04 Μαρτίου 2011

Η Κίνα απειλεί δημοσιογράφους για ανταποκρίσεις από διαδηλώσεις

Κανείς ...μαύρος δεν την βγαίνει στην Κίνα, για Άραβες μιλάνε....


Αμερικανικά πλοία με χιλιάδες πεζοναύτες στην Κρήτη


Ο στρατός της Κίνας εντυπωσιάζει τους Ελληνες -


Κίνα: Εκτίναξη αμυντικών δαπανών - κόσμος

Η κινεζική αστυνομία απείλησε να ανακαλέσει τις διαπιστεύσεις δεκάδων ξένων δημοσιογράφων αν συνεχίσουν τις «παράνομες», όπως τις χαρακτήρισε, ανταποκρίσεις από τα σημεία στα οποία ξένοι ιστότοποι έχουν καλέσει να διοργανωθούν αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.
Ο Ζία Κινγκλίν, τέταρτος τη τάξει του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας σημείωσε ότι «έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι το σοσιαλιστικό μονοπάτι της πολιτικής ανάπτυξης με κινεζικά χαρακτηριστικά είναι ο σωστός και ο μόνο δρόμος», ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε την κατάσταση εγρήγορσης στην οποία βρίσκεται το κράτος έπειτα από τις εξεγέρσεις που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό στις αραβικές χώρες.
Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει συλλάβει δεκάδες αντιφρονούντες από τότε που διαδικτυακά μηνύματα από το εξωτερικό καλούν σε αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις εμπνευσμένες από την Επανάσταση του Γιασεμιού. Μάλιστα,

ΛΙΒΥΗ:Η αντεπίθεση του Καντάφι και το ξεγύμνωμα των πουλημένων προδοτών,που όλοι τους λένε..."αντικαθεστωτικούς" και..."αγανακτισμένο λαό"!

Όταν βέβαια αυτά τα γράφουμε εμείς που ΔΕΝ είμαστε...ειδήμονες,εδώ
,ελάχιστοι ίσως μας προσέχουν!Έλα όμως που μας επιβεβαιώνουν και τα γεγονότα και τα γραφτά επαγγελματιών δημοσιογράφων!Ήδη αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές,οι Λιβυκές ένοπλες δυνάμεις ανακατέλαβαν μια καίριας σημασίας πόλη!
[Η κατάσταση στη Λιβύη δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες του λιβυκού κέντρου που οργάνωσε την ένοπλη εξέγερση εναντίον του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι, σε επαφή και συνεννόηση με εξωτερικούς προς τη χώρα παράγοντες.],γράφει ο Δελαστίκ!
Ποιός οργάνωσε την ένοπλη εξέγερση;Κάποιο Λιβυκό κέντρο ή ο..."εξωτερικός παράγων";Όταν εμείς συγκρίναμε τον εμφύλιο(αν μπορεί κανείς να τον πει εμφύλιο) στη Λιβύη,με τον δικό μας εμφύλιο της περιόδου 1945-1949,λέγαμε,πως θα πρέπει να ονομάσουμε τους..."επαναστάτες" στη Λιβύη:συμμορίτες!Μια συμμορία που ξεπουλήθηκε στους Αμερικάνους και όχι μόνο,με στόχο να ή να καταλάβουν την εξουσία στη Λιβύη και να παραδώσουν τα πετρέλαιά της βορά στις ΗΠΑ ή να καταφέρουν να κόψουν στα δύο τη χώρα τους με τον ίδιο στόχο.
Γιατί,όπως γράφει ο Δελαστίκ,που έχει άμεση πληροφόρηση,σε τίποτα δεν μοιάζει αυτό που γίνεται στη Λιβύη,με ό,τι συνέβη στην Τυνησία και στην Αίγυπτο ή συμβαίνει στην Υεμένη,στο Μπαχρέϊν και αλλού.Όχι ότι εκεί δεν υπήρξε ξένος δάκτυλος,αλλά στη Λιβύη έχουμε να κάνουμε με ένοπλη ανταρσία προδοτών της ίδιας τους της χώρας και όχι με αγανακτισμένο λαό,γιατί όπως είχαμε γράψει,δε στέκει ένας λαός που έχει άμεση δημοκρατία και αυτοδιοικείται να αγανακτεί και να επαναστατεί κατά του εαυτού του!
Κι εδώ συμβαίνει το τραγελαφικό!Τα διεθνή ΜΜΕ,που ξέρουμε ποιούς υποστηρίζουν,ορύονται ότι οι..."επαναστάτες"..."απελευθερώνουν" τη μία πόλη μετά την άλλη!Ναι,αλλά από ποιόν;Από τον ίδιο τον Λιβυκό λαό;
Από την άλλη,πόσο εύκολα περνούν τα μηνύματα που θέλουν!Φανταστείτε,αν στον δικό μας εμφύλιο,την εξουσία κατείχε το ΕΑΜ και οι...κομμουνιστές,πως θα ονόμαζαν τους αντίπαλους που θα έβγαιναν στο βουνό;Μήπως δεν θα τους ονόμαζαν..."απελευθερωτές";Το νόμισμα(εμφύλιος),έχει δύο όψεις,εξαρτάται από πια πλευρά το κοιτάς,μόνο που είναι ένα!Συνέβαινε και συμβαίνει δυστυχώς...

ΛΙΒΥΗ: ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΑΘΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ 

Ο Λίβυος ηγέτης έχει ήδη χάσει τη μισή χώρα, την ανατολική περιοχή της Κυρηναϊκής με επίκεντρο τη Βεγγάζη. Απορρόφησε όμως το αρχικό σοκ από τον αιφνιδιασμό της οργανωμένης εξέγερσης και έχει αρχίσει να οργανώνει την άμυνά του στο δυτικό τμήμα της Λιβύης, την Τριπολίτιδα. Προπύργιό του φυσικά η Τρίπολη, με κομβικά σημεία της περιοχής που ελέγχει, τη Σύρτη, η οποία κόβει στη μέση τα λιβυκά παράλια, και τη Σέμπχα, στα βάθη της Σαχάρας, η οποία διασφαλίζει τις πετρελαιοπηγές που

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ.

ΕΛΛΗΝΕΣ...ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ...ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ...
Βοήθησε και εσύ να σωθεί ο Ιερός Βωμός των 12 Θεών
Συγκέντρωση υπογραφών για την διάσωση του Βωμού των Δώδεκα Θεών

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝhttp://www.thepetitionsite.com/201/help-save-the-sacred-altar-of-the-12-gods/

Help Save the Sacred Altar of the 12 Gods Athens.
Sunday 13th March 2011 - 11:00 a.m. Ancient Agora of Athens.

Βοηθήστε όλοι να σώσουμε τον Ιερό Βωμό των Δώδεκα Θεών, δεν πρέπει να λείψει κανείς.

www.ixorevolution.comΙΧΩΡ

Στην τελική ευθεία το Ανταλλακτήριο Αγροτικών Προϊόντων στο κέντρο της Αθήνας. Αγρότες: Δηλώστε συμμετοχή. Ελεύθεροι bloggers: Διαδώστε την προσπάθεια την καλή. ΜΜΕ της περιφέρειας: Γνωστοποιείστε το στους αγρότες. Εμπρός να τους δείξουμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε το σπίτι μας, την Ελλάδα μας, στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε.

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626

Στην τελική φάση της οργάνωσής του βρίσκεται το Ανταλλακτήριο Αγροτικών Προϊόντων, που εδώ και καιρό προετοιμάζει το Πατριωτικό Μέτωπο, με στόχο να φέρει σε άμεση επαφή, χωρίς μεσάζοντες και «προστάτες», τους Έλληνες αγρότες με τους Έλληνες καταναλωτές, σε τιμές χωραφιού.
Έχει ήδη βρεθεί ο χώρος στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αυτές τις μέρες θα

Ινδιάνικη ποίηση...ΧΩΡΙΣ (ΠΟΛΛΑ) ΛΟΓΙΑ

Του ΚΥΡ