15 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...


ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ) ΓΑΜ...ΣΙ ΕΤΣΙ ΑΝΕΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΓΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΚΑΝ...


ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ...ΚΑΛΟ ΜΑΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ. Η ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (ΒΛΕΠΕ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ) ή ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΛΟΥΓΚΡΑ, ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΠΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ-ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ. ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΙΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

1) ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. ΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑΝΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ. (π.χ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΛΙΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, κ.α)

2) ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. (ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΟΡΥΧΕΙΑ, ΜΕΤΑΛΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΟΖ, ΤΗΝ ΔΕΗ, ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ κ.λ.π). ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ. ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΥ.

3) ΜΑΖΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΑΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΥΣΤΗΡΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ. ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ 4,500.000 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

4) ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

5) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΜΕ ΕΠΩΔΥΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ. (ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΑΤΕΓΚΤΗ ΣΤΑΣΗ)

6) ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΚΟΛΟΒΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

7) ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΟΣ. ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΒΑΡΩΝ (ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΚΙ ΑΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ή ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ. ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΧΑΖΟΛΟΓΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ, ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΝΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ...

Υ.Γ: ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 15/6/2011

ΙΣΧΥΣ

Ο εμφύλιος πόλεμος πλησιάζει γοργά...

Ο εμφύλιος πόλεμος πλησιάζει γοργά

Η κατοχική κυβέρνηση, ψάχνει τρόπους για να διευρύνει την συμμορία των κατακτητών. Θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους ενόχους στο έγκλημα.
Τα ονόματα που ακούγονται είναι του Μαρκεζίνη, του Παπαδήμου και του Μολυβιάτη. Όποιος και αν αναλάβει την οικουμενική κυβέρνηση είναι προδότης, και ο Ελληνικός Λαός θα τον ανατρέψει. Το ζήτημα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά οι πολιτικές που ακολουθούνται. Το πρόβλημα είναι το ευρώ και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οιοσδήποτε εξ αυτών αναλάβει την οικουμενική κυβέρνηση, θα κρατήσει την Ελλάδα μέσα στο ευρώ και μέσα στο Μνημόνιο. Θα κάνουν ωρισμένες μικροαλλαγές προσπαθώντας να εξαπατήσουν τον Λαό, αλλά η ώρα του εμφυλίου πλησιάζει.
Αρκετοί «αγανακτισμένοι» που διαδηλώνουν ειρηνικώς δεν βλέπουν αυτό που έρχεται: η κατοχική κυβέρνηση αφ’ ης στιγμής εξασφαλίσει την ευρύτερη δυνατή συναίνεση, θα τους συντρίψει βιαίως. Η καλύτερη ώρα για να ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως είναι τώρα. Χωρίς καθυστερήσεις.
Ο Λαός που έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος γρήγορα θα συνειδητοποιήσει ότι η εξουσία του ανήκει. Άμεσα θα συσταθεί λαϊκή εθνοσυνέλευση, λαϊκό δικαστήριο, λαϊκή πολιτοφυλακή.
Οι Έλληνες πρέπει να ξεχάσουν ότι μπορούν να ανατρέψουν ειρηνικώς την πολιτική του  Τζέφρυ Παπανδρέου. Το πρόβλημα δεν είναι το πρόσωπο, αλλά η συνολική πολιτική κατεύθυνση.
Η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα θα ακολουθήσει παρόμοια πορεία με αυτήν της ρωσσικής επαναστάσεως. Ο Παπανδρέου θα παραιτηθεί, και θα επακολουθήσει μία οικουμενική κυβέρνηση συγκροτημένη από δούλους της ΕΕ.
Αλλά σιγά-σιγά θα εμφανίζεται στους δρόμους μία δυαδική εξουσία. Παραλλήλως με το κυνοβούλιο των προδοτών, θα εμφανιστεί η λαϊκή εθνοσυνέλευση. Παραλλήλως με τους πραιτωριανούς, θα εμφανιστεί στους δρόμους η λαϊκή πολιτοφυλακή.
Η μέρα που θα δοθεί το σύνθημα της γενικής εξεγέρσεως πλησιάζει. Η διασπορά της κατοχικής εξουσίας σε περισσότερα του ενός κόμματα, θα επιδεινώσει την πολιτική κατάσταση. Δεν θα την βελτιώσει.
Όσοι έχουν αυταπάτες ότι ένας Μαρκεζίνης θα σώσει την Ελλάδα, όντας μέσα στο ευρώ και στην ευρωζώνη, πάσχει από ψευδαισθήσεις.
Ο Λαός δεν θα εξαπατηθεί. Θα ανατρέψει γρήγορα και την δεύτερη κατοχική κυβέρνηση. Μέχρι την τελική έφοδο για την κατάληψη της εξουσίας από τους Έλληνες.

Ιφικράτης Χολαργεύς 

www.hellenicreligion.gr
Ο παππούς του Τζέφρυ προκάλεσε τον εμφύλιο...Διαβάστε την κατάπτυστη ομολογία του για το πως με ύπουλες και προδοτικές ενέργειες κατάφερε να διαλύσει ό,τι είχε απομείνει από τα ερείπια της Ελλάδας...εδώ
Πάρτε μια ιδέα της πονηρής αλεπούς στο μικρό απόσπασμα από το κατάπτυστο γράμμα του σε εφημερίδα της εποχής...
[«Φίλε κ. Διευθυντά,
(...) Και ερχόμεθα εις τον ιδικόν μας Δεκέμβριον. Γρά­φετε: "Ο Υψιστος μάς έκαμε δώρον την Επανάστασιν και τα Δεκεμβριανά. Διότι τι θα συνέβαινε αν δεν εγίνοντο; Διά να μη γίνουν ήμεθα τότε εις κάθε υποχώρησιν έτοιμοι, θα εδίδαμεν εις τους Κομμουνιστάς και ένα και δύο υπουργεία, ακόμα και πέντε. Σιγά σιγά θα τους παραδίδαμεν - για να μη γίνει Επανάστασις - και την Διοίκησιν και τον Στόλον και τον Στρατόν. Θα τους τα εδίδαμεν όλα".
Η διαφωνία μου είναι απόλυτος. Οχι ότι δεν υπήρξε "δώρον του Υψίστου" ο Δεκέμβρης... Αλλά ότι "θα τους τα εδίναμε όλα...". Διότι συνέβαινεν ακριβώς το αντίθετον: "Τους τα επαίρναμε όλα...". Και διότι επεμείναμεν, απεφάσισαν την Στάσιν...
 ... Το συμπέρασμα είναι ότι ο Δεκέμβριος ημπορεί να θεω­ρηθή "δώρον του Υψίστου". Αλλά, διά να ύπαρξη ο Δεκέμ­βριος, έπρεπε προηγουμένως να είχωμεν έλθει εις την Ελλά­δα. Και τούτο ήτο δυνατόν μόνον με την συμμετοχήν και του ΚΚΕ εις την κυβέρνησιν, δηλαδή με τον Λίβανον. Και διά να ευρεθούν εδώ οι Βρετανοί, οι οποίοι ήσαν απαραίτητοι διά την Νίκην, έπρεπε προηγουμένως να είχεν υπογραφή το Σύμφωνον της Καζέρτας. Και διά να μη γίνη η Στάσις - "το δώ­ρον του Υψίστου" - έπρεπε προηγουμένως να επιμείνω εις την άμεσον αποστράτευσιν του ΕΛΑΣ και να θέσω το ΚΚΕ ενώπιον του διλήμματος ή να αποδεχθή ειρηνικώς τον αφοπλισμόν του ή να επιχειρήση την Στάσιν, υπό συνθήκας όμως πλέον, αι οποίαι ωδήγουν εις την συντριβήν του. Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια.
Μετ' εξαίρετου τιμής
Γ. Παπανδρέου
1/3/48».]

"Αγανακτισμένοι" ΜΑΤατζίδες και "κουκουλοφόροι"...