15 Σεπτεμβρίου 2011

Η Αθήνα φοβάται μια τουρκική επίθεση στο Καστελόριζο!!!

kastellorizo_nautical_map.gif cyprus-now.com
Πρώτη φορά στην Ιστορία της Ελλάδας μια δράκα ξεπουλημένων προδοτών,που δουλεύει με μαφιόζικο τρόπο για τα συμφέροντα των διεθνών δολοφόνων και τοκογλύφων,ενώ κάνουν τσαμπουκάδες και βγάζουν πιστόλια κατά των κατοίκων αυτού του δύσμοιρου τόπου,δείχνουν τα οπίσθιά τους στους Τούρκους!Δυστυχώς όπως και με τις Ίμιες,έτσι και τώρα θα παραδώσουν αμαχητί,όχι κάποια ξερονησίδα(αναπόσπαστη σπιθαμή ελληνικού εδάφους),αλλά ένα κατοικημένο νησί μας!!!
Άκου,η Αθήνα φοβάται...!Μάλλον δεν φοβάται,αλλά έχει ξεπουλήσει η προδοτική σημερινή κυβέρνηση το Καστελόριζο...!Φαίνεται ότι δεν ήταν τυχαία η επιλογή του Τζέφρυ Μινέϊκο-Τσαντ(Παπανδρέου),να ανακοινώσει την παράδοση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ στους διεθνείς τοκογλύφους... 
Που θα έπρεπε να είναι σήμερα ο Στόλος;Ξέρουμε βέβαια που είναι του καθενός από αυτή τη συμμορία ο κώλος... 
Αιγαίο και Καστελόριζο: Πώς διαπραγματεύεται η κυβέρνηση; 

Ολα αυτά τα χρήματα πρέπει να περιέλθουν τώρα στο τουρκικό κράτος…

...τιμητική(!) ονομασία σχολείου στην σημερινή Τουρκία... 

Αλήθεια, εσείς παρακολουθείτε τα δόλια τούρκικα σήριαλ στα ελληνικά κανάλια;

Αποκαλυπτικά στοιχεία σε πρόσφατο Συνέδριο Μικρασιατών

Μια ενδιαφέρουσα Ιστορική Αναδρομή
του Μελά Γιαννιώτη

Σε Συνέδριο Μικρασιατών Ελλήνων που πραγματοποιήθηκε στις 9/11/08 στην Πτολεμαΐδα ένας εκ των εισηγητών του, ο Φάνης Μαλκίδης, αναφέρθηκε στο βιβλίο αυτοβιογραφίας του Πρεσβευτή των ΗΠΑ. στην Κωνσταντινούπολη Χένρι Μοργκεντάου κατά τον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο, μετέπειτα Προέδρου της Επιτροπής «Ανταλλαγής πληθυσμών» και κατά τη λήξη του Α΄ Παγκόσμιου πολέμου Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Κατά τον εισηγητή, στο βιβλίο αυτό με τίτλο «Ambassandor Morgentaus story New York 1919» αναφέρονται τα εξής ανατριχιαστικά και κτηνώδη:
«Μια μέρα ο Ταλαάτ Πασά μου έκανε την πιο εκπληκτική ίσως παράκληση που είχα ακούσει στη ζωή μου:
Οι ασφαλιστικές εταιρείες της Νέας Υόρκης Life Insurance Company (New York Life) και Equitable είχαν επί πολλά χρόνια αρκετούς Αρμένιους πελάτες. Η έκταση στην οποία αυτοί οι άνθρωποι ασφαλίζονταν ήταν μία ακόμη απόδειξη του επιχειρηματικού τους πνεύματος. Θα επιθυμούσα (είπε ο Ταλαάτ) να πείσετε τις αμερικανικές ασφαλιστικές εταιρείες να μας στείλουν έναν πλήρη κατάλογο όσων Αρμενίων έχουν κάνει ασφάλεια ζωής.
Είναι ουσιαστικά όλοι τους νεκροί τώρα και δεν έχουν αφήσει κληρονόμους για να εισπράξουν τις αποζημιώσεις. Φυσικά, όλα αυτά τα χρήματα πρέπει να περιέλθουν τώρα στο τουρκικό κράτος…».
Στις παραπάνω ανατριχιαστικές αποκαλύψεις παραθέτω προς ενημέρωση και τα ακόλουθα:
Ποιος ήταν ο Ταλαάτ και ποιος ο Μοργκεντάου;

Ένας φορολογικός παράδεισος για υπερπλούσιους...

Άγιον Όρος: Ένας φορολογικός παράδεισος για υπερπλούσιους

Η αυτόνομη μοναστική δημοκρατία του Αγίου Όρους έχει γίνει ένας νόμιμος φορολογικός παράδεισος για υπερπλούσιους και χρησιμοποιείται επίσης για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και την διακίνηση πολυτίμων μετάλλων



Μετάφραση απο τα γερμανικά:
Εμμανουήλ Σαρίδης
  
Οι φαρισαϊκές πόζες των ηγετών μας, όχι μόνο όταν πρόκειται για δυνητικούς φορολογικούς παραδείσους όπως η Αυστρία, το Λουξεμβούργο ή η Ελβετία, ωχριούν, μπροστά σ' αυτά που συμβαίνουν στην μοναστική δημοκρατία του Αγίου Όρους.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:"ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ"!!!"ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ"!!ΤΕΤΟΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟ-ΔΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ...!!!