18 Νοεμβρίου 2011

*Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΑΪΔΑΡΩΝ* και το Ελληνικό χρέος!


Μια μέρα εμφανίστηκε σε ένα χωριό ένας άνδρας με γραβάτα.
Ανέβηκε σε ένα παγκάκι και φώναξε σε όλο τον τοπικό πληθυσμό ότι θα αγόραζε όλα τα

Ο Πάνος Καμμένος ξετινάζει τον Παπακωνσταντίνου!


Με μήνυση απειλεί ο Παπακωνσταντίνου τον Καμμένο
Την ανάκληση των αναφορών που έκανε από το βήμα της Βουλής ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις οποίες ο κ.Παπακωνσταντίνου εργαζόταν στο παρελθόν στην Goldman Sachs, ζήτησε σήμερα με επιστολή του προς τον βουλευτή ο υπουργός Περιβάλλοντος.
Ο υπουργός κάνει λόγο για προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης, για την οποία όπως αναφέρει υπάρχουν ποινικές συνέπειες, ενώ επαναλαμβάνει ότι τα όσα ελέχθησαν από τον κ. Καμμένο ανήκουν περισσότερο σε περιθωριακά blogs, παρά στην αίθουσα της Βουλής.
Στο κείμενο της επιστολής, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρει τα εξής:
«Στην ομιλία σας στη Βουλή την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, πέρα των άλλων που είπατε, αναφέρατε για εμένα ότι δήθεν εργάστηκα στην Goldman Sachs. Η ακριβής φράση σας ήταν "μιλάει για το τρίπτυχο

ΓΙΑΧΑΜΟΥΡΑ!

Έκαψαν Ελληνίδα για να τη φάνε με στίχους από την Αποκάλυψη του Ιωάννη!

Την έκαψαν για να τη φάνε σε σατανιστική τελετή

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από την κατάθεση της Μπερναντέτ Λόκχαρτ στη δίκη των σατανιστών που έκαψαν ζωντανή τη 18χρονη Ελληνίδα Κρίστι Θεολόγου.
Η πολιτειακή μάρτυρας, που επικαλέστηκε εξομολόγηση της 16χρονης κατηγορούμενης, άφησε άφωνους τους πάντες, αποκαλύπτοντας πως οι δράστες σκόπευαν να κάψουν την Κρίστι ζωντανή και στη συνέχεια να φάνε τις σάρκες της, σύμφωνα με την «Espresso».
Οι κατηγορούμενοι Λίντον Βάγκνερ (εγκέφαλος), Ρόμπιν Χάργουντ, Λέστερ Μούντλι, Τζέρεμι Κινγκ και Χάρβει Ίσα, όπως ανέφερε η 16χρονη που ήταν παρούσα στο άγριο περιστατικό και θα δικαστεί χωριστά, ήθελαν να κάνουν ένα σατανιστικό τελετουργικό.
«Όταν η ανήλικη ρώτησε τον Βάγκνερ γιατί χτύπησε την Κρίστι με πέτρα, αυτός απάντησε πως πρόκειται για σατανιστικό τελετουργικό και επανέλαβε τους στίχους από την Αποκάλυψη του Ιωάννη» σημείωσε η μάρτυρας.
Ανέφερε, επίσης, ότι οι δράστες είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και ορισμένοι από αυτούς είχαν κάνει χρήση κάνναβης, ενώ προσπάθησαν να πείσουν την Κρίστι να γδυθεί.
Στον χώρο υπήρχε ένα αναμμένο κερί και οι δράστες προσεύχονταν γύρω από ένα μεγάλο τρίγωνο που είχε σχηματίσει

Ο Π. Καμμένος, τα γομάρια, τα γαϊδούρια και ...τα μουλάρια


Π.Καμμένος: «Εγώ χούντα δεν ψηφίζω»!Πάνο ήρθε ο καιρός να μπεις μπροστά!


Όντως αξιότιμε κύριε Π.Καμμένε, εσείς δεν λέτε ότι
"Εγώ ξέρω ότι όταν ζευγαρώνουν τα γομάριαμε τα γαϊδούρια, κάνουν μουλάρια και δεν αναπαράγονται". 
Περαιτέρω μας ξενίζει η ανάμιξη κάθε θρησκείας στην σύγχρονη πολιτική. Ελπίζουμε να ξεχωρίσετε όλα τα άλογα, μουλάρια και γομάρια και να ηγηθείτε κάποια στιγμή, με την αξιοπρέπεια που σας διακρίνει, ενός κόμματος το οποίο θα μπορούσε να βγάλει την Πατρίδα μας από τον βούρκο.
Δείτε επίσης:

Νέα "Χούντα": Διεγράφη ο Σωτήρης Χατζηγάκης απότον Α. Σαμαρά-Η στάση Καμμένου

Αστυνομικό Κράτος Αμερική:Συνελήφθησαν 250 διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη


Διαδηλώσεις Occypy Wall Street και σε άλλες πόλεις
Η αστυνομία συνέλαβε χθες Πέμπτη στη Νέα Υόρκη 250 άτομα κατά τις διαδηλώσεις που σηματοδότησαν το δεύτερο μήνα ύπαρξης του κινήματος "Καταλάβατε την Γουόλ Στριτ" (Occupy Wall Street) ενώ τραυματίσθηκαν επτά αστυνομικοί, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Εξήντα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το βράδυ, στη διάρκεια της διαδήλωσης πολλών χιλιάδων ανθρώπων που τερματίσθηκε στη γέφυρα του Μπρούκλιν, διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος.

Το απόγευμα, ο επικεφαλής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Ρέι Κέλι είχε διευκρινίσει πως επτά αστυνομικοί είχαν τραυματιστεί σε επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια της ημέρας.

Πέντε δέχθηκαν "ένα υγρό στο πρόσωπο" και σε έναν άλλο χρειάστηκε να γίνουν ράμματα στο χέρι αφού τραυματίσθηκε από ένα γυάλινο αντικείμενο, διευκρίνισε ο Κέλι.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ είχε δηλώσει τότε ότι υπήρξε "μικρή αναστάτωση" και είχε υπολογίσει τους διαδηλωτές σε λιγότερους από χίλιους.

"Η αληθινή ιστορία για τις αυριανές εφημερίδες είναι ότι ο κόσμος δεν ήταν και τόσο πολύς", είχε δηλώσει ο Μπλούμπεργκ. 

Ωστόσο το βράδυ, πολλές χιλιάδες διαδηλωτές του κινήματος Occupy Wall Street, συνδικαλιστές και φοιτητές - 20.000 σύμφωνα με τους οργανωτές, ενώ η αστυνομία αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε εκτίμηση - κατέλαβαν την πλατεία Φόλεϊ, στο νότιο Μανχάταν, πριν κάνουν πορεία στις λωρίδες της γέφυρας του Μπρούκλιν που προορίζονται για τα ποδήλατα και τους πεζούς, χωρίς να αναστατώσουν την κυκλοφορία των οχημάτων. 

Η ατμόσφαιρα κατά την πορεία ήταν εορταστική. "Δεν μπορούν να μας συλλάβουν, ένας άλλος κόσμος είναι δυνατός!", φώναζε το πλήθος πάνω στη γέφυρα, ενώ αυτοκινητιστές πατούσαν το κλάξον των οχημάτων τους σε ένδειξη αλληλεγγύης. 

Σε μια εντυπωσιακή επίδειξη, στην αρχή της γέφυρας, οι διαδηλωτές κατάφεραν να προβάλουν στην πρόσοψη ενός ουρανοξύστη, τον κατάλογο των πόλεων όπου έχει διαδοθεί το κίνημα, όπως το Όκλαντ ή το Σιάτλ, και συνθήματα όπως "Μην φοβάστε!",