18 Νοεμβρίου 2011

Έκαψαν Ελληνίδα για να τη φάνε με στίχους από την Αποκάλυψη του Ιωάννη!

Την έκαψαν για να τη φάνε σε σατανιστική τελετή

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από την κατάθεση της Μπερναντέτ Λόκχαρτ στη δίκη των σατανιστών που έκαψαν ζωντανή τη 18χρονη Ελληνίδα Κρίστι Θεολόγου.
Η πολιτειακή μάρτυρας, που επικαλέστηκε εξομολόγηση της 16χρονης κατηγορούμενης, άφησε άφωνους τους πάντες, αποκαλύπτοντας πως οι δράστες σκόπευαν να κάψουν την Κρίστι ζωντανή και στη συνέχεια να φάνε τις σάρκες της, σύμφωνα με την «Espresso».
Οι κατηγορούμενοι Λίντον Βάγκνερ (εγκέφαλος), Ρόμπιν Χάργουντ, Λέστερ Μούντλι, Τζέρεμι Κινγκ και Χάρβει Ίσα, όπως ανέφερε η 16χρονη που ήταν παρούσα στο άγριο περιστατικό και θα δικαστεί χωριστά, ήθελαν να κάνουν ένα σατανιστικό τελετουργικό.
«Όταν η ανήλικη ρώτησε τον Βάγκνερ γιατί χτύπησε την Κρίστι με πέτρα, αυτός απάντησε πως πρόκειται για σατανιστικό τελετουργικό και επανέλαβε τους στίχους από την Αποκάλυψη του Ιωάννη» σημείωσε η μάρτυρας.
Ανέφερε, επίσης, ότι οι δράστες είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και ορισμένοι από αυτούς είχαν κάνει χρήση κάνναβης, ενώ προσπάθησαν να πείσουν την Κρίστι να γδυθεί.
Στον χώρο υπήρχε ένα αναμμένο κερί και οι δράστες προσεύχονταν γύρω από ένα μεγάλο τρίγωνο που είχε σχηματίσει
με μια πέτρα στο έδαφος ο Λίντον Βάγκνερ.
Ο ντεντέκτιβ Τζόζεφ Γέντε επιβεβαίωσε αυτό το σκέλος της μαρτυρίας, σημειώνοντας πως μετά την προσευχή ο Τζέρεμι Κινγκ άρχισε να σφίγγει τον λαιμό της 18χρονης Κρίστι, ενώ ο Λέστερ Μούντλι τής έδενε τα χέρια με σκοινί.
Η Γκράμερ, η 14χρονη φίλη της Κρίστι που νοσηλεύεται τραυματισμένη, προσπάθησε να τη βοηθήσει, όπως ανέφερε ο αστυνομικός, αλλά ο Λίντον Βάγκνερ άρχισε να της σφίγγει τον λαιμό, μέχρι που εκείνη έπεσε κάτω αναίσθητη.
«Μετά πήγε προς το μέρος της Κρίστι, πήρε την πέτρα με την οποία είχε σχηματίσει το τρίγωνο και άρχισε να τη χτυπά, ώσπου την έριξε και αυτήν αναίσθητη. Ακριβώς αυτή είναι η στιγμή που ο Λίντον Βάγκνερ την περιέλουσε με βενζίνη, που είχε προμηθευτεί από κοντινό πρατήριο, και την πυρπόλησε. Η Γκράμερ, που είχε συνέλθει, προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά, αλλά δεν τα κατάφερε» προσέθεσε.
Οι δράστες, έπειτα από αυτά, ενδεχομένως επειδή άκουσαν κάτι και πίστεψαν πως κινδύνεψαν, εγκατέλειψαν τα δύο κορίτσια αβοήθητα.
Αφού τα δύο κορίτσια περπάτησαν μία απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων για να ζητήσουν βοήθεια, όταν βρίσκονταν σε απόσταση δύο τετραγώνων από το σπίτι της Κρίστι, η φίλη της εξαντλήθηκε. Έτσι, η Κρίστι, δείχνοντας απίστευτο κουράγιο και δύναμη, την πήρε στην πλάτη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου