17 Δεκεμβρίου 2008

ΠΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΕΝΝΑΙΟΙ!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΣΑΣΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ.
ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΡΗΤΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ!!!!!!!!
ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!!!!!!!!!!!
---------------------------------------------------------------------------
Από το βιβλίο,"ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ",του Ι.Πατσουράκου,Καθηγητή και Δικηγόρου,εκδοθέν το 1932,από το τυπογραφείο Μιχ. Σ.Ελευθερίου και ευρισκόμενο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Πειραιώς!!!!!











ΕΥΓΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!!!!
ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!!!!!!!!!
ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΚΟΝ ΕΝΙΑΥΤΟΝ.


Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη!!!!!!


Η «ανακάλυψη» της citypress για τις σχέσεις Καρατζαφέρη -Καραμανλή έρχεται έστω καθυστερημένα να επιβεβαιώσει όσα είχαμε γράψει εμείς στο ixnos από τις 24 Σεπτεμβρίου, και κάποιοι είχαν βιαστεί να τα θεωρήσουνε «σενάρια». Εμείς πάντως ξέρουμε ότι είναι «έτσι» τα πράγματα γιατί οι πληροφορίες είναι από πρώτο χέρι και δεν επιδέχονται διαψεύσεως. Εκτός εάν «αλλάξουν» οι πολιτικές συνθήκες και οι συμφωνίες, που είναι λιγάκι δύσκολο.

Σύμφωνα λοιπόν με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης επιχειρεί μία υψηλού πολιτικού ρίσκου παρέμβαση στις εξελίξεις. Όπως εξηγεί ο ίδιος στους συνεργάτες του, δίνει προτεραιότητα στο καλώς εννοούμενο εθνικό συμφέρον (παραμύθια υπουργός θέλει να γίνει)έναντι της πολιτικής εκμετάλλευσης της πολιτικής κατάστασης.

συνέχεια:

http://olympia.gr/

Χημικά και δηλητήρια από τους γνωστούς κατασκευαστές του "θεού της Αγάπης".

Και αν θέλετε,ρωτήστε καταστήματα που πουλούν δηλητήρια και φυτοφάρμακα στους αγρότες(άλλος ένας τρόπος εξόντωσης των Ελλήνων αγροτών,τους οποίους θερίζει ο καρκίνος του προστάτη και των πνευμόνων λόγω της χρήσης τους),να σας πουν τον κατασκευαστή των πιο πολλών από αυτά!!!!!!!


____________________________________________________

Δηλητήρια στη ραχοκοκαλιά της Ιστορίας!


Μυστικά υλικά εντυπωσιασμού και θαυματοποιίας, δηλητήρια και μολυσματικές ουσίες… είναι το μεγάλο (και το πλέον επαίσχυντο) μυστικό της παγκόσμιας σχεδόν συγκρουσιακής ιστορίας.
Η βίβλος όχι μονό δεν αποτελεί εξαίρεση αυτού κανόνα, αλλά αποτελεί την πλέον πληθωρική περίπτωση υποδειγματικής χρήσης αυτών των μυστικών εξουσιαστικών όπλων της πανανθρώπινης ιστορίας! Βλέπε: ADRIENNE MAYOR «Υγρών πυρ, Δηλητήρια, Βιολογικά και χημικά όπλα στον αρχαίο Κόσμο» 2003 Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ


Τελικό συμπέρασμα:

Οι σημαντικότερες μάχες κρίθηκαν απ’ την χρίση του δόλου και της μαγγανείας και όχι απ’ την παραγωγή και τον δυναμισμό του πολιτισμού ή την αποτελεσματικότητα των φανερών οπλών! Προσέξτε λοιπόν τι γράφει σ' αυτή την κατεύθυνση, ο Ιουδαίος ιστορικός (Ραββίνος) Φίλωνας, για τους δύο αυτούς διαφορετικούς τρόπους μαχών:

«Άλλοι με ξίφη, δόρατα, βέλη, λίθους ή ξύλα και άλλα παρόμοια όπλα, σηκώνονται για να χτυπήσουν, χωρίς να έχουν προμελετήσει... χρησιμοποιώντας τον θυμό περισσότερο από τον υπολογισμό...
Υπάρχουν όμως και άλλοι πονηρότεροι, οι μάγοι και οι φαρμακευτές, που σχολή επιθέσεων με τέχνες και μηχανές πολύτροπες εφευρίσκουν για να προκαλέσουν σύμφορες...

Απ’ αυτούς δεν είναι εύκολο να φυλαχτείς γιατί δεν είναι εύκολο να γνωρίζει κανείς τα τεχνάσματά τους... Αυτός που σκοτώνει με ξίφος ή άλλο φανερό όπλο, φονεύει λίγους σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως με θανατηφόρα δηλητήρια και κρυφά σκευωρώντας τις επιθέσεις, σκοτώνουν μύριους ανύποπτους, αναμειγνύοντας κρυφά τα δηλητήρια με τα τρόφιμα και τα ποτά... έτσι λοιπόν την τροφή την αιτία της ζωής, με τις φθοροποιές τους μεταβολές (μαγγανείες) σε πανωλεθρία μεταβάλουν...

Κάποιοι μάλιστα που γλιτώνουν τον θάνατο, δεν γλιτώνουν απ’ τις αρρώστιες! Γιατί ο θάνατος θα ήταν προτιμότερος από τέτοιου είδους δυσίατες και αθεράπευτες αρρώστιες που προκαλούν μέχρι και παραφροσύνη αφού καταντούν τον άνθρωπο σαν ζώο και μόνο τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά παραμένουν ανθρώπινα!

Αυτή είναι μια αληθινή μαγική επιστήμη (τέχνη) που μέσα απ’ τα της φύσεως έργα (τις δυνάμεις της φύσεως) μεγαλύτερα κι απ’ την φαντασία κατορθώνει αποτελέσματα! Είναι δε αυτή η τέχνη σεβαστή και εξασκείται όχι μόνο από απλούς ανθρώπους αλλά και από βασιλείς, όπως των Περσών που δεν μπορούν να καταλάβουν το αξίωμα τους αν δεν εξοικειωθούν πρώτα μ’ αυτές τις τέχνες.

Υπάρχει και ένα παρακλάδι αυτής της μαγείας... που μεταχειρίζονται γυναίκες, φίλτρα και ανδράποδα και τους άπλαστους, άκακους και ηθικούς εξαπατούν και αγκιστρεύουν (ψαρεύουν) μέχρι να τους βρουν τρομερές σύμφορες. Στις παγίδες τους έπεσαν πολυπληθείς ομάδες ανθρώπων...

Όπως λοιπόν τους σκορπιούς και τα αλλά δηλητηριώδη, πριν μας δαγκώσουν και γενικότερα πριν μας επιτεθούν, μόνο που τα αντικρίζουμε αμέσως τα σκοτώνουμε για να προφυλαχθούμε απ’ την κακία που υπάρχει μέσα τους, με τον ίδιο τρόπο αξίζει να τιμωρούμε και τους ανθρώπους αυτούς που αν και ευνοήθηκαν από την τύχη να γίνουν λογικοί άνθρωποι, αυτοί με συμπεριφορά που ξεπερνά ακόμα και τα αγριότερα θηρία και με μοναδική ηδονή την ευχαρίστηση να βλάπτουν όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν»!
Φίλων ο Ιουδαίος (25 π.Χ.- 40 μ.Χ.) Κατά ανδροφόνων και πάσης βίας 3.92.1 - 3.102.1

Απ' το Βιβλίο του Μ. Καλόπουλου "Το Θέατρο της Σωτηρίας"

συνέχεια:
http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&id=8330&catid=97#8330

Να γιατί γεννιέται ο..."Χριστός"!

[¨Μή νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την γήν.Ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην αλλά μάχαιραν.ήλθον γαρ διχάσαι άνθρωπον κατά του πατρός αυτού και θυγατέρα κατά της μητρός αυτής και νύμφην κατά της πενθεράς αυτής.και εχθροί του ανθρώπου οι οικιακοί αυτού.¨ (Ματθ.Ι΄34)]

Και μετά αναρωτιέστε γιατί σφάζουν τους λαούς με τόση λύσσα;
Πάντα με το..."Σταυρό" στο χέρι;
Και μετά αναρωτιέστε γιατί κλέβουν όλο τον πλούτο της Γης με τόση απληστία;
Με διαταγή του..."θεού τους" το κάνουν!Που τον έχουν κατασκευάσει γιαυτό το λόγο!
Και μετά ψάχνεστε γιατί ζείτε με...δανεικά;
Εντολή του "θεού" που αγαπάτε είναι!

Ο "θεός" της "αγάπης" θα "γεννηθεί" για άλλη μια φορά,για να συνεχίζουν οι κατασκευαστές του να σας πιάνουν κορόϊδα!
ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΣΑΣ!
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!



----------------------------------------------------------------------------------

http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=32&func=view&catid=89&id=8339#8339




“Παν κοιμώμενον μετά κτήνους, θανάτω αποκτενείτε αυτούς.” (Έξοδος 22:19)