύο οικονομολόγοι πρώην πρόεδροι Τραπεζών, ένας δημοσιογράφος μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι της Λέσχης Βilderberg που από σήμερα στο ισπανικό ξενοδοχείο Dolce Sitges, νότια της Βαρκελώνης, μετέχουν της ετήσιας συνάντησης της Λέσχης "πολιτικού και κοινωνικού προβληματισμού" η οποία ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή. Σύμφωνα με τη λίστα συμμετεχόντων που έχει διαρρεύσει, θα συμμετάσχουν οι ακόλουθοι. Αρχικά δίνεται ο κωδικός της χώρας τους. Οι Έλληνες είναι οι Γιώργος Αλογοσκούφης, Ντόρα Μπακογιάννη (αντιμετωπίζει κάποιο κινητικό πρόβλημα υγείας και είναι άνγωστο αν τελικά μετέβη στην Ισπανία), η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου, οι καλοί επιχειρηματίες, Γιώργος Δαυίδ (3Ε), Οδυσσέας Κυριακόπουλος (πρών πρόεδροε ΣΕΒ) και Δημήτρης Παπαλεξόπουλος (τσιμέντα ΤΙΤΑΝ), ο οικονομολόγος και πρώην πρόεδρος της Εμπορικής Τράπεζας Γιάννης Στουρνάρας, ο οικονομολόγος και πρώην πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Τάκης Αράπογλου, ο δημοσιογράφος και μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ Αλέξης Παπαχελάς και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ Λουκάς Τσούκαλης!
Ιδού ολόκληρη η λίστα των χωρών που συμμετέχουν και των συμμετεχόντων με τις ιδιότητές τους που σε μερικές περιπτώσεις είναι λανθασμένες, όπως στον Γιώργο Αλογοσκούφη που τον αναφέρουν ως "μέλος του Κοινοβουλίου", ενώ δεν είναι και την Ντόρα Μπακογιάννη που την εμφανίζουν ως "υπουργό Εξωτερικών", ενώ επίσης δεν είναι κλπ.
  AUT Austria
• BEL Belgium
• CHE Switzerland
• CAN Canada
• DEU Germany
• DNK Denmark
• ESP Spain
• FRA France
• FIN Finland
• GBR Great Britain
• GRC Greece
• IRL Ireland
• INT International
• ITA Italy
• NOR Norway
• NLD Netherlands
• PRT Portugal
• SWE Sweden
• TUR Turkey
• USA United States of America

BEL Davignon, Etienne F. Honorary Chairman, Bilderberg Meetings; Vice Chairman,
Suez Tractebel
DEU Ackermann, Josef Chairman of the Management Board and the Group Executive
Committee, Deutsche Bank AG
USA Alexander, Keith B. Director, National Security Agency
GRC Alogoskoufis, George Member of Parliament
USA Altman, Roger C. Chairman and CEO, Evercore Partners, Inc.
GRC Arapoglou, Takis Chairman and CEO, National Bank of Greece
TUR Babacan, Ali Minister of State and Deputy Prime Minister
GRC Bakoyannis, Dora Minister of Foreign Affairs
NOR Baksaas, Jon Fredrik President and CEO, Telenor Group
PRT Balsemão, Francisco Pinto Chairman and CEO, IMPRESA, S.G.P.S.; Former Prime
Minister
FRA Baverez, Nicolas Partner, Gibson, Dunn & Crutcher LLP
ITA Bernabè, Franco CEO Telecom Italia SpA
SWE Bildt, Carl Minister of Foreign Affairs
SWE Björklund, Jan Minister for Education; Leader of the Lìberal Party
CHE Blocher, Christoph Former Swiss Counselor; Former Chairman and CEO, EMS Group
FRA Bompard, Alexandre CEO, Europe 1
USA Boot, Max Jeane J. Kirkpatrick Senior Fellow for National Security Studies, Council
on Foreign Relations
AUT Bronner, Oscar Publisher and Editor, Der Standard
FRA Castries, Henri de Chairman of the Management Board and CEO, AXA
ESP Cebrián, Juan Luis CEO, Grupo PRISA
BEL Coene, Luc Vice Governor, National Bank of Belgium
USA Collins, Timothy C. Senior Managing Director and CEO, Ripplewood Holdings, LLC
GRC David, George A. Chairman, Coca-Cola Hellenic Bottling Co. (H.B.C.) S.A.
GRC Diamantopoulou, Anna Member of Parliament
ITA Draghi, Mario Governor, Banca d'Italia
USA Eberstadt, Nicholas N. Henry Wendt Scholar in Political Economy, American
Enterprise Institute for Public Policy Research
DNK Eldrup, Anders President, DONG Energy A/S
ITA Elkann, John Chairman, EXOR S.p.A.; Vice Chairman, Fiat S.p.A.
DEU Enders, Thomas CEO, Airbus SAS
ESP Entrecanales, José Manuel Chairman, Acciona
AUT Faymann, Werner Federal Chancellor
USA Ferguson, Niall Laurence A. Tisch Professor of History, Harvard University
IRL Gleeson, Dermot Chairman, AIB Group
USA Graham, Donald E. Chairman and CEO, The Washington Post Company
NLD Halberstadt, Victor Professor of Economics, Leiden University; Former
Honorary Secretary General of Bilderberg Meetings
NLD Hirsch Ballin, Ernst M.H. Minister of Justice
USA Holbrooke, Richard C. US Special Representative for Afghanistan and Pakistan
NLD Hommen, Jan H.M. Chairman, ING N.V.
INT Hoop Scheffer, Jaap G. de Secretary General, NATO
USA Johnson, James A. Vice Chairman, Perseus, LLC
USA Jordan, Jr., Vernon E. Senior Managing Director, Lazard Frères & Co. LLC
FIN Katainen, Jyrki Minister of Finance
USA Keane, John M. Senior Partner, SCP Partners; General, US Army, Retired
USA Kent, Muhtar President and CEO, The Coca-Cola Company
GBR Kerr, John Member, House of Lords; Deputy Chairman, Royal Dutch Shell plc
DEU Klaeden, Eckart von Foreign Policy Spokesman, CDU/CSU
USA Kleinfeld, Klaus President and CEO, Alcoa Inc.
TUR Koç, Mustafa V. Chairman, Koç Holding A.S.
DEU Koch, Roland Prime Minister of Hessen
TUR Kohen, Sami Senior Foreign Affairs Columnist, Milliyet
USA Kravis, Henry R. Senior Fellow, Hudson Institute, Inc.
INT Kroes, Neelie Commissioner, European Commission
GRC Kyriacopoulos, Ulysses Chairman and Board member of subsidiary companies of the S&B Group
FRA Lagarde, Christine Minister for the Economy, Industry and Employment
INT Lamy, Pascal Director General, World Trade Organization
PRT Leite, Manuela Ferreira Leader, PSD
ESP León Gross, Bernardino General Director of the Presidency of the Spanish
Government
DEU Löscher, Peter CEO, Siemens AG
GBR Mandelson, Peter Secretary of State for Business, Enterprise & Regulatory
Reform
INT Maystadt, Philippe President, European Investment Bank
CAN McKenna, Frank Former Ambassador to the US
GBR Micklethwait, John Editor-in-Chief, The Economist
FRA Montbrial, Thierry de President, French Institute for International Relations
ITA Monti, Mario President, Universita Commerciale Luigi Bocconi
ESP Moratinos Cuyaubé, Miguel A. Minister of Foreign Affairs
USA Mundie, Craig J. Chief Research and Strategy Officer, Microsoft Corporation
CAN Munroe-Blum, Heather Principal and Vice Chancellor, McGill University
NOR Myklebust, Egil Former Chairman of the Board of Directors SAS, Norsk Hydro ASA
DEU Nass, Matthias Deputy Editor, Die Zeit
NLD Beatrix, H.M. the Queen of the Netherlands
ESP Nin Génova, Juan Maria President and CEO, La Caixa
FRA Olivennes, Denis CEO and Editor in Chief, Le Nouvel Observateur
FIN Ollila, Jorma Chairman, Royal Dutch Shell plc
GBR Osborne, George Shadow Chancellor of the Exchequer
FRA Oudéa, Frédéric CEO, Société Générale
ITA Padoa-Schioppa, Tommaso Former Minister of Finance; President of Notre Europe
GRC Papahelas, Alexis Journalist, Kathimerini
GRC Papalexopoulos, Dimitris Managing Director, Titan Cement Co. S.A.
GRC Papathanasiou, Yannis Minister of Economy and Finance
USA Perle, Richard N. Resident Fellow, American Enterprise Institute for Public
Policy Research
BEL Philippe, H.R.H. Prince
PRT Pinho, Manuel Minister of Economy and Innovation
INT Pisani-Ferry, Jean Director, Bruegel
CAN Prichard, J. Robert S. President and CEO, Metrolinx
ITA Prodi, Romano Chairman, Foundation for Worldwide Cooperation
FIN Rajalahti, Hanna Managing Editor, Talouselämä
CAN Reisman, Heather M. Chair and CEO, Indigo Books & Music Inc.
NOR Reiten, Eivind President and CEO, Norsk Hydro ASA
CHE Ringier, Michael Chairman, Ringier AG
USA Rockefeller, David Former Chairman, Chase Manhattan Bank
USA Rubin, Barnett R. Director of Studies and Senior Fellow, Center for
International Cooperation, New York University
TUR Sabanci Dinçer, Suzan Chairman, Akbank
CAN Samarasekera, Indira V. President and Vice-Chancellor, University of Alberta
AUT Scholten, Rudolf Member of the Board of Executive Directors, Oesterreichische
Kontrollbank AG
USA Sheeran, Josette Executive Director, UN World Food Programme
ITA Siniscalco, Domenico Vice Chairman, Morgan Stanley International
ESP Solbes, Pedro Vice-President of Spanish Government; Minister of Economy and
Finance
ESP Sophia, H.M. the Queen of Spain
USA Steinberg, James B. Deputy Secretary of State
INT Stigson, Bjorn President, World Business Council for Sustainable Development
GRC Stournaras, Yannis Research Director, Foundation for Economic and Industrial Research (IOBE)
IRL Sutherland, Peter D. Chairman, BP plc and Chairman, Goldman Sachs International
INT Tanaka, Nobuo Executive Director, IEA
GBR Taylor, J. Martin Chairman, Syngenta International AG
USA Thiel, Peter A. President, Clarium Capital Management, LLC
DNK Thorning-Schmidt, Helle Leader ofThe Social Democratic Party
DNK Thune Andersen, Thomas Partner and CEO, Maersk Oil
AUT Treichl, Andreas Chairman and CEO, Erste Group Bank AG
INT Trichet, Jean-Claude President, European Central Bank
GRC Tsoukalis, Loukas President of the Hellenic Foundation for European and Foreign Policy (ELlAMEP)
TUR Ugur, Agah CEO, Borusan Holding
FIN Vanhanen, Matti Prime Minister
CHE Vasella, Daniel L. Chairman and CEO, Novartis AG
NLD Veer, Jeroen van der Chief Executive, Royal Dutch Shell plc
USA Volcker, Paul A. Chairman, Economic Recovery Advisory Board
SWE Wallenberg, Jacob Chairman, Investor AB
SWE Wallenberg, Marcus Chairman, SEB
NLD Wellink, Nout President, De Nederlandsche Bank
NLD Wijers, Hans Chairman, AkzoNobel NV
GBR Wolf, Martin H. Associate Editor & Chief Economics Commentator, The Financial
Times
USA Wolfensohn, James D. Chairman, Wolfensohn & Company, LLC
USA Wolfowitz, Paul Visiting Scholar, American Enterprise Institute for Public
Policy Research
INT Zoellick, Robert B. President, The World Bank Group
GBR Bredow, Vendeline von Business Correspondent, The Economist (Rapporteur)
GBR McBride, Edward Business Editor, The Economist (Rapporteur)
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 


Συμπαράσταση στον Σωκράτη Χριστοδουλάρη

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ 2010
promitheia@gmail.com
http://promitheia.wordpress.com/
                               18,18 ΚΑΙ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

Εκδηλώσεις τιμής

προβολής και ανάδειξης

της ελληνικής θέασης του κόσμου



Συμπαράσταση στον Σωκράτη Χριστοδουλάρη



Πριν από λίγες μέρες το σπίτι του Σωκράτη Χριστοδουλάρη, μέλους της Οργανωτικής Επιτροπής των Προμηθείων, δέχθηκε επίθεση εμπρησμού από άγνωστα μέχρι στιγμής ανθρωποειδή. Τεράστιες οι υλικές ζημίες αλλά και δολερό το ηθικό πλήγμα. Τα αποδεικτικά στοιχεία που καταμαρτυρούν εμπρησμό και τα οποία συνέλεξε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, είναι εμφανέστατα.

Το σπίτι του Σωκράτη Χριστοδουλάρη στην Καμάριζα (αρχαία Μαρώνεια) Αττικής δεν αποτελεί μόνον το προσωπικό καταφύγιο ενός ανθρώπου, χώρος εξ’ ορισμού ιερός. Δεν είναι μόνο ο τόπος όπου μεγάλωσαν τα παιδιά του και όπου οι προσωπικές αναμνήσεις, τις οποίες τόσο βάναυσα τα ανθρωποειδή καταπάτησαν, είναι διάχυτες σε κάθε γωνιά. Το σπίτι του Σωκράτη Χριστοδουλάρη και ως σύνολο το κτήμα μέσα στο οποίο αυτό βρίσκεται, εκτός από όλα τα παραπάνω, αποτελεί ταυτόχρονα ένα μοναδικό σύμβολο για τον ελληνοπρεπή χώρο. Σύμβολο ελληνικής παιδείας, σύμβολο φιλοξενίας, σύμβολο ελληνικών εορτών, αναβίωσης αρχαιοελληνικών αναπαραστάσεων, αθλητικών, ποιητικών και θεατρικών δρώμενων, και εντέλει σύμβολο ενότητας.

Στο χώρο αυτό υπήρχαν εγκαταστάσεις φιλοξενίας παιδιών. Στο χώρο αυτό τελούνται εδώ και χρόνια τα «Απολλώνια» τον Μάιο καθώς και πρόσφατα οι γιορτές προς τιμή της Καθόδου της Περσεφόνης στα τέλη Οκτωβρίου. Στο χώρο αυτό, εδώ και πολλά χρόνια, προσφερόταν αρχοντική φιλοξενία από τον Σωκράτη Χριστοδουλάρη σε εκατοντάδες επισκέπτες, φίλους καθώς και σε ενδιαφερόμενους που επιθυμούσαν να γνωρίσουν τον ελληνοπρεπή χώρο. Στο χώρο αυτό έβρισκαν φιλοξενία και ευήκοα ώτα πολλές ιδέες και προβληματισμοί που στη συνέχεια έπαιρναν το δρόμο της υλικής εφαρμογής τους μέσα στην κοινωνία. Στο χώρο αυτό αναπτύσσονταν ένας εξαίρετος πνευματικός πυρήνας του ελληνισμού.

Ο Σωκράτης Χριστοδουλάρης, γιατρός οστεοπαθολόγος από τους λίγους που εφαρμόζουν την Ιπποκράτειο Ιατρική, έχει ιδρύσει την Λακωνική Αγωγή διδάσκοντας πρότυπα του αρχαίου ελληνικού ιδεώδους σε νεαρές ηλικίες. Έχει πλούσια κοινωνική και δημόσια δραστηριότητα με ιδιαίτερα μεγάλη προσφορά προσωπικού μόχθου, χρημάτων και υλικοτεχνικής υποδομής για την προώθηση των ελληνικών αξιών και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Εκτός αυτών, υπήρξε από τους πρωτεργάτες του θεσμού των Προμηθείων που μαζί με τον Τρύφωνα Ολύμπιο έθεσαν τις βάσεις για τις γιορτές αυτές του ελληνισμού, έχοντας ο ίδιος σταθερή παρουσία στις εκδηλώσεις επί 15 συναπτά έτη. Από το 2007 είναι μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Προμηθείων, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη μεγαλύτερη γιορτή της ελληνικής κοσμοθεάσεως με την εφαρμογή πρωτότυπων ιδεών και προτάσεων, με την πάντα θετική προσωπικότητά του, με τον ενωτικό, δυναμικό και ήπιο χαρακτήρα που τον διέπει.

Ο Σωκράτης Χριστοδουλάρης αποτελεί μέλος της οικογένειάς μας, γι αυτό και έχουμε επιπλέον λόγο να είμαστε οργισμένοι γι αυτή την άνανδρη επίθεση σε βάρος του. Νοιώθουμε διπλά πληγωμένοι γιατί δεν χτύπησαν απλώς έναν άνθρωπο, αλλά πυρπόλησαν έναν χώρο που θεωρείται σύμβολο για όλους μας. Θέλουμε τα ανθρωποειδή που μετείχαν στην ενέργεια αυτή να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν. Το αίσθημα δικαιοσύνης αλλά και το αίσθημα ασφάλειας που πρέπει να απολαμβάνει κάθε πολίτης, απαιτούν τη διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής.

Οφείλουμε να κινητοποιήσουμε, ενωμένοι, όλα τα ψυχικά μας αποθέματα για να αντιμετωπίσουμε εκείνους που στοχοποιούν ανθρώπους έντιμους και δημιουργικούς. Μόνον η ενότητα και η ομοψυχία θα σταθούν εμπόδιο σε απροκάλυπτα εχθρικές ενέργειες που σκοπό έχουν να πλήξουν το ηθικό μας.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που έσπευσαν από τις πρώτες κιόλας ώρες στα αποκαΐδια που είχαν απομείνει εκεί που μέχρι προχθές ήταν η κατοικία του φίλου και συνεργάτη μας, για να βοηθήσουν τον Σωκράτη Χριστοδουλάρη στον καθαρισμό του χώρου.
 
   Σωκράτη είμαστε μαζί σου σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.

2/6/2010

Επιτροπή Προμηθείων 2010

Ύπουλα παιχνίδια...Ποιοί μπορεί να κρύβονται πίσω από τέτοιες κινήσεις;


 (Σχόλιο Αλφειού:όχι μόνο στην ιστοσελίδα!εδώ την έχουν την προδοσία ιπτάμενη!!!Ψάξτε τίνος είναι η εταιρεία!!!)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ SKY EXPRESS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ,ΔΗΘΕΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ"-ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ,Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ) "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ SKY EXPRESS,ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "The airline of Crete"!

ΜΑΛΙΣΤΑ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ (ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΩΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ),ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ!ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΑΦΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ,ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ:
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ......
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/06/sky-express.html

Πηγή...