01 Μαΐου 2010

Σε τουαλέτα κρύφτηκε ο Κακλαμάνης για να γλιτώσει από την οργή του κόσμου!Καλή αρχή.


  • Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια και τα κυβερνητικά όργανα της προγανάδας προσπάθησαν να υποβιβάσουν το επεισόδιο
  • Μία τουαλέτα έσωσε τον Κακλαμάνη αλλά φανέρωσε τον τόπο καταφυγής και διάσωσης της πολιτικής ζωής της χώρας
Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, όπου υπάρχει και λειτουργεί μία ευνομούμενη δημοκρατία, οι κλέφτες και οι ψεύτες που κατάφεραν να φέρουν στα πρόθυρα της διάλυσης (των πάντων) και της οικονομικής εξαθλίωσης ένα ολόκληρο κράτος (στην περίπτωσή μας πρόκειται για την Ελλάδα) θα έπρεπε να έχουν ήδη γνωρίσει την "φιλοξενία" της Δικαιοσύνης (ανύπαρκτη στην χώρα μας όταν πρόκειται να προασπίσει τα συνταγματικά κατοχυρωμένα συμφέροντα των πολιτών).
Στη σημερινή επίθεση που δέχτηκε ο κύριος Κακλαμάνης (πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και εξέχων στέλεχος του ΠΑΣΟΚ) έγινε συστηματική προσπάθεια απόκρυψης της αλήθειας. Και η αλήθεια είναι μία: Ο έλληνας πολίτης έχει οργιστεί και η οργή του θα αρχίσει να γίνεται ορατή σε κάθε του δραστηριότητα. Το ότι τα (βοθρο)κάναλα επέλεξαν να μειώσουν την σκληρή πραγματικότητα, την αλήθεια που δεν πρέπει να διαδοθεί (για να μην νιώσουν οι έλληνες πως είναι μόνοι και κανένας άλλος δεν σκέφτεται σαν αυτούς), αποτελεί σαφή απόδειξη πως οι καναλάρχες έχουν επιλέξει να στηρίξουν την κυβέρνηση του ΔΝΤ και τα όργανά τους (βλ. Παπανδρέου και την υπόλοιπη θλιβερή κουστωδία που τον περικλείει). Μετά την σημερινή άθλια προπαγανδιστική παρέμβαση των ΜΜΕ, ξεκινάει ένας κύκλος ψευδών "ειδήσεων" προκειμένου να επικρατήσουν η αποπληροφόρηση και η παραπληροφόρηση των ελλήνων πολιτών.
Τι έγινε όμως στο επεισόδιο του προπηλακισμού του κυρίου Κακλαμάνη;
Αφού είχε τελειώσει η πορεία της Πρωτομαγιάς και οι πολίτες αποχωρούσαν, ο κύριος Κακλαμάνης είχε την ατυχία να συναντηθεί με ομάδα δεκάδων πολιτών, οι οποίοι βλέποντάς τον άρχισαν να του φωνάζουν και να του διαμαρτύρονται, αποκαλώντας "βρυκόλακες" τους πολιτικούς της χώρας.
Ο κύριος Κακλαμάνης, καταλαβαίνοντας πως είχε να αντιμετωπίσει οργισμένους πολίτες, έτρεξε να κρυφτεί σε ανοιχτή καφετέρια όπου και βρήκε καταφύγιο στην τουαλέτα του καταστήματος, ενώ το ορισμένο πλήθος φώναζε "φέρτε πίσω τα κλεμένα", "λαμόγια", "προδότες" και άλλα σχετικά...
Ο κύριος Κακλαμλανης, κλειδωμένος στην τουαλέτα έγινε περίγελως των θαμώνων, που του φώναζαν να βγει γιατί "έχει και άλλος σειρά"... Μετά από (προφανώς) τηλεφώνημα του πρώην προέδρου της Βουλής, εμφανίσθηκε μία ομάδα ανδρών των ΜΑΤ, που ανέλαβε να προφυλάξει τον χώρο και την... τουαλέτα, μέχρις ότου κατέφθασε ασθενοφόρο και παρέλαβε τον κύριο Κακλαμάνη για να τον μεταφέρει (για προληπτικούς προφανώς λόγους) σε νοσοκομείο...
Ο κύριος Κακλαμάνης διεσώθη, αλλά η δημοκρατία έμεινε στη λεκάνη της τουαλέτας... περιμένοντας κάποιον να... πατήσει το καζανάκι! Η στιγμή της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας έχει έρθει, για να διαφυλάξει τους πολιτικούς και την ηθική τους. Ειδάλλως, έχω την εντύπωση πως σύσσωμο το σώμα των πολιτικών της χώρας, αυτο-στοχοποιείται σε πιθανές ενέργειες προπηλακισμού (και ίσως ξυλοδαρμού) από πολίτες της χώρας...
Από μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης


Διαβάστε επίσης: Άρχισε να πέφτει ξύλο - Ο Απόστολος Κακλαμάνης γεύτηκε δε3ίγμα της οργής των πολιτών

 Δείτε και το βίντεο,που το βρήκαμε...εδώ...


Πηγή...
Δείτε ποιος κινδύνεψε....

Και τι έδειξε η τηλεόραση

Πληροφόρηση για να μην ξαφνιαστείτε!!!!!

1/05/2010

Όλοι τη Δευτέρα 3 Μαΐου στις 16:00 το απόγευμα στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
- ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Παπανδρέου και «Τούρκογλου» , απαγόρευσαν στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, να πετάει στην Ελληνικό Εναέριο Χώρο, και να αναχαιτίζει τα τουρκικά μαχητικά. Καταργούν τις Σχολές Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων και φτιάχνουν , «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο»(ΣΥΡΙΖΟΛΑΠΑΔΩΝ)! Αποφάσισαν, Τουρκοι, Αλβανοί , και Πακιστανοί, να γίνονται αξιωματικοί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, κόβουν τους μισθούς των αξιωματικών και απαλλοτριώνουν παράνομα την περιουσία του ΠΝ, για να χτίσουν Τζαμί για τους Σιΐτες.

Απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις αξιωματικοί όλων των κλάδων αντιστεκόμενοι στην υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας και τη διάλυση της εθνικής άμυνας της χώρας, θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα , 3 Μαϊου, στις 16:00 το απόγευμα έξω από το σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι, στην πρώτη διακλαδική εκδήλωση διαμαρτυρίας. Λοχαγοί, ταγματάρχες, πλωτάρχες, σμηναγοί , θα συγκεντρωθούν φορώντας κανονικά τις στολές τους , ενωμένοι, - όπως θα πολεμούσαν τον εξωτερικό εχθρό - έξω από τον σταθμό μετρό στο Μοναστηράκι, σε μία σιωπηλή, αλλά και ταυτοχρόνως βροντερή διαμαρτυρία.

Καλούμε το λαό της Αθήνας να στηρίξει με την παρουσία του, την διαμαρτυρία των αξιωματικών του Ελληνικού στρατού.

Ολοι τη Δευτέρα 3 Μαϊου στις 16:00 το απόγευμα στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι.

ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
Η συνέχεια στο http://epitropi-es.blogspot.com

Πηγή...

Η FIAT ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΕΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ!

ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ FIAT

Είναι γνωστό οτι η Fiat είναι μια απο τις ελάχιστες αυτοκινητοβιομηχανίες που ακόμη καταφέρνουν και έχουν κέρδη σε καιρούς βαθιάς οικονομικής κρίσης.
Η Fiat έχει εξαγοράσει την Chrysler και της ανήκουν πολλές άλλες μεγάλες εταιρείες.
Είναι επίσης γνωστό οτι οι Ανιέλι ήταν η πιο ισχυρή οικογένεια της Ιταλίας. Είχαν την πιο μεγάλη περιουσία στην Ιταλία.

Η αλήθεια είναι οτι μέχρι τώρα είχαμε ψάξει για την καταγωγή των Ανιέλι αλλά δεν είχαμε βρεί κάποιο σημαντικό στοιχείο που να δείχνει οτι έχουν εβραϊκή καταγωγή. Το μόνο που έδειχνε τις σχέσεις τους με τους Παγκοσμιοποιητές ήταν το γεγονός οτι ο Τζιάνι Ανιέλι ήταν ιδρυτικό στέλεχος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ μαζί με τον Ντέϊβιντ Ροκφέλερ, ο οποίος είναι εβραϊκής καταγωγής, με τον Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, επίσης εβραίο στην καταγωγή, τον γνωστό Εβραίο ανθέλληνα Χένρυ Κίσινγκερ και τον Πρίγκηπα Βερνάρδο της Ολλανδίας. Απο τους 5 αυτούς ιδρυτές της Μπίλντερμπερκ οι 3 είναι Εβραίοι. Τυχαίο και αυτό!!!

Διαβάζοντας ένα άρθρο πρόσφατα απο το Playboy για τον διάδοχο της τεράστιας αυτής περιουσίας, αποφασίσαμε να κάνουμε μια έρευνα για την καταγωγή όλων των μελών της οικογένειας Ανιέλι.

Marella Agnelli (γεννήθηκε Marella Caracciolo di Castagneto; Στις 4 Μαϊου το 1927) γυναίκα του Τζιάνι Ανιέλι Εβραία με καταγωγή απο την Νάπολι(πατέρας) και το Illinois(μητέρα).

Ο αδερφός της γυναίκας του Ανιέλι είναι ο Carlo Caracciolo ιδρυτής της εφημερίδας La Repubblica.

Η κόρη του Ανιέλι, Margherita Agnelli, παντρεύτηκε τον Εβραίο Alain Elkann, που ήταν ηγέτης της πανίσχυρης εβραϊκής κοινότητας του Παρισιού. Ο Alain Elkann έγινε και ένα απο τα μεγαλύτερα στελέχη της Fiat όταν τον κάλεσε ο πιο στενός συνεργάτης του Ανιέλι, ο Gabeti στην εταιρεία. Μέχρι το 2004 ήταν πρόεδρος του Αιγυπτιακού Μουσείου του Τορίνου(όπως καταλαβαίνετε όλα τα σημαντικά ευρήματα θα έκαναν «φτερά»).

Ο γιός της Margherita Agnelli, ο Τζον Ελκαν χρίστηκε τελικά διάδοχος του Ανιέλι μετά το θάνατό του, έχοντας στο πλευρό του τον αδελφό του, τον Λάπο Έλκαν.

Ο Τζόν Ελκαν είναι σύμφωνα με τους προγόνους πάνω απο 80% φυλετικά Εβραίος.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το οικογενειακό δέντρο του διαδόχου του Ανιέλι

Οσοι έχουν ασχοληθεί με τα σχέδια των κρυφών ιερατείων που διοικούν την ανθρωπότητα απο την αρχαιότητα μέχρι σήμερα γνωρίζουν οτι υπάρχει ένα ιερατείο που έχει σαν ένα απο τους βασικούς του κανόνες το «Οι καλύτεροι των γκοϊμ πρέπει να φονεύωνται». Οσοι δεν γνωρίζετε μπορείτε να το ψάξετε (ABHODAH ZARAH (26Β)Τ. Όι καλλίτεροι των Γκόϊμ πρέπει να φονεύωνται.)

Ισως λοιπόν η λεγόμενη «Κατάρα των Ανιέλι» δεν ήταν ακριβώς «Κατάρα» αλλά σχέδιο. Και είναι σίγουρο ότι το ιερατείο έχει πολλούς τρόπους για να βγάλει κάποιον απο τη μέση.
Στην προκειμένη περίπτωση των Ανιέλι τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω απο ύποπτα, καθώς τα δύο μέλη της οικογένειας που ο Τζιάνι Ανιέλι ήθελε να ορίσει ως διαδόχους της περιουσίας, οι δύο γιοί του Τζιοβανίνο και Εντοάρντο πέθαναν σε νεαρή ηλικία.

Τελικά βρέθηκε ο πραγματικός «εκλεκτός» Τζόν Ελκαν για να γίνει ο μοναδικός διάδοχος του Ανιέλι.


Πηγές:


http://en.wikipedia.org/wiki/Alain_Elkann

http://www.capital.gr/news.asp?id=762550&ppg=2

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1274466&pg=1&pid=1274758&orderdir=asc#post_1274758

http://en.wikipedia.org/wiki/Gianni_Agnelli

http://www.harrymagazine.com/200807/agnelli.htm

http://search.intelius.com/Edoardo-Agnelli

http://en.wikipedia.org/wiki/Marella_Agnelli

http://it.wikipedia.org/wiki/Agnelli_%28famiglia%29

http://en.wikipedia.org/wiki/House_of_Borromeo

http://en.wikipedia.org/wiki/Alain_Elkann

http://www.blogotsarka.gr/?p=24405

Πηγή...

ΟΙ..."ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ"...

email από... paparokas

ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ. ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. 
ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙΣ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙΣ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΟΙ

Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά.
Ουτε ένας απο αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πεί, ποιοί είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/04/blog-post_29.html

Το φτερό του αετού...

Άκουγε ένα παλιό κλέφτικο τραγούδι και θυμήθηκε την πρώτη επανάσταση. Εκείνη την εποχή, όλοι περίμεναν τη βοήθεια των Ρώσων. Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που ήξεραν την αλήθεια. Όμως δεν είπαν τίποτα. Ακόμα και χαμένη η επανάσταση έπρεπε να γίνει για να ’ρθει επιτέλους εκείνη που θα απελευθέρωνε το μέλλον τους. Τότε φάνηκε για πρώτη φορά, η παράξενη χειρολαβή και 500 παλικάρια μπήκαν στη μάχη του παρελθόντος. Σαράντα μέρες και σαράντα νύχτες πάλεψαν αδιάκοπα εναντίον των τυράννων. Οι 500 είχαν γίνει ένας κι ο ένας ήξερε το τέλος πριν αρχίσει ο αγώνας. Ήξερε πως θα πέθαινε στην Πόλη. Έτσι έδωσε όλη του τη ζωή σ’ αυτόν τον αγώνα, τον απεγνωσμένο αγώνα. Όλα τα σπαθιά τους έσπασαν μα δεν λύγισαν τα χέρια τους, δεν άφησαν την παράξενη χειρολαβή. Εκείνη τη στιγμή σταμάτησε το λαούτο και κοίταξε το φτερό του αετού. Τότε θυμήθηκε πού την είχε δει την πρώτη φορά. Πώς δεν το είχε σκεφτεί πριν; Ήταν το σημάδι τους, ήταν το σύμβολό τους. Ήταν και πάλι εδώ κι έπρεπε να τους βρει με κάθε τρόπο. Σηκώθηκε απότομα κι έπιασε το μαχαίρι του. Το έβγαλε από τη θήκη του και κοίταξε τη λεπίδα του. Ήταν η λεπίδα ενός σπασμένου σπαθιού, το δώρο της μάνας του, η συνέχεια της μάχης. Η λαβωματιά του σημαδιού είχε γίνει το στίγμα του αγώνα. Βγήκε, έπρεπε να δει κατάματα τον ήλιο. Δεν ήθελε να ναυαγήσει η ψυχή του μες στο σπαραγμό της μάνας του. Έβγαλε από τη ζώνη του το μυστικό σπάραγμα. Έσφιξε το χέρι κι η αόρατη συμφωνία επισφραγίστηκε. Η αντίσταση συνέχιζε. Το φτερό του αετού θα πετούσε και πάλι πάνω στην παράξενη χειρολαβή. Θα έγραφε και πάλι τη μοίρα του λαού με το μαύρο μελάνι του πόνου. Ο ήλιος έκαιγε τα μάτια του μα δεν έσκυψε. Ήθελε να πιει το φως του. Έβαλε και πάλι το σπάραγμα στη ζώνη του και το μαχαίρι στη θήκη του. Ήταν πια έτοιμος. 
Πηγή...

Παύση πληρωμών του δημόσιου χρέους, ως προϊόντος διαφθοράς, με βάση το διεθνές νομικό δόγμα: «Odious Debt» (= Ειδεχθούς Χρέους).

Η Χώρα, σήμερα, βρίσκεται στην κατοχή μιας αδίστακτης οικονομικής και πολιτικής ελίτ του πλανητικού οικονομικού κατεστημένου, με την εγκληματική ανοχή των ντόπιων τοποτηρητών της και με συνέπεια ο τόπος και ο λαός μας να σπρώχνεται στο βάραθρο της καταστροφής του. Το Δ.Ν.Τ σημαίνει παγκόσμια τράπεζα, που αμέσως ανέλαβε την κατοχική διακυβέρνηση της Ελλάδας, με τη στήριξη της Ε.Ε, για την οποία η Γερμανία της Μέρκελ, σήμερα, αποφάσισε την οικονομική και πολιτική υποδούλωση της πατρίδας μας, σαν συνέχεια της χιτλερικής στρατιωτικής, τότε, εισβολής και κατοχής της Χώρας μας από το ναζιστικό καθεστώς. Ο περήφανος, τότε, Ελληνικός λαός αντιστάθηκε στο Γερμανοϊταλικό και Βουλγαρικό τριπλό άξονα και μέσα από τα αποκαΐδια του πολέμου απέκτησε ξανά την ελευθερία του με αιματηρές θυσίες και ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές, για τις οποίες ουδέποτε η Ελλάδα αποζημιώθηκε, όπως θα έπρεπε, από τη σημερινή «δημοκρατική» δήθεν Γερμανία. Μπροστά στη σημερινή αυτή πραγματικότητα και νέα επιθετικότητα της τριπλής συμμαχίας Ε.Ε-Δ.Ν.Τ και Η.Π.Α, ο λαός βρίσκεται σε απόγνωση...
Η δανειακή πολιτική της Χώρας είναι αδιέξοδη πολιτική, διότι κάθε νέο δάνειο είναι ακόμα ένα καρφί πάνω στο φέρετρο της οικονομίας μας.
Γι’ αυτό, χρειάζεται άλλη γενναία πολιτική, ώστε η Χώρα μας να αποφύγει το θανάσιμο δανεισμό. Συγκεκριμένα, χρειάζεται να εφαρμοστούν πολιτικά μέτρα, ήτοι να γίνει μονομερής παύση (όχι αναστολή) πληρωμών, που σημαίνει πως η Χώρα αρνείται επίσημα να αναγνωρίσει κάθε δικαίωμα ή απαίτηση των δανειστών της. Διότι η Ελλάδα (όπως και κάθε Χώρα) έχει νόμιμο δικαίωμα ν’ αρνείται την πληρωμή του χρέους, ως «Odious Debt» (= ειδεχθούς χρέους), διότι, σύμφωνα με το διεθνές νομικό δόγμα, αν το χρέος είναι προϊόν διαφθοράς, ρεμούλας και κερδοσκοπίας φαύλης κακοδιαχείρισης, που είναι αντίθετη προς τα συμφέροντα του λαού και του έθνους, τότε, δεν υπάρχει υποχρέωση πληρωμής του, ούτε η Χώρα δεσμεύεται από άκυρες συμβάσεις, που υπογράφτηκαν από διεφθαρμένες κυβερνήσεις, τα πρόσωπα των οποίων είναι αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου υπεύθυνα και υπόχρεα να καταβάλουν τις οφειλές, που στο όνομα μεν του κράτους και του λαού πραγματοποίησαν, αλλά που όμως τα ίδια πρόσωπα ή άλλοι επωφελήθηκαν...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Βλ. THE CONCEPT OF "ODIOUS DEBT" IN PUBLIC INTERNATIONAL LAW  = Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ "ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

Πηγή...