08 Σεπτεμβρίου 2010

Απαιτούμε αξιοκρατία και παύση της ατιμωρησίας

ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΘΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟΣ, ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΩ

ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΩΔΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ.

Αηδία και οργή ένοιωσε ο κάθε μη χριστιανόπληκτος Έλληνας πολίτης από την ιδιοποίηση και παρωδία των συμβόλων της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας από το παπαδαριό του νομού Έβρου, με την συμμετοχή - συνενοχή μάλιστα του υπόδουλου στην Εκκλησία ελληνικού κράτους δια προσώπου κ. Γιάννη Πανάρετου, υφυπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή, Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, επ' ευκαιρία των «Ευρωπαϊκών Αγώνων Special Olympics», που θα φιλοξενηθούν στη Βαρσοβία της Πολωνίας από 18 μέχρι 24 Σεπτεμβρίου.Σε μία παρωδία της αφής της γνωστής φλόγας του Θεού Απόλλωνος, οι χριστιανοί ιερείς άναψαν στην... κρύπτη του Καθολικού της Μονής της «Παναγίας Κοσμοσώτειρας», στις Φέρες του νομού Έβρου, μια φλόγα όχι ολυμπιακή, αλλά, κατά την χριστιανική ορολογία «πίστεως, αγάπης και ελπίδας» (κατά την ιστορική πραγματικότητα «δεισιδαιμονίας, μισαλλοδοξίας και φασισμού») με συμμετοχή... «πρωθιέρειας» - μαϊμούς και «ιερειών» - μαϊμούδων (ποιοι; αυτοί που ούτε καν διανοούνται να δεχθούν ιέρειες στην αντι-φυσική τους Θρησκεία).
Φαίνεται ότι από την ημέρα που ο πρωθυπουργός έθεσε τον αρχηγό των ελλαδιτών θεοκρατών στα δεξιά του μέσα σε υπουργικό συμβούλιο, η ήδη κατεστραμμένη πολλαπλά χώρα μας κυλάει ολοένα σε πιο βαθιά σκότη, με τους θεοκράτες να αλωνίζουν κυριολεκτικά στην δημόσια ζωή και να υπαγορεύουν τις μεσαιωνικές θελήσεις τους στους πολιτικούς, τους οποίους εμφανώς θεωρούν ορντινάτσες τους. Όχι μόνο απολαμβάνουν της πιο παράλογης φορολογικής ασυλίας μεσούσης της πιο απάνθρωπης οικονομικής αναδιάταξης που έχει γνωρίσει η νεο-ελληνική κοινωνία, αλλά τώρα κάνουν και τις απίθανες φιγούρες τους με πλήρη κάλυψη από ένα εξευτελισμένο κράτος που αντί να απαιτεί από αυτούς θεσμική και οικονομική συμμόρφωση στις απαιτήσεις ενός ευρωπαϊκού κράτους, τους χορηγεί αντίθετα άφθονο από το αίμα του, την αξιοπρέπειά του και την λογική του.
Βέβαια η Νεο-ελλάδα πόρω απέχει από το να θεωρείται ευρωπαϊκή χώρα. Το μόνο που την συνδέει με την Ευρώπη είναι το νόμισμα που λέγεται «ευρώ» και το αλυσοδέσιμό της από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τους ευρωπαίους τραπεζίτες. Κατά τα άλλα, η Νεο-ελλάδα αποτελεί τον μοναδικό τέλειο συνεχιστή της οθωμανικής και βυζαντινής πολιτικο-κοινωνικής δομής, μια χώρα που ούτε Διαφωτισμό γνώρισε, ούτε καν έναν πολιτικό ηγέτη που να τολμήσει να σύρει κάποτε με γενναιότητα την γραμμή που χωρίζει την θεοκρατία από το σύγχρονο κοσμικό κράτος. Καθώς εκτός από εμάς το ξέρουν αυτό πολύ καλά, από την ακριβώς αντίθετη γωνία, και οι ορθόδοξοι θεοκράτες, δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να περιγελάσουν και το δούλο σε αυτούς κράτος, αλλά και το ίδιο το ελληνικό έθνος που καταπιέζουν. Γι' αυτό και ο τοπάρχης τους στον Έβρο κ. Άνθιμος δήλωσε όλος έπαρση και ψευδολογία κατά την παρωδία «αφής» του αγωνιστικού φωτός ότι «οι Χριστιανοί Πατέρες της Ορθόδοξης Ανατολής, κατόρθωσαν να οδηγήσουν τα παιδιά από τον Καιάδα στους Special Olympics».
Μετά από αυτό, τα λόγια περισσεύουν. Να χαίρονται την ξεφτίλα τους ο κ. υφυπουργός, ο κ. γενικός γραμματέας και όλοι οι λοιποί «τοπικοί παράγοντες» που άκουσαν αδιαμαρτύρητα αυτή την δήλωση και που παρέστησαν ως συνεργοί στην διακωμώδηση των δικών μας ιεροπραξιών και συμβόλων, των ιεροπραξιών και συμβόλων της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.
Θα παραστήσουν βέβαια για μία ακόμη φορά τους κουφούς, αλλά και τους ηλίθιους παριστάνοντας πως δήθεν δεν θα πολυκαταλαβαίνουν την τεράστια προσβολή που εμείς, ως κατακτημένοι, νοιώθουμε. Ίσως για να τους δώσουμε μια ελάχιστη ιδέα θα έπρεπε να διοργανώναμε δημόσιες παρωδίες χριστιανικών λειτουργιών και μεταλήψεων «στο όνομα των Ολυμπίων Θεών που τσαλαπατούν το χριστιανικό σκότος και την χριστιανική δεισιδαιμονία».
ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

Κατά την παρωδία τελετής Αφής της Ολυμπιακής φλόγας, το λόγο πήρε η κα. Mary Davis, Γενική Διευθύντρια των Special Olympics Ευρώπης-Ευρασίας η οποία δήλωσε την χαρά και την ικανοποίησή της για την τελετή και ανακοίνωσε την απόφαση να τελείται κάθε χρόνο η Τελετή της Αφής της Φλόγας στις Φέρες και στον βυζαντινό Ναό της Παναγίας Κοσμοσώτηρας.

Επειδή λοιπόν:

1. Ειστε οι νεκροθάπτες της Ολυμπιακής ιδέας και αυτοί που απαγόρευσαν διά της βίας την τέλεση Ολυμπιακών αγώνων στην αρχαιότητα το 394μ.Χ από τον θεοδόσιο τον Α κατηγορώντας τους ως ειδωλολατρικούς

2. Ειστε οι αρνητές της γυμναστικής και της αθλήσεως θεωρώντας το σώμα φυλακή όπου μέσα του βρίσκεται φυλακισμένη η ψυχή

3. Ειστε αισχροί υποκριτές ανεχόμενοι να παιανίζει ο ύμνος του Απόλλωνα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης γιατί το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η προβολή σας και το χρήμα

4. Είστε υβριστές των προγονικών αξιών των Ελλήνων και ασελγείτε πάνω στο ιερό Ολυμπικό ιδεώδες και τους Ολυμπιακούς αγώνες δράττόμενοι της κάθε ευκαιρίας για να λοιδωρήσετε τους Ελληνες προγόνους μας, ομιλία Ανθιμου και αναφορές στον ανύπαρκτο Καιάδα

5. Επειδή η δεν γνωρίζετε ιστορία η σκοπίμως την παραποιείτε αφού σε πλείστα όσα συγγράμματα της αρχαιοελληνικής γραμματείας γίνεται μνεία για την φροντίδα σύσσωμου του Ελληνικού κόσμου προς τους έχοντας κάθε μορφή αναπηρία, κλασσικό παράδειγμα ο υπέρ αδυνάτου λόγος του Λυσία για το επίδομα που χορηγούσε η πολιτεία στους έχοντας αναπηρία και την αληθινή, έμπρακτη και όχι υποκριτική υποστήριξη της

6. Επειδή ο μεσαίωνας πέρασε πιά και τα παραμύθια σας τελειώνουν

7. Επειδή κάθε ώρα που περνάει κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι Ελληνες και Ελληνίδες αφυπνίζονται από τα ψέμματα της Ιουδαιοχριστιανικής προπαγάνδας και επιστρέφουν κατά κύματα στα ιερά νάματα της Προγονικής σκέψης, φιλοσοφίας και Θρησκείας

8. Επειδή τέλος
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ

Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Στα πλαίσια λοιπόν του Ελληνικού συντάγματος και των νόμων του , με κάθε νόμιμο δημοκρατικό δικαίωμα που απορρέει από τις αρχές της ισοπολιτείας και της ισονομίας βάσει των οποίων λειτουργεί η Ελληνική Δημοκρατία , θα οργανώσουμε τις αντιδράσεις μας και τις περαιτέρω κινητοποιήσεις μας προς τους αρμόδιους φορείς και με κάθε τρόπο και νόμιμο μέσον δεν θα επιτρέψουμε την επανάληψη της ύβρεως.

Στο ιερό όνομα των Προγόνων μας και της Μεγάλης Μητέρας Ελλάδος

Θα λάβετε την απάντηση που σας ταιριάζει

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ...

Ευάγγελος Γ. Μπεξής 


Σχετικό θέμα: Η προσβολή της Ολυμπιακής Ιδέας!.

Οι Special Olympics και το κιτς των χριστιανοελλαδεμπόρων!

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν κατηγορούμε σε τίποτα τα παιδιά,που άγονται και φέρονται,άβουλα πλάσματα σε ό,τι τα κατευθύνουν!Αλλά οι υπάνθρωποι κατάντησαν να καταστρατηγούν ακόμα και τους δικούς τους κανόνες!
[ι. Είσοδος στο Ιερό Βήμα
Κατ' αρχήν απαγορεύεται η είσοδος στο ιερό Βήμα, βάσει του 69ου κανόνα της Στ' Οικουμενικής Συνόδου για τις γυναίκες παντελώς και για τους άνδρες, εφόσον δεν έχουν άδεια η κάποια απόλυτη ανάγκη. Κατ' οικονομία γί­νεται εξαίρεση στις γυναίκες που υπηρετούν στους Ναούς, ως νεωκόροι, στις οποίες διαβάζεται ειδική ευχή.
Το ιερό Βήμα είναι τα Άγια των Αγίων, στο οποίο εισέρχονται μόνο οι ιερείς για να τελούν την αναίμακτη θυσία και τις ιερές Ακολουθίες. Στο Βυζάντιο τη διάταξη αυτή σέβονταν ακόμη και οι χρισμένοι Αυτοκράτορες και δεν εισέρχονταν στο ιερό Βήμα.]Ιερά Μονή Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου | Πως μπαίνουμε στον Ιερό Ναό;
Στην αγωνία τους απαρνιούνται αυτά τα οποία θέτουν ως κανόνες και όρους σε όσους καλούν να γίνουν..."ορθόδοξοι χριστιανοί"!Δείτε...
Αφήνοντας αυτούς,τα τραγελαφικά ιδεοράκη,στην κρίση των ορθώς σκεπτομένων ανθρώπων,καταγγέλουμε τους δούλους τους,που φέρουν τους βαρύγδουπους τίτλους ενός κρατιδίου που είναι έρμαιο στις ορέξεις των πραγματικών ιδιοκτητών του...

Η Φλόγα της Ελπίδας

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας της το 1990, ενέκρινε τη διάθεση του Ολυμπιακού κατόπτρου στα Special Olympics Ελλάς για την Αφή της Φλόγας της Ελπίδας. Η Αφή της Φλόγας της Ελπίδας πραγματοποιείται στον Ιερό Λόφο της Πνύκας για τους Παγκόσμιους Θερινούς Αγώνες ενώ στο Περιστύλιο του Ζαππείου για τους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες.

Η Τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011 θα πραγματοποιηθεί κατά τα πρότυπα Αφής των Ολυμπιακών Αγώνων. Η «Φλόγα της Ελπίδας» θα ταξιδέψει στις 5 Ηπείρους μεταφέροντας το μήνυμα των Αγώνων και θα επιστρέψει στην Αθήνα, για να ανάψει τον βωμό στο Ολυμπιακό Στάδιο και να σημάνει την επίσημη Έναρξη των Αγώνων. 
Για περισσότερα διαβάστε...http://www.athens2011.org/hope.asp
Να υποθέσουμε για το παραπάνω,ότι μην έχοντας κανέναν ενδοιασμό θα ανάψουν τη Φλόγα από το..."άγιο φως της Ιερουσαλήμ"; 
Πως κατάφεραν οι τραγέλαφοι(ρασοφόροι),να αλλάξουν τον τίτλο της Φλόγας,από "Ελπίδας",σε..."πίστεως,αγάπης και ελπίδας",ρωτήστε τους δούλους τους!

 

Στην Ελλάδα


Τα Special Olympics Ελλάς ιδρύθηκαν το 1987 ως ένα μη κερδοσκοπικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σωματείο με σκοπό την ένταξη των Ελλήνων με διανοητική αναπηρία στο Παγκόσμιο Κίνημα των Special Olympics, προσφέροντας σε αυτούς τη δυνατότητα να αναδείξουν τις ιδιαίτερες ικανότητές τους και να τις προβάλλουν στην παγκόσμια κοινότητα, μέσα από τη συμμετοχή τους σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις. Ταυτόχρονα, ανέλαβαν την ευθύνη να εμπνεύσουν στην ελληνική κοινωνία και την πολιτεία το σεβασμό στη διαφορετικότητα των ανθρώπων με διανοητική αναπηρία, τις ξεχωριστές ανάγκες τους και την πεποίθηση ότι αποτελούν χρήσιμα και ισότιμα μέλη αυτής της κοινωνίας.

Τα Special Olympics Ελλάς τελούν υπό την Υψηλή Προστασία της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και υπό την Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων. Είναι συνδεδεμένο μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και έχουν αναγνωρισθεί επίσημα από το Υφυπουργείο Πολιτισμού (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), ως Φίλαθλο Αθλητικό Σωματείο.
Η δράση των Special Olympics Ελλάς μέχρι σήμερα στηρίζεται σε εθελοντές.

Τα έξοδα διοργάνωσης και συμμετοχής των αθλητών σε αγώνες καλύπτονται από χορηγίες ιδιωτικών και δημοσίων φορέων, ενώ ένα σεβαστό ποσό καλύπτεται από την Πολιτεία.
Μέχρι σήμερα τα Special Olympics Ελλάς προσφέρουν δυνατότητες συμμετοχής σε ανθρώπους με διανοητικές δυσκολίες σε είκοσι τέσσερα (24) Ολυμπιακού τύπου αθλήματα:
Στίβο, Κολύμβηση, Ρυθμική και Ενόργανη Γυμναστική, Καλαθοσφαίριση, Αντισφαίριση, Ποδόσφαιρο, Πετοσφαίριση, Ιππασία, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Μπόουλιγκ, Κωπηλασία, Ποδηλασία, Άρση Βαρών, Γκολφ, Τζούντο, Χάντμπολ, Ιστιοπλοΐα, καθώς και σε τέσσερα χειμερινά αγωνίσματα: Αλπικό Σκι, Δρόμους Αντοχής, Παγοδρομίες και Αγώνες Δρόμου με Χιονοβατίδες. Από το Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιούνιο κάθε έτους τα Special Olympics Ελλάς, πέραν των προγραμμάτων προπόνησης, οργανώνουν Τοπικούς, Περιφερειακούς και Πανελληνίους Αγώνες.

Οι Έλληνες αθλητές Special Olympics που έχουν λάβει μέρος σε αγώνες, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, ανέρχονται περίπου στους 12.000, συμμετέχουν ανελλιπώς στις προπονήσεις, δουλεύουν σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και αποδεικνύουν καθημερινά στην ελληνική κοινωνία και σ’ ολόκληρο τον κόσμο ότι δίκαια αξίζουν ίσες ευκαιρίες με τους υπόλοιπους Έλληνες, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής.
Ημερομηνίες Ορόσημο για τα Special Olympics Ελλάς:
Η Ιδρυτική Πράξη του Κοινωφελούς Αθλητικού και Εκπαιδευτικού, Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου με την επωνυμία Special Olympics International Ελλάς (ΣΠΕΣΙΑΛ ΟΛΥΜΠΙΚΣ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΕΛΛΑΣ) υπεγράφη το 1987, ενώ η επίσημη αναγνώριση από την Ελληνική Πολιτεία έγινε με την υπ’ αρίθμ. 397/1988 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών και κατεχωρίθη με αριθμό μητρώου 16033.

1990 : Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κος Κωνσταντίνος Καραμανλής θέτει το Σωματείο Special Olympics υπό την Yψηλή Προστασία του.

1990 : Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειάς της, εγκρίνει την εφεξής διάθεση του Ολυμπιακού Κατόπτρου στα Special Olympics Ελλάς για την Αφή της Φλόγας της Ελπίδας, η οποία θα πραγματοποιείται στον Ιερό Λόφο της Πνύκας.
... 
Για περισσότερα διαβάστε: http://www.athens2011.org/special_greece.asp

Όπως παρατηρήσατε αγαπητοί αναγνώστες,το καρακιτσαριό που θέλει να λέγεται...κυβέρνηση της Ελλάδος,υπέκυψε στις ορέξεις των πραγματικών κυβερνητών!
Αρωγοί σε αυτόν τον εξευτελισμό ήρθαν και τα...Μ.Μ.Ε.(Μέσα Μαλάκινσης Ελλήνων)!
Παράδειγμα η Καθημερινή που έγραψε ότι η αφή θα γίνει από το..."άσβεστο καντήλι,όπως το απαιτεί η...παράδοση"!!!Δείτε...
Η Αφή της Φλόγας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες Special Olympics στη Βαρσοβία θα γίνει στον Εβρο, με επίσημη τελετή, αύριο, 6 Σεπτεμβρίου...


Η πρωθιέρεια Μαρία Κώττη με τη φλόγα, με φόντο το Δέλτα του Εβρου.












Η Φλόγα από την Αλεξανδρούπολη πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί σε Λιουμπλιάνα, Λισσαβώνα, Λουξεμβούργο, Παρίσι, Λονδίνο, Βρυξέλλες και, τέλος, στη Βαρσοβία. Tης Eλενης Mπιστικα
Από το άσβεστο καντήλι, όπως το θέλει η παράδοση, της Παναγίας της Κοσμοσώτειρας θα γίνει η Αφή της Φλόγας της Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδας από τον Μητροπολίτη Ανθιμο στην ομώνυμη Μονή στις Φέρες Εβρου, με όλο το τελετουργικό που προβλέπεται και την παράδοση της Φλόγας στον εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής των ευρωπαϊκών αγώνων, παρουσία της προέδρου κ. Γιάννας Δεσποτοπούλου, που θα είναι και η ομιλήτρια.
Για περισσότερα διαβάστε: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_3_05/09/2010_413945

Κι αυτό το τελετουργικό!Μα,καλά,αφού είναι..."ειδωλολατρικό","δωδεκαθεϊστικό","νεοπαγανιστικό",πως,ρωτάμε πως,γκρέμισε το "άβατον" της εκκλησίας;Βέβαια το όλον,θυμίζει..."χριστιανοκίτς",όπως ακριβώς το θέλει η παράδοση η δική τους!

Ω,ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ...ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ...!

Σχετικά θέματα και λινκ:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΤΕΛΕΣΑΝ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗ" ΤΕΛΕΤΗ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η αφή της Φλόγας και οι μετά νοούντες

Αίτηση προσλήψεως στην αναμόρφωση-ανασχηματισμό κυβερνητικών δομών.

Αίτηση προσλήψεως στην αναμόρφωση-ανασχηματισμό κυβερνητικών δομών.


Κύριε Πρωθυπουργέ, έμαθα ότι κάνετε ανασχηματισμό - αναμόρφωση των κυβερνητικών δομών. Για μία όλο και περισσότερο αποτελεσματική διακυβέρνηση της χώρας υπέρ του πολίτη...λέτε. Μη με ξεχάσετε και εμένα, έχω σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και με λένε Shermine Shahrivar και μπορώ να παραστήσω και την γοργόνα... άκουσα ότι στην Ελλάδα όλα γίνονται μέχρι και ότι έγινε η αφή της Φλόγας των Special Olympics στην μονή της Παναγίας Κοσμοσώτειρας, στις Φέρες του νομού Έβρου...και είπαν ότι έκαναν τα Special Olympics οι Χριστιανοί Πατέρες της Ορθόδοξης Ανατολής...ξένοι αυτοί, ξένη και εγώ, θα τα πάμε καλά στην χώρα σας...