11 Δεκεμβρίου 2008

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ..."ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ"!!!!!!!

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ(1974) Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ,ΑΠΟ ΑΡΡΕΝΩΝ-ΘΗΛΕΩΝ!!!!

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΛΛΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!

ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ.....ΔΗΜΟΤΙΚΑ!!!!!!!

ΤΕΤΑΡΤΟ ΒΗΜΑ,ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΚΜΑΥΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΥΠΛΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΕΑ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!!!!!!



Εδώ δείτε τη δολοφονία και..."ταφή" της Ελληνικής Γλώσσας:

Γεώργιος Ράλλης:Γιός του δοσίλογου "πρωθυπουργού "...

Εδώ δείτε τι αποφαίνεται για τη Γλώσσα μας,το...ΥΠ.Εξωτερικών της...Ελλάδος!!!!:
ΥΠ.ΕΞ. της Ελλάδος;;;

Εδώ δείτε ποιοί είναι τα αφεντικά όλων όσων έκαναν πράξη τα κελεύσματά τους,έτσι ώστε σήμερα να παρακολουθούμε άναυδοι τα αποτελέσματα τους!!!!!!!!:
Χένρι Κίσσιγκερ - www.epanellinismos.com Σκεπτικισμός, Ερωτήσεις ...

Ο Νότης Σφακιανάκης παίρνει θέση απέναντι σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες σε όλη την Ελλάδα.!!!!!

Ας είχαμε κι άλλους καλλιτέχνες να υποστηρίζουν την αλήθεια!!!!!!
_____________________________________________________
http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&id=8159&catid=41#8159

Ο Νότης Σφακιανάκης παίρνει θέση απέναντι σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες σε όλη την Ελλάδα, μετά το θάνατο του 15χρονου Αλέξη. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ξεκαθαρίζουμε ότι το yupi φιλοξενεί τις δημόσιες τοποθετήσεις των καλλιτεχνών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις τους. Ο καθένας είναι ελεύθερος να διαμορφώσει τα δικά του συμπεράσματα.



«Οι πράξεις ανομίας και ασυδοσίας από τους ίδιους τους κρατούντες έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις αυτών των εκδηλώσεων από μέρους των πολιτών! «Ες έδαφος φέρειν», είχε πει Βυζαντινός ανθέλλην και ισοπέδωσαν τα πάντα, γκρεμίζοντας ό,τι θύμιζε Ελλάδα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει στις μέρες μας (πάλι με τη συμμετοχή της Eκκλησίας), μόνο που τώρα ισοπέδωσαν κάθε ηθική αξία. Κι αυτά που συμβαίνουν είναι τα αποτελέσματα της πτώσης των αξιών!Επίσης, ας αναρωτηθούμε το εξής: ήταν μόνο μία επταετία η δικτατορία ή μήπως είχαμε δικτατορία με μάσκα πριν και μετά; Δηλαδή, δολοφονίες Μπελογιάννη, Λαμπράκη προ του '67 και Παναγούλη, Τεμπονέρα, Καλτεζά και άλλων και τώρα του Αλέξανδρου! Ας αποφασίσουμε επιτέλους ότι δεν μας αξίζουν μπροστάρηδες που ξεπουλούν φθηνά την πατρίδα μας με κάθε τρόπο από το 1830 κι ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων! Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες;».


πηγη yupi

Ο...βλαξ δήμαρχος της Πάτρας!!!!!!!

Είναι όντως ΒΛΑΞ;;;;;;;;;;!!!!!!
_______________________________________________________
http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&Itemid=32&catid=82&id=8133#8133

Οι "γνωστοί- άγνωστοι" συνεχίζουν να καπηλεύονται αναίσχυντα τον θάνατο ενός παιδιού για να δικαιολογήσουν τις καταστροφές που προκαλούν σε ξένες περιουσίες.
Οι πολιτικοί δείχνουν ανίκανοι να προστατέψουν τη χώρα.
Οι Πατρινοί αναγκάστηκαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Όχι στην υποταγή, όχι στην νομιμοποίηση της μισελληνικής αναρχοφασιστικής τρομοκρατίας

Μια σκληρή κριτική.......

___________________________________________________

http://hellenicreligion.gr/

Εδώ και 3 ημέρες τα ρωμέικα μμε, κατατρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό. Δια της ψυχολογικής βίας, προσπαθούν να του επιβάλλουν ένα τεχνητό δίπολο: οι «κακοί δολοφόνοι» αστυνομικοί, και τα «καλά αθώα» παιδιά.

Απαγορεύοντας κάθε αντίθετη άποψη, τα μισελληνικά μμε αγωνίζονται να επιβάλλουν τεχνητή ομοφωνία στην κοινή γνώμη. Έγραψαν ένα σενάριο του περιστατικού στα Εξάρχεια, και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να το αμφισβητήσει: «ένας αστυνομικός δολοφόνησε ένα αθώο παιδί».

Με τέτοιους τίτλους ειδήσεων ήταν επόμενο να ξεχυθεί στους δρόμους η αριστερή μισελληνική τρομοκρατία, και να εφορμήσουν οι βάνδαλοι αναρχοφασίστες εναντίον των πολιτών.

Η μισελληνική αριστερά αδιαφόρησε πλήρως για την ζωή και την περιουσία των πολιτών. Υπέθαλψε τις τρομοκρατικές ενέργειες των βαρβάρων.

Χωρίς ακόμη να έχει ολοκληρωθεί το εισαγγελικό πόρισμα για τους δύο φερομένους ως δράστες του επεισοδίου, ο κωμικοτραγικός ρωμιός πρωθυπουργός μίλησε για τιμωρία των υπευθύνων. Πώς ξέρει ο ρωμιός πρωθυπουργός τί έγινε στο επεισόδιο των Εξαρχείων; Ήταν παρών; Πώς ξέρει ότι δεν τίθεται ζήτημα νομίμου αμύνης; Πώς ξέρει ότι ο νεκρός δεν ήταν ωπλισμένος με βόμβα μολότωφ; Πώς ξέρει ποιός προκάλεσε την συμπλοκή; Με ποιό δικαίωμα προδικάζει το αποτέλεσμα της δίκης χωρίς καν να έχει ξεκινήσει δίκη; Μιλά με στόμφο για παραδειγματική τιμωρία ενόχων, χωρίς καν να έχει αποκτήσει κάποιος εμπλεκόμενος πολίτης την ιδιότητα του ενόχου. Υιοθετεί την άποψη του όχλου. Θα καθόταν ο ρωμιός πρωθυπουργός να τον κάψουν ζωντανό 30 αναρχικοί ωπλισμένοι με μολότωφ; Με ποιό δικαίωμα ο ρωμιός πρωθυπουργός ζητά από τον Ελληνικό Λαό να υποταχθεί στον όχλο και στην μισελληνική κομμουνιστική τρομοκρατία;

Στην Ελλάδα έχει καταργηθεί εν τοις πράγμασι το τεκμήριο της αθωότητος. Έχει καταργηθεί η διαδικασία της προανακρίσεως και της δίκης ενός κατηγορουμένου. Το ποιός είναι ένοχος και το ποιός αθώος, το αποφασίζει άνευ δίκης ένας όχλος κουκουλοφόρων αναρχοφασιστών, που καταστρέφει αδιακρίτως ό,τι βρίσκει μπροστά του, αδιαφορώντας για την ζωή, την τιμή, την ασφάλεια και την ελευθερία των πολιτών.

Οι βανδαλισμοί και οι αμέτρητες ζημίες που υπέστησαν οι πολίτες βαρύνουν εξ ολοκλήρου τα μμε των ρωμιών που αποθρασύνουν αυτή την μισελληνική αλητεία, η οποία με πρόσχημα τον θάνατο ενός ατόμου, προσπάθησε να κάψει την Αθήνα και άλλες Ελληνικές πόλεις. Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να αντιδράσουν ενόπλως και να τσακίσουν χωρίς έλεος τα μισελληνικά αναρχοαριστερά φασιστοειδή. Οι Έλληνες έχουν την υποχρέωση να μην υποταχθούν στην μισελληνική τρομοκρατία του όχλου.

Κάθε αναρχοφασιστοειδές που καίει και καταστρέφει περιουσίες αθώων πολιτών, ας γνωρίζει ότι αυτομάτως καθιστά τον εαυτό του στόχο αντιποίνων. Μετά δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί αν οι πολίτες αμυνόμενοι τον κάψουν ή τον σκοτώσουν.

Ο όχλος δεν βιαιοπράγησε για να υποστηρίξει κάποιο Ελληνικό ιδανικό, ούτε για να υπερασπιστεί κάποια Ελληνική αξία. Η βιαιοπραγία στράφηκε ανοικτά κατά του Ελληνικού Λαού. Μισελληνικές συμμορίες κακοποιών προσπάθησαν να κάψουν ζωντανούς ανθρώπους μέσα σε πολυκατοικίες και καταστήματα. Ανθρώπους που δεν είχαν καμμία απολύτως σχέση με το επεισόδιο στα Εξάρχεια. Όλες αυτές οι τρομοκρατικές ενέργειες κατά του Ελληνικού Λαού βαπτίσθηκαν «διαμαρτυρίες» από την γελοία κυβέρνηση των ρωμιών και τα θρασύδειλα ρωμέικα μμε.

Η χρήση βίας είναι δικαιολογημένη όταν έχει μία αιτία και έναν σκοπό. Ο μισελληνικός όχλος που απείλησε τις ζωές και τις περιουσίες πολιτών, δεν εξυπηρετούσε κανέναν Ελληνικό σκοπό. Ήταν ένας όχλος καθοδηγούμενος από αναρχοαριστερές ιδεοληψίες. Ουδέποτε οι αναρχοφασίστες εξεγέρθηκαν όταν Ελληνίδες βιάστηκαν από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους, όταν Έλληνες ομογενείς δολοφονήθηκαν από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Ουδέποτε εξεγέρθηκε αυτός ο αναρχοφασιστικός όχλος εναντίον όσων καταστρέφουν τον Ελληνικό Πολιτισμό, εναντίον όσων αποδεκατίζουν την Ελληνική Φυλή, εναντίον όσων απειλούν το Ελληνικό Έθνος, εναντίον όσων βλασφημούν τους Πατρώους Θεούς και τις Μητρώες Θεές.

Αντιθέτως πρόκειται για έναν όχλο με χαμερπή ένστικτα, έναν όχλο θρασύδειλο, έναν όχλο βάρβαρο και ανήθικο, που διακατέχεται από ρατσισμό και μισελληνισμό. Αυτές τις 3 ημέρες παρακολουθούμε την ρατσιστική και μισελληνική βία να έχει φτάσει στο απόγειό της με πρόσχημα το επεισόδιο στα Εξάρχεια. Δεν έχει καμμία απολύτως σχέση η ιερή επαναστατική βία εναντίον των εχθρών του Ελληνικού Έθνους, με το πλιάτσικο που παρακολουθούμε τις 3 τελευταίες ημέρες.

Η δειλία και η ψυχολογία αγέλης που διακατέχει τα μμε των ρωμιών, κάνει τους πολίτες να σιωπούν μπροστά στον βιασμό που υφίστανται από τις μισελληνικές συμμορίες πλιατσικολόγων. Τα ρωμέικα μμε μιλάνε για δολοφόνους αθώων παιδιών, χωρίς να επιτρέπεται να ακουστεί η άλλη πλευρά. Μιλάνε κατά του φασισμού οι αρχιφασίστες σταλινικοί κομμουνιστές.

Η ναζωραϊκή αστυνομία όπως και όλες οι ναζωραϊκές δυνάμεις κατοχής είναι άσπονδοι εχθροί μας. Αλλά εδώ τίθεται σε αμφισβήτηση το δικαίωμα των πολιτών σε νόμιμη άμυνα. Τίθεται ζήτημα υποταγής στην κομμουνιστική ιδεολογία. Τίθεται ζήτημα υποταγής στις απαιτήσεις των μισελλήνων αναρχοφασιστών. Από το ότι είμαστε εχθροί των ναζωραϊκών κατοχικών δυνάμεων δεν έπεται ότι ταυτιζόμαστε με τις αναρχοφασιστικές μισελληνικές συμμορίες.

Η χρήση των δύο μέτρων και δύο σταθμών της ρωμέικης πολιτικής κομπανίας πρέπει να παταχθεί άμεσα. Αν ο νεαρός που έπεσε νεκρός από το όπλο του αστυνομικού ήταν μέλος κάποιας Ελληνικής οργανώσεως, δεν θα γινόταν τίποτε, καμμία διαμαρτυρία. Τώρα όμως ο νεαρός θεωρήθηκε μέλος της φράξιας των Εξαρχείων, η οποία τελεί υπό μία ιδιότυπη ασυλία, και η οποία τρομοκρατεί διαχρονικώς τους πολίτες χωρίς να υφίσταται αντίποινα. Οι αναρχοαριστεροί φασίστες αυτοβούλως ανακήρυξαν τον νεκρό δικό τους μέλος. Αλλά δεν τόλμησαν να το δηλώσουν ευθέως, κρύφτηκαν πίσω από τον όρο «αθώο παιδί» για να προκαλέσουν την γενική συμπάθεια και να τον ταυτίσουν με όλη την νεολαία. Αν θεωρούσαν ότι ο νεκρός ανήκε σε αντίθετη πολιτική ιδεολογία και είχε σκοτωθεί σε άλλο σημείο της Αθήνας, όχι μόνον θα αδιαφορούσαν τελείως, αλλά θα χαιρόντουσαν για τον θάνατό του.

Πριν κάν διενεργηθεί αυτοψία και νεκροψία, η μισελληνική αριστερά δολίως χρησιμοποίησε το επεισόδιο για να εξαπολύσει τρομοκρατία εναντίον όλων των πολιτών σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι «αγανακτισμένοι νεαροί» διακατέχονται από την αναρχοκομμουνιστική ιδεολογία. Όταν δολοφονούνται Έλληνες από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους, οι «αγανακτισμένοι νεαροί» της μισελληνικής αριστερής φράξιας σιωπούν ή επιχαίρουν.

Το πραγματικό έγκλημα στο πρόσφατο πολιτικό γεγονός είναι ότι η μισελληνική αριστερά προσπαθεί να ταυτίσει τις δικές ιδέες και στόχους με αυτές του Ελληνικού Λαού, ενώ είναι διαμετρικώς αντίθετες. Προσπαθεί να μιλήσει για ένα αθώο παιδί που δολοφονήθηκε, ενώ είναι πασίγνωστο ότι οι πολιτικές διαμαρτυρίες είναι φορτισμένες με κομμουνιστική ιδεοληψία. Είναι απαράδεκτο οι Έλληνες να γίνωνται συνδρομητές στις τρομοκρατικές ενέργειες της μισελληνικής αριστεράς.

Δεν επιτρέπεται να λησμονούμε ότι εχθρός του Ελληνισμού δεν είναι μόνον η αίρεση των ναζωραίων, είναι και ο μισελληνικός διεθνιστικός κομμουνισμός. Αμφότεροι καταφέρονται εναντίον του Ελληνικού Έθνους. Θα είναι τραγικό λάθος να αποστασιοποιηθούμε από τα γεγονότα και να πέσουμε στην παγίδα των ρωμέικων μμε, επιρρίπτοντες όλες τις ευθύνες του επεισοδίου στην πλευρά των δύο αστυνομικών.

Οι βανδαλισμοί δεν γίνονται υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι βάνδαλοι κινήθηκαν από μίσος κατά των πολιτών και όχι από αγάπη. Όποιος «αγανακτισμένος» πολίτης θέλει να εξεγερθεί, ας το πράξει όταν καθημερινώς διώκονται Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Όταν καθημερινώς δολοφονούνται Έλληνες μέσα στην πατρίδα τους από στίφη αλλοφύλων και αλλοθρήσκων εισβολέων.

Σε καμμία περίπτωση δεν θα γίνουμε συνδρομητές στις ανθελληνικές ιδέες μιάς αναρχοφασιστικής φράξιας που μισεί το Ελληνικό Έθνος, και υπερασπίζει οιονδήποτε καταφέρεται κατά του Ελληνισμού, και η οποία δεν διαφέρει σε τίποτε από την αίρεση των ναζωραίων στο μίσος που τρέφει κατά του Ελληνισμού. Η μισελληνική αριστερή φράξια αδιαφορεί τελείως για τις δολοφονίες Ελλήνων στην Βόρειο Ήπειρο, στην Γεωργία, στην κατεχομένη Ιωνία, στην Βουλγαρία, στα Σκόπια, στην Αφρική, από τοπικές κρατικές δυνάμεις καταστολής. Ουδέποτε εξεγέρθηκε βιαίως η αριστερή μισελληνική φράξια όταν δολοφονήθηκαν οι δύο Κύπριοι αγωνιστές τον Αύγουστο του «1996» στην κατεχομένη Αμμόχωστο. Η τωρινή τους υποκριτική στάση αποδεικνύει την αδιαφορία τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αποτελεί τραγικό λάθος να υιοθετούν οι Έλληνες την προπαγανδιστική γραμμή της μισελληνικής αριστεράς η οποία εσκεμμένα μιλά με γενικούς όρους για «αθώα παιδιά», την στιγμή που όλες οι τρομοκρατικές ενέργειες και οι βανδαλισμοί καθοδηγούνται από την κομμουνιστική αριστερά. Η κομμουνιστική προπαγάνδα προσπαθεί να παρουσιάσει την δική της τρομοκρατία, ως δήθεν λαϊκή εξέγερση, ως δήθεν πανελλήνια λαϊκή διαμαρτυρία. Προσπαθεί να κρύψει την δική της ιδεολογία πίσω από γενικούς όρους, για να συμπαρασύρει το πλήθος.

Η κομμουνιστική αριστερά όταν μιλά υπέρ της δημοκρατίας εννοεί την κομμουνιστική «δημοκρατία», όχι την Ελληνική δημοκρατία. Όταν η κομμουνιστική αριστερά μιλά για ανθρώπινα δικαιώματα εννοεί τα δικά της δικαιώματα, ποτέ των άλλων. Όταν η κομμουνιστική αριστερά μιλά για αθώα θύματα, εννοεί τα δικά της θύματα, ποτέ των άλλων. Ποτέ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη η κομμουνιστική αριστερά για τα άπειρα εγκλήματα που διέπραξε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη για τις αμέτρητες δολοφονίες που διέπραξαν οι κομμουνιστικές αστυνομίες σε όλο τον κόσμο. Είναι το άκρον άωτον της υποκρισίας να δίνουν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων τα κομμουνιστικά κόμματα, που έτσι και πάρουν την εξουσία θα επιβάλλουν αστυνομοκρατία. Δεν επιτρέπεται να πέφτουμε στην παγίδα της κομμουνιστικής προπαγάνδας η οποία ενώ θεωρητικά στοχεύει τις κρατικές δυνάμεις καταστολής, στην πραγματικότητα τρομοκρατεί τον Ελληνικό Λαό.

Αυτή η συντονισμένη τρομοκρατική εκστρατεία έχει στόχο να εκφοβίσει τους Έλληνες ώστε να μην αντιδρούν ενόπλως όταν αλλόφυλες και αλλόθρησκες συμμορίες τους ληστεύουν, τους βιάζουν, τους δολοφονούν. Έχει στόχο να υποταχθούν οι Έλληνες στις ιδεοληψίες της κομμουνιστικής αριστεράς.

Το μίσος των Ελλήνων κατά του ρωμέϊκου κρατικού μηχανισμού, πρέπει να διοχετεύεται πρώτιστα εναντίον των θεσμών του, και όχι εναντίον των απλών πολιτών. Αν η επαναστατική βία στοχεύει τους απλούς πολίτες, τότε δυσφημίζεται η ιδέα της επαναστάσεως.

Χιλιάδες καταστήματα και επιχειρήσεις καταστράφηκαν και πυρπολήθηκαν. Χιλιάδες εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις θα μείνουν άνεργοι επειδή ο αναρχοφασιστικός όχλος παριστάνει τον προστάτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τις ευλογίες ενός κωμικοτραγικού πρωθυπουργού που παρακολουθεί αμέριμνος τις εξελίξεις.

Οι αναρχοφασιστικές συμμορίες δεν εκπροσωπούν τίποτε και κανέναν Έλληνα. Οι βανδαλισμοί οργανώθηκαν από μισελληνικές οργανώσεις και κόμματα. Ουδέποτε αυτές οι οργανώσεις έχουν εξεγερθεί όταν δολοφονούνται Έλληνες από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους κακοποιούς.

Αποδοχή εκ μέρους των Ελλήνων της κομμουνιστικής ερμηνευτικής οπτικής γωνίας για το επεισόδιο στα Εξάρχεια υποδηλώνει υποταγή στην μισελληνική τρομοκρατία.

Οι Έλληνες πρέπει να παραμείνουν αδιάλλακτοι εχθροί του ρωμέϊκου ψευδοκράτους. Και όταν βρουν ευκαιρία να το γκρεμίσουν συθέμελα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφομοιωθούν από την διεθνιστική μισελληνική κομμουνιστική ιδεολογία.

Όταν έρθει η στιγμή να συγκρουσθούμε ευθέως με το ναζωραϊκό ψευδοκράτος, τότε πιθανόν να υπάρξει μια προσωρινή συμμαχία με όλα τα αντι-κρατικά, αναρχο-αντιεξουσιαστικά ιδεολογικά ρεύματα. Αλλά αυτό θα γίνει μόνον για μικρό χρονικό διάστημα, για να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας την στιγμή της συγκρούσεως με τον εχθρό. Ύστερα, μετά την επικράτησή μας, όλα αυτά τα ιδεολογικά ρεύματα θα παταχθούν αμείλικτα. Οι πρώην προσωρινοί μας σύμμαχοι θα εξοντωθούν ανηλεώς, ως εχθροί του Έθνους.

Κτυπάμε μαζί, παρελαύνουμε ξεχωριστά, έλεγαν οι μπολσεβίκοι όταν κτυπούσαν μαζί με τους φιλελεύθερους δημοκράτες το τσαρικό καθεστώς. Αλλά όταν άρπαξαν την εξουσία οι μπολσεβίκοι, ήρθε η ώρα των φιλελεύθερων δημοκρατών να νοιώσουν την κομμουνιστική βία. Το ζήτημα είναι να πράξουν οι Έλληνες το αυτό στους αναρχο-αντιεξουσιαστές, πριν προλάβουν οι αναρχο-αντιεξουσιαστές να το πράξουν κατά των Ελλήνων.

Θα ήταν πολύ μεγάλη ανοησία, αν εξ αιτίας του μένους που έχουμε κατά του ναζωραϊκού ψευδοκράτους βοηθούσαμε την διεθνιστική μισελληνική αριστερά να πάρει την εξουσία. Είναι δεδομένο ότι θα στραφεί εναντίον μας, ότι θα στραφεί εναντίον ο,τιδήποτε Ελληνικού.

Οι Έλληνες πρέπει να οργανώσουν και να διοχετεύσουν την «αντιεξουσιαστική» βία των αναρχοαριστερών κατά των ναζωραϊκών θεσμών. Οι Έλληνες πρέπει να αλλάξουν τον στόχο των «αγανακτισμένων» νεαρών. Αυτοί οι νεαροί είναι πολύτιμο εκρηκτικό υλικό για την Ελληνική Επανάσταση κατά της αιρέσεως των ναζωραίων. Αποτελούν μία ρευστή και εύπλαστη εκρηκτική μάζα την οποία πρέπει να απελευθερώσουμε από τα δεσμά της μισελληνικής κομμουνιστικής κοσμοθεωρίας.

Αν δεν μπορέσουμε να την απελευθερώσουμε πλήρως, τουλάχιστον πρέπει να την υποτάξουμε στην Ελληνική Επανάσταση, και όχι να υποταχθούμε εμείς στην δική τους αναρχοφασιστική λαίλαπα.

Ιφικράτης

8η Ισταμένου μηνός Ποσειδεώνος, έτους 2784 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

Η απουσία της...Εκκλησίας για τα γεγονότα!!!!!

________________________________________________________________
http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&id=8158&catid=43#8158

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση και τα έκτροπα που
γίνονται από το Σάββατο, μια μεγάλη απουσία είναι αισθητή.
Θα περίμενε κανείς,αν μη τι άλλο,μια ανακοίνωση, μια άποψη, μια θέση από την Εκκλησία.
Πραγματικά -αν και καθόλου θρησκόληπτη- μου κάνει εντύπωση το γεγονός οτι, κανείς ιερωμένος μέχρι τώρα δεν έχει πει κάτι για τον άδικο χαμό του Αλέξη.
Ούτε ένα σχόλιο, ούτε μια ανακοίνωση.
- Όταν πριν χρόνια επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, η εκκλησία "ζορίστηκε" με την προοπτική του διαχωρισμού Κράτους - Εκκλησίας καθώς και - με την προοπτική φορολόγησης της περιουσίας της, βγήκε στο δρόμο παίρνoντας μαζί της και χιλιάδες πολίτες για να διαμαρτυρηθεί.( λογικό διότι υπήρχαν θιγώμενα συμφέροντα! ).

- Όταν "ζορίστηκε" με το θέμα των ταυτοτήτων, σύσσωμη και πάλι και με την υποστήριξη των πολιτών, βγήκε στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί και να επιβάλλει τη γνώμη της.( και πάλι λογικό γιατί υπήρχαν θιγώμενα συμφέροντα! ).
- Όταν "θυμήθηκαν" οτι υπήρχε θέμα με το Μακεδονικό και πάλι βγήκαν στούς δρόμους να διαμαρτυρηθούν και να "τρίξουν" τα δόντια τους σε κάποιους. ( υπάρχει και εδώ λογική εξήγηση διότι,ήθελαν να δείξουν ακόμη μια φορά τον "πατριωτισμό" (?) που τους διακατέχει! ).
Σε οποιοδήποτε θέμα προκύπτει,είτε είναι πολιτικό είτε κοινωνικό, η εκκλησία διά των "αρμοδίων" της ξέρει να παίρνει θέση και να επεμβαίνει.
Αυτές τις μέρες όμως που η Ελλάδα βιώνει πραγματικά έναν εμφύλιο, που είναι όλοι αυτοί οι "χριστιανοί", οι "πατριώτες", και "προστάτες" του δικαίου και των ανθρώπων?
Που είναι η "κεφαλή" της εκκλησίας να διαμαρτυρηθεί και να προσπαθήσει να κατευνάσει την οργή του κόσμου?
Που είναι ο "έχων πάντα άποψη" και αντιπαθέστατος Άνθιμος, που ποτέ δε βάζει τη γλώσσα μέσα στο στόμα του και είναι λαλίστατος και καυστικός επί παντός επιστητού?
Που κρύβονται όταν το "ποίμνιό τους" τους έχει ανάγκη?
Ή μήπως μαζεύτηκαν όλοι τους στο Άγιο όρος για να προσευχηθούν για την αδικοχαμένη ψυχούλα του Αλέξη και τη χαροκαμμένη μάνα?
Απορίας άξιο είναι το γεγονός οτι, μέσα σε αυτή την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στο Πανελλήνιο, κανείς δεν πείραξε ούτε μια εκκλησία.Μήπως οι αναρχικοί,οι αντιεξουσιαστές και οι κουκουλοφόροι έχουν θρησκευτική συνείδηση?( απίθανο μου φαίνεται ειδικά για τους αλλοδαπούς οι οποίοι δηλώνουν στην πλειοψηφία τους άθεοι! ).
Σατανική η σύμπτωση της αποχής τους από συγκεκριμένα έκτροπα...
Ή μήπως "έβαλε ο θεός το χέρι του" και προστάτευσε τους ναούς σε όλη την Ελλάδα, αλλά αρνήθηκε να βάλει το χέρι του και να προστατεύσει το μαγαζάκι του εμποράκου?
Πολλά δεν ξέρω και πολλά δεν καταλαβαίνω. Ξέρω όμως οτι, πονάω γι'αυτή τη μάνα που είναι πλέον ένας άνθρωπος "ζωντανός-νεκρός".
Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα και χαίρομαι πραγματικά που πλέον η ταυτότητά μου δεν αναγράφει το θρήσκευμα το οποίο με το στανιό μου επέβαλλαν από τη μέρα που γεννήθηκα χωρίς να με ρωτήσουν!
Ντροπή σε όλους σας ρε άχρηστοι απατεώνες!!


Αλίκη Στεφάνου

ΤΣΙΠΡΑ,ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!

ΩΡΑΙΑ!!!!
ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ,ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ!!!!
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ!!!!!!
ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ,ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ,ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΣΚΑΣΤΡΕΣ!!!!!!
ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Τελευταίοι στην Ευρώπη!!!!!!!!

Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του!!!!!!!!
___________________________________________________________
http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&Itemid=32&catid=21&id=8098#8098

Η Ελλάδα σε βαθμολόγηση του 2008 περί διαφθοράς (corruption perceptions index (CPI)) με άριστα το 10 (οι λιγότερο διεφθαρμένοι) πήρε μόλις 4.7. Η χειρότερη σε όλη την Ευρώπη... Είμαστε πρώτοι στην διαφθορά. Ας παρηγορηθούμε, υπάρχουν και χειρότεροι όπως οι Σομαλοί με 1.0...

Υπάρχουν πολιτισμικές αξίες και ηθικές στάσεις που βοηθούν στην εξάπλωση της αναρχίας, διαδηλώσεων, καταστροφών άμεσα ή έμμεσα επακόλουθα της διαφθοράς.
Δε χρειάζεται μεγάλη σπουδή για να συμπεράνει κανείς ότι όσο μεγαλύτερος ο κρατικός μηχανισμός, τόσο μεγαλύτερη και η πιθανότητα ανάπτυξης της διαφθοράς. Ακόμα και σε μια κοινωνία αγγελικά πλασμένη, όπου οι διεφθαρμένοι υπάλληλοι δε θα ξεπερνούσαν το 1%, αν ο αριθμός των δημόσιων υπαλλήλων ξεπερνά το 1 εκατομμύριο, θα είχαμε πιθανότατα περισσότερους από 10,000 διεφθαρμένους γραφειοκράτες.
Εντονο χαρακτηριστικό του πολιτικού συστήµατος της Ελλάδος στο παρελθόν ήταν και η
ύπαρξη πελατειακών πολιτικών δικτύων τα οποία υπάρχουν ακόµα και σήµερα. Η ύπαρξη
των δικτύων αυτών επιβεβαιώνεται από την κάθετη δοµή της πολιτικής οργάνωσης και την
εθελούσια προσπάθεια των πολιτικών ελίτ να διατηρήσουν τους πολίτες σε µια κατάσταση
πολιτικής αλλά και κοινωνικής ανωριµότητας
. Φυσικά, με την βοήθεια των δημοσίων υπαλλήλων.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

… και για τη σύγκριση(CPI) σκανδιναβικών χωρών και Ελλάδας:

Πηγές:
http://www.dailyfrappe.com/Home/tabid/36/articleType/ArticleView/articleId/4030/Default.aspx, http://blogs.hiveworks.com/ges/archives/2008/01/18/483/, http://209.85.129.132/search?q=cache:N5wi5gMNBIsJ:www.uni-konstanz.de/crimeandculture/docs/Epistimi_kai_Koinonia_Presentation_Project_Corruption_Giannakopoulos_translation.pdf+Corruption+Perceptions+Index+CPI+Greece+%22%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B8% CE%BF%CF%81%CE%AC%22&hl=de&ct=clnk&cd=5&gl=de

Το δημόσιο δίνει δωρεάν κτίρια στους κουκουλοφόρους του Indymedia!

Λέτε γιαυτό και τα μούτρα του Δημάρχου της Πάτρας είχαν κρεμάσει χτες από τη στενοχώρια του;;;;;;;
Αν και στη Πάτρα,αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας συμβαίνει κάτι ανάλογο,τότε Έλληνες πρέπει να το παραδεχθείτε ότι αποτύχαμε ως κοινωνία παταγωδώς!!!!!!!!!
Αποτύχαμε ολοκληρωτικά!!!!!!
Όλοι,όσοι εγκαταλείψαμε τα παιδιά μας,έρμαια στα χέρια των υποτιθέμενων "προστατών" τους!!!!
Δηλαδή,στους δολοφόνους της ψυχής τους,που είναι οι δάσκαλοι,οι καθηγητές,οι τοπικοί παράγοντες,οι βουλευτές,οι μελανειμονούντες ρασοφόροι,γενικά όλοι οι...ταγοί της εξαφάνισης των απογόνων μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗΣ,ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ!!!!!!!!!!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ...ΔΑΣΟΣ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!!!!
ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!
ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ,ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!


______________________________________________________________

http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&id=8129&catid=41#8129

Το δημόσιο δίνει δωρεάν κτίρια

στους κουκουλοφόρους του Indymedia!

Είναι φοβερό αυτά που ανακαλύπτουμε για τους αναρχικούς και πώς οργανώνονται. Μετά την ανακάλυψη ότι η ιστοσελίδα τους που συντόνιζε και τις καταστροφές φυλάσσεται σε εξυπηρετητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου νέα συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια. Επικοινωνήσαμε με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, απέφυγαν να απαντήσουν και παρέπεμψαν το θέμα στην πρυτανεία.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να παρατηθεί και ο πρύτανης και ο υπεύθυνοι του υπολογιστικού κέντρου και διαχείρισης δικτύου αφού δεν ξέρουν τι σελίδες φυλάσσονται σε διάφορους υπολογιστές του Ιδρύματος.
Το άλλο στοιχείο που ανακαλύπτουμε είναι ότι διάφορα "στέκια" αναρχικών λειτουργούν σε δημοτικά κτίρια.
Ναι καλά διαβάσατε σε κτίρια που ανήκουν σε Δήμους.
Κραυγαλέο παράδειγμα το "αυτοδιαχειριζόμενο στέκι" Περιστερίου, Καρυάτιδος 166, 12135 Περιστέρι.

Ερωτάμε τον κ. Παχατουρίδη δήμαρχο Περιστερίου
Αληθεύει ότι το συγκεκριμένο ακίνητο είναι του Δήμου;
Αληθεύει ότι δεν πληρώνουν νοίκι οι αναρχικοί για τον χώρο;
Γιατί τους παραχωρήθηκε το κτίριο σε αυτούς και όχι σε κάποιο άλλο ;
Μην μας πείτε ότι έκαναν κατάληψη στο κτίριο γιατί από τους μαγαζάτορες που καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια ξέρετε να παίρνετε δημοτικά τέλη και να μαζεύετε λεφτά από κλήσεις που μοιράζετε με την Δημοτική Αστυνομία. Απαιτήτε δηλαδή οι νομοταγείς πολίτες να πληρώνουν και κάποιοι να φιλοξενούνται δωρεάν σε κτίρια.
Θα φροντίσουμε οι πολίτες να ενημερωθούν για το θέμα και να μην πληρώσουν ούτε δραχμή δημοτικά τέλη ιδίως οι μαγαζάτορες. Δεν μπορεί να υπάρχουν πολίτες που πληρώνουν και άλλοι που δεν πληρώνουν. Βέβαια θα τους στείλετε την Δημοτική Αστυνομία κάτι που δεν κάνατε ποτέ για το "στέκι".
Δημοσιεύω μια λίστα από διευθύνσεις αναρχικών "στεκιών" και περιμένω από τους αναγνώστες να μας ενημερώσουν σχετικά με αυτά:

Αχαρνών 80 & Χέυδεν: ΤΘ 31427, 10035 Aθήνα
Λ. Καραγιάννη & Δροσοπούλου): ΤΘ 31421, Τ.Κ 10035, Αθήνα
Νάξου 75: Τ.Θ 31827, Τ.Κ 10035 Κάτω Πατήσια, Αθήνα.
Θερμοπυλών 9, Τ.Κ 13561 Αγ.Ανάργυροι, Αθήνα. http://alpha.alphanet.gr/~wxra
Νέστορος & Ευαγγελιστρίας, Πλατεία Δασκάλας,Ίλιον, Αθήνα
Καρυάτιδος 166, Τ.Κ 12135 Περιστέρι,Αθήνα
Δ. Πολιορκητού 33, ΤΘ 1604, Τ.Κ 54006 Θεσσαλονίκη
Ελ.Βενιζέλου 123, Τ.Κ 73133 Χανιά
Ιωάννου Μεταξά και Σίφνου: Τ.Θ 60095, Τ.Κ 15310 Αγ.Παρασκευή, http://go.to/steki-apx
Σαριπόλου 8, δίπλα στο Μουσείο, http://www.anarchy.gr
Παλαιολόγου 18, Τ.Κ 54635, Θεσσαλονίκη
Όλα τα στέκια έχουν ονόματα όπως "πρωτοβουλία αναρχικών", "αντιεξουσιαστική ομάδα" κτλ. Τώρα πιστεύω μπορείτε να καταλάβετε πως οργανώθηκαν τόσο γρήγορα τα "παιδιά" που διαδήλωναν από "οργή" για τον αδικοχαμένο Αλέξανδρο.
Καλούμε τον λαό και τους εμπόρους που έπαθαν ζημιά σε μηνύσεις εναντίον του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που φυλάσει την ιστοσελίδα indymedia και τους κατα τόπους δήμους που χορηγούν χώρους για "στέκια" αναρχικών.

πηγή:http://kostasxan.blogspot.com/