03 Οκτωβρίου 2011

Τζέφρυ που νάξερες...Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...

Σεμίνα Διγενή: Γιώργο δεν ξέρεις τι σε περιμένει... ούτε οι υπόλοιποι 300 ξέρουν...Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό της Κατοχής 

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Ίσως έχετε ακουστά από τις πανεπιστημιακές σας σπουδές στην Αμερική, την περίπτωση του Έλληνα ελεγειακού ποιητή Σόλωνα, τον οποίο οι Αθηναίοι το 600 π.Χ. λόγω επικίνδυνων στάσεων (κινημάτων)αρχαίων αγανακτισμένων πολιτών, τοποθέτησαν με έκτακτη διαδικασία εκλογής από το Δήμο της Αθήνας (κι όχι από τον Άρειο Πάγο) «άρχοντα», νομοθέτη με έκτακτες εξουσίες, για να αποκαταστήσει την κοινωνική ειρήνη και τη μεταβολή των θεσμών.

Τα εξαιρετικά τολμηρά του μέτρα προέβλεπαν ανάμεσα σε άλλα, την ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ του αρχαίου κοινωνικού κράτους και με μια σειρά μεταρρυθμίσεων, κατέστησε πολλούς άδικα φυλακισμένους ή υποθηκευμένους με τη ζωή τους Αθηναίους, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ…
Να σας πω…

Το Κατάρ και η κατάρα της Ηλείας...


Του ΔΙΑΜΑΝΤΗ Α. ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (*)

«Ξεκινάμε επίπονη και κοπιαστική δουλειά, γιατί οφείλουμε να κάνουμε την καταστροφή ελπίδα» είχε πει ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, όταν επισκέφθηκε την Αρχαία Ολυμπία, τέτοιες μέρες πριν δυο χρόνια. Είχε προσθέσει μάλιστα με την

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ- ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ!


Ο πρόεδρος της ερευνητικής επιτροπής για την υπόθεση της μαζικής δολοφονίας στο Βασιλικό κ. Πόλυς Πολυβίου επιρρίπτει ξεκάθαρες ευθύνες στο πρόεδρο Χριστόφια και στους υπουργούς αμύνης και εξωτερικών σχετικά με την υπόθεση.
Ο κ. Πολυβίου επεσήμανε ακόμα ότι δεν αμφιβάλλει ότι διαπράχθηκαν σοβαρότατα αδικήματα όπως η ανθρωποκτονία, και κάλεσε τον Γενικό Εισαγγελέα να ασκήσει ποινικές διώξεις προς όλους τους εμπλεκόμενους, μηδενός εξαιρουμένου, υπονοώντας σαφέστατα και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ύστερα από αυτό το πόρισμα, η παρουσία του Χριστόφια στο αξίωμα του προέδρου της δημοκρατίας , εκθέτει σε ανυπολόγιστους και απρόσμενους κινδύνους τον κυπριακό λαό.
Ο Χριστόφιας οφείλει να παραιτηθεί άμεσα , για να διευκολύνει το έργο του Γενικού εισαγγελέα ο οποίος λογικά και νομικά θα οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης τους υπευθύνους.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες χρειάζεται να προσεχθεί η άμυνα μας και η εσωτερική τάξη .
Θα πρέπει επίσης να προκηρυχτούν άμεσα προεδρικές εκλογές ,ώστε η Κύπρος να προεδρεύσει της Ε.Ε το δεύτερο εξάμηνο του 2012, με εκλελεγμένο από το λαό , πρόεδρο. Με πρόεδρο που θα προέλθει από κομματικές συμπαιγνίες , χωρίς την έγκριση του λαού , η κυπριακή δημοκρατία θα αποδυναμωθεί και θα δώσει λαβές στην τουρκική προπαγάνδα.
Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ- ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
Λουκάς Σταύρου

ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;


Δικαιώνονται  οι  απόψεις  του  Ελληνικού  Κινήματος  Άμεσης  Δημοκρατίας  περί  δημιουγίας  και  στην Ελλάδα,  με αρχή  τα  μέλη  του Κινήματος, της ανταλλαγής προϊόντων, υπηρεσιών και γνώσεων με το  Αμεσοδημοκρατικό Οικονομικό  Σύστημα που αποκαλούμε :
ΜΝΑ (Μη Νομισματικές Ανταλλαγές). Έτσι  εξασφαλίζουμε, πέραν  της  αλληλεγγύης  μας, αρχική αυτόματη έκπτωσησε όλα μέχρι  23% (ΦΠΑ), ενώ ταυτόχρονα ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΤΗΣ.

Οι  ενδιαφερόμενοι  που θέλουν να  συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνούν εργάσιμες ημέρες & ώρες:
  • Στο τηλέφωνο 2103648300
  • Στο fax 210 3610882
  • Στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση geoko@otenet.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η αγανάκτηση έγινε πλέον ΜΙΣΟΣ!Αλίμονο στους εχθρούς που θα βρεθούν μπροστά στους αγριεμένους Έλληνες!


Έφτασε πλέον ο κόμπος στο χτένι...Ο λέβητας στον οποίον όλοι βρισκόμαστε σφραγισμένοι,φαίνεται ότι είναι έτοιμος να εκραγεί!Από άκρου σε άκρο της Ελλάδος και από τον πιο οικονομικά εύρωστο έως τον πιο φτωχό,ακούγεται ο ίδιος γρυλισμός!Από την αμηχανία του πρώτου καιρού και την αγανάκτηση μετέπειτα,περάσαμε εδώ και καιρό στο μίσος...

Η προσπάθεια των κατακτητών να δημιουργήσουν έριδες μεταξύ των διαφόρων τάξεων της ελληνικής κοινωνίας,δείχνει με την πάροδο των ημερών και με τα απανωτά ληστρικά χτυπήματα ,να προκαλεί στους Έλληνες το αίσθημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της αλληλοϋποστήριξης.
Αντιλαμβάνεται πλέον ο γείτονας,την ανέχεια του διπλανού του και αισθάνεται τη μυρωδιά του...οικονομικού θανάτου που πλησιάζει και τον απειλεί και αυτόν!
Οσονούπω,ο λέβητας θα εκτονωθεί!Το πως,επαφίεται στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που βάσει του Άρθρου 120,του Συντάγματος των Ελλήνων,είμαστε υποχρεωμένοι και έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιστούμε...ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟΝ...Δείτε...

Συλλαμβάνω τον εαυτό μου να έχει πλημμυρίσει, όχι από αγανάκτηση, αλλά από άσβεστο μίσος…

Σήμερα ξεπούλησα όσα λίγα χρυσαφικά είχαν οι γονείς μου, μεταξύ αυτών τις δύο (2) βέρες τους…

Η επιστολή του φορολογούμενου προς τη Δ.Ο.Υ. που προκάλεσε "χαμό"!


Αρνείται να πληρώσει "οφειλή" του που την χαρακτηρίζει παράνομη και αντισυνταγματική.

Διαβάστε όλη την επιστολή φορολογούμενου προς την Δ.Ο.Υ. Ξυλοκάστρου με την οποία χαρακτηρίζει παράνομη και αντισυνταγματική συνολική οφειλή 743,20 ευρώ που του καταλογίστηκε.
"Θέμα: "οφειλές μου πρός το Ελληνικό Δημόσιο".

Κύριοι,
Έλαβα εκ μέρους σας "εκκαθαριστικό σημείωμα εισφορών και τέλους επιτηδεύματος" βάσει του άρθρου 29 του ν.3986/2011, αριθμός ειδοποίησης 1440 και αριθμός δήλωσης 1719, όπου αναφέρεται πως μου έχει καταλογιστεί απο το Υπουργείο Οικονομικών ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, συνολική οφειλή 743,20 ευρώ.

Ο Ελληνας που πήρε το «νόμπελ» στα Μαθηματικά!


www.enet.gr/




Το βραβείο «Σο Πράιζ» της Ασίας στα Μαθηματικά, το οποίο είναι αντίστοιχο του βραβείου Νόμπελ, αφού δεν είχε προβλεφθεί βράβευση Μαθηματικών, παρέλαβε την προηγούμενη Τετάρτη σε επίσημη τελετή στο Χονγκ Κονγκ ο μεγάλος Ελληνας μαθηματικός, φυσικός και διανοητής των επιστημονικών ιδεών, Δημήτρης Χριστοδούλου, ο οποίος σε ηλικία 21 ετών ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Το βραβείο «Σο Πράιζ» που παρέλαβε ο Δ. Χριστοδούλου θεωρείται αντίστοιχο του Νόμπελ, αφού δεν έχει προβλεφθεί βράβευση μαθηματικώνΤο βραβείο «Σο Πράιζ» που παρέλαβε ο Δ. Χριστοδούλου θεωρείται αντίστοιχο του Νόμπελ, αφού δεν έχει προβλεφθεί βράβευση μαθηματικώνΟ ίδιος, διαθέτοντας σπάνια αρχαιογνωσία, με υψηλή εξειδίκευση και στοχαστικό βάθος που θα ζήλευε οποιοσδήποτε καθηγητής Πανεπιστημίου Κλασικών Σπουδών στον κόσμο, θεωρεί ότι ο