19 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΓΗ: ΕΝ ΜΕΣΩ «ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ»;


Παρελήφθη με ηλεκτρονικό μήνυμα...
Σας κοινοποιώ “πόνημα” του Κ.Κ. για τις κλιματικές αλλαγές στον πλανήτη. Αν μη τι άλλο παρουσιάζει ενδιαφέρον η εκδοχή που αναπτύσσει, οι δε λύσεις που προτείνει
Μελέτη: Η αλήθεια για τις Κλιματικές Αλλαγές
Η Γη μας μοιάζει με διαστημόπλοιο που ταξιδεύει στο αχανές Σύμπαν προσκολλημένη σε τροχιά γύρω από το ηλιακό μας σύστημα . Καθώς όμως ο Ήλιος ταξιδεύει παρασύρει στο ταξίδι του   όλο το ηλιακό σύστημα, και φυσικά και τη Γη μας.
Εμείς τα γήινα όντα δεν ζούμε σε κενό χώρο –όπως πολλοί νομίζουν- αλλά σε ένα χώρο που είναι πλήρης σωματιδίων σε βαθμό μάλιστα που αν οι αισθήσεις μας μπορούσαν να συλλάβουν τα δισεκατομμύρια σωματίδια που πλανώνται μπροστά μας και γύρω μας θα ήτο τρομακτική η ζωή μας. Επίσης θα ήτο τρομακτική η ζωή μας αν οι αισθήσεις μας ήσαν ικανές να διεισδύσουν στο αχανές και ατελεύτητο σύμπαν , το  οποίον εκτείνεται σε 40 δισεκατομμύρια έτη φωτός.   Ακόμη και με τα πλέον εξελιγμένα  όργανα ο άνθρωπος δεν μπορεί να διεισδύσει  πέραν των 13,5 δισεκατομμυρίων ετών φωτός. 
Ο Συμπαντικός ωκεανός της Οργόνης

"Η ιθαγένεια δεν είναι ατομικό δικαίωμα" Αυτό ειπώθηκε στη συνεδρίαση του ΣτΕ για την αίτηση ακυρότητας για το λαθρονόμο.


Ευχαριστώ την εβδομαδιαία εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που στο φύλλο της Κυριακής 17ης Οκτωβρίου 2010 http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5735 με αποκλειστική ανταπόκριση της http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5762 κάλυψε την επ' ακροατηρίω συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας της Αιτήσεως Ακυρώσεως κατά μαζικής απόδοσης ιθαγένειας & συμμετοχής αλλοδαπών στις Δημοτικές εκλογές http://syntagmagr.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

Ευχαριστώ τους χρήστες του facebook, τους συναδέλφους bloggers & ιδίως τους Ακομμάτιστους Έλληνες Ιστολόγους http://akommatistoi-istologoi.blogspot.com για την υποστήριξη τους τόσο πριν όσο & μετά τη συζήτηση.

Για τη διασφάλιση της συνταγματικής τάξης & των Ελλήνων πολιτών σας ενημερώνω, ότι κατέθεσα για λογαριασμό εντολέα Αίτηση Ακυρώσεως στο ΣτΕ την Παρασκευή 15.10.2010 & Αίτηση Αναστολής με Προσωρινή Διαταγή Αναστολής τη Δευτέρα 18.10.2010 με τις οποίες αιτούμεθα να ακυρωθεί & είτε να ανασταλεί είτε να διαταχθεί προσωρινή διαταγή αναστολής ειδικά για τη συμμετοχή αλλοδαπών στις Δημοτικές εκλογές εφόσον δεν έχει εκδοθεί απόφαση & ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ βάσει της νομολογίας του Γερμανικού, Γαλλικού & Αυστριακού Συνταγματικού Δικαστηρίου


SOS για Δικηγόρους & Πολίτες (Λήξη προθεσμιών Αιτήσεων Ακυρώσεων κανονιστικών διοικητικών πράξεων συμμετοχής αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές & ιθαγένειας)


- Για συμμετοχή αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές


Παρασκευή 22.10.2010 λήγει η προθεσμία κατάθεσης Αιτήσεως Ακυρώσεως της Υπουργικής Απόφασης υπ' αριθμόν 29982/31.05.2010 Παράταση προθεσμίας εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των ομογενών & των νομίμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών για την ανάδειξη των αιρετών οργάνων της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης (ΦΕΚ Β' 754 που δημοσιεύτηκε στις 01.06.2010 & κυκλοφόρησε στις 09.06.2010)

- Για ιθαγένεια


Παρασκευή 12.11.2010 λήγει η προθεσμία κατάθεσης Αιτήσεως Ακυρώσεως της Υπουργικής Απόφασης υπ' αριθμόν 130181/39150/27.07.2010 Τροποποίηση διατάξεων της αριθμ. Φ. 130181/23198/10 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης "Καθορισμός δικαιολογητικών που πρέπει να συνοδεύουν τη δήλωση & αίτηση εγγραφής στο Δημοτολόγιο, λόγω γέννησης ή φοίτησης σε σχολείο στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1Α του Ν. 3284/2004, όπως ισχύει" (ΦΕΚ Β' 562) (ΦΕΚ Β' 1336 που δημοσιεύτηκε στις 31.08.2010 & κυκλοφόρησε αυθημερόν)

Πηγή...

Η (αρχαία) Αθήνα και ο Γενικός Γραμματέας της FDP Christian Lindner

Απίστευτη και ηρωική δήλωση:

Ο Χριστιανισμός δεν είναι η γερμανική κρατική

θρησκεία!

Ο Γενικός Γραμματέας της FDP* Christian Lindner δήλωσε την Δευτέρα στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung ότι:

Ο Χριστιανισμός δεν είναι η γερμανική κρατική θρησκεία, αλλά προσωπική επιλογή των πολιτών. Στην πραγματικότητα-συνεχίζει ο Christian Lindner- επεκτείνονται οι ρίζες της ιδέας του Συντάγματος μας πίσω στην (αρχαία) Αθήνα και την Ρώμη τις αξίες των οποίων κατάφερε να υιοθετήσει η γαλλική επανάσταση -αρκετά συχνά μετά πολλών μαχών- ενάντια στην βούληση της (χριστιανικής) Εκκλησίας.

Βέβαια, ο κ. Christian Lindner δεν έχει Ελληνική Αγωγή, αλλά ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια. Και δεν την πουλάει...

Υπάρχει κάποιος σήμερα, έστω και ένας βο(υ)λευτής στην Ελλάδα –ιστορικός η μη- που να κάνει μια τέτοια δήλωση;

*Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόμμα του κ. Christian Lindner, FDP κυβερνά μαζί με την CDU/CSU την Γερμανία!

Δείτε επίσης : Τι σας είπαν και τι δεν σας είπαν

Στο βιντεο (04.40-04.52) ο κ Christian Lindner εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την πολιτική της Γερμανίας καθώς η πολιτική εμπεριέχει πολύ θρησκεία και λιγότερο Πολιτεία και επισημαίνει ότι η κοινή συμβίωση ταξινομείται από δυτικούς νόμους και όχι από θρησκευτικές εντολές.