19 Νοεμβρίου 2008

Ο Ψωμιάδης και η...Αζέλ!!!

Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογααα.....
Το ένα τ'άλογο να είναι άσπροοοοο,σαν την αγάπη μου το κόμμα της Ν.Δουουου
το άλλο τ'άλογο να είναι μαύρο,σαν της καλής μου της μονής μου τον Εφραίαιαιμ.....

Τα λόγια είναι περιττά..........


όταν κουνιέται η μαμαζέλ "Αζέλ".....





_____________________________________ ____________
PRESS-GR

Η μάρτυς κ. Κάνου ήταν η ...Αζέλ!

..
Χόρευε οριεντάλ στο ίδιο κέντρο, του Μ. Καραμπέρη, στο οποίο τραγουδούσε και ο Παν. Ψωμιάδης! Πώς την ανανγώρισε ο ίδιος στην Εξεταστική Επιτροπή. Ωραία πράματα...
.
Καταπληκτικά πράγματα έγιναν στην Εξεταστική Επιτροπή κατά την εξέταση του επιχειρηματία Μ. Καραμπέρη (φίλου του Αθανασίου Πάπιστα) ο οποίος είχε "γράψει" με κρυφή κάμερα τη συνομιλία με τον δικηγόρο Μ. Κουκουβίνο που μεταδόθηκε από τον Ant1.
Ο Μ. Καραμπέρης ρωτήθηκε αν γνωρίζει την Κωνσταντία Κάνου η οποία μεσολάβησε για το περίφημο ραντεβού της Τ. Σωτηροπούλου με τον νομάρχη Π. Ψωμιάδη. Απάντησε ότι δεν την γνωρίζει.
Όταν όμως πήρε τον λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας και τον ρώτησε αν γνωρίζει την ...Αζέλ, απάντησε (μάλλον αιφνιδιασμένος) καταφατικά και είπε ότι την θυμήθηκε!
Δηλαδή; Με το όνομα Αζέλ, η κ. Κάνου ήταν χορεύτρια (με ειδικότητα στον χορό οριεντάλ) πριν από περίπου μια 15ετία σε νυχτερινό κέντρο διοκτησίας του κ. Καραμπέρη. Στο ίδιο κέντρο τραγουδούσε ο κ. Ψωμιάδης. Ετσι είχαν γνωριστεί!
Μάλιστα, ο κ. Καραμπέρης δεν δίστασε να σημειώσει ότι τότε η κ. Κάνου ήταν αρκετά διαφορετική, ως χορεύτρια, και γι΄αυτό τώρα δυσκολεύτηκε να την θυμηθεί...
Σημειώνεται ότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε αποκαλέσει "Αζέλ" την κ. Κάνου η κ. Σωτηροπούλου μιλώντας σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων.
Ο κ. Καραμπέρης είπε και κάτι άλλο ενδιαφέρον για τον κ. Κουκουβίνο, ότι στις εκλογές είχε στηρίξει "ακροδεξιό" υποψήφιο.
---------------------------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 8:04 πμ 42 comments links to this post

Το Μακεδονικό ζήτημα σήμερα...

email από Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο
______________________________________________

alexchris@parliament.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΝΩΡΙΣ!! ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τα Σκόπια προσφεύγουν κατά της Ελλάδος στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατηγορώντας την Αθήνα ότι παρεμπόδισε την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Η προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα στα Σκόπια.

Η κατηγορία αφορά παραβίαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, που υπεγράφη, στη Νέα Υόρκη, τον Σεπτέμβριο του 1995, εξαιτίας του βέτο της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στο Βουκουρέστι.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι η ΠΓΔΜ κατέθεσε τη σχετική αίτηση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, με σκοπό να "υποχρεωθεί η Ελλάδα να σεβαστεί τις νομικές της υποχρεώσεις, οι οποίες προκύπτουν από την Ενδιάμεση Συμφωνία της 13ης Σεπτεμβρίου 1995, που είναι υποχρεωτική για τις δύο χώρες".

"Σύμφωνα με το άρθρο 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας η Ελλάδα δεν θα πρέπει να φέρει αντιρρήσεις για την ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ. Όμως, στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι, τον Απρίλιο του 2008, η Ελλάδα παρεμπόδισε την επίδοση πρόσκλησης για ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και με τον τρόπο αυτό παραβίασε κατάφωρα τις υποχρεώσεις της από την Ενδιάμεση Συμφωνία".

ΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (ΑΡΧΕΣ 2008)

ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ

Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

Όταν το 1992 το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών αποφάσιζε να μην αναγνωριστούν τα Σκόπια ως Μακεδονία ή με παράγωγο όρο, τότε απορρίφθηκε και η σύνθετη ονομασία (με τον όρο Μακεδονία ) καθώς και η διπλή.(Συνολική Πρόταση Α Παπανδρέου).

Στην ενδιάμεση συμφωνία του 1995, τα Σκόπια συμμετείχαν με την προσωρινή ονομασία Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ( FYROM) και ανέλαβαν την υποχρέωση να διαπραγματευτούν με την Ελλάδα ονομασία κοινής αποδοχής .

Το θέμα βάλτωσε με την αδιαλλαξία των γειτόνων και την ενθάρρυνση των υπεραντλατικών προστατών τους.

Παραβίασαν προκλητικά το άρθρο 7 της συμφωνίας (περί μη εχθρικών ενεργειών) με πιο πρόσφατη ενέργεια την ονομασία του αεροδρομίου τους ως «Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Υποχρέωση της Ελλάδας, κατά το άρθρο 11, είναι να διευκολύνει την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. ως FYROM.

Στα πλαίσια αυτά «έτρεξε» η αίτηση των Σκοπίων για να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ δίχως Ελληνικές ενστάσεις στις τεχνικές επιτροπές και με Αμερικανική επίπληξη στους διαμαρτυρόμενους Έλληνες εμπειρογνώμονες που συμμετείχαν σε αυτές.

Να ληφθεί υπ όψιν ότι οι μέχρι τώρα διμερείς αναγνωρίσεις των Σκοπίων δεν αφορούν ουδόλως την διεθνή ονομασία που παραμένει FYROM σε αναμονή της τελικής διαπραγμάτευσης ( απόφαση 817 - 1993 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ).

Η κ Μπακογιάννη δήλωσε πρόσφατα , για να ετοιμάσει το έδαφος της υποχώρησης ότι αποδέχεται την σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία , το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ συμφώνησαν.

Ο ΛΑ.Ο.Σ επέμεινε στην αρχική θέση των πολιτικών αρχηγών.

Κοντεύουν να μας πούνε ότι η σύνθετη ονομασία που μόνο η Ελλάδα θα χρησιμοποιεί είναι επιτυχία ! Αφού όλοι θα αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία αντί για άνω ή νέα κλπ. Δεν θα τους λένε Ανωμακεδόνες ή Νεομακεδόνες, αλλά σκέτα Μακεδόνες…

Θεωρητικά ο κ Καραμανλής απειλεί με βέτο, ενώ δεν το δικαιούται νομικά (άρθρο11),γιατί για να φτάσει εκεί πρέπει πρώτα να καταγγείλει την ενδιάμεση συμφωνία, τότε ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Η πρόταση καταγγελίας της ενδιάμεσης συμφωνίας, ώστε να αποκτηθεί δικαίωμα βέτο, φαντάζει (αθέλητα;) προβοκατόρικη υπό αυτές τις συνθήκες. Άσε που προαπαιτεί 12 μηνη προειδοποίηση στο έτερο μέλος για να είναι έγκυρη(άρθρο 23).

Πρώτον γιατί ο Καραμανλής δεν έχει τη πυγμή να θέσει βέτο και δεύτερο γιατί οι Αμερικάνοι επιβάλλουν σε όλους τους συμμάχους την διεύρυνση. Εξάλλου θα χαθεί το ζήτημα του ονόματος που υπάρχει ακόμα εξ αιτίας της ισχύουσας ενδιάμεσης συμφωνίας.

Τα Σκόπια απλά θα καθυστερήσουν για λίγο να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ.

Η κύρωση της συνθήκης ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ περνάει και από το Ελληνικό κοινοβούλιο, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα υπερψηφίσουν, ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ θα απέχουν και ο ΛΑ.Ο.Σ θα καταψηφίσει!

Η πρόταση για Δημοψήφισμα του ΛΑ.Ο.Σ ενώ είναι αποδεκτή από την πλειοψηφία του λαού τρομάζει την ΝΔ που φοβάται τον λαό και εξοντώνει το ΠΑΣΟΚ που για εσωκομματικούς λόγους θέλει λαϊκά δημοψηφίσματα (εκλογή προέδρου ) ενώ φοβάται την λαϊκή ετυμηγορία για τα μεγάλα εθνικά θέματα!

Μην νομίζετε ότι φοβόμαστε το κράτος των Σκοπίων! Το κράτος των Μακεδόνων φοβόμαστε ,γιατί είναι τεχνητό κατασκεύασμα γεωπολιτικών σχεδίων αλλαγής συνόρων στα βαλκάνια!

Τα επόμενα βήματα είναι να μας προτείνουν οι Σκοπιανοί Ομοσπονδία , η περιοχή να μετατραπεί στη συνέχεια σε αυτόνομη περιφέρεια αυτοδιοικούμενη που θα υπάγεται στην κεντρική κυβέρνηση των Βρυξελών.

Η Ευρώπη Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Περιφερειών.

Να τελειώνουμε με τα έθνη-κράτη!

Αυτή είναι η στρατηγική τους, γιαυτό αλλάζουν την ιστορία, προωθούν τον μειονοτικό πολυπολιτισμό, μετακινούν πληθυσμούς !

Στο ερώτημα ποιοι κατασκεύασαν το ψευδοέθνος , νομιμοποίησαν το ψευδοκράτος και βαβυλωνιοποιούν την Θεσσαλονίκη απαντούν μόνοι τους.

Και όταν δεν το ομολογούν, το αποκαλύπτουν οι μη κυβερνητικές οργανώσεις ,οι δικτυωμένοι αναρχικοί, οι βιαστικοί Αλαβάνοι, οι χρηματοδοτούμενοι εκδότες, οι ελεγχόμενοι καθηγητές πανεπιστημίου.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….

(ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008 )

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

Η επιλογή όλων των πολιτικών κομμάτων, με εξαίρεση τον ΛΑΟΣ, να αποδεχτούν την σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» παγίδευσε την Ελλάδα σε μια προδιαγεγραμμένη διπλωματική ήττα.

Είτε σκέτα Μακεδονία, είτε σύνθετη ονομασία (Άνω-Νέα Μακεδονία), η ουσία είναι ότι το εθνικό ζήτημα πουλήθηκε από τους συμπαραταγμένους ηγήτορες της χώρας!!

Οι παραπάνω ψευδολύσεις καταρρακώνουν κάθε έννοια αξιοπρέπειας για την χώρα μας και πληγώνουν ανεπανόρθωτα τον Ελληνισμό, καθώς ανοίγουν τον δρόμο της παγίωσης του τεχνητού αλυτρωτισμού και της μόνιμης αμφισβήτησης της εθνικής κυριαρχίας στην Μακεδονία.

Το βέτο (αρνησικυρία)που εκφράστηκε στα πλαίσια του ΝΑΤΟ σκοντάφτει στη ισχύουσα ενδιάμεση συμφωνία των δύο κρατών (13-9-1995) όπου ρητά αναφέρεται στο άρθρο 11 ότι «η Ελλάδα υποχρεούται να διευκολύνει τα Σκόπια να ενταχθούν στους οργανισμούς, που η ίδια συμμετέχει, με το όνομα FYROM». Στο δε άρθρο 23 προβλέπεται ότι: «για να έχει ισχύ η καταγγελία της ενδιάμεσης συμφωνίας, απαιτείται 12 μηνη προειδοποίηση»!!

Συνεπώς τι σήμαινε στην πράξη το βέτο στην συνεδρίαση του ΝΑΤΟ; Ότι δήθεν η Ελλάδα αντιστάθηκε υποχωρώντας; Ότι ο Γιάννης δεν είναι Γιαννάκης;; Ότι ο Ελληνικός Λαός τρώει κουτόχορτο;;

Ότι η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Καραμανλής ακολουθούν υπερήφανη εξωτερική πολιτική;;

Με τέτοιες κινήσεις εσωτερικής κατανάλωσης απλά αποσιωπούν την ουσία της «εθνικής μειοδοσίας»!!

Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: Με την προκαταβολική υποχώρηση θα αρχίσει η μόνιμη αμφισβήτηση της εθνικής ακεραιότητας και, αντί να κλείσει, θα ανοίξει ένα μόνιμο πρόβλημα με τελικό στόχο: «την ίδρυση μίας αυτόνομης περιφέρειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα περιλαμβάνει όλα τα τμήματα της πάλαι ποτέ γεωγραφικής Μακεδονίας»!

Βέτο σημαίνει ότι: «καταργείται η ενδιάμεση συμφωνία που διασώζει το θέμα του ονόματος και το κρατά σε εκκρεμότητα διαπραγμάτευσης».

Σημαίνει ότι: «τα Σκόπια είναι ελεύθερα να πάνε στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ να ζητήσουν την επίσημη αναγνώριση τους με το συνταγματικό τους όνομα Μακεδονία»!! Είναι πασίγνωστο ότι οι Σκοπιανοί με δημοψήφισμα θα απορρίψουν κάθε αλλαγή του συνταγματικού τους ονόματος!!

Ας αφήσουμε το γεγονός ότι, οι ΗΠΑ δεν χωρατεύουν και επίσης νομικά η Ελλάδα, δίχως προηγουμένως να καταγγείλει την ενδιάμεση συμφωνία, δεν είχε δικαίωμα βέτο! Το ότι το «ανέχτηκαν» οι ΗΠΑ εξηγείται ως κίνηση σταθεροποίησης της κυβέρνησης Καραμανλή με σοβαρά ανταλλάγματα στα βαλκάνια και αλλαχού. ( αναγνώριση Κοσσόβου, «πυραυλική ασπίδα» ενάντια στην Ρωσία κλπ).

Άρα η μόνη λύση παραμένει η επιστροφή στην αρχική μας θέση, αυτή του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών (18-2-92 και 12-4-92) ότι «δεν αναγνωρίζουμε τα Σκόπια με τον όρο Μακεδονία ή με παράγωγα του»!!

Οφείλουμε λοιπόν να οχυρώσουμε την εξωτερική πολιτική της χώρας μέσω ενός δημοψηφίσματος που θα εμποδίζει την συνθήκη ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ως Μακεδονία και θα ξεκαθαρίζει το ανυποχώρητο στο θέμα του ονόματος. Ως γνωστόν, η Ελληνική κυβέρνηση καλείται να υπογράψει την ένταξή τους στην Φθινοπωρινή συνεδρίαση του ΝΑΤΟ και στη συνέχεια η Ελληνική Βουλή θα την επικυρώσει (με την συνενοχή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ!! - Οι δύο τελευταίοι με καμώματα του τύπου «όχι στο ΝΑΤΟ - ναι στο όνομα Μακεδονία»).

Ας σταματήσουν λοιπόν οι δήθεν ηρωισμοί και η κοροϊδία, μέσω του προβοκατόρικου και ανεδαφικού βέτο, και ας ακολουθήσουμε τον δρόμο της εθνικής υπερηφάνειας, δηλαδή της τελικής (συνταγματικά ισοδύναμης) οχύρωσης μας μέσω του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!!

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ www.metharros.gr

Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο.

email από ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ
antiratsistis@hotmail.com
_____________________________________________________
ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ?? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΙ...
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ WWW.ANTIPLIROFORISI.TK




ΠΑΣΧΑ ΑΙΜΑΤΟΣ


ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΕΛ ΤΟΑΦ,ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΛΙΟ ΤΟΑΦ

Το βιβλίο περιλαμβάνει τις σημαντικότερες μαρτυρίες για τις τελετουργικές ανθρωποθυσίες,οι οποίες έλαβαν χώρα μεταξύ
του 12ου και 16ου αιώνα στην Ευρώπη, απο ραββίνους εις βάρος Χριστιανοπαίδων. Συγκεκριμένα απο Ασκεναζί Εβραίους. Το πιο σημαντικό γεγονός είναι αυτό του Τρέντο, το 1475, όταν ένας Εβραίος τοκογλύφος,ο Σαμουήλ απο τη Νυρεμβέργη βρήκε νεκρό το σώμα ενός μικρού παιδιού ονόματι Σιμόνε, αφού του είχαν αφαιρέσει το αίμα κατά τη διάρκεια τελετουργικής ανθρωποθυσίας με σταύρωση. Το αίμα που πήραν απο το παιδί το ήπιαν.
Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Πρώτα απο όλα εξόρησαν όλους τους Εβραίους απο το Τρέντο και οι σημαντικότεροι ένοχοι τιμωρήθηκαν με θάνατο στη κεντρική πλατεία.
Επίσης στο βιβλίο αναφέρεται,στο 4ο κεφάλαιο, οτι στις 6 Ιουλίου του 1480 δικάσθηκαν στη Βενετία 3 Εβραίοι με την κατηγορία της αφαίμαξης ενός μικρού χριστιανόπαιδα, που τους ήταν αναγκαία για να πραγματοποιήσουν τις
απόκρυφες πασχαλινές τελετές τους. Στην πλατεία του Αγίου Μάρκου δύο απο τους Εβραίους θανατώθηκαν με παλούκωμα, σε δημόσια θέα.ενώ ο τρίτος αυτοκτόνησε στη φυλακή. Κάποιοι άλλοι Εβραίοι που ενεπλάκησαν καταδικάστηκαν σε διάφορες ποινές, όπως εξορία απο τη Βενετία. Στο βιβλίο αναφέρονται και άλλες περιπτώσεις όπως και στο βιβλίο του Pranaitis,"Το ξεσκέπασμα του Ταλμούδ", του οποίου ο εκδότης του βιβλίου αναφέρει πως υπήρξαν και άλλοι που έγραψαν τα ίδια για τις Εβραϊκές Ταλμουδικές αμθρωποθυσίες και όλοι όπως και ο Πραναϊτις σφαγιάστηκαν απο Εβραίους. Να θυμήσουμε ότι ο Πραναϊτις δολοφονήθηκε
όταν οι Εβραίομπολσεβίκοι πήραν την εξουσία στην Ρωσία. Όπως συμβαίνει συνήθως στις περιπτώσεις αυτές,υπήρξαν αντιδράσεις στην αρχή απο την πλευρά των εβραϊκών κοινοτήτων της Ρώμης, αλλά και απο τον ίδιο τον πατέρα του συγγραφέα,ο οποίος πίεσε με κάθε μέσω το γιό του να προβεί στην απόσυρση του βιβλίου του με κάθε μέσω.Όντας καθηγητής Πανεπιστημίου η δεοντολογία δεν επέτρεπε να
ενεργήσει, εναντίον της γνώσης και υπέρ της λογοκρισίας. Ύστερα ακολούθησε και η άμεση επέμβαση ατόμων απο τον πολιτικό χώρο όπως αυτή του Ισραηλινού πρέσβη στην Ιταλία Όντεν Μπεν Χούρ. Στη συνέχεια κινητοποιήθηκαν Εβραίοι καθηγητές
πανεπιστημίου οι οποίοι τάχθηκαν κατά του βιβλίου, όπως η Άννα Φόα. Μετά απο λίγο καιρό αναγκάστηκε να το αποσύρει.Βέβαια ήταν πολύ αργά γιατί όλα τα αντίτυπα είναι στη κυκλοφορία και μέσα σε ένα χρόνο έφτασε στην τρίτη έκδοση.
Εμείς γνωρίζουμε ότι θα κάνουν τα πάντα για να εξαφανίσουν το βιβλίο όπως έχουν κάνει και με άλλα στο παρελθόν.
Είναι πάγια τακτική του να αποσιωπούν και να εξαφανίζουν έγγραφα που αποκαλύπτουν την εγκληματικότητα των ιερώτερων θρησκευτικών βιβλίων των Εβραίων, των Ταλμούδ.