16 Οκτωβρίου 2009

Όταν η βλακεία ξεπερνάει τα όρια....

Ελικόπτερα σε συνεργασία με την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ψάχνουν παιδί στον αέρα και αυτό είναι στο σπίτι του...

Κρυμμένος σε ένα κουτί, στη σοφίτα του σπιτιού του, βρέθηκε ο "ιπτάμενος" 6χρονος που προκάλεσε αναστάτωση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Tο αυτοσχέδιο αερόστατο, που ανέβηκε σε ύψος αρκετών εκατοντάδων μέτρων, απογειώθηκε από το σπίτι της οικογένειας του 6χρονου στο Fort Collins, όταν λύθηκε για άγνωστη αιτία το σκοινί που το κρατούσε δεμένο.

Οι τοπικές αρχές το εντόπισαν να πετάει πάνω από τη γειτονική κομητεία Γουέλντ και σε συνεργασία με την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας επιχείρησαν να το κατεβάσουν. Και το κατόρθωσαν στην περιοχή Prospect Springs… χωρίς να βρίσκεται μέσα ο 6χρονος.

Ένα από τα αδέρφια του δήλωσε πως ενώ έπαιζαν μαζί, ο Falcon Heene επιβιβάστηκε στο αερόστατο προτού λυθεί το σκοινί και απογειωθεί. Οι αρχές ανησύχησαν για το ενδεχόμενο ο 6χρονος να έπεσε κατά τη διάρκεια της πτήσης από το αερόστατο.

Εκατοντάδες άνθρωποι άρχισαν να τον ψάχνουν όταν έγινε γνωστή η είδηση, ενώ τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα διέκοψαν το πρόγραμμα τους για να μεταδώσουν τα πλάνα από το αερόστατο.

Τελικά, ο μικρός βρέθηκε στη σοφίτα του σπιτιού του, και ολόκληρη η Αμερική ανησυχούσε για ένα αερόστατο αδειανό!

Πηγή...

Εάν και η Ελλάδα ανησυχούσε για την απαγωγή του προέδρου Ελλήνων Εθελοντών Θανάση Λερούνη από τους Ταλιμπάν έτσι, ίσως να ήταν τώρα ελεύθερος...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου