28 Ιουλίου 2011

Οὔτε ἕνας Ἕλλην νὰ μὴν τοὺς ἀνοίξῃ τὰ μάτια!

Διάβαζα στὸ in.gr πρὸ ὁλίγου κάτι ἀστεῖο!
Τὴν βοήθεια τοῦ κοινοῦ ζητοῦν παπυρολόγοι γιὰ νὰ μεταφράσουν ἀρχαῖα Ἑλληνικὰ κείμενα!!! 
Λονδίνο
Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ζητά τη βοήθεια των χρηστών του Διαδικτύου για να ολοκληρώσει την αποκρυπτογράφηση των περίφημων παπύρων της Οξυρρύγχου, μιας αχανούς συλλογής χειρογράφων των προχριστιανικών και χριστιανικών χρόνων, γραμμένων κυρίως στα ελληνικά.
«Στόχος μας είναι να μεταγράψουμε όσο γίνεται περισσότερα κείμενα από τους πρωτότυπους πάπυρους και στη συνέχεια να τους ταυτοποιήσουμε και να ανακατασκευάσουμε το κείμενο» δήλωσε στο BBC ο Δρ Ντερκ Όμπινκ, επικεφαλής της προσπάθειας

ΓΑΠ προς υπουργούς και βουλευτές:Αποφεύγετε τον λαό.Μετακίνηση νύχτα,τοίχο-τοίχο και για σύνθημα...βηξ!

"Μακεδονικός" Καραγκιόζ μπερντέ..."Macedonian" Karagiozis curtain...Η αβάστακτη ηλιθιότητα των Σκλαβούνων της Βαρντάρσκας!

Μάθετε σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστικότητα,από τι πέθανε ο Μέγας Αλέξανδρος!

Μετά από αιώνες συσκότισης και παραπληροφόρησης,επιτέλους όλη η αλήθεια για τον θάνατο του Μ.Αλεξάνδρου στο φως,μέσα από θεατρική παράσταση Σκοπιανών.

Ούτε άρρωστος ήταν,ούτε τον δολοφόνησαν,άλλα...αυτοκτόνησε πίνοντας κώνειο!!!
Όλη η συνταρακτική αλήθεια επί του βίντεο.

Καλή σας διασκέδαση!

Βισάλτης/visaltis.blogspot.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ:Μια εβραϊκή θρησκευτική παραφυάδα...
Φωτό:Thy Weapon of War

Η αληθινή καταγωγή του χριστιανισμού 
Από πού ήρθε αυτή η Θρησκεία;
Ποιος την δημιούργησε;
Και ΓΙΑΤΙ;
Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ από πού ακριβώς προήλθε ο Χριστιανισμός, ποιός εδημιούργησε αυτή τη θρησκεία και για ποιο σκοπό είχε σχεδιαστεί, τότε μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα βρείτε τα παρακάτω δύο άρθρα άκρως ενδιαφέροντα.
Η ουσία προκύπτει μετά από μερικές παραγράφους, αλλά διαβάζοντας τα άρθρα αυτά στο σύνολό τους θα έχετε ανταμειφθεί για το χρόνο που έχετε ξοδέψει.                                             
Τα παρακάτω δύο άρθρα είναι ιδιαιτέρως σημαντικά διότι έχουν  γραφεί από τον Marcus Eli Ravage, έναν ραββίνο συγγραφέα που "ετιμάτο υπό την εύνοια των Rothschilds (των εβραίων τραπεζιτών) σαν ο μόνος εγκεκριμένος βιογράφος τους". Αυτό που ακολουθεί αποτελεί μια πιστή μεταφορά. Μπορείτε να ελέγξετε τα άρθρα αυτά σε οποιαδήποτε μεγάλη βιβλιοθήκη  αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία.
1.Δημοσιεύτηκε στο THE CENTURY MAGAZINE, τον Ιανουάριο του 1928.
ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
από τον ραββίνο Marcus Eli Ravage

"Φυσικά και μας απεχθάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό. Γι' αυτό ας μη χάνουμε τον καιρό μας με αμφισβητήσεις και δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι είναι, και εγώ το γνωρίζω αυτό και εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα, κάποιοι από τους καλύτερους φίλους σας είναι Εβραίοι και όλα τα σχετικά. Το έχω ξανακούσει αυτό και πάνω από μια φορά, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Και γνωρίζω επίσης, ότι δεν εννοείτε εμένα προσωπικά -"εμένα" εννοώντας οποιονδήποτε Εβραίο σαν ατομική προσωπικότητα- όταν εκτοξεύετε αυτά εναντίον μας με τον υγιεινό σας τρόπο, γιατί εγώ είμαι, τέλος πάντων, τόσο διαφορετικός, σαν να μην το ξέρατε, σχεδόν εξίσου καλός σαν εσάς. Η μικρή αυτή εξαίρεση δεν με γεμίζει, ωστόσο, με ευγνωμοσύνη -αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για τώρα. Είναι το επιθετικό, ανερχόμενο, καταπιεστικό, υλιστικό είδος που απεχθάνεστε- αυτούς, που με μια λέξη, σας υπενθυμίζουν τόσο πολύ τη δική σας ανερχόμενη γενιά. Κατανοούμε απόλυτα ο ένας τον άλλον. Δεν σας κατηγορώ.
Μα το Θεό, δεν κατηγορώ κανένα που δεν του αρέσει κάποιος. Αυτό όμως που μου προκαλεί το ενδιαφέρον σε όλη αυτήν την αντι-Εβραϊκή υπόθεση, όπως εσείς το παρουσιάζετε, είναι η πλήρης έλλειψη θάρρους. Αυτός ο πλάγιος και

Σαρδάμ Παπαεβρέου:"...πανθογολομουν...πανθλογομουν...εεαα..."ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Ποιός γράφει τους λόγους του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου;

Καλά ρε άνθρωπέ μου (εσύ που γράφεις τους λόγους του κ.Παπανδρέου): είναι δυνατόν να συμπεριλαμβάνεις στο λόγο του προέδρου τη λέξη “πανθομολογούμενες”;
Τι περίμενες δηλαδή;
Δείτε στο βίντεο τα αποτελέσματα :

 

TAXALIA
olympiada

ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ...ΡΕ...!ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ...

27 Ιουλίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος
Καλοπροαίρετη η πλειοψηφία όσων εκφράζουν την αγανάκτησή τους στο Σύνταγμα, αλλά κατά τη φτωχή και ταπεινή μου γνώμη, δεν έχει καμία πιθανότητα να μετουσιωθεί σε ενιαίο παλλαϊκό πατριωτικό μέτωπο.

  1. — Κατ’ αρχήν, έχουν καταληφθεί οι γωνίες και οι πλευρές της ….ανοιχτής και αφύλακτης πλατείας, από μικρές αλλά συμπαγείς ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ομαδούλες, των οποίων τα περισσότερα μέλη είναι βλήματα και γυρολόγοι και καιροσκόποι του κερατά. Αυτές οι ομαδούλες, έχουν εγκλωβίσει στη μέση τους αγανακτισμένους κι’ η κάθε μια ξεχωριστά τους τραβολογά από ‘δώ κι’ από ‘κεί, διεκδικώντας τη κηδεμόνευσή τους για ξεκάθαρο ιδιοκτησιακό όφελός της, ευελπιστώντας να αυξήσει το μπόϊ της. Αυτές οι ομαδούλες, όχι μόνο είναι μεταξύ τους ασύνδετες, αλλά και αλληλεχθρεύονται, ενώ όλες μαζί στερούνται πραγματικού αγνού ιδεολογικού και οργανωτικού υπόβαθρου και συγκεκριμένου στόχου-σκοπού. Αυτές οι ομαδούλες, εύκολα συμμαχούν με καιροσκόπους των ΜΜΕ, αρκεί να εξασφαλίσουν 10 λεπτά προβολή του εγωισμού

Υπάρχουν οι ΗΠΑ; Εαν ναι, θα χρεωκοπήσουν τον Αύγουστο του 2011;

Ο εμπορικος ανταγωνισμος μεταξυ ΗΠΑ, Κινας και Ε.Ε. θα γίνει σκληρότερος, χωρις ελπιδες μιας εφικτης συμφωνιας και λυσεως του προβληματος. Η σκληρη αυτή ανταγωνιστικη θεση προμηνύει και την σταδιακη εκτοπιση των ΗΠΑ και της Ε.Ε. από την Κινα

Μεγεθύνατε
του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου/Dimitris N. Adamopoulos* 
   
Κατά την διαπιστωση του κ. Εμμανουηλ Σαριδη στο αρθρο του ημερομηνιας 03.03.2011 (1), οι παλιες ΗΠΑ δεν υπαρχουν !!!  
Αυτές καταληφθηκαν από το 1913 πληρως από την αμερικανο’ι’σραηλιτικη επιτροπη δημοσιων υποθεσεων (A.I.P.A.C. = American Israeli Public Affairs Committee), δηλαδη από τον Τραπεζικο Οικο Rothschilds και τα στρατευματα των Ashkenasim-Εβραιων, επιγονων των Χαζαρων από την κεντρικη Ασια, μογγολικης καταγωγης, που ασπασθηκαν τον Ιουδα’ι’σμον και αποτελουν σημερα τον πυρηνα του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου. Ηδη από το 1912 το σιωνιστικο λομπυ των ΗΠΑ (Morgenthau, Rollo Wells, Brandeis, House κ.α. μεμυημενοι) σφυροκοπουσαν τον τοτε προεδρο των ΗΠΑ Wilson να επιβαλη στον αμερικανικο λαο τον «φορο εισοδηματος» και μεσου αυτου να ιδρυση την κεντρικη ομοσπονδιακην  τραπεζα Federal Reserve (Fed) που περασε σε εβρα’ι’κα χερια. Ετσι κατακτηθηκαν οι ΗΠΑ. Οποιος ελεγχει το χρημα μιας χωρας ελεγχει και την χωρα.
  
Την μεθοδο, μας την εξηγει ο ραββινος Marcus Eli Ravage (2) από τον στενο κυκλο των Rothschilds, ο οποιος μεταξυ αλλων κατακραυγαζει :

«Σας κατακτησαμε όπως ποτε καμια δικια σας αυτοκρατορια δεν υπεταξε την Αφρική ή την Ασια και