21 Ιουλίου 2011

Το ελληνικό Σύνταγμα καταργήθηκε σύμφωνα με την Κομισιόν!

* Κομισιόν: Τα ελληνικά δικαστήρια δεν μπορούν να κρίνουν(!) αντισυνταγματικό το Μνημόνιο
* Με την υπογραφή του περίφημου μνημονίου ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε τη χώρα σε όμιλο συμφερόντων κρατών, οργανισμών και ιδιωτών; Αν αυτό ισχύει, τότε ποιό....
Σύνταγμα ακολουθεί και κατά πόσο εξυπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα ο έλληνας πρωθυπουργός; 

Σήμερα πλέον διασαφηνίζεται απόλυτα το πολιτικό πραξικόπημα...

του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος όχι μόνο έχει πει επανειλλημένα ψέματα στους έλληνες πολίτες, αλλά συνεχίζει να τους εξαπατά δίνοντάς τους την εντύπωση πως η Ελλάδα αποτελεί ανεξάρτητο κράτος που περνάει μία δύσκολη καμπή (δεν αναφέρει τη χρονική διάρκεια για ευνόητους λόγους). Και αφού λοιπόν, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει παύσει το Ελληνικό Σύνταγμα, με ποιά ιδιότητα συνεχίζει να είναι πρωθυπουργός; Μήπως με την ιδιότητα του υπαλλήλου που έχει τοποθετηθεί από τους δανειστές μας οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν τις βασικές αρχές ύπαρξης και λειτουργίας της χώρας που λέγεται Ελλάδα;

Σημ.ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...Δεν πειράζει..Οι Έλληνες είναι στις παραλίες και κάνουν μπάνιο...

http://epanastasi-gr.blogspot.com/

Το Ιράν πωλεί πλέον το πετρέλαιο σε ριάλ και ευρώ!Ετοιμαστείτε για πόλεμο...


Βόμβα: Το Ιράν ξεκίνησε το εμπόριο πετρελαίου σε ευρώ χτυπώντας το δολάριο...
Tο Ιράν μόλις υλοποίησε μία απειλή την οποία είχε εξαπολύσει πριν αρκετά χρόνια, δηλαδή να σταματήσει οριστικά το εμπόριο πετρελαίου σε δολάριο και να το διαπράξει μόνο στο τοπικό του νόμισμα και κυρίως στο ευρώ. Από την Τρίτη, πράγματι, ξεκίνησε η λειτουργία του Kish International Commodity Exchange όπου το Ιράν εμπορεύεται πετρέλαιο μόνο σε ριάλ και ευρώ και όχι σε δολάριο.
Την τελευταία φορά που ένα κράτος επιχείρησε να κάνει το ίδιο ήταν στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας και λίγο αργότερα δέχτηκε τη στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ και διαλύθηκε. Το κράτος αυτό ήταν το Ιράκ. Από τότε και για πρώτη φορά ένα κράτος επιχειρεί κάτι αντίστοιχο αλλά τώρα ίσως να έχει προλάβει να δημιουργήσει πυρηνική βόμβα, κάτι το οποίο το Ισραήλ θεωρεί ότι είναι πιθανό να έχει συμβεί πριν από μερικούς μόλις μήνες.
Η έναρξη των διαπραγματεύσεων του πετρελαίου στο ιρανικό χρηματιστήριο έφερε την πώληση μόλις 600.000 βαρελιών στην πρώτη ημέρα στην τιμή των 112 δολαρίων. Αυτό γιατί τα κράτη φοβούνται πως αν ξεκινήσουν επίσημα τη συνεργασία τους με το Ιράν θα θεωρηθούν εχθροί των ΗΠΑ. Όμως, σε βάθος χρόνου οι συνέπειες αυτής της κίνησης μπορεί να είναι εντυπωσιακές και να αλλάξουν το διεθνές γεωπολιτικό σκηνικό.
Στις νέες αυτές τάσεις και στα σχετικά στοιχεία θα αναφερθεί στο επερχόμενο σεμινάριο του στις 31 Ιουλίου στην Αθήνα ο χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής Πάνος Παναγιώτου.
Πηγή
Πηγή 1...

Είναι η φωνή του Μακάριου αυτή;Ή απλά μια προπαγάνδα των Τούρκων;Ακούστε το!

Σου στέλνω αυτό το βίντεο με μια σπάνια ηχογράφηση του Μακάριου , δεν ήταν μόνο η χούντα , ο Κισσιντζερ , ο Λούντς και ο Σίσκο που ξεπούλησαν την Κύπρο . Και ο Μακάριος ήταν στο κόλπο .
Άκου τι έλεγε την στιγμή που έκανα εισβολή οι Τούρκοι και γιατί δεν ύπηρχε αντίδραση από την πρώτη στιγμή ! Σίγουρα θα καίγεται στην κόλαση για το εγγλημα αυτό !

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΕΙ : Ο συνεργάτης της ιστοσελίδας
Σούμπασης Γεώργιος. ΒΡΥΞΕΛΕΣ

Τον γνωρίζετε;Τον θυμόσαστε;Τον τιμάτε;...

Ελληνικής καταγωγής....ο Ταγίπ Ερντογάν (;)‏

VIDEO-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ελληνικής καταγωγής και γόνος εξισλαμισθείσας οικογένειας είναι ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται Τούρκος ιστορικός ερευνητής. Ότι δηλαδή κατάγεται από το Ποντιακό χωριό Ποταμιά Ριζούντας και μάλιστα πως ο κ. Ερντογάν προτιμά να αποκαλεί το χωριό του με την Ελληνική ονομασία, παρά με την Τουρκική. Παρ’ όλα αυτά, ενοχλείται πολύ όταν τίθεται υπό αμφισβήτηση το πόσο Τούρκος είναι. Παρακάτω, δημοσιεύεται.... η είδηση, με κάθε επιφυλακτικότητα…Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι NTV, στις 10 Ιουνίου 2011, σε σχετική ερώτηση που αφορά τη καταγωγή του, μίλησε με τον πιό προσβλητικό και απαξιωτικό τρόπο για την Ελληνική του καταγωγή, λέγοντας τη φράση που συνηθίζεται να λέγεται όταν αναφέρεται η λέξη διάβολος, δηλαδή «ο έξω από εδώ», όταν είπε τη λέξη Rum (Έλληνας)

Moody’s: Τα λαμόγια.

Οίκος Moody’s: η ιστορική αξιoλόγηση των αξιολογητών

γράφει ο Γιώργος Δαμιανός

Ποιος ήταν ο John Moody; Τι σημαίνει το όνομά του; H ιστορία του οίκου Moody’s.

Η λέξη Moody’s έχει μπει, πλέον στην καθημερινότητα μας. Στο ελληνικό λεξιλόγιο πριν ή μετά τη λ. Moody’s υπάρχει η λέξη υποβάθμιση. Το όνομα είναι βαρύγδουπο και προβάλλεται ως “έγκυρο” από τα ελληνικά και ξένα Μ.Μ.Ε. Οι εκθέσεις το οίκου Moody’s  ανεβοκατεβάζουν   κυβερνήσεις και υποθηκεύουν το σήμερα και το αύριο του πλανήτη, αφού καθορίζουν το αν θα δανειστεί, και με ποιους όρους, μια χώρα. Υποθηκεύει το μέλλον του πλανήτη, γιατί ως γνωστόν,  τα δανεικά αυτά θα τα πληρώσουν και οι μελλοντικές γενιές.

Το σκάνδαλο στην Βρετανία και το θέατρο του παραλόγου των Εβραίων!

Είναι πράγματι απίστευτο το γεγονός ότι σχεδόν σε κάθε μεγάλο σκάνδαλο συμμετέχουν πάντα Εβραίοι ή εβραϊκές εταιρείες. Πάντοτε βέβαια αποκρύπτεται η πραγματική τους καταγωγή απο το κόσμο.
Αυτό είναι και η απόδειξη οτι τα ΜΜΕ εβραιοκρατούνται.


Τελευταίο παράδειγμα το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων στην Βρετανία, όπου την πέτρα του σκανδάλου αποτέλεσε η εφημερίδα News of the World του ομίλου Μέρντοχ, ο οποίος Μέρντοχ είναι εβραϊκής καταγωγής και το αποκρύπτουν συστηματικά τα ΜΜΕ τα οποία τα μισά περίπου του ανήκουν ενώ τα υπόλοιπα ανήκουν σε συμπατριώτες του όπως ο Χάϊμ Σάμπαν που έχει εξαγοράσει πολλά ευρωπαϊκά ΜΜΕ και μεσανατολίτικα(δείτε εδω περισσότερα).


Ο εβραϊκής καταγωγής εξ Αυστραλίας Ρούπερτ Μέρντοχ. Εχει στην κατοχή του τα μισά περίπου μεγάλα ΜΜΕ του πλανήτη


Μην ξεχνάμε ότι και στην Ελλάδα τις υποκλοπές τις έκανε η εβραϊκών συμφερόντων Vodafone ενώ είχε γίνει στο παρελθόν επερώτηση στην Βουλή απο τον τότε βουλευτή της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, τον κ. Χρυσανθακόπουλο σχετικά με την ανάθεση σε ισραηλινή εταιρεία των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ. Γνώριζαν δηλαδή οι Ισραηλινοί όλα τα εθνικά απόρρητα πριν απο εμάς!!!


Το θέατρο του παραλόγου των Εβραίων που εκτυλίσσεται στα μάτια μας στα κανάλια είναι οτι γίνεται δήθεν αντιπαράθεση στην "Βρετανική" βουλή μεταξύ του Κάμερον που είναι πρωθυπουργός και του Μίλιμπαντ που είναι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης τη στιγμή που και οι δυο είναι εβραϊκής καταγωγής

Εβραίοι παντού με λίγα λόγια και η ανθρωπότητα δεν δείχνει να αφυπνίζεται...