11 Μαρτίου 2013

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Άνισος ο υπέρ πάντων αγών του Αρτέμη Σώρρα...


Γεωργαντζάς.jpgΆνισος ο υπέρ πάντων αγών του Αρτέμη Σώρρα υπέρ του ελληνικού μας κόσμου
Σε όρους της στρατηγικής, ο κάθε άνισος αγών βασίζεται πάντα σε κάποιες ασυμμετρίες πληροφορικής ή informational asymmetries. Στον άνισο αγώνα του Αρτέμη Σώρρα υπέρ του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, ο μέν Αρτέμιος Σώρρας σέβεται τους θεσμούς της ελληνικής πολιτείας και στην Ελλάδα και στην Κύπρο, οι δε αντίπαλοί του, όλες αυτές και όλοι αυτοί οι ‘πολιτικάντηδες’, που μόνον πολιτικοί δεν είναι, δεν αναγνωρίζουν καν τους θεσμούς των δύο πολιτειών του ελληνικού μας έθους και έθνους στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Θετικά μεν προσκείμενοι στον άνισο αγώνα του Αρτέμη Σώρρα υπέρ του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, φαίνεται να είναι ο ερωτών ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Νίκος Ι. Νικολόπουλος [1], όπως επίσης και ο Στέφανος Βασιλείου (ΑνΕλ) στα Τρίκαλα [2]. Εναντίον δε των προσφορών χρηματιστικής του Αρτέμη Σώρρα προς τον ελληνικό μας κόσμο στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι, μεταξύ άλλων, όλα τα δουλικά υπαλληλάκια του δόγματος της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής, που τα ελληνόφωνα μέσα μαζική εξαπάτησης (ΜΜΕ) 

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Ελληνικοί άνθρωποι: και όμως υπάρχουμε!


Γεωργαντζάς.jpgΧαίρε Παναγιώτη,

Ευχαριστώ σε την τιμή που μου κάνεις. Εκτός από τον Δρ. Γιώργο Δ. Κοντογιώργη (http://contogeorgis.blogspot.com/), με τον οποίον ήδη έχουμε ήδη συνεργαστεί σε ακαδημαϊκά άρθρα, επίσης παρακολουθώ στενά και εσένα: http://www.ifestos.edu.gr/.

Δυστυχώς, ο κ. Κωνσταντίνος Τουρναβίτης δεν μπορεί να κατανοήσει, πρώτον, πως και ο Πάνος Καμμένος (ΑνΕλ) δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας ακόμα ‘λαγός’ της κομματοκρατίας, όπως ακριβώς και όλα τα άλλα κόμματα. Από την Παπαρήγα και τον Τσίπρα, έως τον Καμμένο και τον Μιχαλολιάκο, πάντα γιά την άρδην ανθελληνική, ξενόφερτη και στυγνά τυραννική κομματοκρατία μιλούμε.

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Έρως πολιτικός, όρυγμα Ευπαλίνου και τα πολιτικά ενέραστα ταμτάμ


Γεωργαντζάς.jpgΕίναι ήδη πολλά καλά στημένη η φάκα της συνταγματικής αναθεωρήσεως στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ώστε μετά την de facto κατάλυσίν των, επίσης σκοπείται και η de jureκατάλυσις των καταστατικών χαρτών των 2 (δύο) πολιτειών του ελληνικού μας έθους και έθνους [1][2]. Η φάκα είναι στημένη πολλά καλά από τους υπέρμετρα υπερηφάνους Ρωμαίους κατακτητές μας, που ακόμα διαφεντεύουν την Ελλάδα και την Κύπρο μας.

Δεν είναι ούτε Ελληνίδες ούτε Έλληνες οι άνθρωποι τούτοι. Είναι οι βάρβαροι μεν, αλλά και υπέρμετρα δε υπερήφανοι Ρωμαίοι κατακτητές μας, που κατέστρεψαν την Κόρινθο το 146 π.Χ.

Τόση ήταν η βαρβαρότητα και η επιστημονική τους αμάθεια που, αφού κατέλαβαν την Σάμο, παρά το όρυγμα του Ευπαλίνου, οι Ρωμαίοι κατασκεύασαν υδραγωγείο γύρω από το βουνό. Ίσως ο μεσαίωνας δεν θα υπήρχε ποτέ, εάν το βάρβαρο Λάτιο δεν είχε καθυποτάξει τον ελληνικό μας κόσμο και πολιτισμό [3].