09 Μαρτίου 2011

Τώρα στο Κόντρα τσάνελ.Αποκάλυψη του Τσοβόλα για παραχώρηση του Αιγαίου...

Ο Τσοβόλας κατήγγειλε ότι έχει πληροφορία για συνεννοήσεις της κυβέρνησης με τους Τούρκους για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου 25%-25% και 50% σε όποια εταιρεία αναλάβει τα πετρέλαια και τα αέρια...!!!
Αντιλαμβάνεστε ότι πλέον δεν έχει καμιά αξία αν κάποιοι είναι...ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ ή ΛΑΟΣ ή ΣΥΡΙΖΑ ή όποιο άλλο "κόμμα"...
Το θέμα αφορά τους πάντες.Αφορά την ΠΑΤΡΙΔΑ.Αφορά την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ... 

Διάλεξε την ώρα να παραιτηθεί ο Γεωργακόπουλος!

Δεν υπήρχε η απαραίτητη..."χημεία",είπε ο..."αλογοσκούφης"...ε,συγγνώμη,ο...Παπακωνσταντίνου!
Λαϊκή παροιμία:"δυό γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένον αχερώνα"! 
Τι έγινε ρε παιδιά βουλιάζει το καράβι και τη κοπανάμε;;;

Παραιτήθηκε ο Δ.Γεωργακόπουλος

newego LARGE t 1101 36219536 type11495 Τη έγινε ρε παιδιά 
βουλιάζει το καράβι και την κοπανάμε;;;Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών υπέβαλε ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σχέσεις μεταξύ υπουργού και του γενικού γραμματέα, υπεύθυνου για φορολογικά θέματα, ήταν τυπικές το τελευταίο διάστημα και είναι πιθανόν η παραίτηση να σχετίζεται με την βουτιά των εσόδων στο πρώτο δίμηνο του έτους.

Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών υπέβαλε ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή.

Η κίνηση του αυτή ήταν για πολλούς, από καιρό αναμενόμενη, καθώς οι σχέσεις του κυρίου Γεωργακόπουλου με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ήταν κάκιστες αφού, επί ένα και πλέον χρόνο, ο γενικός γραμματέας παρέμενε χωρίς ουσιαστικά αρμοδιότητες και το «παιχνίδι» με τις απανωτές αλλαγές στη φορολογία γινόταν αποκλειστικά από τον υπουργό Οικονομικών και τους «εκλεκτούς» του. Σύμφωνα με τους παροικούντες την πλατεία Συντάγματος πάντως, μόνο τυχαίος δεν ήταν ο χρόνος που επελέγη για να τα «βροντήξει» ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας του υπουργείου.

Αρχαία Ιθώμη

Ροζ βίντεο ασυγκράτητης παντρεμένης αναστατώνει ορεινό χωριό της κεντρικής Ηλείας...!

Ασυγκράτητη πενηντάρα με φοβερές επιδόσεις στο σεξ,απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή της μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε,όταν...την είδαν στο διαδίκτυο!
Συγκεκριμένα  η πενηντάρα γυναίκα,από ορεινό χωριό της κεντρικής Ηλείας και μητέρα τριών παιδιών «πρωταγωνιστούσε» σε σκηνές σεξ, με …παρτενέρ ένα διαζευγμένο από γειτονικό χωριό καθώς και ένα στέλεχος σε υπηρεσία του νομού Ηλείας που έχει να κάνει με τον τομέα της Υγείας!
Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα “Παλμός”,τη συγκεκριμένη "τσόντα", "την πήραν μάτι" άτομα που γνώριζαν τους...πρωταγωνιστές και έτσι δεν άργησε να κυκλοφορήσει το..."νέο"!
Το ροζ βιντεάκι,όπως λένε οι...
http://www.fimes.gr/2011/03/roz-video-pantremeni-hleia/
δείχνει την παντρεμένη σε τρελές στάσεις που...επιβεβαιώνουν τις...ιστορίες για τις σεξουαλικές επιδόσεις στην περιφέρεια!
Ε,δεν έχουν και άδικο...Πόσο μάλλον για την Ηλεία,που βράζει στον...Ήλιο!
Η γυναίκα δεν άντεξε την «κατακραυγή» με συνέπεια να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει,αν δεν..."κατέβει το βίντεο", ενώ όπως είναι ευνόητο το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή και αγανάκτηση των δικών της ανθρώπων!
"Τα εν οίκω μη εν δήμω",έλεγαν οι δικοί της!Κοίτα να δεις τι τους πείραξε!

Τι λένε οι Πομάκοι για την επίσκεψη Παπανδρέου στη Θράκη.


Γράφει ο Σεμπαϊδήν Καραχότζα
Δημοσιογράφος – Συγγραφέας
Εκδότης της Πομάκικης εφημερίδας NATPRESH
Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πομάκων Ξάνθης
Τα χαρίζει όλα ο Γιώργος Παπανδρέου
Ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά χωριά της ορεινής Ξάνθης επισκέφθηκε στα μέσα του Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου. Πρόκειται για τον οικισμό Δημάριο του δήμου Μύκης απ’ όπου κατάγονται αρκετοί από εκείνους που εντάσσονται στους λεγόμενους φανατισμένους υποστηρικτές της άποψης του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, ότι στη Θράκη δεν υπάρχει μουσουλμανική αλλά τουρκική μειονότητα…»

Ο Αόρατος Εχθρός: Ο ρόλος των τραπεζών!

Γράφει ο Άλκιμος
Τα προηγούμενα: (Μέρος Α’), (Μέρος Β’)

Ο ρόλος των τραπεζών στη διαφαινόμενη ανάδυση της Νέας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης φανερώνεται και από όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια αυτής της σειράς, σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να λάβουμε υπόψη μας την ακόλουθη αποκάλυψη:
Ένα μυστικό «πακέτο» στήριξης των ελληνικών τραπεζών, που ξεπέρασε και τα 11 δις. ευρώ τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει ενεργοποιήσει το υπουργείο Οικονομικών, συντρίβοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ καταθέσεων του Δημοσίου στις τράπεζες, την ώρα ακριβώς που το κράτος βρισκόταν στην «εντατική» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, ενώ «φόρτωνε» με τεράστια φέσια εργολάβους και προμηθευτές, με την επίκληση ταμειακής στενότητας![…]

Γυναικῶν Αρεταί.Επιτίμιον ημέρας Γυναικών...

Γυναικῶν Αρεταί
Συγγραφέας: Πλούταρχος
[242E] Περὶ ἀρετῆς, ὦ Κλέα, γυναικῶν οὐ τὴν αὐτὴν τῷ Θουκυδίδῃ γνώμην ἔχομεν. ὁ μὲν γάρ, ἧς ἂν ἐλάχιστος ᾖ παρὰ τοῖς ἐκτὸς ψόγου πέρι ἢ ἐπαίνου λόγος, ἀρίστην ἀποφαίνεται, καθάπερ τὸ σῶμα καὶ τοὔνομα τῆς ἀγαθῆς γυναικὸς οἰόμενος δεῖν κατάκλειστον εἶναι καὶ ἀνέξοδον. [242F] ἡμῖν δὲ κομψότερος μὲν ὁ Γοργίας φαίνεται, κελεύων μὴ τὸ εἶδος ἀλλὰ τὴν δόξαν εἶναι πολλοῖς γνώριμον τῆς γυναικός· ἄριστα δ’ ὁ Ῥωμαίων δοκεῖ νόμος ἔχειν, ὥσπερ ἀνδράσι καὶ γυναιξὶ δημοσίᾳ μετὰ τὴν τελευτὴν τοὺς προσήκοντας ἀποδιδοὺς ἐπαίνους. διὸ καὶ Λεοντίδος τῆς ἀρίστης ἀποθανούσης, εὐθύς τε μετὰ σοῦ τότε πολὺν λόγον εἴχομεν οὐκ ἀμοιροῦντα παραμυθίας φιλοσόφου καὶ νῦν, ὡς ἠβουλήθης, τὰ ὑπόλοιπα τῶν λεγομένων εἰς τὸ μίαν εἶναι καὶ τὴν αὐτὴν ἀνδρός τε καὶ γυναικὸς ἀρετὴν [243A] προσανέγραψά σοι, τὸ ἱστορικὸν ἀποδεικτικὸν ἔχοντα καὶ πρὸς ἡδονὴν μὲν ἀκοῆς οὐ συντεταγμένον, εἰ δὲ τῷ πείθοντι καὶ τὸ τέρπον ἔνεστι φύσει τοῦ παραδείγματος, οὐ φεύγει χάριν ἀποδείξεως συνεργὸν ὁ λόγος οὐδ’ αἰσχύνεται «ταῖς Μούσαις τὰς Χάριτας συγκαταμιγνὺς καλλίστην συζυγίαν» ὡς Εὐριπίδης φησίν, ἐκ τοῦ φιλοκάλου μάλιστα τῆς ψυχῆς ἀναδούμενος τὴν πίστιν. Φέρε γάρ, εἰ λέγοντες τὴν αὐτὴν εἶναι ζωγραφίαν ἀνδρῶν καὶ γυναικῶν παρειχόμεθα τοιαύτας γραφὰς γυναικῶν, [243B] οἵας Ἀπελλῆς ἀπολέλοιπεν ἢ Ζεῦξις ἢ

Η εγκληματική ιστορία του χριστιανισμού

Οι φρικαλεότητες της ύστερης αρχαιότητας και οι αχρειότητες των χριστιανών «ποιμένων» και «ποιμνίων» ωραιοποιούνται μέχρι και σήμερα (κυρίως στη χώρα μας) από τους εκκλησιαστικούς ιστορικούς ή αποσιωπώνται. Οι περισσότεροι «λαϊκοί» θεωρούσαν απλώς αδύνατη μια τέτοια σωρεία εγκληματικών πράξεων κατά τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες, ενώ αργότερα πίστευαν πως πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις. Όλα αυτά τα εγκλήματα αιώνων κατά των πληθυσμών Ευρώπης και Ανατολής πείθουν ότι δεν ήταν συγχωρητέα πταίσματα μιας κατά τα άλλα «αγίας εκκλησίας», αλλά ουσιαστικές αποδείξεις μιας κρατικοποιημένης θρησκείας.

«Γράφω την ιστορία της σταθερής σύνδεσης μεταξύ της λεγόμενης κοσμικής και εκκλησιαστικής πολιτικής, μαζί με τις επιπτώσεις της θρησκείας στο λαό: για την εγκληματικότητα στην εξωτερική πολιτική, στην αγροτική, εμπορική και οικονομική πολιτική, στον πολιτισμό, στη λογοκρισία, στη συνεχιζόμενη εξάπλωση της άγνοιας και της δεισιδαιμονίας, για την αδίστακτη εκμετάλλευση της σεξουαλικής ηθικής, του συζυγικού και του ποινικού δικαίου.
Γράφω για την εγκληματικότητα των κληρικών, όπως αυτή εκδηλώθηκε ανά τους αιώνες με τον ιδιωτικό πλουτισμό, το παζάρεμα των αξιωμάτων, τη λατρεία των θαυμάτων και των οστών, τις διάφορες μορφές παραποίησης κ.λ.π.
Με λίγα λόγια: γράφω την ιστορία ενός εγκλήματος σε όλη την έκταση της κρατικής, εκκλησιαστικής και κοινωνικής ζωής της χριστιανοσύνης».

Karlheinz Deschner
Η εγκληματική ιστορία του χριστιανισμού

Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ και η πειθήνια μαριονέτα


Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΟ Ευάγγελος Μπεξής (εκδότης περιοδικού ΙΧΩΡ) μας αποκαλύπτει πως εδώ και αρκετά χρόνια είναι γνώστης της τοποθεσίας του τάφου του Θεμιστοκλέους και ενώ το έχει με αποδεικτικά στοιχεία κοινοποιήσει στο υπουργείο Πολιτισμού (υπουργός Βενιζέλος) το Ελληνικό Κράτος ως γνήσια και πειθήνια μαριονέτα της παγκοσμίου Σιών* όχι μόνο δεν αναδεικνύει το ιστορικό αυτό μνημείο αλλά σιωπά χαρακτηριστικά.
ΙΧΩΡ
*Και για τα „ευαγγελικά μας“: δεν υπάρχει μόνο η παγκοσμία Σιών, αλλά και η Νέα Σιών η οποία αποτελεί την επίσημη έκδοση του πατριαρχείου Ιεροσολύμων.
Η Νέα Σιών πρωτοεκδόθηκε το 1904 και αρχικά η έκδοσή του ήταν μηνιαία. Τα τελευταία χρόνια επιχειρήθηκε να λειτουργήσει ως καθαρά επιστημονικό περιοδικό σύγγραμμα, όμως λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Πατριαρχείο η έκδοσή του δεν είναι πλέον τακτική και γίνεται από την Αθήνα και όχι από το τυπογραφείο του Παναγίου Τάφου, όπως συνέβαινε αρχικά. Πλησιάζει πλέον τους 90 τόμους. Από τη Βικιπαίδεια.
 Επίσης μία ευπρόσδεκτη ονομασία της Ορθοδοξίας  είναι Νέα Σιών  (σε χειρόγραφα μοναστηριών αποκαλείται συχνά «Νέα Σιών»)!

Σχετικό θέμα: Αρχαιολογία: Σε ανάπτυξη μεγάλων ταχυτήτων η Τουρκία