19 Αυγούστου 2008

Επειδή έτυχε να κατέχουν το 80% του πλούτου της Ρωσίας, που... νόμιμα απέκτησαν!!.

Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας!!!

________________________________________________
http://taxalia.blogspot.com/
Δευτέρα, 18 Αύγουστος 2008

Δεν αφήνει στην τύχη τη μοίρα του το ΙΣΡΑΗΛ. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά του


"Χάρη στην εκπαίδευση των Ισραηλινών, "καθαρίσαμε" τη Ρωσία. Το Ισραήλ πρέπει να είναι υπερήφανο για το στρατό του. Μόλις χθες σκοτώσαμε 60 Ρώσους στρατιώτες.!!!"

Αυτά δήλωνε στις 10/8/2008, στο ραδιόφωνο του Ισραηλινού Στρατού, στην Εβραϊκή γλώσσα, ο Εβραίος υπουργός άμυνας της Γεωργίας, Temur Yakobshvili, στην Ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.
Το Ισραήλ, ως εγγυητής της ειρήνης, στην κεντρο-δυτική Ασία, έχοντας τον κίνδυνο του χτυπήματος από τον απρόβλεπτο Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ, είναι υποχρεωμένο να λάβει, όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία του.
Ένα από αυτά, είναι και η στρατιωτική συνεργασία με την Γεωργία, για τρεις λόγους:
1. Γιατί μπορεί η νεοσύστατη χώρα, να φανεί πολύ χρήσιμη στρατιωτικά, σε περίπτωση σύρραξης με το Ιράν και
2. Γιατί στη Γεωργία υπάρχει ακμάζουσα Εβραϊκή κοινότητα, που πρέπει να τύχει προστασίας από τη "μητέρα πατρίδα" (3 υπουργοί είναι Εβραίοι) και
3. Επειδή η Ρωσία του Πούτιν, αποτελεί εχθρό των Εβραίων όλης της γης, μετά την αντιδημοκρατική κατάσχεση των περιουσιών των Εβραίων της Ρωσίας και τη φυλάκιση ή εξορία των 10 πλουσιότερων Εβραίων της Ρωσίας (Μιχαήλ Χανταρκόφσκι, Ρομάν Αμπραμόβιτς, Μπορίς Μπερεζόφσκι, Βλαντιμίρ Γκουσίνκσι, κ.λ.π.), επειδή έτυχε να κατέχουν το 80% του πλούτου της Ρωσίας, που νόμιμα απέκτησαν. Να σημειωθεί ότι το Ρωσικό κράτος, κατά παράβαση κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου, ακύρωσε τη μεταβίβαση των μετοχών (αξίας τρισεκατομμυριων ευρώ) του πιό πλούσιου Ρώσου Μιχαήλ Χανταρκόφσκι, ο οποίος τις παραχώρησε δωρεάν, λίγο πριν μπει στη φυλακή στον Ιακώβ Ρότσιλντ, επίσης Εβραίο, από αντι-σημιτικό μένος και μόνο.
Είναι προφανές, ότι δεν μπορεί το Ισραήλ να μένει απαθές, μπροστά στις διώξεις που υφίστανται οι απανταχού Εβραίοι. Μέλημα κάθε σοβαρού κράτους, είναι να προστατεύει τους ομογενείς και ομοαίματούς του, όπου γης και αυτό πρέπει να κάνει και η Ελλάδα.
Και η Αμερικανική εξωτερική πολιτική, που κατά ευτυχή συγκυρία, αποτελεί 100% Εβραϊκή υπόθεση (ο εκάστοτε/οποιοσδήποτε Αμερικανός πρόεδρος, δεν έχει την παραμικρή συμμετοχή σε αυτή, απλώς διαβάζει κείμενα - ευτυχώς!), επίσης δεν μπορεί να μην ακολουθήσει το Ισραήλ στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και στις επιλογές του, που εξασφαλίζουν την παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα.
..
Αυτό, που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε όμως, είναι γιατί η Αμερικανική πολιτική για την περιοχή μας, που χαράσσεται από το ICG, τον Γιόζεφ Έντουαρντς, τον Ντάνιελ Φρηντ, τον Ντάνιελ Σπέκχαρντ, τον Μάθιου Μπράιζα, τον Μάθιου Νίμιτζ,την Βικτόρια Νιούλαντ, τον Φίλιπ Ρίκερ κ.λ.π., (άπαντες Εβραίοι), είναι τόσο φιλική με τη ΦΥΡΟΜ, μια χώρα ομοεθνή των Ρώσων, που συνεργάστηκε με τους Ναζί διώκτες των Εβραίων, ενώ λογικά θα έπρεπε να είναι υπέρ των Ελληνικών θέσεων στο θέμα των Σκοπίων, αφού Ελλάδα και Ισραήλ, διατηρούν άριστες σχέσεις και συνεργασία σε όλους τους τομείς ! Τόσο ανιστόρητοι είναι;

Παιδί μου όταν μεγαλώσεις,θα σε κάνω...Βουλευτή στη θέση μου!!!!!


Ο Κουτσούκος του...Κουτσούκου,ο Κατρίνης του...Κατρίνη,ο Παπανδρέου του...Παπανδρέου,ο Καραμανλής του...Καραμανλή,ο Μητσοτάκης του...Μητσοτάκη,ο κόρακας του...κόρακα και πάει λέγοντας!Ρε τι μας λες...Κουτσούκε!Ποιός σε έχρισε...υποψήφιο;Προκυρήχθηκαν εκλογές και δεν το πήραμε χαμπάρι;Καλό το γλύψιμο,αλλά πρόσεξε μη μείνεις από σάλιο!!!!
Καλά κάνουν αφού ο μαλάκας του...μαλάκα που τον λένε λαό,τρέχει από πίσω τους!!!
Πριν χρόνια ο Α.Κανελλόπουλος είχε πει στη κόρη του την Κρινιώ,όταν την έχρισε...υποψήφια βουλευτή στην Ηλεία:"σου έχω έτοιμα 28000 χιλιάδες βόδια"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!

http://press-gr.blogspot.com/
Αντιστροφή του κλίματος υπέρ του ΠΑΣΟΚ...
.
"Οι πολίτες βλεπουν πλέον στο πρόσωπό του Γιώργου Παπανδρέου τον μοναδικό πλέον ηγέτη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα χρόνια προβλήματα".
,
Γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
.
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη τιμήθηκε σε ολόκληρη τη χώρα η Κοίμηση της Θεοτόκου. Πλήθη πιστών προσήλθαν με ευλάβεια στους Ιερούς Ναούς για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και να ζητήσουν τη χάρη Της.
Στην Τήνο, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου και με προεξάρχοντα στη μεγάλη πανηγυρική λειτουργία τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, εορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο Δεκαπενταύγουστος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έριξε και τιμητικό στεφάνι στο υγρό τάφο της "Έλλης", στο λιμάνι του νησιού.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που μόλις έφτασε στην Τήνο περιστοιχίστηκε από πλήθη πολιτών που έβλεπαν στο πρόσωπό του τον μοναδικό πλέον ηγέτη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα χρόνια προβλήματα έστειλε τα ακόλουθα μηνύματα ελπίδας και συμφιλίωσης: "Η ημέρα αυτή μας θυμίζει τις δικές μας υποχρεώσεις για κάθε σημείο της γης που πλήττεται από τον πόλεμο. Σκεφτόμαστε τον Καύκασο, σκεφτόμαστε τους ανθρώπους που έχουν σκοτωθεί, τις οικογένειές τους, αλλά και τόσους ομογενείς και μετανάστες που βρίσκονται εδώ, πρόσφυγες από εκείνες τις περιοχές. Δηλώνουμε και σε αυτούς σήμερα την συμπαράστασή μας, για να τους δώσουμε το αίσθημα της ελπίδας και της ανθρωπιάς. Αλλά είναι και μέρα ελπίδας και ευθύνης. Ευθύνης, να σπάσουμε επιτέλους τον φαύλο κύκλο της απαξίωσης των πάντων, που ζούμε σήμερα στην χώρα μας, με πολιτικές που απαξιώνουν το εισόδημα, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό. Γι΄ αυτό εμείς δεσμευόμαστε να ξαναφέρουμε, με τον δικό μας αγώνα, την ελπίδα, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό, την σιγουριά στον Έλληνα πολίτη", ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Η χώρα έχει πάρει τον κατήφορο με την Κυβέρνηση, υπάρχει γενική απαξίωση σε μεγάλους τομείς όπως η Παιδεία, η Υγεία, η Ακτοπλοΐα ενώ η κυβέρνηση εν έτει 2008 λειτουργεί με τη λογική ότι επειδή έχουμε το κράτος δίνουμε δουλειές όπου θέλουμε» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου σε σύσκεψη στελεχών των Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.Επικρίνοντας επιπρόσθετα την κυβέρνηση ότι προσπαθεί «να επιβάλλει ένα κλίμα γενικής απάθειας και ωχαδερφισμού». Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο που μπορεί να ξαναδώσει το όραμα και την ελπίδα στην Ελλάδα και τους Έλληνες, το ΠΑΣΟΚ μπορεί και πρέπει να ξεδιπλώσει τις προτάσεις που έχει για όλα τα θέματα και με βάσει αυτές τις προτάσεις να προσπαθήσει να πείσει τους πολίτες και να δίνει καθημερινά το παρόν άσχετα από το πότε θα γίνουν οι εκλογές καθώς ο στόχος του κινήματος είναι να είναι έτοιμο για να αναλάβει τις ευθύνες για την διακυβέρνηση της χώρας».
Αξίζει να τονίσουμε ότι είναι πλέον εμφανής η μεταστροφή των πολιτών προς το ΠΑΣΟΚ ως το μοναδικό κόμμα που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην νέα εποχή και να της προσφέρει τη θέση που της αξίζει στο διεθνές στερέωμα.
------------------------------------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 12:50:00 πμ 61 comments

Οι σκοτεινές διαδρομές των..."Σοσιαλιστών",των "Καπιταλιστών" και όλων των Παγκοσμιοποιητών.

Δυστυχώς αυτές οι πολύ εύστοχες αναλύσεις,κυκλοφορούν μόνο μεταξύ μας.Ο πολύς κόσμος παραμένει στο σκοτάδι,έρμαιο των κάθε λογής πολιτικάντιδων.Πόσοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο;Πόσοι έχουν χρόνο να ερευνήσουν;Πως να γνωρίζουν τι γίνεται πίσω από τη πλάτη τους;


http://politis-gr.blogspot.com/

Δευτέρα, 18 Αύγουστος 2008

O σκοτεινός ρόλος του … ο Άλεξ Ρόντος !


Κατάπληξη μου προξένησε το γεγονός ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν τον μυστηριώδη Άλεξ Ρόντος , τον εξ απορρήτων του κ. Γ. Παπανδρέου, αλλά και τις σχέσεις του με τις ΗΠΑ , μετά τα γεγονότα της Γεωργίας.

Σχετικά με τις στενές σχέσεις του με την Ουάσιγκτον είχα αναφερθεί από τον Απρίλιο (Μας χρωστάει ο Γιώργος), αλλά καλό είναι να αναφέρω μια σχετικά αναλυτικότερη περιγραφή της δράσης του στην Ελλάδα με σκοπό την αποκάλυψη των σκοτεινών δραστηριοτήτων του.

Καταρχάς μιλάμε ( με ότι αυτό σημαίνει ) για τον Σύμβουλο επί Εξωτερικής Πολιτικής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ανδρέα Γ. Παπανδρέου (εδώ).

Γεννήθηκε στην Τανζανία το 1954 και μεγάλωσε στην Αφρική . Σπούδασε Ιστορία στην Οξφόρδη.

Μετά τριάντα χρόνια που θα ανοίξουν κάποια αρχεία ,θα φανεί από …πότε δραστηριοποιήθηκε στα … «δύσκολα» και σε ....ποιους ρόλους.

Για να μην περιμένετε τόσο διάστημα καλό θα ήταν να σας αναφέρω περιληπτικά την …. «δράση του».

Στα … «δύσκολα» τον έβαλε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ιάκωβος (CIAκωβος κατά τον Α. Παπανδρέου) χρίζοντας τον επικεφαλής της ανθρωπιστικής οργάνωσης Orthodox Christian Core, που ανέπτυσσε δραστηριότητα στη Μαύρη Ήπειρο.

Το 1992 ο Ιάκωβος (όλως τυχαίως) αποφάσισε να στείλει στη …..Σερβία μια αποστολή της Οργάνωσης με επικεφαλής τον Άλεξ Ρόντος.

Στην Αθήνα τον πρωτοείδαμε το 1998 μαζί με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού κ. Άντριου Άθενς .

Με το που ανέλαβε υπουργός Εξωτερικών ο κ. Γ. Παπανδρέου τοποθέτησε τον- άγνωστο σε όλους -Άλεξ Ρόντος ....αμέσως στην κεφαλή της Υπηρεσίας Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ).

Διαχειριζόταν όλα τα χρήματα που διέθετε το ΥΠΕΞ σε ΜΚΟ αλλά και μυστικά κονδύλια για την «άσκηση πολιτικής» στα Βαλκάνια με ……έμφαση την πρώην Γιουγκοσλαβία.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Άλεξ Ρόντος με τις πλάτες του κ. Γ. Παπανδρέου (και όχι μόνο όπως καταλαβαίνεται) ανέλαβε και τον χειρισμό κρίσιμων Εθνικών μας θεμάτων.

Όταν άρχισε η εθνοκάθαρση κατά των Σέρβων, με στόχο την ανατροπή του Μιλόσεβιτς, ήταν εκεί ο Άλεξ....

Ο ίδιος διαψεύδει ( τι άλλο) ότι υπήρξε ελληνική χρηματοδότηση των οργανώσεων της αντιπολίτευσης και επιμένει πως ούτε ένα δολάριο αμερικανικής βοήθειας δεν πέρασε μέσα από ……ελληνικά κανάλια.

Γεγονός είναι πως η ηγεσία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ συμβουλευόταν τον κ. Ρόντος για τα εσωτερικά της Σερβίας και τον καλούσε στην Ουάσιγκτον για συναντήσεις με τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Πίκερινγκ, με στελέχη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου και μέλη του Κογκρέσου.

Από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι του Μιλόσεβιτς μίλαγαν για τον σύμβουλο του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου με κάθε άλλο παρά κολακευτικά λόγια...

Άνθρωπο, ….των Αμερικανών τον χαρακτήριζαν και δεν είχαν καθόλου άδικο.

Σε συνάντηση που είχαν λίγα χρόνια αργότερα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ο τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Κόλιν Πάουελ με τον κ. Γ. Παπανδρέου, ο υπεύθυνος για θέματα νοτιοανατολικής Ευρώπης κ. Φρίντμαν είπε για τον παριστάμενο κ. Ρόντο: «Υπουργέ, είναι ο άνθρωπός μας στα Βαλκάνια, και αυτός που έριξε τον Μιλόσεβιτς»…….

Με τα ….διαπιστευτήρια του κ. Γ. Παπανδρέου βρέθηκε στο πλευρό του κ. Κοστούνιτσα, όταν ο τελευταίος ανέλαβε την προεδρία της Γιουγκοσλαβίας, το 2000, ενώ ιδιαίτερα στενές σχέσεις είχε και με τον …..δολοφονηθέντα, το 2003, πρωθυπουργό της Σερβίας Ζόραν Τζίντζιτς.

Μετά την ήττα του ΠΑΣΟΚ το 2004, ο Άλεξ Ρόντος-κάθε άλλο παρά τυχαία -βρέθηκε στη Γεωργία ως σύμβουλος της κυβέρνησης του προέδρου της Μιχαήλ Σαακασβίλι.

Φυσικά όπως καταλαβαίνετε έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στη... δοκιμή που έγινε για να μετρηθούν οι αντοχές της «αρκούδας» αλλά και προσωπικά του Βλαντιμήρ Πούτιν...

Η παρουσία του Άλεξ Ρόντος πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων φανερώνει και την υψηλόβαθμη θέση του σε …..υπηρεσίες των ΗΠΑ που κινούν υπογείως τα νήματα .

Άλεξ Ρόντος ! Ο εξ απορρήτων του Αρχηγού της Αξιωματικής μας Αντιπολίτευσης , αλλά και μέλος του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου υπεύθυνος επί ….εξωτερικών θεμάτων !!!!

Πιστεύετε ακόμα στις …συμπτώσεις ;


ΥΓ. Υπενθυμίζω ότι ο κ. Γ.Παπανδρέου τον είχε χρίσει ….πρέσβη εκ προσωπικοτήτων και με αυτόν τον τίτλο, του πρώην πρέσβη μας (Former Ambassador of Greece), κινείται τώρα στα Βαλκάνια-ΗΠΑ- Καύκασο.


Πηγή:«tovima»,«kathimerini»,«eleytherotipia»
13 σχόλια