02 Σεπτεμβρίου 2011

Ελληνες;

Αδελφούλες...Kardashian

Μόλις μια μέρα μετά την γιορτή της σφαγής των Ελλήνων...

Μόλις μια μέρα μετά την γιορτή της σφαγής των Ελλήνων, η τουρκική αστυνομία χωρίς κανένα ενδοιασμό έκανε υπέρμετρη χρήση βίας κατά των Κούρδων και μάλιστα  όταν αυτοί ξεκίνησαν ειρηνικά την πορεία τους με αφορμή την Διεθνή Ημέρας Ειρήνης που γιορτάζεται την 1η Σεπτεμβρίου στην Τουρκία.
Αλήθεια, παρακολουθείτε τα προπαγανδιστικά σήριαλ των Νεότουρκων στα ελληνικά κανάλια;

Δείτε επίσης: Να ποιοι είναι οι "δημοκράτες" της Τουρκίας!

Αλφειός Ποταμός: Κιζμέτ μιας Οδύσσειας χωρίς Ιθάκη

Ασημένια φεγγάρια ή μήπως γνωρίζετε το Τζιτζερναγκαπέρτ;

1922

Η κατάρα της Ασίας

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΑΡΜΕΝΙΩΝ.Μια δίκη που δεν έγινε ποτέ.

MPL AIR SHOW RADOM 2011 - Hellenic (Greek) Air Force "Zeus" Demo Team HD

Άφωνους άφησε ο πιλότος του ελληνικού F-16 της Ελληνικής Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζεύς" τους παρευρισκόμενους θεατές σε αεροπορική επίδειξη στην Πολωνία. Μάλιστα όπως μεταδίδεται Γερμανός αξιωματικός της Αεροπορίας σχολίασε την επίδειξή του λέγοντας "Αυτά τα κάνουν μόνο οι Ρώσοι με μαχητικά κατευθυνόμενης ώσης"!
Από 27 έως 28 Αυγούστου 2011 η Ελληνικής Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζεύς" συμμετείχε στην διεθνή αεροπορική έκθεση Sierpnia Radom 2011 στην Πολωνία.
Το ελληνικό F-16 εκτέλεσε δύο αεροπορικές επιδείξεις και καθ'όλη την διάρκεια της επίδειξης ακούγονταν επιφωνήματα θαυμασμού για τις επιδόσεις του πιλότου που αρκετές φορές έφερε το μαχητικό στα όριά του.
Η αποστολή αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της Ομάδας σε αεροπορική επίδειξη στο εξωτερικό και η πρώτη μεμονωμένου αεροσκάφους αεροπορικών επιδείξεων της Πολεμικής Αεροπορίας στην πολύχρονη ιστορία της.
Πηγή