16 Οκτωβρίου 2009

AMBER ALERT.Ο Θανάσης Λερούνης κινδυνεύει!AMBER ALERT.

AMBER ALERT.Ο Θανάσης Λερούνης κινδυνεύει!Από την ημέρα που γύρισαν οι διαπραγματευτές μεταφέροντας το γράμμα του:Λερούνης.Δραματική έκκληση προς την κυβέρνηση του Πακιστάν,μέσα από τη φυλακή του!Επιτέλους τι θα κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση;
δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει ότι κάτι πάει καλά!
Απευθύνουμε έκκληση προς κάθε κατεύθυνση,σε κάθε άνθρωπο που μπορεί ακόμα να έχει αισθήματα.
Ο Θανάσης έχει απαχθεί και βρίσκεται στο μάτι
του κυκλώνα!
Η κατάσταση στο Πακιστάν είναι ανεξέλεγκτη,το ίδιο και στο Αφγανιστάν!Καθημερινά τα πράγματα βαίνουν προς το χειρότερο,ενώ μπορεί να εξελιχθούν ακόμη χειρότερα...
Κάτω από αυτό το πρίσμα και με το φόβο των ταλιμπάν,ο Ομπάμα στέλνει ενίσχυση με την ελπίδα να διαφυλλάξει το Πακιστάν τη συνοχή του και τα πυρηνικά του!
03:27 Obama inks $7.5 bln aid package for Pakistan
Δείτε:Μιλάνε για το Ιράν και φοβούνται τις ατομικές βόμβες του Πακιστάν...

Και μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό των επιθέσεων,ρωτάμε,ποιός από τον κρατικό μηχανισμό του Πακιστάν θα σκεφθεί αυτή τη στιγμή τον Θανάση;
03:24 Anticipated military offensive drives thousands of Pakistanis from their homes - UN
03:23 South Waziristan: 200 thousand people on the run, fears a new humanitarian emergency
03:18 Major attacks in Pakistan so far in October
03:12 Suicide, rocket attacks kills 16 in Pakistan - Summary
03:07 Suicide bomber kills 12 in Pakistan#039;s Peshawar
» Pakistan News latest RSS headlines - Big News Network.com

Και τώρα στα δικά μας.
Από την πρώτη στιγμή που έπεσε σαν κεραυνός η είδηση για την απαγωγή του Θανάση Λερούνη,εμείς με συνεχείς αναρτήσεις...
φωνάζαμε μήπως και ενδιαφερθεί κάποιος από το ΥΠ.ΕΞ. και το ΥΠ.ΠΟ.
Το ίδιο έκαναν και άλλα ιστολόγια,το ίδιο έκανε και η Ομογένεια,το ίδιο έκαναν και άλλοι φορείς,το ίδιο έκαναν και οι Γιατροί του Κόσμου...
www.mdmgreece.gr.

Ρωτάμε τώρα τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών και τον Υπ.Πολιτισμού:
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΕΡΟΥΝΗ;
ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ,Η ΚΟΥΒΕΛΑ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.ΑΛΛΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΘΕΤΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ Ε
ΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΚΡΩΤΑΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ:
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ;
ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ,ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΕΡΟΥΝΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ.
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ;


Για γέλια και για κλάματα ο Αυτιάς!Και αμοίβεται με παχυλό μισθό,όταν άλλοι ψωμολυσσάνε!


Αυτό δεν είναι παπαγαλάκι!Ούτε παπαγάλος!Αυτός είναι...μάϊνα!Εκείνο το κατάμαυρο πουλί που μοιάζει με κοράκι!Ο σαλίγκαρος...!Είδε κάποτε ο αετός στη κορυφή του βουνού ένα σαλίγκαρο και τον ρώτησε:"Καλά πως τα κατάφερες και έφτασες στην κορυφή!"Και απάντησε ο σαλίγκαρος:"Έρποντας και γλύφοντας!"...

Ο Αυτιάς παίρνει συνέντευξη απ το video του Ψωμιάδη!


freefotos.grΔείτε οπωσδήποτε το video γιατί πέρα απ την πλάκα δείχνει και το επίπεδο αυτών που έχουν αναλάβει εργολαβικά την "ενημέρωση" των πολιτών αυτού του τόπου.

Δείτε το βίντεο...

μας το έστειλε το Τεφτέρι

Πηγή...

Ντόρα.Αυτή πρέπει να ψηφίσετε γιατί δεν τηλεφώνησε στον Δένδια για να μην μιλήσει ο Καραβέλας εις βάρος του… ΠΑΣΟΚ!


Γι’ αυτό η ευγνωμοσύνη του ΓΑΠ στη Ντόρα;

Δημοσιεύθηκε από olympiada


Ακούγοντας ξανά αυτή την όχι και τόσο μακρινή συνέντευξη της κ. Ντόρα Μπακογιάννη στον κ. Ν. Χατζηνικολάου μπορούμε να υποθέσουμε εκ του ασφαλούς ότι η πολιτεία της μπορεί να θεωρηθεί εγγύηση ότι η διακομματική διαπλοκή θα συνεχιστεί απρόσκοπτα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η κ. Μπακογιάννη ομολογεί ότι δεν τηλεφώνησε στον Δένδια για να μην μιλήσει ο Καραβέλας εις βάρος του… ΠΑΣΟΚ!

Από πολιτική ευαισθησία, λέει, και καταθέτει στον κ. Χατζηνικολάου : Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Ο Μητσοτάκης επιζεί δια των απογόνων του

Οι Αμερικανοί τη θέλουν, τα συμφέροντα τη θέλουν, τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Επιβολής) τη θέλουν, οι «δημοσκοπήσεις» τη θέλουν, ο Μάκης και ο Νίκος τη θέλουν.
Όπως καταλαβαίνετε, στη «Δημοκρατία» μας, οι γνώμη του «πολίτη» περισσεύει.
Υ. Γ.
Βρε με ποιον μοιάζει;
massmedia

Πηγή...

ΙΣΡΑΗΛ.Ο ΟΗΕ τους κατηγορεί για εγκλήματα πολέμου στη Γάζα.Αποφεύγουν τα ταξίδια στο εξωτερικό για να μη συλληφθούν!


Δείτε κι αυτό!Έχουν κατεβάσει το βίντεο από το you tube!

"Διότι η Γάζα θα λεηλατηθή"....Η ακριβής εκτέλεση των βιβλικών εντολών!!!!


Οι Ισραηλινοί μπορούν να μένουν σπίτι τους, για να αποφύγουν τη σύλληψή τους στην Ευρώπη!!!

Παρά το ότι έχουν καταλάβει τα πόστα στους Διεθνείς Οργανισμούς, παρά τη κατασκευή των "πυραμίδων" στα χρηματιστήρια και τη κατάληψη της παγκόσμιας οικονομικής εξουσίας, παρά την εξαγορά και τη προώθηση σάπιων πολιτικών στις εξουσίες των περισσότερων Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, τα σάπιο παγκόσμιο Σιωνιστικό καθεστώς τρέμει.
Ναι, οι κορυφαίοι Ισραηλινοί χέζονται στα βρακιά τους και ακυρώνουν ταξίδια στην Ευρώπη, φοβούμενοι μη συλληφθούν για εγκλήματα πολέμου!!!!!
Δείτε σε απόσπασμα τι έγραψε προχθές, η "The Washingtton Times":

Ο Νετανιάχου, μετά την αμφισβήτηση της έκθεσης του ΟΗΕ, σχετικά με τον πόλεμο στη Γάζα, προειδοποιεί τους αξιωματούχους του, για τους κινδύνους σύλληψής τους.

Από Eli Lake Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Το Ισραήλ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο περιορισμού των μετακίνησεων στην Ευρώπη, των ανώτερων υπαλλήλων και στρατιωτικών, φοβούμενοι ότι θα μπορούσε να συλληφθούν, μετά από την επίδικη έκθεση (Richard Goldstone) των Ηνωμένων Εθνών, με την οποία κατηγορείται το Εβραϊκό κράτος (για εγκλήματα πολέμου) κατά των αμάχων, στον πόλεμο στη Γάζα, στις αρχές του τρέχοντος έτους (2009).

Ο Avital Leibovich, εκπρόσωπος των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ, δήλωσε στη "The Washington Times" τη Δευτέρα: "Επί του παρόντος δεν υπάρχει ειδική σύσταση-οδηγία και διάφοροι ανώτεροι αξιωματούχοι συνεχίζουν τα ταξίδια τους, όπως είχαν προγραμματιστεί. Πάντως, βρισκόμαστε σε επαφή και συζητούμε με το Υπουργείο Εξωτερικών και άλλες νομικές αρχές, για το εάν χρειάζεται να ληφθούν πρόσθετα μέτρα, όπως ενδεχόμενοι περιορισμοί κάθε ταξιδιού".

Ο Moshe "Bogie" Ya'alon, συνταξιούχος στρατηγός του Ισραήλ, που σήμερα υπηρετεί ως υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων, ακύρωσε ένα ταξίδι στο Λονδίνο, λόγω της ανησυχίας του, ότι μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ένταλμα σύλληψης, δήλωσε ο Jonathan Peled, εκπρόσωπος για την ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσιγκτον.

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, τη Δευτέρα επέκρινε δριμύτατα την έκθεση του ΟΗΕ, που γράφτηκε από μια ομάδα (ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΟΗΕ) με επικεφαλής τον δικαστή της Νότιας Αφρικής Richard Goldstone, "ως διαστρέβλωση" και υποσχέθηκε να μην επιτρέψει την παραπομπή ισραηλινών αξιωματούχων που ξεκίνησαν τον πόλεμο της Γάζας "στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης". Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, θα συζητήσουν την έκθεση Goldstone την Τετάρτη.

Το Ισραήλ ξεκίνησε την επίθεση (στη Γάζα), (ισχυριζόμενο ότι επιδιώκει) να σταματήσει τη μαχόμενη Παλαιστινιακή ομάδα Χαμάς, από το να εκτοξευει πυραύλους κατά των ισραηλινών πόλεων από τη Γάζα, την οποία ελέγχει η Χαμάς. Παρά το ότι ο πόλεμος θεωρείται (παρουσιάζεται) στο Ισραήλ ως επιτυχία τακτικής, (διαπιστώθηκαν) μεγάλες απώλειες μεταξύ αμάχων, με νεκρούς - που εκτιμόνται σε 926 από τη πλευρά των ομάδων (που αγωνίζονται) για τα δικαιώματα των παλαιστινίων και τουλάχιστον 295 από τη (πλευρά) του Ισραήλ - (στη πραγματικότητα) έχει δημιουργήσει σημαντικά νέφη στον διπλωματικό ορίζοντα.

Δεν είναι μόνο οι ηγέτες του Ισραήλ, αλλά και οι ανώτεροι στρατιωτικοί αξιωματούχοι αντιμετωπίζουν πιθανά νομικά προβλήματα (σύλληψης) στην Ευρώπη, και επίσης διαπιστώνεται, ότι οι στόχοι που έθεσε το Ισραήλ, για την ομαλοποίηση των σχέσεών του με τους άραβες και τα μουσουλμανικά κράτη, έχει απομακρυνθεί.

Την Κυριακή, η Τουρκία - μια σπάνια περίπτωση μουσουλμανικής χώρας που έχει συνάψει στρατιωτικές σχέσεις με το Ισραήλ - ακύρωσε μια ετήσια άσκηση κοινών αεροπορικών δυνάμεων, γιατί θα έπρεπε να συμπεριληφθεί το Ισραήλ.

Το Κατάρ, ένα κράτος του Κόλπου που διατηρεί ανεπίσημη πρεσβεία στο Ισραήλ, γνωστή ως ενδιαφερόμενο μέρος (χώρα), μετά τον μεγάλο αριθμό αραβικών κρατών, έκλεισαν και τον δικό τους εναέριο χώρο, από τον Ιανουάριο (2009), επικαλούμενο τον πόλεμο της Γάζας.

Τον Μάρτιο (2009), η βασίλισσα ή Sheikha του Κατάρ, Mozah Bint Nasser al Missned, ανακοίνωσε ότι προσέλαβε την αμερικανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων "Φέντον". Σύμφωνα με τη σύμβαση που κατατέθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, η Fenton θα υποστηρίξει μία «διεθνή εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού, που πιστεύει και τάσσεται υπέρ της λογοδοσίας εκείνων που συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον των σχολείων στη Γάζα. "

Ο πόλεμος της Γάζας έχει επίσης πλήξει τους δεσμούς 9του Ισραήλ) με εκείνες τις αραβικές χώρες, που έχουν υπογράψει συνθήκες ειρήνης με το Ισραήλ....... ............. ...........>>>>>>>>>

Η συνέχεια του άρθρου στην "The Washington Times"
Πηγή...

3η Ολυμπιάδα Αστρονομίας-Αστροφυσικής στην Τεχεράνη.Αναχώρησε η Ελληνική αποστολή.

(Ξένη δημοσίευση)-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΑΠΘ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΕΧΕΡΑΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. (2310) 997158, 996778 Fax (2310) 996730 e-mail: louizou@ad.auth.gr
Κτίριο Διοίκησης "Κ. Καραθεοδωρή" Α.Π.Θ., Τ.Κ. 541 24, Θεσσαλονίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΕΧΕΡΑΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 16/10/2009

Με επικεφαλής τον Καθηγητή Φυσικής του Α.Π.Θ., Γιάννη Σειραδάκη αναχώρησε χθες, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009 από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" η ελληνική αποστολή, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 3η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής, που θα διεξαχθεί στην Τεχεράνη, από 17 έως 26 Οκτωβρίου 2009.
Μετά από εξονυχιστικές πανελλήνιες εξετάσεις, που οργάνωσε η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος στο Βόλο, στις οποίες συμμετείχαν 150 περίπου Έλληνες μαθητές από όλη τη χώρα και το εξωτερικό, επελέγησαν 5 μαθητές. Κατά σειρά επιτυχίας είναι οι: Βαλογιάννης Γεώργιος από τα Τρίκαλα, Τσιάρας Άγγελος από τη Δράμα, Ορφέας Βουτυράς από την Αθήνα, Θανάσης Μητράκης από το Ελληνικό Σχολείο των Βρυξελλών και ο Γιώργος Λιούτας, από τα Τρίκαλα, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Ολυμπιάδα.
Ας σημειωθεί ότι ο Γ. Βαλογιάννης (πρώτος επιτυχών) και ο Α. Τσιάρας (δεύτερος επιτυχών), εισήχθησαν ως αριστούχοι φέτος στο Τμήμα Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου (1ος και 6ος αντίστοιχα), συγκεντρώνοντας 19760 και 19500 μονάδες αντίστοιχα, στις Πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις.
Την προετοιμασία των μαθητών ανέλαβε μία ισχυρή ομάδα Καθηγητών Πανεπιστημίου, στην οποία πρωτοστάτησαν οι Καθηγητές Γιάννης Σειραδάκης, Χαράλαμπος Βάρβογλης και Κωνσταντίνος Μελίδης, του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.
Την αποστολή συνοδεύει, ως υπαρχηγός, ο Λουκάς Ζαχείλας (Λέκτορας) και η Μαρία Κονταξή, ως παρατηρήτρια, από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Το Υπουργείο Παιδείας, αναγνωρίζοντας τη σημασία της συμμετοχής στην Ολυμπιάδα, ανέλαβε τα έξοδα μετάβασης και επιστροφής της αποστολής, ενώ τα τοπικά έξοδα έχει αναλάβει η διοργανώτρια χώρα.

Πηγή ΑΝΑ-ΜΠΑ

Συμβούλιο της Επικρατείας για το γήπεδο του Π.Α.Ο.: "Κόκκινο στο Mall - πράσινο στον Ελαιώνα"

Δημοσιεύτηκε η απόφαση του Συμβουλείου Επικρατείας για το γήπεδο του ΠΑΟ, το Mall του κ.Βωβού και τις άλλες χρήσεις του Δήμου Αθηναίων


"Κόκκινο στο Mall - πράσινο στον Ελαιώνα" ερμηνεύουμε την απόφαση του ΣτΕ που δημοσιεύτηκε στις 15/10/09. Κλικάρετε ΕΔΩ.
Η απόφαση με απλά λόγια δέχεται την ανέγερση του γηπέδου του ΠΑΟ αλλά απορρίπτει οποιαδήποτε άλλη ανεγερση, δηλαδή του MALL και των κτηρίων του δήμου Αθηναίων. Το συγκεκριμένο απόσπασμα της απόφασης του ΣτΕ είναι:

"Οι χρήσεις όμως αυτές που δεν είναι συμπληρωματικές των αθλητικών εγκαταστάσεων (αλλά θεσπίσθηκαν είτε επ’ ευκαιρία της μεταφοράς στην εν λόγω περιοχή των αθλητικών δραστηριοτήτων είτε προς ελαχιστοποίηση της οικονομικής επιβαρύνσεως του Δήμου από την μεταφορά αυτή), συνεπάγονται μείωση των κοινοχρήστων χώρων σε βαθμό μεγαλύτερο του αναγκαίου και επομένως οι διατάξεις του άρθρου 12 του ν. 3481/2006 είναι αντίθετες στο άρθρο 24 του Συντάγματος".

Η απόφαση του ΣτΕ είναι καθαρή και δεν επιτρέπει παραθυράκια, πολιτικά και χρηματηστηριακά παιχνίδια.
Όσοι ενεπλάκησαν σε αυτές τις αντιπεριβαλλοντικές διαδικασίες θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και να ζητήσουν τουλάχιστον συγνώμη.

Όσοι αντιστάθηκαν πραγματικά στην τσιμεντοποίηση του Ελαιώνα, παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς, πρέπει να αιθάνονται υπερήφανοι για την μεγάλη αυτή νίκη.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στο νομικό γραφείο και σε όσους βοήθησαν τεχνικά, ηθικά στον μεγάλο αγώνα που δικαιώνεται μερικώς αλλά συνεχίζεται για να γίνει πράσινος ο Ελαιώνας.

Πηγή...

Το...κουρελόχαρτο...ε,συγγνώμη...καταστατικό της Νέας Δούλας!Απέρριψαν τις υποψηφιότητες Ρούπακα-Μαστροδήμου!

Καλά,αυτοί δεν έλεγαν μέχρι χτες ότι όλα τα μέλη της Νέας Δούλας έχουν δικαίωμα του εκλέγεσθαι βάσει του καταστατικού τους που ΔΕΝ είναι...κουρελόχαρτο;;;;Τι πάει να πει απλό μέλος;Και τα...στελέχη μέλη δεν είναι;Δηλαδή τα απλά μέλη τα έχουν μόνο για την ψηφοφορία!Για νεροκουβαλητές!Ευτυχώς ρε παιδί μου που δεν έτρεξα κι εγώ να γραφτώ στη Νέα Δούλα...!Θα έχανα τζάπα τα λεφτά μου!Χαχαχα!Γιατί το...σκεπτόμουν να γραφτώ και να...θέσω υποψηφιότητα!Χαχαχαχαχα!

Κι αυτοί ρε γαμώτο,δεν ήξεραν δε ρώταγαν;Τελευταία στιγμή...!

Έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση του Δημήτρη Σιούφα οτι υποψήφια αρχηγός της ΝΔ είναι κάποια Ευαγγελία Ρούπακα. Ποια είναι η γυναίκα-μυστήριο που απειλεί την γυναικεία κυριαρχία της Ντόρας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Τα ονόματα των Μπακογιάννη, Σαμαρά, Αβραμόπουλου και Ψωμιάδη δεν εξέπληξαν κανένα. Εντύπωση έκαναν η Ευαγγελία Ρούπακα και ο Σπύρος Μαστροδήμος ως
διεκδικητές της προεδρίας στο συνέδριο.
Ευαγγελία Ρούπακα: ποια είναι η υπόψηφια πρόεδρος της ΝΔ

Η Ευαγγελία ή Τζίνα Ρούπακα είναι 38 χρονών και μένει στην Θεσσαλονίκη. Έχει κατάστημα με είδη δώρων και αξεσουάρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όμορφη παρουσία, η Ευαγελία Ρούπακα είναι απλό μέλος της ΝΔ χωρίς σημαντική πολιτική δράση, γι’ αυτό και οι άνθρωποι που την γνωρίζουν εξέφρασαν την έκπληξη τους όταν έμαθαν οτι θέλει να γίνει πρόεδρος της ΝΔ. Μάλιστα, το τηλέφωνο της δεν έχει σταματήσει να χτυπά από τότε που ανακοινώθηκε το όνομα της με αποτέλεσμα η Ευαγγελία Ρούπακα να εκνευριστεί και να μην το σηκώνει πια.

«Δεν κάνω πλάκα, θέλω να γίνω πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε η Τζίνα Ρούπακα λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητα της. «Εάν ήθελα να γελοιοποιηθώ θα έκανα κάτι άλλο. Θεωρώ ότι η υποψηφιότητά μου θα εγκριθεί, τώρα εάν γίνει αυτό, δεν το ξέρω, το θέλω όμως πολύ». Η 38χρονη έμπορος πρόσθεσε ότι πρώτη της προτεραιότητα είναι η συσπείρωση της βάσης.

Η αίτηση της Ευγενίας Ρούπακα είναι πάντως πιθανόν να απορριφθεί από την επιτροπή καθώς η εγγραφή της ως μέλος της ΝΔ έγινε μόλις στις 2 Οκτωβρίου. Η εγκυρότητα των υποψηφιοτήτων της Ευαγγελίας Ρούπακα και του Σπύρου Μαστροδήμου εξετάζεται και σχετική ανακοίνωση θα γίνει από την Επιτροπή Συνεδρίου της ΝΔ σύντομα.

Διαβάστε ποιος είναι ο έτερος υποψήφιος-έκπληξη Σπύρος Μαστροδήμος.

Πηγή...

Παραδέχεται η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ότι έχει περιουσία.Μόνο που είναι..."αιχμάλωτη"!Φωνάζει ο λύκος:"Λύκος στα πρόβατα"!


Ποτέ δεν είναι αργά για το...ξύπνημα!Αρκεί να πλένεστε για να φεύγει η τσίμπλα από τα μάτια και να ξελαμπικάρει το μυαλό!
Ε, όχι και "αιχμάλωτα", άγιε Ιωαννίνων!!!


Για όσους δεν το γνωρίζουνε, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων, Θεόκλητος είναι ο "Υπουργός Οικονομικών" της Ελληνικής Εκκλησίας.
Άλλωστε ο εκάστοτε Ιωαννίνων καταλαμβάνει αυτή την θέση, λόγω της τεράστιας περιουσίας που διαθέτει η Μητρόπολή του κυρίως από κληροδοτήματα παλιών Ηπειρωτών. Να σημειωθεί ότι ο εκάστοτε Ιωαννίνων συμμετέχει και στο Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας, λόγω του πολύ μεγάλου ποσοστού μετοχών που έχει...

Ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Θεόκλητος λοιπόν, στην χθεσινή συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου είπε ότι οι αντιδράσεις για την εκκλησιαστική περιουσία είναι "στημένες" και έχουν στόχο να μην αξιοποιήσει η Εκκλησία την περιουσία της.
Περιέγραψε τα εκκλησιαστικά ακίνητα σαν "ευρισκόμενα σε αιχμαλωσία"
και έχουν στόχο να μην αξιοποιήσει η Εκκλησία την περιουσία της και μίλησε, επίσης, για «μικροκομματικά συμφέροντα» και τεχνητές κρίσεις, που όποτε κάποιο φλέγον ζήτημα βρίσκεται στην επικαιρότητα, όπως η οικονομική κρίση και η ανεργία, τότε "ανασύρεται το ζήτημα της εκκλησιαστικής περιουσίας".
Πρόσθεσε κιόλας ότι "πρέπει να έχουμε το νου μας, γιατί η φορολογία έρχεται"...
Βρε, βρε κάτι ανησυχίες που έχει ο κόσμος... Και εγώ που νόμιζα ότι θα πρέπει να έχουνε το νου τους για την αυξανόμενη φτώχεια, την ανέχεια, την κρίση των ηθικών

αξιών, τα αδιέξοδα των νέων... Πόσο βαθιά νυχτωμένος είμαι!!!
Πηγή...

Τα παιδιά της Παλαιστίνης παίζουν μπάλα με τον Α.Ο.Χαϊδαρίου,για την ΕΙΡΗΝΗ!Να πάμε!


Να πάμε,ναι,αλλά για ποιά ειρήνη;Όταν... ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ!!!
Καλές οι ευχές,αλλά...να γίνει αυτό πρώτα αυτό που λέει...Ο Ισραηλινός πιλότος Γιονάταν Σαπίρα:«είναι έγκλημα πολέμου. Οι άνθρωποι που διαπράττουν τις επιθέσεις, πρέπει να λογοδοτήσουν σε διεθνές δικαστήριο».

Να πάμε! Ποδοσφαιρικός αγώνας παιδιών της Παλαιστίνης με τον Α.Ο. Χαϊδαρίου, για την Ειρήνη!

Θα είναι ξεχωριστή χαρά και ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς που ανήκουμε στην Μεγάλη Αθλητική Οικογένεια του Α.Ο. Χαϊδαρίου, να σας έχουμε κοντά μας στην Ετήσια Τελετή Αγιασμού των Ακαδημιών του Συλλόγου μας, που θα γίνει την Τετάρτη 21/10/2009 και ώρα 20:00 στο 2ο Δημοτικό Γήπεδο Χαϊδαρίου (Τ. Χαραλαμπίδης).
Θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας μεταξύ ποδοσφαιρικών ομάδων του Α.Ο. Χαϊδαρίου και Παλαιστίνιων παιδιών της “Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας”
Με τιμή για το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
* Να πάμε!
Συγχαρητήρια στον Α.Ο. ΧαΙδαρίου και τον Δήμαρχο της πόλης!

Πηγή...

Στο Ασκληπιείο Τρίκκης, η σύγκρουση του χριστιανικού δογματισμού και του Ελληνικού ορθολογισμού.

Στα βάθη της προϊστορίας μας, χάνεται η ίδρυση και η λειτουργία των Ασκληπιείων, εκεί που οι άνθρωποι έβρισκαν τη σωματική και ψυχική ίαση. Σ' αυτά τα οργανωμένα κέντρα η αποτελεσματικότητα της θεραπευτικής αγωγής γινόταν χάρη στα χειρουργικά μέσα, τη δίαιτα, τα φάρμακα, τα βότανα, τις μαλάξεις τη μουσική και με την εγκοίμηση.
Στο Ασκληπιείο Τρίκκης, η σύγκρουση του χριστιανικού δογματισμού και του Ελληνικού ορθολογισμού

Στα ήδη υπάρχοντα Ασκληπιεία αλλά και σε άλλα που δημιούργησε, ο 17ος απόγονος του Ασκληπιού ο Ιπποκράτης, παίρνοντας το νήμα της συνέχειας από τον πρόγονό του, η ιατρική μεθοδολογία βασίστηκε στην παρατήρηση, την έρευνα και την εφαρμογή, εισήγαγε δε τους κώδικες δεοντολογίας που πρέπει να διέπουν τη συμπεριφορά των γιατρών θεσπίζοντας έτσι τον ιατρικό όρκο.

Συνεχίζοντας το μεγάλο έργο των δύο αυτών ανδρών, ο Γαληνός τον 2ον μ.χ, δεν δεχόταν τη θεία ίαση, πρέσβευε ότι οι άνθρωποι θεραπεύονται από τους ανθρώπους και για το λόγο αυτό κατασκεύαζε λεπτά χειρουργικά εργαλεία για χειρουργικές επεμβάσεις, και με έρευνες στην ανατομία των νεύρων, των αρτηριών και των φλεβών, στους πυρετούς, στη νοσολογία, την επιδεσμολογία και στη σύνθεση των φαρμάκων έθεσε τη βάση της σύγχρονης ιατρικής.

Στην πόλη της Αρχαίας Τρίκκης από την εποχή του Ομήρου λειτουργούσε το επιφανέστερο ασκληπιείο στο οποίο οι ασθενείς απολαμβάνοντας τη φροντίδα, τις τεχνικές και τις γνώσεις των γιατρών έβρισκαν ανακούφιση και με χαρά δεχόταν την επίσκεψη της κόρης του Ασκληπιείου της πολυπόθητης Υγείας.

Με την επικράτηση του Χριστιανισμού, η ιατρική όπως φυσικά και οι άλλες Ελληνικές επιστήμες εξοβελίστηκαν στο πυρ το εξώτερον. Το Ασκληπιείο γκρεμίστηκε και στη θέση του άρχισαν να κτίζονται εκκλησίες. Πρώτη και καλύτερη η Παναγία Φανερωμένη κτισμένη ακριβώς επάνω στο ιερό του Απόλλωνα, με το παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου, η εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, με το παρεκκλήσι του Αγίου Σπυρίδωνα, του Αγίου Δημητρίου ...

Συνηθισμένοι οι ασθενείς συνέχιζαν να κατευθύνονται στο χώρο του άλλοτε Ασκληπιείου αναζητώντας την ίαση. Αντί όμως για γιατρούς τους περίμενε ο παππάς στην πόρτα της εκκλησίας για να τους «διαβάσει,» έναντι αμοιβής φυσικά.

Έτσι αντί της ορθοπεδικής ανάταξης των καταγμάτων, δίδονταν το αγιασμένο λάδι για επάλειψη και συνοδεύονταν με την ανάλογη ευλογία!

Πατάξαι σε Κύριος εν απορία και πυρετώ και ρίγει και ερεθισμώ και ανεμοφθορία και τη ώχρα... πατάξαι σε Κύριος παραπληξία και αορασία και εκστάσει διανοίας πατάξαι σε Κύριος εν έλκει πονηρώ επί τα γόνατα και επί τα κνήμας ώστε μη δύνασθαι ιαθήναι σε από ίχνους των ποδών σου ... και κολληφθήσονται εν σοι και πάσαν μαλακίαν και πάσαν πληγήν την μή γεγραμμένη..επάξει Κύριος επί σε

Αγράμματος ο λαός συνέχιζε, ως μη έχοντας...συνέχεια στην πηγή...

Πήραν φωτιά τη νύκτα τα μηχανάκια της Ντόρας Κούβελα!


Χτυπάνε κλικ στις ψηφοφορίες...και ξαφνικά ενώ χθές τη νύκτα στη δημοσκόπηση της Ολυμπιάδας η Κούβελα είχε περίπου 450...σήμερα το πρωί βρέθηκε με...2.200 περίπου!!!!!
Ου να χαθείτε λαμόγια!Ποιόν νομίζετε ότι δουλεύετε!Κάπως έτσι βγάζουν και τα αποτελέσματα των...μεγάλων δημοσκοπήσεων!Θα φάτε τέτοια πατάτα που θα κόψετε τη γλώσσα σας...καθίκια!

Φανταστικές οι επιδόσεις του web – team της κας Μπακογιάννη.

Δημοσιεύθηκε από olympiada

Αρκούσε μία νύχτα για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα στην ψηφοφορία που έχουμε για τη διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία. Ξαφνικά διπλασιάστηκαν οι ψήφοι και όλως τυχαίως ήταν υπέρ της κυρίας Μπακογιάννη.

Θα δούμε με τον πάροχο της δημοσκόπησης τα στοιχεία και θα επανέλθουμε. Μπράβο οίστρος όμως, μακάρι να δείχνατε τον ίδιο οίστρο και στα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Όταν η βλακεία ξεπερνάει τα όρια....

Ελικόπτερα σε συνεργασία με την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ψάχνουν παιδί στον αέρα και αυτό είναι στο σπίτι του...

Κρυμμένος σε ένα κουτί, στη σοφίτα του σπιτιού του, βρέθηκε ο "ιπτάμενος" 6χρονος που προκάλεσε αναστάτωση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Tο αυτοσχέδιο αερόστατο, που ανέβηκε σε ύψος αρκετών εκατοντάδων μέτρων, απογειώθηκε από το σπίτι της οικογένειας του 6χρονου στο Fort Collins, όταν λύθηκε για άγνωστη αιτία το σκοινί που το κρατούσε δεμένο.

Οι τοπικές αρχές το εντόπισαν να πετάει πάνω από τη γειτονική κομητεία Γουέλντ και σε συνεργασία με την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας επιχείρησαν να το κατεβάσουν. Και το κατόρθωσαν στην περιοχή Prospect Springs… χωρίς να βρίσκεται μέσα ο 6χρονος.

Ένα από τα αδέρφια του δήλωσε πως ενώ έπαιζαν μαζί, ο Falcon Heene επιβιβάστηκε στο αερόστατο προτού λυθεί το σκοινί και απογειωθεί. Οι αρχές ανησύχησαν για το ενδεχόμενο ο 6χρονος να έπεσε κατά τη διάρκεια της πτήσης από το αερόστατο.

Εκατοντάδες άνθρωποι άρχισαν να τον ψάχνουν όταν έγινε γνωστή η είδηση, ενώ τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα διέκοψαν το πρόγραμμα τους για να μεταδώσουν τα πλάνα από το αερόστατο.

Τελικά, ο μικρός βρέθηκε στη σοφίτα του σπιτιού του, και ολόκληρη η Αμερική ανησυχούσε για ένα αερόστατο αδειανό!

Πηγή...

Εάν και η Ελλάδα ανησυχούσε για την απαγωγή του προέδρου Ελλήνων Εθελοντών Θανάση Λερούνη από τους Ταλιμπάν έτσι, ίσως να ήταν τώρα ελεύθερος...