17 Μαΐου 2015

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!!


ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ… «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΠΗΛΥΔΩΝ» «ΞΙΦΟΥΛΚΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΟΡΜΗΣΕ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ !!! ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !!!ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ !!!   
Το Μνημείο Θυμάτων Ολοκαυτώματος στο εβραϊκό Νεκροταφείο Καβάλας
Το Μνημείο Θυμάτων Ολοκαυτώματος
στο εβραϊκό Νεκροταφείο Καβάλας
[ Η κοινότητα διαλύθηκε επίσημα το 1980. Πριν λίγα χρόνια, με την κατεδάφιση αυτού του προσευχητηρίου, γράφτηκε και ο επίλογος του εβραϊσμού της Καβάλας. ΚΙΣ ]
ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ, ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ !!! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ; ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ; ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ. 
[ ΤΟ Κ.Ι.Σ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Αυτοί κάνουν ρατσισμό και θα σας δώσουμε στοιχεία στις επόμενες μέρες. Δημιούργησαν το 1890 το Κ.Ι.Σ. δηλαδή το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Δηλαδή συγνώμη, γιατί το είπατε Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο;; αφού το Ισραήλ έγινε το 1947 !!! Που το ξέρατε ότι θα φτιαχτεί Ισραήλ; Φτιάχνετε πρώτα το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο στην Ελλάδα όπου είναι κράτος εν κράτει; Αυτό είναι ρατσισμός! Κατά τον νόμο τον Ελληνικό. Και τις επόμενες μέρες θεωρώ και θα ζητήσω από το λαό μας και μέσα από το διαδίκτυο να έρθουν δικηγόροι να καταθέσουν μήνυση στο Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο που είναι αφορολόγητο μέσα στην Ελλάδα μου, δεν έχει πληρώσει ποτέ εφορία και κάνει ρατσισμό στους Έλληνες. Αυτός είναι ρατσισμός! Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, εγώ είμαι Έλληνας!!! ]
rottschild
10409667_428823820629105_781220129032883097_n
ΚΑΒΑΛΑ ~ 16/5/2015
ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ !! 
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ !! ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!!
………………………………………………………………………………………
ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η Οντέτ Βαρών Βασάρ , ιστορικός του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου !! 
Ο Ραββίνος Θεσσαλονίκης κατέδωσε τους Εβραίους! 
………………………………………………………………………………………
[ ΚΙΣ H ΕΒΡΑΪΚΗ KΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
… Οι ελάχιστοι που επέζησαν από την καταστροφή, προσπάθησαν, το 1945, να ανασυστήσουν την εβραϊκή κοινότητα. Μάταια όμως. Η παλιά Συναγωγή είχε καταστραφεί από τους Βουλγάρους και έτσι χρησιμοποιήθηκε σαν χώρος προσευχής η ανώγεια αίθουσα ενός σπιτιού, κοινοτικής ιδιοκτησίας, στην οδό Παύλου Μελά. Η κοινότητα διαλύθηκε επίσημα το 1980.
Πριν λίγα χρόνια, με την κατεδάφιση αυτού του προσευχητηρίου, γράφτηκε και ο επίλογος του εβραϊσμού της Καβάλας.
Στην οδό Κολοκοτρώνη, βρίσκεται το αρχοντικό του Σαμπετάι Τσίμινο, απόγονου πλούσιας καπνεμπορικής οικογένειας.
Μόνος αυτός, τελευταίο μέλος της εβραϊκής κοινότητας Καβάλας, σώθηκε από τους κατακτητές, επειδή είχε συλληφθεί με μερικούς άλλους Εβραίους και είχε οδηγηθεί αιχμάλωτος εργάτης στην Βουλγαρία.
Μόνος αυτός, τελευταίο μέλος της εβραϊκής κοινότητας Καβάλας, φροντίζει σήμερα τα ξεχασμένα μνήματα του νεκροταφείου… ]
ΚΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ
mineiko3
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ;
Untitled-1
………………………………………….
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ… «ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ  Elie Borowski Του αρχαιοκάπηλου που έφτιαξε μουσείο ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ… Η μινωική συλλογή του Elie Borowski.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ; …

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ «ΜΙΝΥΕΣ – ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑΝΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ» ( έρχεται ! )


Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΥΣΙΝΟΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK:  Ναυσίνοος – Nausinous
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑΥΣΙΝΟΟΥ FACEBOOK:  ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΥΣΙΝΟΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ: ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: nausinous@yahoo.com
1798797_664492400349079_1132520929908474349_n

Από τον Καρλομάγνο στην Άνγκελα Μέρκελ και την λεγόμενη ευρωπαϊκή οικοδόμηση


Ο μεγάλος βέλγος ιστορικός Ανρί Πιρέν (1862-1935) προσδιόρισε μια σχέση -ιδιαίτερα από οικονομική άποψη- ανάμεσα στην αραβική κατάκτηση και στην ευρωπαϊκή οικοδόμηση, παραλληλίζοντας τον Μωάμεθ με τονΚαρλομάγνο…
Ο Καρλομάγνος: Η επονομασία του Κάρλ δεν είναι μόνο Καρλομάγνος, αλλά και Σαξονοσφάχτης…