02 Ιουνίου 2009

Το μοίρασμα της Μακεδονίας από την Ντόρα Κούβελα-Μπακογιάννη-Μητσοτάκη.

Κάθε λαός είναι άξιος της μοίρας,την οποία ο ίδιος καθορίζει με τις επιλογές του.

Ντόρα Μπακογιάννη, δύο και δύο πόσο κάνουν;

www.pare-dose.net/blog/
Τελικά αυτή η γυναίκα αδικείται στο Υπουργείο Εξωτερικών. Αν κρίνει κανείς από τις μαθηματικές της επιδόσεις, το κατάλληλο υπουργείο γι’ αυτήν θα ήταν το Εθνικής Οικονομίας.
Πραγματικά, όταν είδα το ακόλουθο βίντεο, δεν ήξερα αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.
Α ρε κακόμοιρη Ελλαδίτσα, ποιοι βαστούν τις τύχες σου…

Με χέρια και με...δάκτυλα ο Καρατζαφέρης!

Χέρι,πιό χέρι,γιατί έτσι το χέρι;
Προσπαθείστε να κάνετε το ίδιο.Θα παρατηρήσετε ότι αν δεν δώστε εσείς εντολή στα δάκτυλα να σταθούν έτσι,δεν πρόκειται μόνα τους να κάνουν αυτή την κίνηση!
Οπότε ο "χέρι-χέρι" και θέλει και ξέρει όταν κάνει την κίνηση αυτή.
http://pelasgos.e-e-e.gr/

Η ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

karatzaferosatanas

karatzaferoxero


http://santagiant.blogspot.com/2009/01/blog-post.html


bill_clinton_el_diablo


http://www.texemarrs.com/images/bill_clinton_el_diablo.jpg


Laveywax


http://www.letsrollforums.com/Blog/Laveywax.jpg

Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ=Τρέμουν Χριστοφοράκο-Καραβέλλα.Έλληνες είστε κορόϊδα με ταμπέλα.

Ζήστε εσείς με τα κόκκαλα σαν τα σκυλάκια,ψηφίστε όμως αυτούς που βρίζετε για να τρώνε την Ελλάδα.Δεν σας φταίει κανείς.Καλά κάνουν.

Τι αναφέρει το τηλεγράφημα για τον Χ. Καραβέλλα

http://kourdistoportocali.blogspot.com

www.antinews.gr

Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται για τα τέκνα του κ. Καραβέλλα, ιδού τις αναφέρει το απόρρητο σήμα από την Ουρουγουάη και κρίνετε μόνοι σας.

Σύμφωνα λοιπόν με απόρρητο έγγραφο του ΥΠΕΞ τα τέκνα του κ. Καραβέλα είναι ιδιοκτήτες εταιριών με έδρα τον Παναμά που ο ίδιος είχε συστήσει και είχε μεταβιβάσει ποσό 3.000.000 δολαρίων. !!!

Σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο, ο φυγόδικος Χρήστος Καραβέλας δεν φαίνεται να βρίσκεται στην Ουρουγουάη. Ο ίδιος εισήλθε στην Ουρουγουάη το Σεπτέμβριο του 2008 προκειμένου να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό. Στο λογαριασμό αυτό εστάλησαν 3.000.000 δολάρια, από την τράπεζα-Bank of Cyprus Public Corporation LTD της Λευκωσίας και τον αριθμό λογαριασμού CY 98002003850000004027850106. Αποστολέας ήταν η σύζυγος του Μάρθα Καραβέλα.

Το Μάρτιο του 2009 ο κ. Καράβελας επανήλθε στην Ουρουγουάη και συνέστησε δυο ανώνυμες εταιρίες με έδρα τον Παναμά , στις οποίες μεταβίβασε το ποσό των 3 εκ. ευρώ. Ως ιδιοκτήτες των παραπάνω εταιριών εμφανίζονται τα τέκνα του κ. Καραβέλα και ως πρόεδρος ο γερμανός υπήκοος Oliver Hemmer. Επιπλέον στις εν λόγω εταιρίες εμπλέκεται και βρετανός υπήκοος David Baker.

Στο διάστημα παραμονής του στην Ουρουγουάη ο Καραβέλας αγόρασε στο όνομα Παναμέζικης εταιρίας πολυτελές διαμέρισμα αξίας 500,000 δολαρίων στη λουτρόπολη Punta Del Este. Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών ο Χ. Καραβέλας εξήλθε της Ουρουγουάης (Απρίλιος 2009) και δεν φαίνεται έκτοτε να έχει επανέλθει σ’ αυτήν. Αυτές της μέρες έγινε προσπάθεια πωλήσεως του εν λόγω ακινήτου μέσω πληρεξουσίου, την οποία απέτρεψαν οι Ουρουγουανές Αρχές.
(πληρεξούσιος είχε οριστεί ουρουγουανός υπήκοος ο οποίος εκλήθη από τον τοπικό δικαστή για κατάθεση.)

Τέλος υπάρχει διαβεβαίωση από τις τοπικές αρχές ότι οι καταθέσεις και το ακίνητο που αγόρασε κατά τη διάρκεια της παραμονής του, παραμένουν παγωμένα.

NonPaper300

Τελικά ο πλανήτης κατοικείται από τέρατα.

Αν αντέχετε στη σκληρή απάνθρωπη πραγματικότητα που επιβάλλεται σχεδόν στο ένα τρίτο του πλανήτη,από το ένα παρακλάδι της οργάνωσης που ίδρυσε ο Αβραάμ(το άλλο,αν διαβάσετε τα ιστορικά ντοκουμέντα του πως επιβλήθηκε και διαιωνίστηκε,φτάνοντας στο σημείο να έχει αυτοκράτορες ρινοτομιμμένους και γλωσσοκομμένους,πόσο μάλλον τους αποκεφαλισμένους αντιπάλους,αυτοκράτορες και απλούς ανθρώπους του λαού),θα φρίξετε.Ποιός είναι,τελικά,αυτός ο "θεός" που επιβάλλει τα υποτιθέμενα πλάσματά του,που υποτίθεται ότι τα αγαπά σε τέτοια βαναυσότητα;Ποία η έννοια της ύπαρξης τέτοιων τεράτων;Αναρωτήθηκαν ποτέ οι εκάστοτε υποστηρικτές και συμπαρομαρτούντες,αν αυτά θα ήθελαν να γίνουν στους ίδιους και στα παιδιά τους;Το άκρον άωτον της ανατριχίλας...και της αϊδοίας.
ΠΡΟΣΟΧΗ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ...ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ...
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ.
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΤΣΙ...ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ.
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ.
http://www.epanellinismos.com/

Ποιος είναι Ισλαμικός Πολιτισμός που οι Θιασώτες του θέλουν να ενσωματώσουν στην Ελλάδα.

Συχνά πυκνά παρακολουθώ το blog www.pare-dose.net/blog/ Αυτή τη φορά έπεσα πάνω σε ένα θέμα που έφερε τον τίτλο «Ισλάμ, πολιτισμός και ανθρώπινα δικαιώματα» Το θέμα διαπραγματεύεται το κατά πόσο είναι θεμιτή η ενσωμάτωση του «πολιτισμού» των λαθρομεταναστών που υποστηρίζουν κάποιοι θιασώτες τους στα πλαίσια της πολυπολιτισμικότητας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όταν αυτός ο «πολιτισμός» ο ίδιος των λαθρομεταναστών καταστρατηγεί κάθε έννοια ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Προς τεκμήριο τούτης της καταστρατήγησης των ανθρώπινων δικαιωμάτων ο bloger παρουσιάζει ένα σοκαριστικό video με την προειδοποίηση « ΘΕΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!» και «Δήλωση ευθύνης: Είμαι ενήλικος και κατανοώ πλήρως ότι οι εικόνες που θα παρακολουθήσω, περιέχουν σκηνές ωμής βίας και επιθυμώ να δω το video»

Τόλμησα να παρακολουθήσω αυτό το video. Οι σκηνές που είδα δεν είναι απλά σκηνές ωμής βίας, είναι σκηνές ΩΜΗΣ ΦΡΙΚΗΣ. Δεν είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ μόνο για ανήλικους είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ακόμα και για ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ.

Ξέρω ότι με αυτά που γράφω εξάπτω την φαντασία κάποιων και ότι θα σπεύσουν να το παρακολουθήσουν. Η μόνη προειδοποίηση που μπορώ να απευθύνω είναι τούτη:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ.

Κρίνετε μόνοι σας.
Η Ευθύνη αποκλειστικά δική σας.
www.pare-dose.net/blog/?p=2863

Το παρακάτω άρθρο δεν είναι μεταφρασμένο, αλλά οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν τα εγκλήματα και την καταπίεση που υφίστανται οι γυναίκες λόγω της θρησκείας.

tbknews.blogspot.com/2007/10/violent-oppression-of-women-in-islam.html

Όποιος αντέχει τις σκηνές βίας, εδώ υπάρχει βίντεο λιθοβολισμού (δεν το είδα, δεν έχω αρκετά δυνατό στομάχι)

www.apostatesofislam.com/media/stoning.htm#video

Το video που παρακολούθησα εγώ είχε πολλά περισσότερα από λιθοβολισμό.

Ξεκινάει κάπως αθώα με την κλειτοριδοεκτομή βρέφους, όσο αθώα μπορεί να είναι αυτή, αλλά που όλοι οι μουσουλμάνοι πράττουν στα θηλυκά παιδιά τους.
Συνεχίζει με την θανάτωση δια ξυλοδαρμού Νεαρής επειδή απλά τόλμησε να ερωτευτεί. Η θανάτωση επιτυγχάνεται με το να της κοπανήσουν απανωτά το κεφάλι με τσιμεντόλιθο.
Ακολουθεί η επιβολή του νόμου της Σαρία δια λιθοβολισμού για λόγους μοιχείας.
Η σκηνή αλλάζει και παρακολουθούμε τον απαγχονισμό, κρεμάλα κάποιων αντρών.
Το video τελειώνει με το ποιο φρικιαστικό από όλα. Την live, ζωντανή, θανάτωση άντρα με κόψιμο του κεφαλιού του με μαχαίρι, εντελώς ψυχρά, σαν να πρόκειται για κάποιο ζώο, με το αίμα του να σχηματίζει μικρή λίμνη.

Η Βαρβαρότητα που ακούει στο όνομα Ισλαμικός Πολιτισμός σε όλο της το Μεγαλείο.

Αυτό τον πολιτισμό, των τριτοκοσμικών παράνομων μεταναστών, που έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα, είναι που οι δήθεν επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και «υπερασπιστές» των ανθρώπινων δικαιωμάτων, θιασιώτες τάχα της «πολυπολιτισμικότητας» θέλουν να ενσωματώσουν στην ελληνική κοινωνία, με τις υποκριτικές κραυγές τους, υστερίας. Τελικά φαίνεται να αγνοούν επιδεικτικά για το τι είδους πολιτισμό πρόκειται.

Υ.Γ.
Κι ένα επιδόρπιο,για να ηρεμήσετε λίγο...
Από το:

Η περιτομή του Τζίζας


Να ένα τελετουργικό χειρουργείο που γίνεται για να ικανοποιήσει τα θρησκευτικά πιστέυω του κάθε κολλημένου.
Στον πίνακα εδώ που βλέπουμε 3 τύπους που έχουν γραπώσει το βρέφος το οποίο μου θυμίζει το τρόπο που βουτάει ο παπας στη κολυμπηθρα το μωρό εδώ.

Δε θα εξετάσω το αν οι εκάστοτε τύποι είναι γιατροί η κομπογιανίτες ούτε τήν προφανή καταγωγή του Ιησού και βέβαια ούτε το γελοίο του εθιμοτυπικού.
Κάνω ποστ τον πίνακα αυτόν γιατί γέλασα με τα πρόσωπα του Ιωσήφ και της Μαρίας όπου έχουν μισοκρυφτεί πίσω από το παραβάν. Ενώ σε αντίστοιχους πίνακες εκείνης της περιόδου (1450) βλέπεις πρόσωπα γεμάτα συναισθηματική κατανόηση, συμπόνια και οίκτο εδώ παίζει άλλο σενάριο. Εδώ τα πρόσωπα των προαναφερθέντων φανερώνουν αποστροφή, απέχθεια και τρόμο. Ειδικά ο Ιωσήφ που λόγω της φύσης του το αντιλαμβάνεται καλύτερα. Αφού οι υπομείναντες τόσα και τόσα αντιδρουν έτσι.......Τα υπόλοιπα τα αφήνω σε'σας!

υπό Skinny Puppy - Assimilate