15 Οκτωβρίου 2009

Τσίτσιο(κορόϊδα)...το λιμάνι φεύγει!Η Ελλάδα είναι ήδη πουλημένη!


Κικιρίκουουου!!!Ο αλέκτωρ λάλησε...Ώρα για ξύπνημααα!!!Η καλή μέρα από το ξημέρωμα φαίνεται!!!Α,ρε τι κάνει η ΑΠΟΧΗ...29,τόσο...Άσε που μέσα σε αυτό το ποσοστό θα είναι πολλοί που σήμερα είναι στην...έξοδο προς την ανεργία!!Δεν φταίει κανείς άλλος...Αλήθεια έχει σκεφτεί κανείς τι μπορεί να γίνει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας;Αμ,δεν θα γίνει τίποτα!ΠΑΣΟΚ και Νέα Δούλα θα ψηφίσουν αγκαλίτσα τον Πρόεδρο,για να συνεχίσει το ΠΑΣΟΚ το αγαστό "έργο" της Νέας Δούλας!ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ...ΚΟΡΟΪΔΑ!

ΠΑΠΑΤΖΙΔΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ …ΦΕΥΓΕΙ!!

Γράφει ο Ευγένιος Αδρικόπουλος

Καταμεσής της λιγωτικής αποθέωσης των ΜΜΕ για την κυβέρνηση των Νεοσοσιαλδημοκρατών ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Μας αποχαιρετά οριστικά την ίδια στιγμή όπου η σεμνοπρεπής πτήση μιας πράσινης μύγας παραπλεύρως του Μαξίμου ανατάσσεται τη συνοδεία οργάνων από τους σύγχρονους …αντιεξουσιαστές τύπου Μπιρμπίλως και άλλων Μπιρμπιλωτών σε πρώτο θέμα!
Η κυβέρνηση διαλύοντας και τις τελευταίες αυταπάτες ως προς τον τρόπο διαχείρισης της εξουσίας που σχεδόν εν λευκώ της έχει πρόσφατα παραδοθεί, δήλωσε δια μέσου της κ. Κατσέλη (ειλικρινά εκπλήττομαι επειδή πρόκειται από τους ελάχιστους φιλολαϊκά ταγμένους αξιωματούχους εντός του κυβερνητικού συρφετού), ότι τη συναινετική γνώμη του Κινέζου πρέσβη, σχεδιάζει την «επαναδιαπραγμάτευση» της σύμβασης παραχώρησης του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων με την κινεζική πολυεθνική! Όχι βεβαίως για να ανακόψει την πορεία της πλήρους ιδιωτικοποίησης μιας στρατηγικής σημασίας εγκατάστασης, αλλά για να εκχωρήσει στην COSCO και την Προβλήτα 1, η οποία υποτίθεται ότι θα παρέμενε στην ΟΛΠ ΑΕ! Με τη μέχρι τώρα σύμβαση, η COSCO έβαζε υπό την κυριότητά της την Προβλήτα 2, ενώ αναλάμβανε την υποχρέωση να φτιάξει και μια ακόμα Προβλήτα, την 3, η οποία επίσης θα ανήκε στην ίδια..»
Δηλαδή: Προσφέρει αμαχητί τα «κλειδιά» του ελληνικού εισαγωγικού και εξαγωγικού εμπορίου, με απροσδιόριστες συνέπειες συνολικά για την εργατική λαϊκή οικογένεια. Ταυτόχρονα σφοδρό θα είναι το χτύπημα και στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων του ΟΛΠ, αφού ήδη προβλέπεται ότι οι εργασιακές σχέσεις θα υπόκεινται στους νόμους της «ελεύθερης αγοράς». Σε απλή μετάφραση, ο ΣΕΜΠΟ μετατρέπεται σε απέραντο εργασιακό γκέτο όπου θα κυριαρχούν απόλυτα οι νόμοι της «ανταγωνιστικότητας, όπως την επιδιώκει η ΕΟΚ στην βάση μιας οδηγίας της οποίας, τα .......
λιμάνια απελευθερώνονται από τα “κελιά του δημοσίου…”
Όμως την ίδια στιγμή που ο..«αντιεξουσιαστής» κ. Παπανδρέου μας απειλούσε διά μέσου του Ισπανού Ασεμπίγιο και της Μπιρμπίλως πως θα αναμορφώσει την Αθήνα αισθητικά, για το λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα με την από τον Απρίλη του έτους 2008 επίκαιρη ερώτησή του ως προς την παραχώρηση του ΟΛΠ από το Νεοδημοκρατικό τσίρκο στους Κινέζους, δήλωνε «επαναστατικά» ότι:
«Αν υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης» για την «πλήρη ιδιωτικοποίηση δημόσιων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας», η Ελλάδα «θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία τα μεγαλύτερα λιμάνια, το σύνολο των μεγάλων αεροδρομίων, οι τηλεπικοινωνίες, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και άλλοι ζωτικοί τομείς της οικονομίας θα είναι ιδιωτικοί ή και θα ελέγχονται από αντίστοιχους οργανισμούς άλλων χωρών». Και καταλήγει: «Αυτή η πολιτική είναι και ξεπερασμένη και αποτυχημένη. Την εφάρμοσαν μόνο στο παρελθόν ακραία νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις όπως της κ. Θάτσερ και του κ. Μητσοτάκη»!
Τώρα εγώ να υποθέσω τι.. Ότι στην «αντιεξουσιαστική» κυβέρνηση βρίσκεται η Θάτσερ ή ο Μητσοτάκης…

Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτός δεν είναι ο γιος του πρωτοπαλίκαρου της χούντας μέλος της χρυσής αυγής και λοιπών δημοκρατικών συλλόγων;
    Είπαμε ρε παιδιά αλλά όλα έχουν και όρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε,αν γνωρίζεις και το έχεις καρατσεκαρισμένο,στείλε τα στοιχεία,να του ρίξουμε στα αυτιά!
    Πολλά τα "σταγονίδια"...και αλλάζουν όπως οι χαμαιλέοντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή