08 Απριλίου 2013

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



Η Ισλανδία συστήνει στην Κύπρο..."

stop_the_finanacial_casinoΗ διαδικτυακή πύλη euobserver.com, σε άρθρο με τίτλο «Η Ισλανδία συστήνει στην Κύπρο: οι πολίτες δεν πρέπει να πληρώνουν στη θέση των κερδοσκόπων», δημοσιεύει δηλώσεις του Θορφινούρ Όμαρσον, εκπροσώπου του υπουργείου Οικονομικών της κυβέρνησης της Ισλανδίας, από τον Οκτώβριο του 2008 έως το Μάιο του 2009.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ -ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ 60% ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ




Σεπτέμβριο το τελικό κούρεμα - Μπλόκο στο 60% καταθέσεων

Σε 6 μήνες το τελικό ποσοστό κουρέματος. Περί τα τέλη Ιουνίου θα γίνει γνωστό το ύψος της ανακεφαλαιοποίησης της Τράπεζας Κύπρου, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου Πανίκου Δημητριάδη

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ



ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ...ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΕΥΑΓΟΡΟΥ <Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ > ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ



Ευαγόρου: Ο "Μνημονιακός μονόδρομος" της Κυβέρνηση

Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν έχει οποιοδήποτε σχέδιο Β για την αντιμετώπιση της κατάστασης και ακολουθεί ‘μνημονιακό μονόδρομο’.

ΕΡΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΣΗ ΤΟΥ Δ.Ε.Ε.Π.


«Η Βουλή είναι ο κορυφαίος δημοκρατικός θεσμός, μέσω του οποίου αντιπροσωπεύεται ο λαός δια των βουλευτών». 

Εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα του ελληνικού μας κόσμου: όχι μόνον ΔΕΝ είναι δημοκρατικό, αλλά ούτε καν αντιπροσωπευτικό ΔΕΝ
 είναι το τυραννικό καθεστώς της κομματοκρατίας των κομμάτων στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Στην δημοκρατία δεν αντιπροσωπεύεται ο λαός, αλλά ακόμη και γιά ένα αντιπροσωπευτικό πολίτευμα, πρέπει πρώτα να γίνει η νομική και νόμιμη θέσπιση και θέσμιση του ΔΕΕΠ (Δήμος Ελληνίδων και Ελλήνων Πολιτών).

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


  
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΒΟΥΡΑ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΑΧΑΛΙΑ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΥ (ΚΑΤ' ΕΜΕ) ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ 
http://taxalia.blogspot.com/2013/04/1_8.html

ΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΗ ΑΣΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ;;;;

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ!
ΠΡΟ ΟΛΙΓΗΣ ΩΡΑΣ ΕΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΝ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (BLOG) "TAXALIA" ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ.

ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΡΘΡΟ
------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΜΑΡΚΑΡΕΤ ΘΑΤΣΕΡ



Απεβίωσε η Μάρκαρετ Θάτσερ


Απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών, η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Sky News.

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ <ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ>



Διοικητής: «Οι πολιτικές αποφάσεις μας έφεραν εδώ»


Την απάντηση του, σε όσα του καταλογίζονται γύρω από τους χειρισμούς  του στο θέμα της οικονομίας, έδωσε ενώπιος ης Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκος Δημητριάδης.

ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ,ΖΕΒΡΟ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ



ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΕΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΠ

Βαρύτατο κατηγορητήριο για Φωτόπουλο, Ζερβό και Αθανασόπουλο



varutato-katigoritirio-gia-fotopoylo-zervo-kai-athanasopoylo

Όπως είχε αποκαλύψει το το newpost.gr ο Νίκος Φωτόπουλος, πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ πέρασε το κατώφλι του ειδικού ανακριτή, ενώ μια μέρα αργότερα-χθες- τον ακολούθησαν ο νυν πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός αλλά και ο προκάτοχός του κ. Τάκης Αθανασόπουλος για να δώσουν εξηγήσεις για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της ΔΕΗ προς το συνδικαλιστικό της όργανο.

Το newpost αποκαλύπτει το βαρύτατο κατηγορητήριο αλλά και όλες τις πληροφορίες για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο ανακριτής κ. Χρ. Παπακώστας, κάλεσε (3-4-2013) τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, κ. Νίκο Φωτόπουλο, προκειμένου να απολογηθεί, καθώς κατηγορείται ότι τέλεσε το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, συνολικής ζημίας σε βάρος της ΔΕΗ Α.Ε.  ποσού 10.409.880,05 ευρώ. Μεταξύ άλλων, ο. κ. Φωτόπουλος, κατηγορείται ότι για λογαριασμό της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ζήτησε και πήρε δάνειο  500.000,00 ευρώ το 2010 από τη ΔΕΗ Α.Ε., το οποίο όμως δεν επεστράφη ποτέ έως σήμερα.

Παράλληλα, κατηγορείται ότι έλαβε από τη ΔΕΗ μεγάλα χρηματικά ποσά για λογαριασμό της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, προκειμένου να διεξάγει ταξίδια και συνέδρια (με τη συνεργασία, ταξιδιωτικών πρακτορείων, δικηγόρων), τα οποία δεν πραγματοποίησε μέχρι σήμερα. Επίσης, κατηγορείται για εικονικά τιμολόγια τα οποία εκδόθηκαν για λογαριασμό της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Η ποινή που προβλέπεται για τα ανωτέρω αδικήματα, είναι ισόβια κάθειρξη.

Ο Φωτόπουλος ζήτησε και πήρε προθεσμία για τις 26-4-2013, προκειμένου να απολογηθεί.

Από κοινού με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ κατηγορούνται ότι τέλεσαν το έγκλημα της συνέργιας σε βαθμό κακουργήματος οι Ευάγγελος Μπουζούλας (πρ. Γεν. Γραμματέας ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ) και Κων/νος Κατσαρός (πρ. Ταμίας ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ).

Επίσης κατηγορούμενοι φέρονται οι Π. Αθανασόπουλος και Αρ. Ζερβός (πρ. Διεθ. Σύμβουλοι ΔΕΗ Α.Ε), οι οποίοι απολογήθηκαν χθες, και οι ο
ποίοι αφέθησαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 30.000,00 έκαστος. 

Το ιστορικό της υπόθεσης  

Ήδη από το 2011 είχε διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση γα την υπόθεση των χρηματοδοτήσεων της ΔΕΗ προς τη ΓΕΝΟΠ με αφορμή το πόρισμα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή. 

Μετά την έρευνα είχαν απαγγελθεί βαρύτατες-τον Απρίλιο του 2012- κατηγορίες από τους εισαγγελείς, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, κατά των υπευθύνων των διοικήσεων της ΔΕΗ την περίοδο 1999-2010, της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και του Οργανισμού Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Εργαζομένων (ΟΚΔΕ), για την υπόθεση των υπερτιμολογήσεων σε δραστηριότητες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά το πέρας προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησαν οι εισαγγελείς Αρ. Κορρέας και Ελένη Σίσκου, με αφορμή πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για υπέρογκα -σύμφωνα με το αποτέλεσμα του ελέγχου- έξοδα της επιχείρησης προς τα σωματεία εργαζομένων.

Η δίωξη που άσκησαν οι δύο εισαγγελείς, αφορά τα εξής αδικήματα:

- Απιστία στην υπηρεσία κατά συναυτουργία και μη και κατ' εξακολούθηση σε βάρος Νομικού Προσώπου από υπαίτιο που μεταχειρίστηκε ιδιαίτερα τεχνάσματα, από την οποία υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ελάττωση της περιουσίας του Δημοσίου. Η κατηγορία στρέφεται σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της επιχείρησης (προέδρους, διευθύνοντες συμβούλους, μέλη ΔΣ, της δεκαετίας 1999- 2010).

- Άμεση συνέργεια στην απιστία, κατηγορία που στρέφεται σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ και του ΟΚΔΕ της ΔΕΗ.

- Απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος Νομικού Προσώπου, που αφορά τους αρμοδίους υπαλλήλους, στελέχη και μη, που έλεγξαν και ενέκριναν την εκταμίευση επίμαχων ποσών την τριετία 2008- 2010. Στρέφεται επίσης και σε βάρος εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ και κάθε άλλου υπευθύνου που συμμετείχε στην όλη παράνομη δραστηριότητα.

Το πρώτο πόρισμα 

Το πρώτο πόρισμα του κ. Ρακιντζή διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία τον Απρίλιο του 2011 και αφορούσε μεγάλες δαπάνες της ΔΕΗ για επιχορηγήσεις προς τη ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ. Παράλληλα διενεργήθηκε  φορολογικός έλεγχος από το ΣΔΟΕ επί των τιμολογίων, που είχαν εκδοθεί για διάφορες δραστηριότητες ο οποίος ανέδειξε υπερκοστολογήσεις σε δαπάνες για ταξίδια κ.α. Εντοπίστηκαν επίσης ποσά ως έξοδα για μελέτες που ανατέθηκαν σε συγγενικά πρόσωπα συνδικαλιστών και τα οποία καταβλήθηκαν χωρίς να έχουν παραδοθεί ποτέ οι φάκελοι των μελετητών.

Στο πόρισμα γινόταν αναφορά σε υπέρογκες παράνομες χρηματοδοτήσεις που είχε λάβει το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων της ΔΕΗ. Τα στοιχεία για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις ήταν σοκαριστικά. Σύμφωνα με το πόρισμα το 2008 είχαν εκταμιευτεί 300.000 ευρώ με εντολή του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ και δόθηκαν στη ΓΕΝΟΠ προκειμένου να συνταχθεί μία μελέτη για την εταιρική δομή της εταιρείας, η οποία ποτέ δεν παραδόθηκε. Αυτά τα χρήματα ποτέ δεν επιστράφηκαν και ουδέποτε διεκδικήθηκαν από τη διοίκηση της ΔΕΗ ως αχρεωστήτως καταβληθέντα.

Σε μία άλλη περίπτωση περιοδικό μηνιαίας κυκλοφορίας που εκδίδει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ εμφανίζεται μέσω της εκδοτικής εταιρείας να τυπώνεται σε 60.000 αντίτυπα. Διαπιστώθηκε λοιπόν μέσω του ελληνικού ταχυδρομείου ότι διατίθενται κάθε μήνα 20.000 αντίτυπα. Την ίδια ώρα με χορηγό τη ΔΕΗ η συνδικαλιστική ηγεσία της ΓΕΝΟΠ πραγματοποιούσε πολυδάπανα ταξίδια στο εξωτερικό και επιφύλασσε πολυτελή φιλοξενία σε ξένες αντιπροσωπείες. Στο πόρισμα του ΣΔΟΕ γινόταν λόγος για 16 επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής. Ανάλογο κόστος είχε και η εδώ παραμονή συνδικαλιστικών παραγόντων από άλλα κράτη. Το συνολικό κονδύλι ξεπέρασε τα 2 εκ. ευρώ.

Νίκος Παναγιωτόπουλος
ΠΗΓΗhttp://newpost.gr/post/204854/varutato-katigoritirio-gia-fotopoylo-zervo-kai-athanasopoylo/

http://www.madatoforos.com/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC-%CE%B1%CF%81-%CF%80/

ΥΠ. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΙΘΑΝΗ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΩΝ Κ.Α



Υπ. Συγκοινωνιών: Πιθανή η αναστολή των εργασιών των ΚΑ


Υπάρχει η πιθανότητα οι Κυπριακές Αερογραμμές να αναστείλουν τις εργασίες τους από τη στιγμή που η εταιρεία καταγράφει τόσο μεγάλες ζημίες, δήλωσε ο κ. Μητσόπουλος.


Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Υπάρχει η πιθανότητα οι Κυπριακές Αερογραμμές να αναστείλουν τις εργασίες τους από τη στιγμή που η εταιρεία καταγράφει τόσο μεγάλες ζημίες και από τη στιγμή που το κράτος αντικειμενικά δεν διαθέτει ούτε τις οικονομικές δυνατότητες στήριξης αλλά ούτε και τη νομική κάλυψη, δήλωσε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Τάσος Μητσόπουλος.
Σε δηλώσεις στην Πάφο, μετά από σύσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο με το δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Συγκοινωνιών επεσήμανε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι νομικά εκτεθειμένη απέναντι στην Ε.Ε.
Η Κύπρος εγκαλείται για τη βοήθεια που έχει δοθεί υπό τη μορφή κρατικής στήριξης προς την εταιρεία και η Ε.Ε. έχει καλέσει την Κυπριακή Δημοκρατία να τερματίσει την οποιαδήποτε μορφή παροχής ρευστότητας προς την εταιρεία, σημείωσε.
Συνεπώς, πρόσθεσε, το ταχύτερο δυνατόν θα πρέπει να εξευρεθούν άλλοι τρόποι στήριξης της εταιρείας αφού η επιδίωξη, όπως είπε, είναι η εταιρεία να παραμείνει σε λειτουργία.
Ο Υπουργός Συγκοινωνιών είπε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας έχει την αυτονομία να προχωρεί σε διάλογο και να διερευνά πιθανότητες συνεργασίας, εκφράζοντας την ευχή να υπάρξει κατάληξη με τους υποψήφιους στρατηγικούς συνεργάτες.
Τα χρονοδιαγράμματα είναι ασφυκτικά, ανέφερε, προσθέτοντας πως γίνονται διαβουλεύσεις τόσο με εκπροσώπους των Μεσανατολικών Αερογραμμών όσο και με τους εκπροσώπους της κινεζικής κοινοπραξίας επενδυτών. 
Οι πολιτικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν αφορούν:
1. Τον ακριβή αριθμό των εργαζομένων που θα αποχωρήσουν από την εταιρεία (ένας στους δύο θα αποχωρήσουν σύμφωνα με το τελευταίο σχέδιο) και τον αριθμό των αεροσκαφών που θα παραμείνουν (6 έναντι 11 σήμερα). 
2. Τις χαριστικές αποζημιώσεις που θα τους δοθούν σε βάθος χρόνου αφού το κράτος αδυνατεί αυτή τη στιγμή να πληρώσει ακόμη και τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. 
3. Το ποσοστό της μείωσης των μισθών που θα υποστούν όσοι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στην εταιρεία. 
4. Το πώς θα γίνει ο χειρισμός για την τρύπα των 12-15 εκατ. ευρώ του Ταμείου Προνοίας.  
Πηγή ΚΥΠΕ

ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ , ΙΣΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ Γ¨΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ , ΙΣΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ
 ΤΟΥ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


O Ελληνοαμερικανός ωκεανολόγος και οικοβιολόγος Άγγελος Αριβάνης έχοντας εμπλακεί άθελά του σε σχετικές μελέτες με το γεωενεργειακό πλέγμα έχε αποκαλύψει πολλά στοιχεία για αυτό και τον ‘πόλεμο’ που πάντα υπήρχε για τον έλεγχο του πλέγματος αυτού.

Ότι ο πλανήτης μας περιβάλλεται από ένα ενεργειακό πλέγμα το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με όλα τα ζωντανά πλάσματα μεταξύ τους και μάλιστα να ‘συντονίζει’ αυτό το πλέγμα σε μια κοινή συχνότητα τους εγκεφάλους των ανθρώπων, είναι κάτι που τελευταία ακούγεται και από σοβαρούς επιστήμονες.

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 1,7 ΕΚΑΤ ΕΓΡΑΦΑ ΑΠΟ WIKILEAKS

ΟΥΤΕ ΤΟ 2030 Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ - ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ -Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ PLAN B



OYTE TO 2030 H ANAΚΑΜΨΗ! - Στο δρόμο της εξόδου από την ευρωζώνη Ελλάδα και Κύπρος - Η ανάγκη για "Plan B"

ΔΟΙΚΗΤΗΣ ΚΤΚ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ



Δοικητής ΚΤΚ: Αύξηση Των Εξαιρέσεων Θα Αυξήσει Το Κούρεμα Για Τράπεζα Κύπρου

ΛΟΥΚΕΤΟ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Λουκέτο Βάζει Το Αμερικάνικο Προξενείο Της Θεσσαλονίκης

Η.Π.Α ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΕ ΑΘΡΑΚΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ


H.Π.Α: Προετοιμάζουν το έδαφος για κλινικές μελέτες εμβολίων με άνθρακα σε παιδιά!!!

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 80 ΕΚΑΤ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΡΟΦIΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΟΛΙ ΡΕΝ <ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΣ-ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ>


Ομολογία ΣΟΚ Όλι Ρεν: Τελικός στόχος κινητή-ακίνητη περιουσία των Ελλήνων – «Πρώτα θα εφαρμόζονται μνημόνια και όταν αποτυχαίνουν, θα «κουρεύουμε» καταθέσεις»

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 162 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ



Αυξήθηκαν οι αιτήσεις στη "Επιτροπή Αποζημιώσεων" του ψευδοκράτους