28 Νοεμβρίου 2009

Mας πρήξατε


Χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα κατέληξε η άτυπη συνάντηση για το ζήτημα της ονομασίας που είχαν ο Ελληνας πρωθυπουργός και ο πρωθυπουργός της FYROM χτες το απόγευμα στις όχθες της Μικρής Πρέσπας.

Πηγή http://www.agelioforos.gr/,ΑΠΕ-ΜΠΕ

"Η Ελλάδα ποτέ δεν θα δεχθεί ονομασία που θα έχει σαν συνθετικό ή παράγωγο τη λέξη Μακεδονία". Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών 1992

Επειδή μας πρήξατε, μια με τις εκλογές της ΝΔ μια με τις συναντήσεις σας και άλλες ειδήσεις που στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον, ας γράψουν επιτέλους τα ΜΜΕ ότι υπάρχουν και τα επίσημα πρακτικά του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών του 1992 Ας δημοσιεύσουν εκείνα τα πρακτικά.

«Δεν θα έλεγα αυτά τα λόγια, αν δεν φρόντιζα υπερβολικά για όλη την Ελλάδα εν γένει, γιατί και εγώ είμαι Έλληνας από παλαιά και δε βαστά η ψυχή μου να βλέπω την Ελλάδα υποδουλωμένη αντί ελευθέρας» O Αλέξανδρος Α', ο επικαλούμενος «Φιλέλληνας», ήταν βασιλιάς της Μακεδονίας, πριν από τον Μ. Αλέξανδρο, πριν από τον Φίλιππο."

«Το παρελθόν διαμορφώνει το παρόν και προσδιορίζει το μέλλον». Θουκυδίδης

Στους αιθέρες ο Κλεισθένης και ο Φειδίας

Με τα χρώματα του νέου Μουσείου Ακρόπολης και τα ονόματα του Κλεισθένη και του Φειδία θα πετάξουν δύο αεροσκάφη της Aegean.

Xρέη νονού στην τελετή αποκαλυπτηρίων ανέλαβε ο επικεφαλής του Μουσείου, Δημήτρης Παντερμαλής. Τα αεροπλάνα, τύπου Airbus A320, φέρουν επίσης στην άτρακτο εικόνα της Κόρης των Αθηνών, καθώς και τη διαδικτυακή διεύθυνση του Μουσείου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της
Aegean Θ. Βασιλάκη, εντός του 2010, στο σύνολο των αεροσκαφών της εταιρείας κατά την εκτέλεση διεθνών δρομολογίων θα παίζει ένα βίντεο που θα παρουσιάζει το Μουσείο.

Α.Μ.

Πηγή: Ελευθεροτυπία, 26/11/09

Πηγή...


Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ

Σχετικό θέμα:

Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι...

ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΟΛΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Ο ξένος δάκτυλος



Τι είναι αυτό που το λατρεύουν οι χριστιανοί και γιατί;

Βοήθημα: Το «ιερό κειμήλιο» βρίσκεται στην εκκλησία της Αγ. Αικατερίνης στην Σιένα.



Η Ψήφος τής Aθηνάς...

ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ:"Θνητοί,το Θείον εξ υμών μισθόν δεν απαιτεί".Δηλαδή,οι Θεοί ούτε χρειάζονται,ούτε ζητούν...λεφτά από τους ανθρώπους!


Ότε το δίκαιον λύσεως αμοιρεί,
ότε η κρίσις των ανθρώπων απορεί
και ανωτέρας αρωγής και φώτων χρήζει,
οι δικασταί σιγώσιν ασθενείς, μικροί,
κ’ η ευσπλαγχνία των Θεών αποφασίζει.

Εις τους δημότας Aθηνών είπ’ η Παλλάς·
«Το δικαστήριόν σας ίδρυσα. Ελλάς
ή άλλη πόλις ενδοξότερον ποτέ
δεν θέλει αποκτήσει. Άνδρες δικασταί,
φανείτ’ αντάξιοι αυτού. Aνοίκεια
πάθη απαρνηθείτε. Επιείκεια
το δίκαιον να συνοδεύη. Aυστηρά
αν ην’ η κρίσις σας, ας ήναι καθαρά
επίσης — ως αδάμας άσπιλος, αγνή.
Το έργον σας εις τ’ αγαθά και ευγενή
να ήναι οδηγία, και διοίκησις
σώφρων. Ουδέποτε μωρά εκδίκησις.»

Aπήντησαν εν συγκινήσει οι αστοί·
«Ω δέσποινα, ο νους ημών αδυνατεί
ευγνωμοσύνης φόρον ν’ εύρη επαρκή
εις την λαμπράν ευεργεσίαν.»

Η γλαυκή
τους οφθαλμούς θεά απήντησε· «Θνητοί,
το Θείον εξ υμών μισθόν δεν απαιτεί.
Ενάρετοι και αμερόληπτοι εστέ·
τούτο μ’ αρκεί. Εξ άλλου, άνδρες δικασταί,
ψήφου μιας εφύλαξα δικαίωμα.»

Είπον οι δικασταί· «Εις το στερέωμα
το αστερόεν ζώσα, παρ’ ημίν, Θεά,
ενταύθα πώς ψηφίσεις;»

«Μη σας ανιά
η απορία αύτη. Εγκρατής ειμί
εν τω ψηφίζειν. Aλλ’ αν ευρεθή στιγμή
καθ’ ην διαιρεθήτ’ εις δύο σώματα,
οι μεν υπέρ, οι δε κατά, τα δώματα
χωρίς ν’ αφίσω τ’ ουρανού, υμείς αυτοί
την ψήφον μου θα χρησιμεύετε. Aστοί,
εις τον κατηγορούμενον επιθυμώ
πάντοτε να χαρίζηται. Εν τω θυμώ
της Aθηνάς σας η συγχώρησις οικεί
μεγάλη, ατερμάτιστος, προγονική,
ένστικτον εκ της Μήτιδος, η κορωνίς
σοφίας υπερτάτης εν τοις ουρανοίς.»


Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗΣ

Πηγή...

Κάτι μεγάλο ετοιμάζουν με το ξεπούλημα της Ελλάδας.


Τι έχουν προετοιμάσει κατά της Ελλάδας;Γιατί οι ιδιοκτήτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ(ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.),μετέφεραν το τεράστιο ποσό των 4,5 δισεκατομμυρίων Ευρώ στην Τουρκία με τη δήθεν εξαγορά της τουρκικής τράπεζας "FINANZ BANK";
Είναι γεγονός ότι αυτοί παρέδωσαν τη Νέα Ρώμη-Κωνσταντινούπολη(ο Γεννάδιος) στους Τούρκους.Είναι γεγονός ότι ο Μωάμεθ Β' διόρισε τον Γεννάδιο δεύτερο τη τάξη ηγεμόνα,υπεύθυνο επί των χριστιανών κατοίκων της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.Επί τετρακόσια χρόνια σε αγαστή συνεργασία κυβερνούσαν.Είναι γεγονός ότι αντιστάθηκαν λυσσαλέα στον απελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων.Είναι γεγονός ο κατάπτυστος αφορισμός των Ελλήνων Επαναστατών.Είναι γεγονός ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν μετανοήσει και δεν έχουν άρει αυτόν τον αφορισμό.
Από τις κινήσεις τους(ειδικά του Πατριαρχείου) καταδεικνύεται ότι ετοιμάζουν κάτι μεγάλο ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.Άλλωστε πάντα ήταν συνεταιράκια.

Ξεπούλησαν την Ελλάδα οι προδότες ελληνοεβραίοι και μασωνοι στη δρακονιανη ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑ!!!

Με βάση το παρακάτω άρθρο του Σπύρου Χατζάρα

Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της Κίνας για ελληνικά ομόλογα
http://deltio11.blogspot.com/2009/11/blog-post_1360.html
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ


διαβάστε την αλήθεια στην γλώσσα που αρμόζει για το πως φτάσαμε μέχρις το σημείο αυτό

Μεσα σ'αυτη την καθολικη προδοσια υπονομευσεως ολων των λειτουργιων του ελληνικου κρατους σε περιοδο προετοιμασιων του αξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ (Βουλγαρια-Αλβανια-Σκοπια-Τουρκια-Ρουμανια) δια στρατιωτικη επιθεση και γενοκτονια των Ελληνων εις Β.Ελλαδα-Θεσσαλια-Νησους Αιγαιου (ποιν.κωδ. 134-152), η ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, Πολιτικων, Ανωτατων Δικαστικων - Ανωτατων Στρατιωτικων - Ανωτατων Αστυνομικων - και Ανωτατων μελων των λοιπων δεκα Εκτελεστικων υποεξουσιων Ελλαδος, απαντων ελληνοεβραιων και Ελληνων μασωνων ανευ ουδεμιας εξαιρεσεως, ΚΑΤΑΧΡΑΣΘΗΚΕ - ΕΚΛΕΨΕ - ΕΛΗΣΤΕΥΣΕ - ΚΑΙ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 700 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΗΤΟΙ:

Α)~100 ΤΡΙΣ ΔΡΧ. στο χρηματιστηριο απο αποταμιευσεις των Ελληνων.
Β)~100 ΤΡΙΣ ΔΡΧ. απο υπερτιμησεις δημοσιων εργων.
Γ)~100 ΤΡΙΣ ΔΡΧ. απο κεφαλαια ασφαλιστικων ταμειων.
Δ)~100 ΤΡΙΣ ΔΡΧ. απο παρανομη υπερφορολογηση εναντιον των Ελληνων.
Ε)~100 ΤΡΙΣ ΔΡΧ. απο παρανομους ανατοκισμους τραπεζων εναντιον Ελληνων.
Ζ)~100 ΤΡΙΣ ΔΡΧ. απο υπερτιμολογισεις προμηθειων των Υπουργειων (εκτος ΥΠ/ΑΜ. και ΥΠ/ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.)

Τα ανωτερω καταχρασθεντα χρηματικα ποσα συνολου 700 ΤΡΙΣ ΔΡΧ. «0.7 ΤΕΤΡΑΚΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ», δεν ειναι τα μονα καταχρασθεντα. Εις αυτα εχουν προστεθει ανυπολογιστα ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΩΝ απο πωλησεις μετοχων των ελληνικων Δ.Ε.Κ.Ο. (ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΚΤΛ.) προς "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" Εβραιοσαξονες - Κινεζους - Τουρκους ξενων χωρων, τα οποια δεν εμφανιζονται πουθενα, ουτε εις το ενεργητικο των κρατικων προυπολογισμων και ετησιων απολογισμων του δημοσιου.
Εκτος των ως ανω τεραστιων καταχρησεων δι' ιδιον ωφελος των εχθρων της Ελλαδος στο εξωτερικο. Μια τετοια μεγακαταχρηση ειναι η δωρεα της "ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" 4,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ "ΕΥΡΩ" ητοι «1.533.375.000.000δρχ.» προς το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ, μεσω της δηθεν εξαγορας της Τουρκικης "FINANZ-BANK" η οποια λειτουργει ως "ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ", οι Αξιωματικοι του οποιου μετα την αγορα της "FINANZ-BANK" απο την "ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ", απεσυραν τις καταθεσεις τους απο την "FINANZ-BANK" αφηνοντας την χωρις πελατες ως "ΝΕΚΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΕΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ" ενω εχουν προετοιμασει την μεταφορα του ποσου "ΕΞΑΓΟΡΑΣ" ητοι 1.533 δισεκατομμυρια δραχμες στο Τουρκικο Υπουργειο πολεμου δια ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 120 ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ Α/ΦΩΝ F-35/JSF ("STEALTH" ΑΟΡΑΤΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΑΡΣ) απο της ΗΠΑ, ητοι 100 Α/ΦΩΝ ΑΠΟΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ 20 Α/ΦΩΝ ΚΑΘΕΤΩΝ ΑΠΟΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΝΑΥΠΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.(ποιν.κωδ. "ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ", 144:«οποιος σχετικα με πολεμο που ξεσπασε ή που επικειτε κατα της ελληνικη πολιτειας ενεργει παρανομα και εν γνωσει, με τροπο που μπορει να ενισχυσει τις πολεμικες δυναμεις του εχθρου ή να βλαψει τις πολεμικες δυναμεις της ελληνικης πολιτειας ή των συμμαχων της, τιμωρειται με ποινη θανατου ή με ισοβια καθειρξη».-

Επειδη η εκροη 4,5 ΔΙΣ € απο την "Εθνικη Τραπεζα Ελλαδος" προς την "FINANZ ή FINENS BANK" Τουρκιας αφησε την "Εθνικη" χωρις κεφαλαια ως εγγυηση κυκλου εργασιων, οι Ελληνες προδοτες Πολιτικοι και Ανωτατοι Δικαστικοι της Νομοθετικης - Εκτελεστικης - εξουσιας εκαλεσαν ξενους "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ", ΚΥΡΙΩΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ και ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ Τραπεζιτες, και την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, να "συμμετεχουν" στην αυξηση κεφαλαιων της "ΕΘΝΙΚΗΣ", ητοι να αγορασουν την συντριπτικη πλειονοτητα μετοχων της "Εθνικης" ωστε η μεγαλυτερη τραπεζα της Ελλαδος ΜΑΖΙ με τις καταθεσεις και τα ωφειλομενα δανεια των Ελληνων, να περιελθουν στην ιδιοκτησια και τις απαιτησεις εξοφλησεων και σε κατασχεσεις και πλειστηριασμους των περιουσιων των Ελληνων απο την κεντρικη τραπεζα της Κινας ή αλλες Κινεζικες Τραπεζες.
Η συμφωνια "εξαγορας" της Τουρκικης "FINANZ-BANK" απο την "Εθνικη Τραπεζα Ελλαδος" εγινε με συνωμοτικες προδοσιες του Κων/νου Μητσοτακη εκ Βενιζελων- BEN SALOM και του Μινωα Ζομπανακη συμβουλου εξαγορων της "CITY-BANK", αμφοτερων εβραικης καταγωγης, με την "Ορθοδοξη Εκκλησια", ιδιοκτητρια της "Εθνικης".

συνέχεια στην πηγή...

Σχετικό θέμα:

Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι...

ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΟΛΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ