19 Οκτωβρίου 2011

Είναι ο Καμμένος ο μόνος Έλληνας βουλευτής;

ΟΧΙ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

Ένα εκατομμύριο κατέβηκε στη συγκέντρωση!Πάνω από δύο εκατομμύρια σε όλη την Ελλάδα!Φύγετε τώρα λεχρίτες!Δεν σας θέλει κανένας!

Όταν το 1984 το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε τους ψηφοφόρους του στο Σύνταγμα για να γιορτάσει τα δύο χρόνια στην εξουσία,γέμισε με μεταφερόμενους από όλη την Ελλάδα,την πλατεία Συντάγματος,από τους στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι την Ομόνοια.Τότε πανηγύριζαν για δύο εκατομμύρια κόσμο!Τώρα,από το Πεδίο του Άρεως μέχρι τους στύλους του Ολυμπίου Διός,ε,να μην ήταν ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ;
Οργή λαού


Μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων ετών πραγματοπoιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, από την οποία ωστόσο δεν έλειψαν τα επεισόδια, η ρίψη χημικών και οι τραυματισμοί.

Περίπου 140.000 άνθρωποι (κατά την αστυνομία 70.000), συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του ΠΑΜΕ, εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές έδωσαν το «παρών» στο κέντρο της πρωτεύουσας, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στο πολυνομοσχέδιο που έχει εισαχθεί στη Βουλή και τίθεται αύριο προς ψήφιση.

100 αστυνομικοί παραιτήθηκαν στη Νέα Υόρκη, επειδή ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να χτυπήσουν διαδηλωτές.


 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πλέον, πάνω από 100 αστυνομικοί του τμήματος της Νέας Υόρκης δήλωσαν παραίτηση αρνούμενοι να χτυπήσουν "στο ψαχνό" αθώους πολίτες - διαδηλωτές. Προκύπτουν επομένως, ορισμένα ερωτήματα (ρητορικά ή καλύτερα ως τροφή προς σκέψη):

- Τόσο πιο συνειδητοποιημένοι είναι οι Αμερικανοί Αστυνομικοί, από τους Έλληνες Μπάτσους; (Τα αμερικανάκια που λέμε δηλαδή)
- Οι Αμερικανοί Αστυνομικοί, δεν έχουν οικογένειες και παιδιά να θρέψουν;; μόνο οι Έλληνες Μπάτσοι;;
- Είναι τόσο δύσκολο να συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες Μπάτσοι, ότι χρέος τους τόσο καιρό είναι να προστατεύουν  τους ανθρώπους και όχι τα ντουβάρια μιας ανύπαρκτης Βουλής και μιας πιο ανύπαρκτης και δωσίλογης εξουσίας;
- Πληρώνονται τόσο περισσότερο οι Αμερικανοί Αστυνομικοί, από τους Έλληνες Μπάτσους; (Σύμφωνα με στοιχεία της Αμερικανικής Πρεσβείας ο μέσος μισθός ενός Αμερικανού Αστυνομικού είναι 1500$, περίπου 1200ευρώ) ...............................
- Πότε θα θυμηθείτε ότι είστε άνθρωποι ρε;;
Μάλλον τα ερωτήματα είναι ατελείωτα και λέω να σταματήσω τη λίστα εδώ, διότι μπαίνουν πολλά διλήμματα για την αστυνομία, ηθικού χαρακτήρα... όποιος επιθυμεί μπορεί να συμπληρώσει αυτή τη λίστα κατά το δοκούν....
Ο αγνός αγωνιστής Έλληνας που βγήκε στις πλατείες και δέχθηκε την πρωτόγνωρη καταστολή δείχνει ότι δε χαμπαριάζει και πολλά, μάλλον τίποτα! Ούτε βέβαια θα πράξει τα ίδια την ώρα της κρίσης και ούτε θα λησμονήσει, μετά την ανατροπή που θα επέλθει,όλους όσους συνέβαλλαν να εδραιωθεί αυτό το σάπιο σύστημα!
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ 2ΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

ΥΓ: δε φοβάμαι που γράφω ελεύθερα την άποψη μου και υπογράφω με ονοματεπώνυμο και ιδιότητα! Ο Φόβος πρέπει να αλλάξει στρατόπεδο!!!! ούτε κρύβομαι πίσω από μάσκες και κράνη, κυκλοφορώντας με μηχανές χωρίς πινακίδα και το βράδυ αφού έχοντας ψεκάσει ακόμα και τη μάνα μου πάω να τα σπάσω σε κάποιο σκυλάδικο μηδιάζοντας για τα κατορθώματα μου!

Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Οικονομολόγος, μέλος ΕΠΑΜ Δυτ. Αττικής και της  προσωρινής πολιτικής Επιτροπής του ΕΠΑΜ  
ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

Γερμανική κομαντατούρ στην Ελλάδα!ΕΛΛΗΝΕΣ...ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...!


Με το όνομα Κομαντατούρ ή Κομμαντατούρ (γερμ. Kommandantur) ονομάζονταν τα γερμανικά φρουραρχεία τα οποία είχαν εγκατασταθεί στις κατεχόμενες χώρες στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Κάθε κομαντατούρ περιελάμβανε τμήμα της πολιτικής και τμήμα της στρατιωτικής διοίκησης, ενώ την αστυνομική εξουσία στα κατεχόμενα εδάφη ασκούσαν τα διαβόητα Ες-Ες. Στην Ελλάδα η γερμανική αυτή υπηρεσία εγκαταστάθηκε μετά την κατάρρευση της Ιταλίας, την οποία και διαδέχθηκε σε όλες τις δικαιοδοσίες της μέχρι τότε "Κομάντο Πιάτσα" (Commando Piazza), την Ιταλική στρατιωτική και πολιτική Διοίκηση Κατοχής, που ήταν αντίστοιχη της Γερμανικής. Εξαίρεση αποτελούσαν όλες οι περιοχές που είχαν εξ αρχής υπαχθεί στην Γερμανική Διοίκηση.

Βικιπαίδεια

Έκτακτο! Α.Μέρκελ: "Κυβέρνησή μας στην Αθήνα"!Μιλάμε πλέον για εσχάτη προδοσία, καθώς η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποικία οικονομικών συμφερόντων και σε έρμαιο των διαθέσεων των κοσμοπολιτών τοκογλύφων! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Κάποτε, η Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη, είπε πρωτοφανή πράγματα ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναγγέλλοντας διαδικασίες περιορισμού της εθνικής μας κυριαρχίας, στα οποία λίγοι έδωσαν τότε τη δέουσα προσοχή, παρά την αρχική αίσθηση που προκλήθηκε. Λιγότεροι ακόμα, αντιλήφθηκαν την ουσία. Έστω κι έτσι όμως, από την σε εξέλιξη διαδικασία