06 Οκτωβρίου 2011

Η Ο.Ε.Α. και τα φιλικά Ιστολόγια έγραφαν την απόλυτη Αλήθεια όταν ανέφεραν ότι οι Ρώσοι έκαναν 3 διαφορετικές προτάσεις στην Ελλάδα. "Καθάρισε" η Κύπρος: 2,5 δισ. ευρώ δάνειο από την Ρωσία!

PutinL
"Καθάρισε" η Κύπρος: 2,5 δισ. ευρώ δάνειο από την Ρωσία!
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25047&Itemid=139
Συμφώνως με το ως άνω άρθρο αποδεικνύεται ότι η Ρωσία πράγματι ήταν και είναι διατεθειμένη να δανείσει δυτικά κράτη μεγάλα χρηματικά ποσά με πολύ μικρό επιτόκιο ώστε αυτά τα κράτη να αποφύγουν να παγιδευτούν από το ΔΝΤ και από τα μνημόνια αυτού του διεθνούς νομισματικού ταμείου τα οποία όπως έχει αποδειχτεί στην Ελλάδα και στην Αργεντινή και άλλα κράτη έφερναν αυτά τα κράτη δολίως σε κατάσταση πτωχεύσεως.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΥΛΛΟ!!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΓΙΚΗ!!!

Η οικονομική σωτηρία της Ελλάδας: Για τους ανθρώπους ή για τις τράπεζες — εκπληκτική ανταπόκριση!

Από την ομάδα avaz και τη συλλογή υπογραφών που διοργάνωσαν και κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερες από 4300.000 υπογραφές μέσα σε 4 μόλις ημέρες. Διαβάστε το κείμενο της ομάδας:Προς τους ευρωπαίους ηγέτες:

Καθώς οι πολίτες αγωνιούν για την οικονομική κρίση και τα μέτρα λιτότητας, σας καλούμε να αλλάξετε ριζικά το προτεινόμενο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας. Το συμφωνητικό της υποστήριξης πρέπει να ξανασυνταχθεί ώστε να διασφαλιστεί ότι το δημόσιο χρήμα επενδύεται για το καλό του δημόσιου συμφέροντος και δεν επιβραβεύει τις τράπεζες και τους κερδοσκόπους που βοήθησαν στη δημιουργία της κρίσης.
Αγαπητοί φίλοι σε όλη την Ευρώπη,
Είναι απίστευτο, αλλά πάλι κάνουν τα ίδια. Οι κυβερνήσεις μας, δίνουν κι άλλα δωρεάν χρήματα των φορολογουμένων στις τράπεζες!