19 Αυγούστου 2008

Παιδί μου όταν μεγαλώσεις,θα σε κάνω...Βουλευτή στη θέση μου!!!!!


Ο Κουτσούκος του...Κουτσούκου,ο Κατρίνης του...Κατρίνη,ο Παπανδρέου του...Παπανδρέου,ο Καραμανλής του...Καραμανλή,ο Μητσοτάκης του...Μητσοτάκη,ο κόρακας του...κόρακα και πάει λέγοντας!Ρε τι μας λες...Κουτσούκε!Ποιός σε έχρισε...υποψήφιο;Προκυρήχθηκαν εκλογές και δεν το πήραμε χαμπάρι;Καλό το γλύψιμο,αλλά πρόσεξε μη μείνεις από σάλιο!!!!
Καλά κάνουν αφού ο μαλάκας του...μαλάκα που τον λένε λαό,τρέχει από πίσω τους!!!
Πριν χρόνια ο Α.Κανελλόπουλος είχε πει στη κόρη του την Κρινιώ,όταν την έχρισε...υποψήφια βουλευτή στην Ηλεία:"σου έχω έτοιμα 28000 χιλιάδες βόδια"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!

http://press-gr.blogspot.com/
Αντιστροφή του κλίματος υπέρ του ΠΑΣΟΚ...
.
"Οι πολίτες βλεπουν πλέον στο πρόσωπό του Γιώργου Παπανδρέου τον μοναδικό πλέον ηγέτη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα χρόνια προβλήματα".
,
Γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
.
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη τιμήθηκε σε ολόκληρη τη χώρα η Κοίμηση της Θεοτόκου. Πλήθη πιστών προσήλθαν με ευλάβεια στους Ιερούς Ναούς για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και να ζητήσουν τη χάρη Της.
Στην Τήνο, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου και με προεξάρχοντα στη μεγάλη πανηγυρική λειτουργία τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, εορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο Δεκαπενταύγουστος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έριξε και τιμητικό στεφάνι στο υγρό τάφο της "Έλλης", στο λιμάνι του νησιού.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που μόλις έφτασε στην Τήνο περιστοιχίστηκε από πλήθη πολιτών που έβλεπαν στο πρόσωπό του τον μοναδικό πλέον ηγέτη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα χρόνια προβλήματα έστειλε τα ακόλουθα μηνύματα ελπίδας και συμφιλίωσης: "Η ημέρα αυτή μας θυμίζει τις δικές μας υποχρεώσεις για κάθε σημείο της γης που πλήττεται από τον πόλεμο. Σκεφτόμαστε τον Καύκασο, σκεφτόμαστε τους ανθρώπους που έχουν σκοτωθεί, τις οικογένειές τους, αλλά και τόσους ομογενείς και μετανάστες που βρίσκονται εδώ, πρόσφυγες από εκείνες τις περιοχές. Δηλώνουμε και σε αυτούς σήμερα την συμπαράστασή μας, για να τους δώσουμε το αίσθημα της ελπίδας και της ανθρωπιάς. Αλλά είναι και μέρα ελπίδας και ευθύνης. Ευθύνης, να σπάσουμε επιτέλους τον φαύλο κύκλο της απαξίωσης των πάντων, που ζούμε σήμερα στην χώρα μας, με πολιτικές που απαξιώνουν το εισόδημα, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό. Γι΄ αυτό εμείς δεσμευόμαστε να ξαναφέρουμε, με τον δικό μας αγώνα, την ελπίδα, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό, την σιγουριά στον Έλληνα πολίτη", ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Η χώρα έχει πάρει τον κατήφορο με την Κυβέρνηση, υπάρχει γενική απαξίωση σε μεγάλους τομείς όπως η Παιδεία, η Υγεία, η Ακτοπλοΐα ενώ η κυβέρνηση εν έτει 2008 λειτουργεί με τη λογική ότι επειδή έχουμε το κράτος δίνουμε δουλειές όπου θέλουμε» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου σε σύσκεψη στελεχών των Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.Επικρίνοντας επιπρόσθετα την κυβέρνηση ότι προσπαθεί «να επιβάλλει ένα κλίμα γενικής απάθειας και ωχαδερφισμού». Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο που μπορεί να ξαναδώσει το όραμα και την ελπίδα στην Ελλάδα και τους Έλληνες, το ΠΑΣΟΚ μπορεί και πρέπει να ξεδιπλώσει τις προτάσεις που έχει για όλα τα θέματα και με βάσει αυτές τις προτάσεις να προσπαθήσει να πείσει τους πολίτες και να δίνει καθημερινά το παρόν άσχετα από το πότε θα γίνουν οι εκλογές καθώς ο στόχος του κινήματος είναι να είναι έτοιμο για να αναλάβει τις ευθύνες για την διακυβέρνηση της χώρας».
Αξίζει να τονίσουμε ότι είναι πλέον εμφανής η μεταστροφή των πολιτών προς το ΠΑΣΟΚ ως το μοναδικό κόμμα που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην νέα εποχή και να της προσφέρει τη θέση που της αξίζει στο διεθνές στερέωμα.
------------------------------------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 12:50:00 πμ 61 comments

5 σχόλια:

  1. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://makelio.blogspot.com/2008/09/blog-post_7824.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. wolf: Στα δωσα ολα και εμεινα στον ασσο....Εκπληκτικο κειμενο του Αναστασιου Κουτσουκου δημοσ... Υπαρχει άλλη αποψι ?? Επιτρεπεται να την διατυπων... Σειρα συμβουλες επικοινωνιας προς επιτελειο ...
    jimmy278.blogspot.com/2008/09/blog-post_541.html - Παρόμοιες σελίδες
    New Macedonia name proposal | ellines.ca17 Ιουν. 2008 ... Τα παγκάκια · Εκπληκτικο κειμενο του Αναστασιου Κουτσουκου δημοσιευει το press-gr. Oι δρόμοι της ταλαιπωρίας ...
    ellines.ca/wpe/2008/06/new-macedonia-name-proposal-prepared/ - 46k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
    jimmy278.blogspot.com - Buzz - Συναθροιστής blog-όσφαιραςΕκπληκτικο κειμενο του αναστασιου κουτσουκου δημοσιευει το press-gr. ......Ας θυμηθούμε μερικά λόγια του νέου μεγάλου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ κ. ...
    buzz.phigita.net/?host=jimmy278.blogspot.com&offset=25 - 60k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου με τον ούριο άνεμο νίκης που πνέει πλέον στο νέο ΠΑΣΟΚ φτάνει στη συμπρωτεύουσα, ως άξιος απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Ελευθερίου Βενιζέλου, του Ανδρέα Παπανδρέου και των άλλων καταξιωμένων ηγετών του Ελληνισμού.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ολοκληρώσει την περιοδεία του με ομιλία το Σάββατο το βράδυ στο Βελλίδειο και συνέντευξη Τύπου την Κυριακή το μεσημέρι.
    Πλήθη λαού αναμένουν τον ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης Γιώργο Παπανδρέου στη Μακεδονία τη ξακουστή του Αλεξάνδρου τη χώρα, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του νέου και διεθνώς καταξιωμένου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ τον μοναδικό πλέον πολιτικό ηγέτη που μπορεί να υπερασπιστεί τα εθνικά μας θέματα με αξιοπιστία και να προτείνει λύσεις. Οι πολίτες σήμερα πιστεύουν ότι μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου τόσο για τα εσωτερικά καθημερινά προβλήματα (οικονομία, δάνεια, παιδεία, ανεργία, υγεία, ασφάλεια, καθημερινότητα κλπ.) , όσο και για τα εξωτερικά μας θέματα (Σκοπιανό, Κυπριακό κλπ.) είναι ο μοναδικός αξιόπιστος ηγέτης, που θα προσφέρει με την μακρά εμπειρία του και με την πυγμή που διαθέτει, λύσεις μακράς πνοής και θα επαναφέρει την Ελλάδα στη θέση που της αξίζει στη διεθνή σκηνή.
    Η Θεσσαλονίκη είναι μια ιστορική πόλη της Ελλάδας που συνέδεσε το όνομά της με ιστορικούς σταθμούς του Ελληνισμού. Από τη λήξη του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της σύγχρονης Ελλάδας. Η ίδρυσή της συμπίπτει με την αρχή της ελληνιστικής εποχής, την ανάληψη δηλαδή της οικουμενικής αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τους επιγόνους του και την κυριαρχία του ελληνικού πολιτισμού στο μεγαλύτερο τμήμα του γνωστού, για τον τότε δυτικό άνθρωπο, κόσμου. Ο κληρονόμος του βασιλείου της Μακεδονίας και σύζυγος της ετεροθαλούς αδελφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κάσσαδρος, ίδρυσε την πόλη συνενώνοντας 26 πολίχνες, που βρίσκονταν γύρω από το Θερμαικό Κόλπο, και της έδωσε το όνομα της γυναίκας του, θυγατέρας του Φιλλίπου Β΄, Θεσσαλονίκης (όνομα που προήλθε μετά από επιτυχή έκβαση μάχης επί των Θεσσαλών).
    Ηδη η Θεσσαλονίκη, η πανέμορφη νύφη του Θερμαϊκού και όλη η Μακεδονία σύσσωμη αναμένει να αγκαλάσει τον νέο ηγέτη της Ελλάδας τον Γιώργο Παπανδρέου που θα αφήσει ανεξίτηλη την προσωπική του σφραγίδα στην πορεία του Ελληνισμού.
    Χρέος κάθε δημοκράτη από τον ΄Εβρο έως την Κρήτη ανεξαρτήτου παράταξης είναι να προστρέξει στο κάλεσμα της δημοκρατικής του συνείδησης και με την παρουσία του να τιμήσει τον νέο άξιο τιμονιέρη της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου. Χρέος κάθε έντιμου πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ. Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον!!
    Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ήδη σαφές προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, όπως είχαμε προαναγγείλει, και καθαρή υπεροχή της ηγετικής ικανότητας ως Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου κάτι που θα σταθεροποιηθεί τις εβδομάδες που έρχονται και θα οδηγήσει σε μια σαρωτική ΝΙΚΗ του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές !!!!
    Επιτέλους τέλος∙ η Ελλάδα αλλάζει σελίδα!!!
    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
    Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ]
    ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΩΣ ΕΧΘΕΣ ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή