23 Μαρτίου 2010

Επαναδημοσίευση:Η Ρωσία στηρίζει την Ελλάδα.Μούγκα από τα ΜΜΕ.

[Η δήλωση που έγινε από τον επίσημο εκρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Αντρέϊ Νεστερένκο είναι κάτι παραπάνω από "θερμή" και σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο γεγονός, ειδικά από την Ρωσία.Iδού ολόκληρη η δήλωση:
"Η Ρωσία ελπίζει ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας θα κατορθώσει να επιλύσει τα οικονομικά προβλήματα της χώρας, την οποία θεωρεί σημαντικό διεθνή εταίρο της. Όντως, η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι εύκολη αλλά αυτή η χώρα είναι και παραμένει, όχι μόνο παραδοσιακά, φιλική προς τη Ρωσία, αλλά και βασικός διεθνής εταίρος της, μεταξύ άλλων, και στον εμπορικό - οικονομικό τομέα. Τις συνέπειες της οξείας χρηματο-πιστωτικής κρίσης, που έχει ενσκήψει παγκοσμίως, τις υφίστανται όλες οι χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Ευχόμαστε ειλικρινά στους φίλους και εταίρους μας ταχύτατη επίλυση των προβλημάτων τους και ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας θα τα καταφέρει».]

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο...

 http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11308&Itemid=139

Η Ρωσία στηρίζει την Ελλάδα.Μούγκα από τα ΜΜΕ.

Και στο http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ τη συνέχεια...

Ο.Ε.Α. : ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!

Η ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΕΛΦΙΝΙ»


Σχετικό θέμα:

Στατιστικά Στοιχεία

Και άλλο σχετικό:

 Ἀθηναῖος χρεωφειλέτης

Ἀνὴρ ναυαγός

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!


..καί ο Τραϊανός αφενός από εκεί έτσι έφυγε, καί όχι πολύ ύστερα, άρχισε να αρρωσταίνει. Καί σε αυτό το διάστημα οι Ιουδαίοι που ζούσαν στην Κυρήνη, με κάποιον Ανδρία σαν αρχηγό τους, καί τους Ρωμαίους καί τους Έλληνες σκότωναν, καί τις σάρκες τους έτρωγαν καί στα έντερα βιαιοπραγούσαν καί με το αίμα αλείφονταν καί με τα ράκη ενδύονταν, καί αφετέρου πολλούς από την κορυφή μέχρι την μέση πριόνιζαν. στα θηρία άλλους παρέδωσαν, καί άλλους ανάγκαζαν να μονομαχούν, ώστε συνολικά χάθηκαν διακόσιες είκοσι χιλιάδες. Καί στην Αίγυπτο πολλά έκαναν όμοια καί στην Κύπρο, με αρχηγό τους κάποιον Αρτεμίωνα. καί χάθηκαν καί εκεί διακόσιες σαράντα χιλιάδες. Καί για αυτό δεν επιτρέπεται σε κανέναν Ιουδαίο να αποβιβασθεί σε αυτήν, αλλά καί αν εξαιτίας του ανέμου κάποιος αναγκασθεί να ξεπέσει στην νήσο θανατώνεται. Αλλά τους Ιουδαίους αφενός καί άλλοι καί ο Λούσιος, σταλείς από τον Τραϊανό τους κατέστρεψαν. Από την άλλη ο Τραϊανός προετοιμαζόταν αφενός αμέσως να εκστρατεύσει στην Μεσοποταμία, όμως πιεζόταν από το νόσημα, ώστε αυτός αφενός άρχισε να πλέει στην Ιταλία, αφετέρου άφησε τον Πόπλιο Αίλιο Αδριανό στην Συρία με τον στρατό. Έτσι αφενός οι Ρωμαίοι καί την Αρμενία καί την Μεσοποταμία την περισσότερη καί τους Πάρθους μάταια νίκησαν, κόπιασαν καί μάταια κινδύνευσαν. καί γιατί καί οι Πάρθοι τον Παρθαμασπάτη ανέτρεψαν καί άρχισαν να κυβερνώνται κατά τον τρόπο τους. Αφετέρου νόσησε ο Τραϊανός, όπως αυτός αφενός υποπτεύθηκε, από την λήψη φαρμάκου, όπως αφετέρου άλλοι λένε, όταν σταμάτησε σε αυτόν το αίμα το οποίο κατ' έτος κάτω προχωρούσε. γιατί αφενός έπαθε καί αποπληξία, ώστε καί όταν κάτι στο σώμα παρακάθησε, το σύνολο από την άλλη έπαθε υδρωπικία. Καί στην Σελινούντα της Κιλικίας όταν ήλθε, την οποία καί Τραϊανούπολη καλούμε, ξαφνικά ξεψύχησε, αφού βασίλευσε δεκαεννέα έτη, έξι μήνες καί δέκα πέντε ημέρες.
Cassius Dio Historiae Romanae (Xiphilini epitome) 68.32
Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία: Ιστορικά επιβεβαιωμένη μαζική σφαγή 460.000 Κυπριών από Ιουδαίους!

Τζίμης Πανούσης...ο σύγχρονος Αριστοφάνης.

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ - Άντρας της χρονιάς! (2010)!

Τα είπε όλα ο Τζίμης με πέντε λέξεις!!!