15 Ιουνίου 2011

Ο εμφύλιος πόλεμος πλησιάζει γοργά...

Ο εμφύλιος πόλεμος πλησιάζει γοργά

Η κατοχική κυβέρνηση, ψάχνει τρόπους για να διευρύνει την συμμορία των κατακτητών. Θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους ενόχους στο έγκλημα.
Τα ονόματα που ακούγονται είναι του Μαρκεζίνη, του Παπαδήμου και του Μολυβιάτη. Όποιος και αν αναλάβει την οικουμενική κυβέρνηση είναι προδότης, και ο Ελληνικός Λαός θα τον ανατρέψει. Το ζήτημα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά οι πολιτικές που ακολουθούνται. Το πρόβλημα είναι το ευρώ και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οιοσδήποτε εξ αυτών αναλάβει την οικουμενική κυβέρνηση, θα κρατήσει την Ελλάδα μέσα στο ευρώ και μέσα στο Μνημόνιο. Θα κάνουν ωρισμένες μικροαλλαγές προσπαθώντας να εξαπατήσουν τον Λαό, αλλά η ώρα του εμφυλίου πλησιάζει.
Αρκετοί «αγανακτισμένοι» που διαδηλώνουν ειρηνικώς δεν βλέπουν αυτό που έρχεται: η κατοχική κυβέρνηση αφ’ ης στιγμής εξασφαλίσει την ευρύτερη δυνατή συναίνεση, θα τους συντρίψει βιαίως. Η καλύτερη ώρα για να ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως είναι τώρα. Χωρίς καθυστερήσεις.
Ο Λαός που έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος γρήγορα θα συνειδητοποιήσει ότι η εξουσία του ανήκει. Άμεσα θα συσταθεί λαϊκή εθνοσυνέλευση, λαϊκό δικαστήριο, λαϊκή πολιτοφυλακή.
Οι Έλληνες πρέπει να ξεχάσουν ότι μπορούν να ανατρέψουν ειρηνικώς την πολιτική του  Τζέφρυ Παπανδρέου. Το πρόβλημα δεν είναι το πρόσωπο, αλλά η συνολική πολιτική κατεύθυνση.
Η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα θα ακολουθήσει παρόμοια πορεία με αυτήν της ρωσσικής επαναστάσεως. Ο Παπανδρέου θα παραιτηθεί, και θα επακολουθήσει μία οικουμενική κυβέρνηση συγκροτημένη από δούλους της ΕΕ.
Αλλά σιγά-σιγά θα εμφανίζεται στους δρόμους μία δυαδική εξουσία. Παραλλήλως με το κυνοβούλιο των προδοτών, θα εμφανιστεί η λαϊκή εθνοσυνέλευση. Παραλλήλως με τους πραιτωριανούς, θα εμφανιστεί στους δρόμους η λαϊκή πολιτοφυλακή.
Η μέρα που θα δοθεί το σύνθημα της γενικής εξεγέρσεως πλησιάζει. Η διασπορά της κατοχικής εξουσίας σε περισσότερα του ενός κόμματα, θα επιδεινώσει την πολιτική κατάσταση. Δεν θα την βελτιώσει.
Όσοι έχουν αυταπάτες ότι ένας Μαρκεζίνης θα σώσει την Ελλάδα, όντας μέσα στο ευρώ και στην ευρωζώνη, πάσχει από ψευδαισθήσεις.
Ο Λαός δεν θα εξαπατηθεί. Θα ανατρέψει γρήγορα και την δεύτερη κατοχική κυβέρνηση. Μέχρι την τελική έφοδο για την κατάληψη της εξουσίας από τους Έλληνες.

Ιφικράτης Χολαργεύς 

www.hellenicreligion.gr
Ο παππούς του Τζέφρυ προκάλεσε τον εμφύλιο...Διαβάστε την κατάπτυστη ομολογία του για το πως με ύπουλες και προδοτικές ενέργειες κατάφερε να διαλύσει ό,τι είχε απομείνει από τα ερείπια της Ελλάδας...εδώ
Πάρτε μια ιδέα της πονηρής αλεπούς στο μικρό απόσπασμα από το κατάπτυστο γράμμα του σε εφημερίδα της εποχής...
[«Φίλε κ. Διευθυντά,
(...) Και ερχόμεθα εις τον ιδικόν μας Δεκέμβριον. Γρά­φετε: "Ο Υψιστος μάς έκαμε δώρον την Επανάστασιν και τα Δεκεμβριανά. Διότι τι θα συνέβαινε αν δεν εγίνοντο; Διά να μη γίνουν ήμεθα τότε εις κάθε υποχώρησιν έτοιμοι, θα εδίδαμεν εις τους Κομμουνιστάς και ένα και δύο υπουργεία, ακόμα και πέντε. Σιγά σιγά θα τους παραδίδαμεν - για να μη γίνει Επανάστασις - και την Διοίκησιν και τον Στόλον και τον Στρατόν. Θα τους τα εδίδαμεν όλα".
Η διαφωνία μου είναι απόλυτος. Οχι ότι δεν υπήρξε "δώρον του Υψίστου" ο Δεκέμβρης... Αλλά ότι "θα τους τα εδίναμε όλα...". Διότι συνέβαινεν ακριβώς το αντίθετον: "Τους τα επαίρναμε όλα...". Και διότι επεμείναμεν, απεφάσισαν την Στάσιν...
 ... Το συμπέρασμα είναι ότι ο Δεκέμβριος ημπορεί να θεω­ρηθή "δώρον του Υψίστου". Αλλά, διά να ύπαρξη ο Δεκέμ­βριος, έπρεπε προηγουμένως να είχωμεν έλθει εις την Ελλά­δα. Και τούτο ήτο δυνατόν μόνον με την συμμετοχήν και του ΚΚΕ εις την κυβέρνησιν, δηλαδή με τον Λίβανον. Και διά να ευρεθούν εδώ οι Βρετανοί, οι οποίοι ήσαν απαραίτητοι διά την Νίκην, έπρεπε προηγουμένως να είχεν υπογραφή το Σύμφωνον της Καζέρτας. Και διά να μη γίνη η Στάσις - "το δώ­ρον του Υψίστου" - έπρεπε προηγουμένως να επιμείνω εις την άμεσον αποστράτευσιν του ΕΛΑΣ και να θέσω το ΚΚΕ ενώπιον του διλήμματος ή να αποδεχθή ειρηνικώς τον αφοπλισμόν του ή να επιχειρήση την Στάσιν, υπό συνθήκας όμως πλέον, αι οποίαι ωδήγουν εις την συντριβήν του. Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια.
Μετ' εξαίρετου τιμής
Γ. Παπανδρέου
1/3/48».]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου