04 Οκτωβρίου 2011

Τζέφρυ προς Ελλάδα για τα δύο χρόνια ΠΑΣΟΚΑΛΗΤΩΝ:"Πάρε μου μια πίπα δώρο γλυκιά μου,για τα γενέθλιά μου"!


Πάρτε μια πίπα..."κουτρουμάτζικ",δώρο απο τους πασοκαλήτες,έτσι για να τους θυμάστε...αν ζείτε!Όσο δεν αντιδράτε,δεν αντιστέκεστε,τρέχετε στα γκισέ να πληρώσετε τα χαράτσια τους,

ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Με νόμο, μπορούν πλέον να καταβάλλουν τις συντάξεις κάθε μήνα, ἤ δίμηνο, ἤ τρίμηνο. Όποτε αυτοί θέλουν !!!

Επί συμπληρώσει διετίας από της λαμπράς Παλινορθώσεως του Σοσιαλισμού, η βουβουζελική Ανθυπατεία προσφέρει στους υπηκόους της ανεπανάληπτο δώρο γενεθλίων (της). Στα βάθη μιας ακόμη κλασικής πασοκικής νομοθετικής τούρτας (στην υποπαράγραφο 7β του άρθρου 20 του νόμου 4019, δημοσιευθέντος στο υπ’ αριθμ. 216 φύλλο του Α΄ τεύχους του ΦΕΚ, της 30ηςΣεπτεμβρίου 2011, κυκλοφορηθέντος δε την 3η Οκτωβρίου, κυριώνυμον ημέρα της ιστορικής επετείου), ακτινοβολεί η προαιώνιος παπανδρεϊκή εύνοια προς τους απομάχους της εργασίας, και δη τους «μη προνομιούχους»:  «Η καταβολή της απονεμηθείσης συντάξεως από τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης ενεργείται κάθε μήνα, ἤ δίμηνο, ἤ τρίμηνο μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα».  Το δεύτερο εδάφιο της ίδιας υποπαραγράφου χρυσώνει μακαβρίως το χάπι:  «Μηνιαία σύνταξη που προκαταβλήθηκε σε αποβιώσαντα εντός μηνός ἤ διμήνου ἤ τριμήνου συνταξιούχο δεν αναζητείται».  Έτσι, μετά από αυτή τη «νομοθετική ρύθμιση», τα (δοτά) Διοικητικά Συμβούλια των Ασφαλιστικών (που λέει ο λόγος…) Φορέων θα μπορούν, κατά την κρίση τους, να πληρώνουν τους συνταξιούχους ανά μήνα ἤ ανά δίμηνο ἤ ανά τρίμηνο!  Κι όσοι αντέξουν….  Κι όσοι επιζήσουν….  Και για όσους δεν τα καταφέρουν, η πασοκική πρόνοια επιφυλάσσει το «bonus» της μη αναζήτησης μιας μηνιαίας σύνταξης…  Οποία ξεφτίλα, σύντροφοι!
οπωπητήρ

Μικρός ο κόσμος για τον...Σόρος,αλλά και για τον Γκεϊτς...!



Από τον Πόρτα – Πόρτα

Qatar Foundation Μελος του ΔΣ ο Vartan Gregorian

O Vartan Gregorian ειναι προεδρος στο Carnegie Corporation NY…

 
O Vartan Gregorian ειναι director στο Human Rigths Watch

O Σορος ειναι επισης στο Human Rights Watch…





Το Κατάρ θα αναλάβει τα Μεταλλεία Χρυσού Χαλκιδικής, 2 τραπεζες και θελουν και ΔΕΠΑ ΔΕΣΦΑ ΕΛΠΕ και οτι κατσει.. συν Ελληνικο… και τους εχει επισκεφθει ο Νικος Παπανδρεου και  ο Παμπουκης…

ΠΠ
Πηγή μας...


Δείτε τώρα τι βρήκαμε για τον Βαρτάν Γκριγκοριάν...εδώ

Subject: jews

Poor 'ol persecuted Jews.

Gates the Crypto-Semite? In an April 16 New York Times Magazine article about Bill Gates's philanthropy, Jean Strouse quotes Carnegie Corp. president and Gates confidant Vartan Gregorian as comparing the Microsoft founder's bad situation to the plight of the Jews in Germany. "Bill Gates can't win," Mr. Gregorian told the Times. "It's like 19th-century anti-Semitism. If the Jews didn't mix into German society, people said they had a parochial, shtetl mentality. If they did mix, people said they were trying to pass."

http://www.forward.com/issues/2000/00.04.21/featherman.html

Bill GATES of microsoft hails from a Bavarian Jewish family named Goetz (pronounced Gets).

Here.

NATIONAL JOURNAL

Horses can be barned with pigs but I have yet to see any horse act like a pig. When White people, forced to associate with Blacks, start acting like Blacks, it makes me wonder how deep their 'Whiteness' really is.

http://globalfire.tv/nj/04en/letters/2004apr_02.htm

http://globalfire.tv/nj/

The jew, Bill Gates, is going all out to import as many Dravidians et al. on the pretext that they are "skilled technicians". They do have beautifully-printed diplomas to that effect, which can be purchased on the streets of Bombay, for a few rupees.

http://www.faem.com/eric/2001/et150.htm

======================================

Τζέφρυ:"Δύο χρόνια δεν φτάνουν για να...γίνουμε Ινδία"Ακόμα τούτον το χειμώνα...ραγιάδες,ραγιάδες...!


Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.4 Οκτωβρίου και μετράμε δύο χρόνια σαν...ζώα!Τυχαίο;,δε νομίζω!


Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων πρωτογιορτάστηκε το 1931 σ' ένα συνέδριο περιβαλλοντιστών στη Φλωρεντία, ως ένας τρόπος για την ευαισθητοποίηση κοινού και ειδικών για τα υπό εξαφάνιση ζώα. Από τότε, η γιορτή διευρύνθηκε και περιλαμβάνει όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου.
Η 4η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, επειδη συμπίπτει με τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, που έχει αναγορευτεί από την Καθολική Εκκλησία ως προστάτης των ζώων και του περιβάλλοντος.
H Διεθνής Διακήρυξη των Δικαιωμάτων των Ζώων (1978)
Άρθρο 1
Όλα τα ζώα γεννιούνται με ίσα δικαιώματα στη ζωή και στη δυνατότητα ύπαρξης.
Άρθρο 2
1. Ο άνθρωπος οφείλει να σέβεται τη ζωή κάθε ζώου.
2. Ο άνθρωπος ανήκει στο ζωικό βασίλειο και δεν μπορεί να εξοντώνει ή να εκμεταλλεύεται τα άλλα είδη του ζωικού βασιλείου. Αντίθετα, οφείλει να χρησιμοποιεί τις γνώσεις για το καλό των ζώων.
3. Κάθε ζώο δικαιούται φροντίδας, προσοχής και προστασίας από τον άνθρωπο.
Άρθρο 3
1. Κανένα ζώο δεν πρέπει να υποβάλλεται σε κακομεταχείριση ή απάνθρωπη συμπεριφορά.
2. Αν η θανάτωση ενός ζώου θεωρηθεί υποχρεωτική πρέπει να γίνεις στιγμιαία, ανώδυνα και χωρίς καμιά πρόκληση αγωνίας του ζώου.

Αυτο-οργάνωση σε επίπεδο γειτονιάς η αρχή για την ανατροπή...



Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στο ΚΥΒΕ Περιστερίου με ομιλητές τον κ. Δ. Καζάκη, οικονομολόγο, εκπροσώπους κινήσεων πολιτών και πολίτες. Άλλοι τόσοι απέξω να προσπαθούν να ακούσουν τις ομιλίες.
Οι καιροί ου μενετοί: κάλεσμα για δημιουργία ομάδων αλληλεγγύης στη γειτονιά και συντονισμός με τους επιστήμονες δικηγόρους, γιατρούς κ.ά. που συντάσσονται στην προσπάθεια. Αυτενέργεια των ίδιων των πολιτών με συντονισμό από το ΕΠΑΜ χωρίς την τυπική ιεραρχία αλλά με οριζόντια ανάπτυξη και ευθύνη.
Η ανάπτυξη αλληλεγγύης και κοινής δράσης σε επίπεδο γειτονιάς θα αναδείξει τη δυναμική που θα έχει ανατρεπτικά αποτελέσματα.
Για να διαφεντεύουμε οι Έλληνες τον τόπο μας και να απαλλαγούμε από τους οικονομικούς εισβολείς και τους βδελυρούς εκτελεστικούς εγχώριους υποτακτικούς τους.
Τώρα!
Σχετικός δικτυακός τόπος:
Καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο στη συχνότητα 98.9 στις 12:30 το μεσημέρι


Σχετικά θέματα:
Αγοράζετε ελληνικά προιόντα.ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ...
Πενία τέχνας κατεργάζεται...

99% OccupyWallStreet...Οι αγανακτισμένοι στην Αμερική βρήκαν στόχο...

99% ονόμασαν το κίνημα οι αγανακτισμένοι Αμερικάνοι!

Δηλαδή,99% ο αμερικάνικος λαός και απέναντί τους το 1% της wall street που τους πίνει το αίμα! 

Occupy Wall Street | NYC Protest for American Revolution


Ο Μητσοτάκης εμπιστεύεται τους Τούρκους...

Μήπως οι αγώνες πρέπει να πάρουν άλλη μορφή;...ανυποχώρητη, βίαιη, εξεγερτική;


Οχι στη μοιρολατρία

Μερικές καταλήψεις υπουργείων την Πέμπτη ήταν αρκετές για ν’ αναγκάσουν την κυβέρνηση να βγάλει άρον-άρον από την ατζέντα του υπουργικού συμβούλιου, που συνεδρίαζε την ίδια μέρα, το θέμα της εργασιακής εφεδρείας, που ήταν προγραμματισμένο. 

Φυσικά, η κυβέρνηση έκανε έναν ελιγμό, με σκοπό να επανέλθει μετά από μερικές μέρες. Φρόντισε, δε, να διοχετεύσει στα παπαγαλάκια πως ο λόγος της αναβολής της συζήτησης δεν ήταν οι καταλήψεις στα υπουργεία, αλλά η ελλιπής προετοιμασία του θέματος από τους φορείς του υπουργείου.
Τι δείχνει αυτό το μικρό επεισόδιο; Οτι κυβέρνηση, τρόικα και καπιταλιστές τρέμουν τις αντιστάσεις των εργαζόμενων. Φανταστείτε πόσο θα έτρεμαν, αν αυτές οι αντιστάσεις δεν ήταν σκόρπιες, χαμηλής έντασης, απολύτως ελεγχόμενες από τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία, υπονομευμένες έτσι που να οδηγούν στην ήττα, μέσω της εκτόνωσης.
Τον αντίπαλο τον βλέπουν όλοι οι εργαζόμενοι. ‘Η μάλλον βλέπουν εκείνους που διαχειρίζονται τα συμφέροντα του αντίπαλου. Αντίπαλος είναι η διεθνής κεφαλαιοκρατία, που «κινεζοποιεί» την Ελλάδα, και διαχειριστές των συμφερόντων της η κυβέρνηση, η τρόικα, τα κοινοτικά όργανα, το ΔΝΤ.
Δεν βλέπουν, όμως, έναν μεγάλο εχθρό που έχει εμφιλοχωρήσει μέσα στο κοινωνικό σώμα και σαν σαράκι κατατρώει τις συνειδήσεις. Μιλάμε για την ηττοπάθεια και τη μοιρολατρία. Βρισκόμαστε μόλις ένα «κλικ» πριν από το «ο σώζων εαυτόν σωθήτω». Ολο και πιο συχνά ακούς από εργαζόμενους ότι «δεν βγαίνει τίποτα», «αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα», «μόνη λύση είναι να φύγει η κυβέρνηση» και άλλα τέτοια.
Εξηγήσιμη αυτή η συμπεριφορά, όχι όμως και δικαιολογημένη. Εξηγήσιμη μετά την αναποτελεσματικότητα των αγώνων της τελευταίας διετίας. Γενικές απεργίες που δεν οδήγησαν πουθενά, μαζικότατα συλλαλητήρια αγανάκτησης που επίσης δεν οδήγησαν πουθενά.
Υπάρχει, όμως, ένα ερώτημα που δυστυχώς δεν τίθεται κι ας είναι το κομβικό ερώτημα: μήπως αυτές οι μορφές αγώνα ήταν εξ ορισμού αναποτελεσματικές; Μήπως οι αγώνες πρέπει να πάρουν άλλη μορφή; Μήπως απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση των δυνάμεων του διεθνούς κεφάλαιου πρέπει οι εργαζόμενοι και οι νέοι ν’ αντιτάξουν αντίσταση ανυποχώρητη, βίαιη, εξεγερτική; Μήπως πρέπει να σπάσει το απόστημα των κοινοβουλευτικών κομμάτων και των αστικοποιημένων και ρεφορμιστικών συνδικάτων και ν’ αρχίσει να οικοδομείται η ταξική οργάνωση των εργατών, και στο πολιτικό και το συνδικαλιστικό επίπεδο;